Sevgilim evlendikten sonra ben ölürsem bir başkasıyla yalnız kalmamak için evleniceğini söyledi 20 gün sora nişanımız var?

sevgilimle 2 yıllık bir ilişkimiz var ve 20 gün sonra da nişanımız var kızlar beni anlar cilveli cilveli saçma sapan sorular soruyorum biraz da beni ne kadar sevdiğini duymak hoşuma gittiği için saçmalıyorum kafama esti ben ölsem başkasıyla evlenir miydin dedim evlenirdim yalnızlık Allah'a mahsustur yalnız mı kalayım dedi ben de ağlamaya başladım başkasını mı seviceksin falan filan diyerek o da sevmicem sadece yalnız kalmam dedi ben bunda bedensel bir amaç güdüldüğünü düşünüyorum sevmeden yalnız kalmamak için yapılan bir evliliğin başka ne amacı olabilir? daha sonrasında kendisi ben zorla kurdurmadan empati kurma yeteneğine sahip olmadığı için aynısını benim yaptığım bir olay örgüsü kurup anlatarak bir örnek verdiğimde ona beni haklı buldu ve evlenmezdim düşünmemiştim dedi saatlerdir içim içimi yiyor ve ona saymadığım laf kalmadı o ise kavga etmek istemiyorum diyip susmayı seçiyor ve ben daha da kinlenip nefret ediyorum üstüne üstlük 2 gün sonra kadınsal döngü sürecimin başlangıcı var ve kendisi ona tuzak soru sorduğumu o sürece yakın olduğum için kavga etmeye çalıştığımı söylüyor

Güncellemeler
1 yıl
ne kadar genis kadinlar varmis soru sayesinde ogrenmis olduk
Sevgilim evlendikten sonra ben ölürsem bir başkasıyla yalnız kalmamak için evleniceğini söyledi 20 gün sora nişanımız var?