Sevgilim başkasından mı hoşlanıyor?

Erkek arkadaşımla aynı üniversiteye gidiyoruz ve ortamla beraber bir kız arkadaşı var kızı ben de tanıyorum güzel alımlı ve genç gösteriyor. Kız evli ve 1 tane çocuğu var ama görünüşte öyle değil. Erkek arkadaşımla samimiler. Ve bana sürekli o kızı övüyor. Diksiyonu çok güzel giyim tarzı güzel felan diyor. Bunları es geçtim ve ona hak verdim insanlar birini değerlendirebilir diye sonrasında belli bi zaman geçtiğinde bana dedi ki ayşe varya çok az*ındır vs konuştu ve bunun konusunu 3_4 kere açtı. Her seferinde görmezden geldim. Ve aralarında çok yaş farkı olmasına rağmen adıyla sesleniyor yaptığı hareketlere gülüyor daha çok ondan akıl almayı seviyor normalde kıskanç değilim hatta şu an yaşadığım duyguların da kıskançlık olduğunu sanmıyorum sadece durumun anormalleştiğini farkediyorum kendime olan saygımı çiğnemek istemiyorum. Ve ben kızın hiç fiziğine bakmamıştım yüzü dolgundu konu fizikten açıldı ayşe balık etli tarzında bi cümle kurdum o da hayır zayıf dedi sonraki zamanlarda gözlemlediğimde gerçekten zayıftı ben bile dikkat etmemiştim. Ve kafamı karıştıran şey erkek arkadaşım benimle hergün buluşmak ister, beni kıskanır, ben olmadığım ortamlarda benden çok bahseder, beni över lütfen yardımcı olun kafam çok karışık
Sevgilim başkasından mı hoşlanıyor?