Neden engel yedim?

Gayet güzel giden flörtsel bir ilişkimiz vardı flörtüz dedigime bakmayın sevgili gibiydik de adı yoktu son bulusmamızda bile seni özlicem yine buluşalım falan diyerek sarılarak ayrıldık sonraki gün cok güzel konuştuk akşamında elleri üşüdüğü icin krem verecektim ona ama cıkmak icin müsait olmadıgını kibarca söyledi daha sonra söz telafi edicem dedi ve son konusmamız oldu aradan 1 hafta gecti ve bu aralıkta tek bir mesaj dahi atmadı snapchat uygulamasından bir snapime yanıt vermişti ne yapmaya calıstıgını anlamadıgımı sorunca yapmamam lazım dediğim seyleri yapmaya basladım dedi anlamadım dedim bazı şeyleri elde etmeden bir kız arkadas yapmak mesela dedi bahaneydi bence sinirlendim peki dedim geçtim 1 hafta sonrasında bir yerde karsılastık bakıstık falan bu kadar aksamında beni snapten ENGELLEMİŞ bir sonraki gün de markette karsılastık (evlerimiz zaten nerdeyse arkalı önlü) yanımdan gecerken bitmis gibi nefret ediyormuş gibi anlamadıgım bir sekilde baktı ve akşamında instadan ENGELLEMİŞ ertesi gün de wp den ENGELLEMİŞ engelledigini bastıra bastıra söylüyorum çünkü aşırı anlamsız buldum bakın sence bir sorun yoktur ama karsı taraf icin vardır tarzı seyler söylemeyin çünkü olmadığına adım kadar eminim hicbir sey yoktu aramızda özellikle erkeklere bu sorum beyninde agır hasar mı var gibi yoksa kalbinde baskası mı?(en yakın arkadası ilk datemize kadar biliyordu ismine kadar diğer yakın arkadasları datei biliyor ama adımı bilmiyordu buna rağmen 2 senedir arada yavsamak icin yoklayan arkadası bu aralar yine yazıyor tersliyorum falan ama sizce bizi biliyor mudur)

Neden engel yedim?