Erkek arkadaşımla 2,5 yıla yakın ilişkim var ve gezmek eğlenmek birlikte iş kurmak vs çok iyiydi ortak yönlerimiz c*insellik konusunda da çok iyiydik yani libi*dom Çok fazla yüksek olduğu iÇin Sürekli yapmak istiyordum ve ikimizde sporcuyuz O iğne kullanıyordu ve bi ara libi düştü beyse biz tartışırken ben work and travel ile Amerika’ya gidip 3 ay kalacağım dedi bende beni bırakıp gidersen biter dedim çünkü bu kadar geniş olamaz kimse güvenle ilgisi yok benim gözümde sonra soğuk yapmaya başladı bende üzerine düştüm ve ona yemek hazırladım ve odasını falan temizledim Ama bana seni eve bırakayım deyip soğuk yaptı konuşmak iÇin yalvardım konuşmadı ağladım içi bile sızlqmqdı ve konuşmayı denedim 3 4 kez bitti istemiyorum dedi daha önce de 5 6 kez gitti 3 4 Güne dönüyordu ve bugün 6 gün oldu bitmesini istemiyorum gerçekten çok seviyorum sizce döner mi ne yapmalıyım
Yaşadıklarin ve hayal kırıklıklarin için senin adına üzüldüm. Ancak hayat maalesef böyle bazen doğru kişi sandığımız insanlari çok sonra tanıyoruz özellikle ayrılık sonrası daha iyi tanıma fırsatı ya da görmezden geldiklerimizi görüyoruz. Tavsiyem artık onu aramaman yazmaman ve önüne bakman sen mutlu ol o yokken de sen vardın.
Emin ol bir çok kişi bir çok ilişki de bunu istiyor. Ama olmuyor şu an senin istediğin gerçeklesse bile o sana dönse bile o bardak kırılmış bir kere sadece yapıştırmış olursunuz ve emin ol yine kaçınılmaz son ayrılık oluyor önüne bakıp unutmayı dene ilerde daha fazla acılar yaşamamak için bunu kendine yapmalısın kendine değer vermelisin
20 yaşında ne kadar kas kütlesi var da iğne kullanıyor awk , ya da iğne kullanacak kadar hangi sporla ilgileniyor onu anlamadım. Bu seni aldatmış haberin olsun çok saldırgan. Direkt kurtulmaya çalışıyor çok belli.
Nasıl anlarsın nasıl anlarsın hmmm. Zaten 2-3 haftaya yeni kızla beraber görürsün ordan anlayabilirsin de hemen anlamak istiyosan sana yazdıklarına 3. Kişi olarak bakmanı öneririm. Resmen başından savmaya çalışıyor seni. Maddiyatı bahane etmiş güldüm. Bu adam sporcu değil mi hatta steroidler kürler falan hattaaa work and travel yapan birisi. Maddiyat tamamen gülmelik bir bahane olmuş bu seni net aldatıyor.