Esim başkasını mı seviyor?

7 yıllık evliyim 2. cocuguma 3 Ay önce kucağıma aldım esimle ilk tanıştığımızda erkek kankim vardi oda kızıyordu bnde normal karşılıyorum die oda bana benimde o zmn var deyip bir kız gösterdi bnde tamam dedim neyse evlendik bu kızla muhabbet ediyor whatshaptan bni kıskandırmak için ben mesaj lafı okuyunca noldu yüzün düştü demisti msjda kiz etek almis oda hani bakim demisti bozulmuştum belli etmedim sonra bu benim kafama takildi surekli kızı onun instagramina girip bakıyorum bi gun memlekete gittim ne olduysa o ara kiz ne instagramda nede telde numarası yoktu silinmişti aradan 6 yıl geçti 15 gun once kiz takibe baslamis esim kızımızın fotosunu paylasmis oda kalp atmis dun gece girdim bi baktim yakın arkadaşlarda ekli kiz ama sadece o kiz var yakın arkadaşlarında bu benim kafama takildi çok üzüldüm ve kiz su an nişanlı aynı koyde oturuyorlar galiba yeni nişanlanmış esim bu kızı seviyor olabilirmi bana bni sevdiğini söyleyen adam başkasına aşık olabilirmi neden bir erkek yakın arkadaşlarına tek bir kişiyi ekler 😭
Esim başkasını mı seviyor?