Sevgili olmadan önce yakın arkadaştik kendisine bakmadan sürekli benim geçmişimin konusunu açıyor yüzüme vuruyor her şey için inat yapıyor sinirlenince çocuk gibi tavırlar sergiliyor 21 yaşında ama ona artık katlanamiyorum birlikte psikiyatriye de gittik ilaçları içmiyor. Ayrılmak istediğimde ağlıyor sağlam manipüle mi ediliyorum böyle birisinden nasıl ayrılabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBu tür bir ilişki çok zorlayıcı olabilir, ve duygusal olarak tüketici bir durum yaratabilir. Söylediklerinden, bu kişinin olgunlaşma ve kişisel sorumluluk anlamında bazı eksiklikler gösterdiği ve bu yüzden senin sınırlarını zorlayarak seni manipüle etmeye çalıştığı hissi var.
Öncelikle, duygusal manipülasyon ve birinin sürekli geçmişini yüzüne vurması, sana saygı duymadığının bir göstergesi olabilir. Bu durum, seni değersiz hissettirebilir ve ilişkinin dengesizleşmesine yol açabilir. Ayrıca, depresyon, kaygı ya da başka psikolojik sorunlar yaşayan birinin tedavi sürecine uyum göstermemesi, iyileşmek için gereken sorumluluğu almakta zorlanması anlamına gelebilir. İlaçları kullanmaması da ciddi bir sorun, çünkü bu onun iyileşme sürecinde ilerlemesini engelliyor olabilir.
Ayrılma kararın, senin psikolojik ve duygusal sağlığın açısından oldukça önemli. Bu tür bir ilişki seni tüketiyor gibi görünüyor ve senin sınırlarını zorlamak, seni sürekli üzmek, psikolojik olarak manipüle etmek doğru değil. Ayrılmak istediğinde ağlaması ve seni duygusal olarak manipüle etmeye çalışması ise onun sağlıklı bir şekilde ilişkiyi bitirmesini kabul edemediğinin bir göstergesi olabilir. Bu, seni daha fazla tutmaya yönelik bir çaba olabilir, ancak unutma ki senin de duygusal iyiliğin öncelikli olmalı.
Ayrılma sürecinde dikkat etmen gereken bazı noktalar şunlar olabilir:
Sınırlarını Net Belirle: Ayrılmaya karar verdiğinde net ve kararlı bir şekilde bunu ifade et. Karşındaki kişi duygusal olarak seni manipüle etmeye çalışsa bile, senin kararın değişmez. Kendine güven, duygusal açıdan seni zorlayan birine karşı net sınırlar koymak önemli.
İletişimi Azalt: Kararını verdikten sonra, sürekli olarak iletişimde kalmamak, senin için iyileşme sürecini hızlandırabilir. Bazen "soğuma dönemi" gerekebilir, çünkü sürekli iletişim kurmak, eski alışkanlıkların devam etmesine yol açabilir.
Destek Al: Ayrılma süreci duygusal olarak zorlayıcı olabilir. Bir terapist ya da güvendiğin bir arkadaşınla konuşmak, duygusal destek alman çok önemli. Senin bu süreçte daha sağlam bir şekilde ayakta kalmana yardımcı olabilir.
