Benim tayvanlı konuştuğum biri vardı erkek fakat biz fazla konuşmamıştık bugünde doğum günü falan doğum gününü kutladım beni engellemiş ne alaka neden engellemiş olabilir ki ne yaptım ben şimdi ona kötü birşey yazmadım da konuşmuştuk mesajlaştık biz hatta ama beni hemen engelledi cevap bile vermedi ben şoka girdim yani
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Beğenmemiştir seni bebeğem ya da manitasi mesajlaştıginizi yakalamıştır o basmıştır engeli 😏
Beğenmekle alakası yok bence biz zaten arkadaş olarak konuşuyorduk sorun karaktersiz olması anladığım kadarıyla
Kız arkadaşı falan vardır, çok önemli bi durum değil bence. Hayvan işte. Pardon tayvan
Hikayede bir çok kızı paylaşmış sorun paylaşmasınds değil cevap vermeyip engelleyip ortadan kaybolmasında zaten konuşuyorduk onunla kendini beğenmişin teki demek ki
Bura ile ora arsında saat farkı var belki de yanlış anladı ondan engellemiş olabilir
Yani zamanın da kutladım yanlış birşeyde yazmadım hatta defalarca okudum yazdığım şeyi
Bir fikir de yürütmek zor bu durumda. Bekle bakarsın engeli kaldırır. Sen de sorarsın
Fazla konuşmuyorduk zaten de pek de umrumda değil artık hemen yanlış anladı
Boş ver o zaman sende. Hem bizim memleketin erkeklerinin suyumu çıktı da
Memleket meselesi değil bence bazıları kibar bazıları kaba olabiliyor kaba erkeklede çok karşılaştım internette
Umarım karşınıza kibar bir erkek çıkar ve sizi mutlu eder
Umarım çok teşekkür ederim 🙏
Farklı bir dil farklı bir kültür bambaşka bir düşünce yapısı. Ne bekliyordun ki, bu kadarmış demek ki değerin
Sadece doğum günü oldu diye doğum günün kutlu olsun dedim abarttı sanırım
Ben konuşmak istemeseydim kibarca söylerdim, bahane bulurdum ve seni engellemeden hallederdim. Kırılmamış olurdun, çünkü Türk kızı neye alınır neye üzülür biliyorum, benim kültürümdür
Düşüncesizlik işte belli ki senle konuşmak istememiş
Bana öyle birşey demedi hatta uzun bir süredir takipleşiyoruz ben zaten yazmıyordum fazla ona ama nerede hata yaptım diye düşündüm de bir hata yapmadım hata onun pekde kafaya takmaya gerek yok
Hata yok zaten sadece konuşmak istememiş, usulü yanlış sadece, bir insan böyle bir mesajın ardından pat diye engellenmez
Demek ki karakteri öyleymiş saçmalık resmen tanımadığım insanlar bile daha kibar
Evet onu anlatmak istedim
Tayvanlı kizlr minyon olduğu için sevilir de Tayvanlı erkek seven kızda akıl yokty
Sevdim diye birşey demedim arkadaşım diyorum
Peki
Belki sevgilisi vardır neden olcak. Sanaldan konuşuyorsan bu kadar takma kafana engellediyse engelledi o kaybeder neden kafana takıyorsun ki
Sevgilisi olabilir belki ama cevap vermemesi sorun değil ben yanlış birşey yaptım diye düşündüm de acaba ona asıldığımı falan mı sandı öyleyse çok kötü bir his veriyor ama doğum günün kutlu olsun demekde asılmak olmuyor ki
Yoo gayet insanca yazmışsın bişe yok bunda
Kendisini bir şey zannetmesin, siiikt et
Aynen valla haklısın
Kız Arkadaşı varsa istememiştir seni o sebeple.
Bir sürü kızı hikayede paylaşmış yani beni paylaşsın demiyorum da cevap verebilirdi:(
ne zamandır arkadaşın da hemen seni önemsesin ki? çok kaptırmışsın sen kendini
Aylardır arkadaşız pek konuşmasak da tanışıyoruz fakat kendimi ben kötü hissettim böyle yanlış birşey yaptım diye
Şahsen benim doğum günümü yabancı biri kutlasa sevinirdim
Aylarca arkadaşlık bir şeyi değiştirmez canlı canlı tanıması lazım öyle uzaktan pek etkilemez. Ya seni yanlışlıkla engellemiştir ya da değer vermiyordur sevgilisi falan varsa o görüp engellemişte olabilir. Sorması ayıp nereden buluyorsunuz böyle İnsanları :D
İnternetten arkadaşım fakat daha samimi bir çok arkadaşım var saçma geldi böyle yapması
Her İnsanın karakteri aynı değil ki seni yeterince arkadaş olarak görmüyor galiba eğer açınca nedenini sorarsın.
Evet tamamen karakter meselesi boşverdim gitti
Zaten görüşmeyeceğin birini fazla umursamamak gerek eğer gidip görüşmeyeceksen fazla takma bence.
unut gitsin sen yoluna bak
Karısı sevgilisi basmıştır belki
Sevgilisi olabilir belki ama sadece arkadaşca doğum günün kutlu olsun dedim