Neden engel yedim?

Kısaca şöyle anlatayım. Benim platonik olarak hislerim vardı. En sonunda açıldım. Yedi aydır mesajlaşıyoruz. Bildiğim kadarıyla onun bana karşı bişiyi yok. Ama şuana kadar da rahatsız oluom falan demedi. Kızlardan korkuom falan demişti. Ben de ona arkadaş olmayı teklif etmiştim. Kabul etti ama şart koydu. Ben utangaç biriyim onla hiç yüzyüze konuşamadım. Şartı onla yüzyüze konuşabilmemdi. Konuşamadım tabii. Neyse bi gün normal konuşuoduk. Arada dalgayla bişi dedim çok kırılan, takan biri değil ama sinirlenmiş beni engelledi. Bi yerden engellemişti. Ben de diğerinden yazdım belki cevap verir diye. Ondan da engelledi. Hiç aramama rağmen panikle aradım belki açar da sorunun ne olduğunu konuşuruz diye. Biliyorum konuşmayacağımı ama başka çare bulamadım. Aradım, açmadı. Sonra biraz sonra geri dönüş yaptı. Madem engelledi bi çırpıda sildi beni neden dönüş yaptı? Anlayamadım. Panikledim tabi hemen açamadım. Açınca ne diceğimi bilemedim. Bişiler geveledim. Özür falan diledim. Sıkıntı yok, bi anlık sinirlendim falan dedi. Ama engeli henüz açmadı. Numaramı engellememiş sadece mesaj atabileceğim yerleri engellemiş.

Neden engel yedim?