Unutma, sağlıklı bir ilişki karşılıklı saygıya, anlayışa ve eşitliğe dayanır. Eğer bir ilişkide sürekli olarak senin duygusal ihtiyaçların göz ardı ediliyorsa ve manipülasyon söz konusuysa, ayrılmak senin hakkın. Kendi sağlığını ve huzurunu korumak her şeyden önce gelir
11 Yorumla- 1 yıl
bide eig versene
En İyi Cevaplar
1 yılBir insan hangi koşulda karşı tarafa güvenilmez biri gibi hissettiriyor biliyor musun eğer kendisinin güvenilmez biri olduğunu düşünüyorsa yapıyor bunu Hani şunu demek istiyorum böyle insanların asıl problemi iç dünyasındaki kendine güvenilmezlikleriyle umarım anlatabilmişimdir Ben böyle anlatınca hıııı diyorlar sonra o insanları hâlâ sevmeye devam edip hayatında tutuyorlar Umarım boşuna elimi yordurtmuyorsundur 🙄 daha net olabilirim paket yap geldiği yere geri iade kes onu okurken bile gıcık oldum
00 Yorumla
1 yılBelliki piskolojik olarak iyi durumda değil bu süreçte ona destek olup sorunladı birlikte aşmanızı tavsiye ederim
10 Yorumla
1 yılGerekirse savcılığa ver zamanında basıma böyle bir şey geldiydi, inan çok zor kurtuldum.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah canım ya, tam bir duygusal fırtınanın içindesin. 😔 Öncelikle geçmişini yüzüne vurması hiç hoş bir davranış değil. Geçmiş, geçmişte kaldı ve şu anki seninle alakası yok. İnsan sevdiği kişiyi olduğu gibi kabul etmeli. Ayrıca, sen kendini rahatsız hissediyorsan bu durum çok ciddi. "Ağlıyor, üzülüyor" demek onun manipüle etme şekli gibi görünüyor.
Böyle bir ilişkinin içinde olmak seni daha fazla yıpratabilir. Eğer ayrılık konusunda kararlıysan, net ve sakin bir şekilde kararını söylemelisin. Unutma, kimseyi değiştiremezsin, sadece kendini koruyabilirsin. Kendine öncelik ver, çünkü senin mutluluğun her şeyden önemli. 💫 Sevgiyi hakedenlerle dolu bir dünyada yaşadığını unutma! ❤️15 Yorumla- 1 yıl
Kapakta neden Jamie Dornan ve dakota Johnson var
- 1 yıl
- 1 yıl
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
55Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yılayrılarak direk.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÖyle bir eskim vardı. Kendisi yollu bir tipti, ben de öyleyim sanardı çünkü kişi kendinden bilir işi. Her fırsatta geçmişi ısıtıp önüme koyar ve güvenilmezmişim gibi davranırdı ama aksini kanıtlayacak hiçbir şey ne onunlayken ne de eski ilişkilerimde yapmadım. İntihar etme ihtimaline rağmen ayrıldım çünkü idrak ettim ki ayrılık acısıyla ne yapacağı onu ilgilendiriyor, beni değil. Herkes kendi seçimlerinden mesul. Aynısını yapmanı tavsiye ederim. Ayrıl ve her yerden engelle. Ulaşmaya çalışırsa yine engel ol. Çevrene de durumu anlat ki başkalarını da manipüle edip seni kötüleyemesin.
60 Yorumla
1 yılGeçmişini sürekli gündeme getirip seni suçlu hissettirmeye çalışması sağlıklı bir davranış değil. Üstelik ayrılmak istediğinde manipülasyon yapıyorsa, bu ilişki sana zarar veriyor demektir.
Kurtulmanın yolu net ve kararlı olmaktan geçiyor. Onun duygusal oyunlarına kapılmadan, sınırlarını belirleyerek ayrılmalısın. Açık ve net bir şekilde neden bittiğini söyle, ardından iletişimi tamamen kes. Manipülasyon ancak karşılık bulduğunda işe yarar, sen kapıyı kapatırsan gücü kalmaz.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 1 yılŞu olayları, geçmişinden dolayı sizi suçlaması kabul edilir gibi değil. Sonuç olarak sizinle bunları bilerek 👣yol aldıysa açması da bir o kadar manasız. Kompleksli biri olduğunu gösteriyor bu aynı zamanda. Bu tarz biriyle ayrılmanız yerinde olacaktır. Ona geçmişte olmadığınızı şu anda olduğunuzu. Onun tavırlarının sizi üzdüğünden söz edin. Devam ediyorsa aynı şeylere hayır 🙅demesini bilin. "Kusura bakma ama ben bu davranışları hak etmiyorum, seni seviyor olmam göz yumacağım manasını taşımıyor" diyin. Ve iletişimi sonlandırın. 🌾
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBence ayrılmadan önce onun eskilerini önüne koy önce yavaş yavaş çaktırmadan sor öncekiler için neler yaptığını öğren sonra kendin için aniden işte yapmazsa tanı oncekiler değerliydi değil mi bana değer bile vermiyorsun yıldır onu gecmiste yaptıklarıyla ama önce sor iyice öğren hiçbir kaçış yolu verme ve ona onu suçlu hissettirecek ayrılma sebebi eskilerini unutmadigindan kaynakli kırıldığında vurarak ayrıl çünkü onun sana uyguladığı değersizlik manupulasyonyfyr bir süre sonra artık sen intihar eşiğine geleceksin
00 Yorumla
1 yılGeçmişini sorgulayan biri
Ya sen onun hayatında git gide daha önemli yerde olunca haliyle geçmişinde öbemli yerde oluyor. Seni görüp seven biri geçmişini göz ardı ederek beğnediyse şimdide genel olarak değerlendirme yapıyorsa ve dediğim gibi üstüne onun için ciddi bi değer olmuşsan bu durum yaşanabilir.
