Geçmişimi gizledigim erkek arkadaşım beni terk etti ne yapmalıyım?

23 yaşıma kadar görmediğim saygı ve sevgiyi onda gördüm ilişkide tek bir hatası yok bende onu kaybetmek istemediğim için bana net bir biçimde geçmişinle ilgili bir şey önüme çıkmaz dimi diye sorduğunda hayır tek ilişkim oldu ve evlendi zaten dedim saygı duydu ki anlayışli bir insan. Geçenlerde biri hakkımda ona, sana göre biri değil diyerek uyarıyor bana belli etmese de başkasınin konusuymus gibi beni uyardı bende merak etme benimle ilgili bir sorun çıkmaz dedim ve bı sure sonra ailesinden biri bizi duyup o kız sana göre değil demiş konuştuklari vs olmuş gibi şeyler demiş doğru yalanlamadim çok üzgün olduğumu hata yalvararak beni bırakmamasını söyledim ama sonuç hüsran. Her yerden engelledi onu ve onun bana karşı hassasiyetine hasret kaldım bir aydır iletişim yok, ne yapabilirim bilmiyorum ayrıca evet bir çok flörtüm oldu ama kimsenin arabasına masasına oturmadm tek hatam bir kaç flörtümü gizlemkti geçmiş dediğim şey yatmalı kalkmalı değil. Kafasın da bittirdi ama çok özlüyorum ve pişmanım ne yapabilirim yardımcı olmanızı istiyorum 🥺 yılbaşında en son yazdım bana susmak ve konuşmak istemediğini söyledi şehir dışında kendisi geleceğini söyledi gelmişse görüşemek istiyorum ona tekrar yazıp birşeyleri düzeltmek istiyorum bana mantıklı gelebilecek herhangi bir şey istiyorum 🥺

Geçmişimi gizledigim erkek arkadaşım beni terk etti ne yapmalıyım?