partnerinin geçmiş ilişkileri hakkında her şeyi bilmek mi istersin, yoksa hiçbir şey öğrenmemek mi daha sağlıklı olur? geçmişi bilmek mi güven verir, yoksa bilmemek mi huzur sağlar?

partnerinin geçmiş ilişkileri hakkında her şeyi bilmek mi istersin, yoksa hiçbir şey öğrenmemek mi daha sağlıklı olur? geçmişi bilmek mi güven verir, yoksa bilmemek mi huzur sağlar?
Sevgilinin geçmiş ilişkilerini bilmek , onun kim olduğunu daha iyi anlamana ve ona güvenmeni sağlayabilir. Geçmişteki deneyimler, sevgilinin ilişkilere nasıl yaklaştığını anlamana yardımcı olabilir. Fakat geçmişe takılmak yerine, mevcut ilişkin üzerinde daha çok durabilirsin. Sonuçta herkesin geçmişinde özel anıları olabilir ve bunları paylaşmak istemeyebilir.
Takıntılı biri değilsen sorun yok ama kafaya takıyorsan çok düşünebilirsin y 1,5 yıldır sevgiliyiz bundan önce arkadaştık herşeyini anlatıyordu ama yalan dolan olmayınca da için rahat oluyor en azından ilk günden beri çok güveniyorum hiçbir hatası olmadı herkesin bir geçmişi olur düzeltemeyiz ama kabullenebiliriz
Ben geçmişte yoktum mantıken… biz geleceğe bakalım derim ona ne yaşandıysa yaşandı bitti şimdi ben ve sen varız… hem herşeyi bilmek iyi değildir kafanda sadece çok fazla soru yaratır….
Cevap
15Cevap
fark etmez bana,,
İlişkileriyle ilgilenmiyorum kimsenin kötü bir alışkanlığı yoksa sorun yok
Geçmişinden rahatsız olmam. Anlatabilir. Kıskanırım en fazla. Sinir olurum. Çok fazla kafaya takmam.
Anlatması daha iyi.
Geçmişi bilmeyi bırak direk gbtsini ve özel dosyasını masamda isterim. Güvenmediğim biriyle neden yaşayaşım aynı yatakta yaticaz
Bil de soğu ondan nefret et bence kurcala ciddiyim bi insan 7 sinde neyse 70 inde de odur öğren ki nasıl biri olduğu çıkar ortaya
Bilmek iyi en azından ilerde öyle sorun olduğunda yargılamadan haledebilirsin
Öğrenmemek daha iyi kendi kendime ben onu kafamda kurarim
Bilmek isterim ki tutumumu ona göre belirleyeyim
Hiç bilmemek. Hele ona şunu bunu yaptım diye iyi b. k muş gibi anlatmaları 🤢
Bana sorduğum kadarını anlatsın kafi.
Hiç öğrenmemek en sağlıklısı
Hiç öğrenmeyeyim mümkünse
Geçmiş bazen aynadır ama o geçmişte ben yokum benden sonrası önemli
Bilmek iyidir.
Bilmek daha iyi
Hiç olmaması daha iyi
Geçmişi iyi değilse geleceğinde işim olmaz