Bu durumda geçmişine neden taktığını , nasıl olmasını istediğini sor? Sonra buna içtenlikle bende istemezdim , başından seni tanısaydım böyle geçmişim olmazdı gibi cevaplar verirsen çözülebilir.
Pek faydali değil ama kendinde kusur görmeyip başkasinın 9 iyi yanına değilde 1 kötü yanına bakan kişiler genelde eziktir.
Bu tür insanlarıda sürekli ezerek bastırabilirsin ve sonucu toksit ilişkiler olur.
Sizin hayatınız fikir benim seçim sizin.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılSevgilinin yanında bir iki kez eskinden bahsettiysen aklına yer etmiş olabilir. Keza benimde sevgilim ilk zamanlar eskileri anlatıp, senle ilişkimiz gibi aşk yaşıyorduk birbirimizi seviyorduk evlendi beni aldattı vs anlatıyordu. Çok rahatsız oluyordum. şu an 3 sene oldu arada bu lafları hatırlatırım. Kavga ederiz. Söz ağızdan bir kez çıkar dikkat edecekti 😂 Ha senin konu durduk yere geçmişten bahsediyorsa rahatsızlığı vardır kendi geçmişinden utanıyordur belki suçunu senle kapatıyodur
10 Yorumla
1 yılBu durum gerçekten zor olabilir. Duygularını anlıyorum. İlişkilerde sağlıklı sınırlar önemlidir ve kendini kötü hissettiğin bir ilişkiden çıkman gerekebilir. Ayrılma konusunda kararlı olmalısın ve kendine olan saygını korumalısın. Manipülasyon durumları genellikle zor olabilir, ama kendi mutluluğun için doğru olanı yapmalısın. Belki de bir arkadaşından veya ailenin desteğini alarak bu süreci daha kolay atlatabilirsin. Senin için en iyisi neyse onu diliyorum.🙌🏻
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılManipüle etmesine izin verme, bebek mi bu? Ağlıyor diye, ayrılamıyorsun. Bazıları üzmemek gerekir laftan anlamıyorsan koyacaksın tekmeyi. Başka bir alternatifin yok
Seni geçmişinle kimse yargılayamaz. O hakkı ona verme.
Sen tavrını koysan böyle davranamaz net ol ayrıl uzatmaya gerek yok değmez...10 Yorumla
1 yılBu ayrılmak için haklı ve sağlam bir sebep. Bu tarz insanlar evlenince de devam eder hayatını mahvetmenin bir anlamı yok değil mi? Kendine şu soruyu sor, ben bu insanla önümüzdeki 50 yıl mutlu olabilecek miyim? Bunun cevabı hayırsa önüne bakmanı tavsiye ederim yoksa bir ömür devam eder böyleleri.
