İnsanlar sonradan neden değişir?

Nişanlımla dün tartıştık biraz nedeni ise artık sevgisi ilgisi bana karşı yoğun değil nötr. Fazla hissedemiyorum bende eski seni çok özlüyorum dedim oda git o zaman dedi. Git kelimesini bu kadar kolay söyleyebiliyorsun yani dedim evet dedi. Peki neden kal değil de git dedim nedenini söyler misin dediğim de ise ben yatıyorum iyi geceler dedi. Yüzüme kapattı 3-4 kere aradım üst üste meşgule attı. Açmadı. Bana o an yatacağını söylemişti gece 3’e kadar uyumamış Instagram da aktifti hep ama ne yazdı ne aradı geri. Artık çok kolay kırabiliyor beni. Ve telafi etmiyor gönlümü almıyor özür dilemiyor. Ertesi gün ise hiçbir şey olmamış gibi davranıyor sanki kavga etmemişiz beni kırmamış gibi. Bende kırgın olduğum için bugün günaydın mesajı atmadım her gün ben atarım ondan erken uyandığım için. Oda az önce uyandı günaydın aşkım yazardı günaydın yazmış onun tavır alacağı bir durum yokken yaptığı davranışlara bakın yemin ederim evlilikten ilişkiden her şeyden soğudum herşeyi kontrol altında tutmaktan yönetmekten adam etmeye çalışmaktan onu şöyle yap şunu şuraya koy vs.. ne yapıcam bilmiyorum

İnsanlar sonradan neden değişir?