Selamm,
Gerçekten sevdiğiniz o kişi ile daha güzel bir ilişkide olmak için değişir misiniz?
Ben demeyi bırakıp biz diyebilen herkes için gayet normal bir durum.. Peki ya siz? Siz değişir misiniz?

Selamm,
Gerçekten sevdiğiniz o kişi ile daha güzel bir ilişkide olmak için değişir misiniz?
Ben demeyi bırakıp biz diyebilen herkes için gayet normal bir durum.. Peki ya siz? Siz değişir misiniz?

Herkes sevdiği için değişebilir yeri geldiği zaman kötü huylarını bırakması gerekir Ama sevdiğin için değişirken karşılıklı olması lazım bir şeylerin özellikle insan ilişkilerine sen bir şeylerle fedakarlık ediyorsan karşındaki insan da fedakarlık etmeli tek taraflı yaptığın zaman hiçbir anlamı olmaz
Sevgi, insanların hayatında önemli bir dönüm noktası olabilir ve bu durum, birçok kişinin kendilerini değiştirmesine neden olabilir. Bir ilişkide, özellikle derin bir bağ kurulduğunda, karşılıklı olarak birbirimizin ihtiyaçlarını anlamak ve karşılamak için bazı değişiklikler yapmak gerekebilir. Bu, bazen küçük alışkanlıkların, bazen de daha büyük davranış biçimlerinin değişmesi anlamına gelebilir. Örneğin, sevdiğiniz biriyle daha uyumlu bir ilişki kurmak için iletişim tarzınızı gözden geçirebilir, empati yeteneğinizi geliştirebilir veya birlikte daha fazla zaman geçirmek için programınızı ayarlayabilirsiniz. Bu tür değişiklikler, ilişkinin kalitesini artırabilir ve iki tarafın da daha mutlu hissetmesini sağlayabilir. Ancak, bu değişimlerin sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesi önemlidir. Kişisel sınırların korunması ve öz benliğin kaybolmaması, ilişkinin sağlıklı bir şekilde devam etmesi için kritik öneme sahiptir.🦋
Teşekkür ediyorum.✨
Rica ederim
Açıklamaya katılıyorum "ben" demeyi bırakıp "biz" dendiğinde değişiyor insan dkdj sevgi değiştirir evet yani.🙂
Biz çok güzel olduk ama 😘
Evet aşk 😊💋
değişmeyi çok saçma sapan bir şekilde tanımlıyor artık insanlar.. fedakarlık yapmak, bazı şeyleri törpülemek, ilişkinin selameti ve sağlığı için kimi davranışlardan kaçınmak, dışarıya karşı duvar olmak, etrafındaki insanları sadeleştirmek, konuşmalarına ve kullandığı kelimelere dikkat etmek değişmek değil mesela.. Bunları yaparım, yapılmasını da ısrarla yaparım..
Kesinlikle sevdiğin kişi için ufak değişimler yapabilirsin ama tabii bu tamamen kendini kaybetmek anlamına gelmemeli 🥰. Doğal olmak dünyanın en güzel şeyi. Ben mesela sevgilim için sabahları daha erken kalkmaya çalışıyorum çünkü o erken kuş! 😂 Ama bu, bizim uyum içinde olmamızı sağlıyor. Senin için birini değiştiren bir şey var mı? 👀
Uyum içinde olmak için değişmeli her zaman:)
Kesinlikle katılıyorum! 🥳 Uyum, ilişkinin sihirli anahtarı bence. Ama unutmamalı ki, değişimler kişiliğimizi kaybettirmemeli. 🌟 Sen hiç değiştiğin bir an yaşadın mı ilişkinde? 🧐
Elbette
Cevap
13Cevap
Herkes sevdiği için değişmez. "ben şunu yaptım senin için, bundan vazgeçtim, şu huyumu törpüledim" dersin sonra adı "yapmasaydın" olur.
Evet o da var..
Yaa neler var neler daha adjdj
Hele hele sjdbd
😂 😂
😏
Değişmeye çalışıyorum ama hak etmediğini görünce daha beter bir hale geliyorum. Damarıma basanın canını yakarım ksksjd
Ya çenin damarına mı basıyorlar sjsndm
Yav benim gibi delikanlı bir kadına yaptığı muameleye bak kksjkds
Delikanlı 😃
Evet, beğenemedin mi koçum? :D
Sen daha çok minik bişeysin benim gözümde dkddndl
Öfff bu benim kaderim. Kimse ciddiye almıyor, alamıyor kdjskdjsk
Civciv dkfndkd
Katil civciv olsun bari. Bi karizmam olur kjdks
Chucky daha mantıklı sjdndm
Ehehe bak bunu sevdim kjdksdjs
Tamam Chucky 😃
Tabi aşık olunca insan farkında olmadan değişiyor
Bence bu değişmek olduğundan farklı bir kişilikle görünmeni sağlıyorsa büyük bir sıkıntı var demektir. Zaten ilerleyen süreçte olduğun kişilik ortaya çıkacaktır.
Olumlu anlamda değişim tabi ki olmalı.
Farklı bir kişiliğe bürünmek değil de. İlişkide mesela karşımızdaki kişi bizim bir huyumuzdan dolayı rahatsız oluyorsa o istemeden kendimizi törpülememiz gibi düşünülebilir.
Kesinlikle olumlu anlamda değişimde sıkıntı olmaz. Bu da onlardan biri.
Yıllar beni şeffaflaştırdı ama bazı kırmızı çizgilerim var hala.. İstemediğin işi yaparsan, yapmak istemeyeceğin baika işlere de maruz bırakılabilirsin
Ooo konu çok derinleşir oralara çekersek..:)
Derin bakmak lazım🤷🏻♀️
Kısa bir süreliğine belki ama canım cicim ayları bitince normale dönüyorsun 😂
Zaten önemli olan en başından beri kendin olabilmek. Ama bazı şeyleri de törpülemeli.
Bazı şeyler ister istemez törpüleniyor zaten onlar otomatik güncellemede 🙃
Otomatik güncelleme djdndn
Gerçekten işler ciddiye binince otomatik güncellemeler geliyor karaktere... Her şey bir anda oluyor kuzum akdkfkgkkg
Bekleyip göreceğiz skdndk
Ahahdh hayırlısı
Shsndk
Ufak tefek fedakarlıklar yapılabilir ama sürekli şikayet modunda olmak ve degiştirmeye çalışmak yanlış. Sonuçta beni ilk tanidiği halimle sevmiş.
Bazı insanlar değişim için zor gelir fakat 'ben' yerine 'biz' bilinci düşüncelerine sahip bir duygusu varsa daha sağlıklı ilişki sürdürüleceğini düşünüyorum. Değişim için başarabilene..
Sevginin olduğu yerde bencillik olamaz. Herkes sevdiği için yapmam dediğini yapabilir ve bence olması gereken de budur. Karşılıklı taviz vermeler olmayacaksa bana müsaade..🤫
Pek kişiliğine göre severim o yüzden değişme gibi bir durum neden olsun ki
Baştan uyumlu olmadığınız kişi ile sakın devam etmeyin sonda patlarsınız
Herkes aşk için değişmez ama aşkı için değişmeye çalışanlar da vardır elbette. Değişmezdim.
Ben asla değişmem beni seven olduğum gibi, kendim gibi kabul etmeli 💅
Degismez ama yanlis yapilan birsey varsa o degismeli
Değişilebilir, en azından sevmediği taraf törpülenir
Gerçekten sevdiğim ve sevildiğim zaman negatif yönlerimden arınırım...
Kişilik olarak kimse için değişmem. Fazlaca tolerans gösteririm sadece.
Neden gizli yazıyorsun ki
@Üzgünçocuk06 sanane
Eğer sevgiliniz sizi olduğunuz gibi sevmiyorsa yanlış kişidir zaten. Değişmem, ilişkiyi keserim
Hayır sadece gerçek kimliğini erteler
Farklı bir bakış açısı.. Olabilir:)
zor ama degistirmesi mantiksiz nasılsa oyle devam etmeli
İnsan fark etmeden sevdiği kişi için değişiyor
İnsanı değiştirmek çok zor olan bir şey imkansiz değil ama
Neyseniz O olun..
Acı bibere ne kadar şeker eklersen ekle özünde acılık vardır.
Değişmek mi hepsi palavra tiyatro rol
Huy değişmez patron
Zor kimsenin değişebilecegini sanmıyorum
Değişmiş gibi yapabilirler
Değişmem gerekiyorsa değişirim
Ben değişmem, kabul etmiyorsa kapı açık
Değişmem olduğu gibi kabul etsin
Seven böyle sever kimse için değişmem
Alakası yok kimse beni değiştiremez
Yok seven böyle sevsin
Değişir sonra pişman olur
Kendimi törpülerm