00 Yorumla
1 yılBu bi tür hastalık ya da bağımlılık diyebilir miyiz evet bela olmuş zamanı iyi bilirsin sende gerçi herkes bilir adımlarına dikkat etmen gerek kurtulmak diyorsan bişeyi beli etmeden yap kurtul sana ulasamazsin yoksa iş farklı hal alır seni ele geçirmeye calısıyo birebir bu...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı. Adı üstünde geçmiş. Geçmişte yaşanılan şeyler arkada kalmıştır. Hayatınıza aldığınız insanlar bunu anlayacak önce. Geçmişi habire kurcalayan insanın kendine güveni yoktur. Böyle ilişkiler sağlıklı olmaz kesinlikle.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEski sevgilini falan ona sürekli anlatmadıysan çok sevmişsin gibi falan konuşmadıysan ya da onun damarın basmadıysan bu konuda, kısacası o kişi bu hale kendi kendine sen bir şey yapmadığın halde geldiyse uğraşma ayrıl. Eğer tam tersiyse, ona eski sevgilini çok önemli biriymiş gibi anlattıysan, sürekli ondan bahsettiysen onun senden ayrılması gerekiyordu uğraşıp kafayı yemek yerine. Çok detaylı bilmediğimiz için net bir şey demek de yanlış olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de biliyordum sevgilisi olduğunu çok defa konuştuğu erkek olduğunu sanal dedim vs ama huyu olmuş benimle sevgili gibi yaşarken çoğu şeyi adını koymadı hiç gizlice konuşmuş ınstagramdan ilgisiz kalmamış sözde düzgün namuslu biri yersen... Kaşarmış iyi gizleyenden ama rezil edecem ailesine
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÖyle... Kendini akıllı sanıp sinsice doyumsuz şekilde kendi beğenisine göre erkekler bulup flört etmek hep para yemek * yanına kâr kalmasın dövsem döverim çıkıp karşısına da acıyorum kıyamam bu daha iyidir
Kaldıramıyor geçmişini ama seni de seviyor anladığım o yüzden bocalıyor. Ayrılmak istersen ayrıl çok düzeleceğini sanmıyorum ben
16 Yorumla- 1 yıl
İşte bu gerçekten
- 1 yıl
En sağlam yorum yapılmış
- 1 yıl
Benim erkek arkadaşımla da ilişkimiz bu tavrından dolayı bitmişti geçmişimi sürekli sorgulayan biriydi hala bana yazma beni arama der ama onu aradığım ya da sorduğum zaman beni terslemez benle iyi konuşur
- 1 yıl
Seviyo beni eminim ama yediremiyor kendisin tekrar beni hayatına almaya
- 1 yıl
Knk ona aldığım eşyalar madem beni istemiyon madem gözünde kötüyüm madem gözünde yalanciyim dimi knk?
Niye hala ona aldığım eşyalar yanında duruyor bu durumda ben kötüymuşum yaa hani eee cope atsana?
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılAyrılıyorum senden diyorsun engeli basıyorsun bu kadar. Elalemin mutsuz olması senin mutsuz olmandan daha değerli değil.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Detayları konuşuruz istersen ama manipüle edilmeye kapalı olucaksın. Ben artık devam etmek istemiyorum birbirimize zarar veriyoruz artık ben mutlu değilim de. Adam olan bunun üstüne laf söylemez söyleyemez... Konuşmasına fırsat vermemelisin
00 Yorumla
1 yılGeçmişinde her ne varsa kabullenemeyen bir zahmet senden ayrılsın. Bence bir an önce ayrılıp kendi yoluna bak kimsenin ağlama ve egosunu tatmin etme duvarı değilsin. Açık görüşlü kafana göre bir insan bul
00 YorumlaUzak dur bu tür erkeklerden aynısını yaşadım zamanla o geçmişini yüze vurması fiziksel görüşününu de özgüvenini de zedelenmeye çalışacak ki sadece sanki sen ona muhtaçmışsın gibi etkileyecek yok ayrıl çok kötü etkilenirsin ağlarsa ağlasın her yerden engelle konuşmayı kes kendine yazık etme
10 YorumlaOnu psikologa gmtürmen doğru değil
Belli ki senin istediğin adam o değil onun istediği kadın da sen değilsin ayrılmakısıbız eğer durum buysa
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılManipüle ettiğinin farkındaysan ayrılmak konusunda zorlanmazsın çarçabuk ayrılarak kurtulabilirsin işin içine manipülasyon giriyorsa o ortamdan uzaklaş ya da onu yen
10 Yorumla
1 yılAyrıl hemde olabildiğince hızlı bende aynı durumu yaşamıştım istemiyorum de birak istediği kadar yalvarssin
20 Yorumla
1 yılO ağlıyor diye ayrılamıyor musun yani böyle bir ruh sağlığı olan birine böyle bir sevgili çok bile
02 Yorumla
Soran1 yılBen bu şekilde bir üslubu hak etmiyorum beni tanimadan neler yaşadığımı bilmeden yargilayamazsin
- 1 yıl
İyi aklım mantığını kullanma böyle sürünmeye devam et bize ne
- Aşk İlişkileri konusunda 914 cevap paylaştı.
1 yılKarakteri oturmamış birinin değil sana kendine bile hayrı olmaz asla taviz vermeden ayrıl bu bahsettiğin durum psikolojik problemlerin habercisi sana zararda verebilir
00 Yorumla ayrılabilirsin. geçmişin onu alakadar etmiyor gelecege ve seninle mutlu olmaya odaklanir seni seven asik olan. toksik bir insan evlenince daha çok yormaya calisir seni kendini tuketme bana gore erkek arkadasin bahaneler uretiyor sonucta hayatinda oldugun halde sukur etmiyor varligini basitleştiriyor seni kaybetmesine izin ver
00 Yorumla
1 yılDirekt yol ver daha cocukluktan çıkamamış kendis geçmişi çuvalla dolu iken sana laf yapamaz saygısız herif
34 Yorumla- 1 yıl
@Arasgeok kadının geçmişini temiz isteyen. erkek te temiz olmalı namus erkekte de namus tur senin gibiler kadinlari temiz olmaktan çıkarıyor evlilik isteği falan duyduğunda firar ediyor kızın hayatı değişiyor
- 1 yıl
@Arasgeok senden daha erkek. Bir kadının geçmişinden daha önemli şey varsa oda erkeğin geçmişidir ilişkide
- 1 yıl
Aynen. Benimkide boyle yapiyor ve kendisi benden tecrubeli cinsellik konusunda, belliki bi cok kez yapmis. Hem ben onda temizim hemde hic sevgilisi olmamis istemesi normal degil. Korktum resmen. Yani hem tecrubeli oldugun belli hemde boyle konusuyorsun? Tuhaf gercekten
Gizli Üye(18-24)1 yılinanamıyorum birebir aynısını yaşıyoruz benden de geçmiş muhabbettinden durduk yere ayrıldı yalvardım kaç kere dönmedi ama şimdi arıyor inşallah hatasını anlar barışırız hiç gerek yok böyle şeylere
11 Yorumla
Soran1 yılAsla barışma bence ben şu an nasıl kurtulacagim diye düşünüyorum bı hatasini görünce ayrilacagim
1 yılBence direkt mesajla yaz ayrılmak istediğini olmazsa profesyonel birinden yardım al gerekirse ayrılmak için.
10 YorumlaManipüle ediliyorsun aptal olma terket naparsa yapsın yav sen mi doğurdun. Olamamış o. Olmuş bisürü adam varken...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılÇok fazla duygusal düṣünüyorsun. Ilaçlarını içmezse içmesin annesi misin sen sanane. Yoruyor bu iliṣki seni ve manipülasyona geliyorsun evet.
00 Yorumla
1 yılnasıl geçmişini yüzüne vuruyor, cinsellik falan yaşadığın içni mi, nası geçmiş yani
01 Yorumla
Soran1 yılEski sevgilimin oturduğum semtte dükkanı var. İşin tuhafı şu çocuğun oturduğu evin karşısinda eski sevgilisi oturuyor ama sürekli benim gecmisim açılıyor kafayı yemek üzereyim
- Aşk İlişkileri konusunda 656 cevap paylaştı.
s 1 yılO 21 yaşında bir ergen ve sen çocuk büyütüyorsun maalesef.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılTek çaren ayrılmalısın. Manipülasyona izin vermeden kaçmalısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBenim de böyle bir erkek arkadaşım vardı peşimi bırakmadı en son babamı abimi devreye soktum abim komalık edecekti çocuğu o şekil kurtuldum bu manyak manipüle edenlerden kurtulmak çok zor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yıl21 yaşında çünkü çocuk yaşta, ilişki yürütmek bilmez. Böyle çocukca davranır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılGeçmiş olsun manipülasyonun alasını yaşıyorsunuz.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılSakince uzaklaş ona tepki verme sadece kendi hayatına bak zamanla gider zaten
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılKonuşmazsin aramalarına yanıt vermezsin biter
00 Yorumla
1 yılşeker verip kandırılar seni uzak tut o çocugu etrafın dan bence
00 Yorumla
1 yılAyril ve engelle rahatsiz ediyorsa git Ailen ile konus
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılkafana silah mı dayıyorlar senin ayrılma diye nasıl kurtulabilirim ne demek ya istersen ayrılır basar gidersin
10 Yorumla
1 yılAy aynı problem bende de var ben bir de nişanlıyım uzun bir ayrılık mesajı yazdım bugün gün içinde atacağım bizde gittik doktora falan ama aşırı soğudum ölürse de ölsün benim canımdan kıymetli değil artık
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDirek ayrıl şu an onlaysan bile hayatının hatası bu illa ayrılmak için aldatma vs gerekmez bu yaptigi cok yanlis ayrılman gerek
00 Yorumla
1 yılAyrıl direkt söyle yani böyle biriyle ömür mü geçer madem hasta yani tedavi etmesi gereken sen değilsin zamanından gidiyor seninde. Kabul etmiyorsa da illaki sen net ve kararlı bir duruş izlersen o da pes eder.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCiddi ol ne yaparsa yapsın ayrılmalısın kapıyı kapat kilitle açma o kqpıyı ona evlenince o bile der bu tür tipler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl21 yaşındaki çocuk seni anlamazki en az 30 yaşında olması lazım
12 Yorumla- 1 yıl
Hayat onu erken yetiştirmiş. 35 yaşındaki insanların çoğundan daha akıllı ve olgun o konuda hiç şüphen olmasın dostum.
- 1 yıl
Pardon. Pardon. Çok pardon. Benim benzer bir sorum vardı. O zannettim slvlslblsvkldlvkskc. ama görüşümün arkasındayım. Her şey yaş değil. Yaşamaktır. Sırlar yaşamda gizli.
Keske hic bahsetmedeydin eğer cok askk değilsen iyice dusunmelisin evlenince bile bunlar karsina cıkacak ve yüzüne vurulabilir ayrica burclarınız nedir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAğlayan bebekle ne işin var kuzum ver annesi baksın
00 YorumlaKaç kurtar kendini 😀😀
00 YorumlaOnu kendinden soğutmanda tam tersi kendine bağlaman sana değer vermesini yazmasını sağlaman ilgili hale getirip ipleri ve kontrolü eline alman çok kolay
00 YorumlaIliskini gozden gecir ve ayril bence... ayriliklar kolay degildir aman sacma iliskiden daha iyidir
10 YorumlaBatıyorsa hadi ordan git de eskiden arkadaşmışsınız arkadaşım dediğin kızla sevgilisin senin geçmişini konuşmayalım de
10 Yorumla
1 yılBebek bakıcısı mısın anlamadım. Git sağlıklı bir ilişki kur.
10 Yorumla
1 yılBunu sindiremeyen birisi ile devam etmemen en iyisi. Öncelikle kurtarmak için onun ilişkilerini de ona hatırlatmak iyi olabilir sanırım.
00 YorumlaGecmişte ne yaptigin onemli yani hicbirsey diyemem ama gecmisinde ask cinsellik anlaminda seyler yastaan bir kisi ile beraber olmazdim
00 Yorumla
1 yılEngelle her yerden yerini falan değiştir uzaklaş bi süre fırsatın varsa
10 YorumlaBir daha muhatap olma bence öyle bir insanla
10 Yorumla
1 yılSorun sende o çocuğa üzüldüm geçmişi kirli birini ciddiye aldığı için mutlu oldum
00 Yorumlasen ayrılmak istiyorsan seni kimse tutamaz ayrılmak istiyorum de ve bu kadar
03 Yorumla
1 yılAyrıl, evlenince çok çekersin ondan
20 Yorumla- Devamını Gör (60)
Devamını Gör(105)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkek arkadaşım sürekli geçmişimin konusunu açıyor. Ayrılmak istediğimde manipüle ediyor nasıl kurtulabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler