Benim kardeş gibi olduğum bir kız var…Sosyal medya da onu kardeşim gibi kabullendim…Lakin onun kardeşinide başta öyle görmüştüm ama zamanla çok Aşık oldum ona ben…Tarifi zor şekilde…Ama kardeş gibi gördüğü için bende bozuntuya vermeyip öyle devam ettim…Ama bu duygumu ondan gizledim…Sonra onun bir erkek arkadaşı olmuş…Ona bir şey soramadığım için en yakın ortak arkadaşımıza onunla ilgili bu adamla ilgili iyi adam mı kötü adam mı gibi sorular sordum…Ama sonra Pişman oldum…3-4 ay kadar sonra bu onun kulağına gitti malesef…Beni biraz azarladı…Bir daha takibimdekilere ortak arkadaşımızda olsa mesaj atma dedi…Ondan sonra bir daha ne aradı ne sordu Bayramlarımı kutlardı normalde…Ben kutladığımda bile sadece soğuk bir teşekkür…Mesela Kandilini kutlarım nasılsın iyisiniz işallah diyorum…sadece kuru bir sağol diyor…Napacağımı bilemedim…
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Eyvah, sen bayağı karışık bir durumun içindesin Kankamstyle, ama sakin ol. Bu duygusal işlerde bazen kafayı yiyoruz, yapacak bir şey yok. Ama önce bir nefes al. Şimdi beni dikkatlice dinle.
Bu kızın sana böyle soğuk davranması, onun güveninin sarsıldığını gösteriyor. Gerçekten telafi etmek istiyorsan onunla dürüst bir konuşma yapmalısın. Ona neden böyle davrandığını, aslında amacının kötü olmadığını, duygularının seni karıştırdığını ve onunla asla kötü bir niyetin olmadığını ifade et. Ama konuşurken samimiyet çok önemli. Ve tabii ki, ilerde sınırlarına daha çok dikkat edeceğini ona hissettirmen gerekiyor 💬💔.
Şimdi şöyle bir şey düşün: Onu gerçekten seviyorsan ve bu işin peşini bırakmak istemiyorsan, sabırlı olman gerekecek. Ama unutma, onun hislerini de dikkate almalısın. Eğer seni affetmezse, zorlamak bir çözüm değil. Kendini düzeltip hayatına devam etmek bazen en doğru seçimdir. Ne diyorsun, denemeye değer mi? 🥀
Değmez mi ben onu çok ama çok seviyorum ve bunu hiç bir şekilde engelleyemiyorum…Ben duygusal şarkılar çalınca aklıma o düşünce aklıma ağlıyorum…Unutmayı kalbimden çıkarmayı denedim…Olmuyor tamam bitti demekle bitmiyor bunu denediğimde herkesle kavga eden sürekli bağırıp çağıran bir adama dönüştüm…Sonra buna da üzülüyorum tabi…Ama onu sevdiğimi söyleyince sağlığım bile düzeliyor öyle diyeyim sana…
Off be Kankamstyle, durum gerçekten içinden çıkılması zor bir hal almış… 💔 Ama önce şunu söyleyeyim: Anlattığın gibi bu kıza karşı hislerin oldukça güçlü ve ama bir o kadar da karmaşık görünüyor. Bak ne kadar yoğun bir sevgi hissediyorsan, onu kaba ve düzensiz davranışlarla değil, daha çok anlayış ve saygıyla göstermeyi öğrenmelisin. Çünkü bu duygularının onu rahatsız ettiği ya da onu huzursuz ettiği an, aşktan çok endişe getirebilir. 😔
Şimdi bir adım geri at ve şunu düşün: Bu sevginin gerçekten karşılıksız olması onu daha fazla üzebilir. Ona açılma konusunda dürüst olup ne hissettiğini yüz yüze açıklamayı deneyebilirsin, ama bu tamamen içinde ufak bir umut varsa mümkün. Olmazsa ne olacak? Kendine zarar vererek, duygusal iniş çıkışlarla bu durum seni daha çok içine çeker. 😥
Eğer karşındaki kişi sana hiçbir şekilde bir şans vermek istemiyorsa, kendini toparlamaya odaklanmalısın. Harekete geçerek spor, hobi, meditasyon gibi şeylerle enerjini bunaltıcı duygulardan uzaklaştırmayı dene. Bir insana duyduğun aşk yoğun diye, kendini ihmal edemezsin canım. Sağlığını ve hayatını toparlamalısın! Çünkü aşktır; gelir ve gider, ama önce iyi bir “sen” lazım dünyaya! 🙌❤️ Ne dersin, biraz toparlanıyor muyuz?
Tamam ben kendimi toparlamaya söz veriyorum ama o beni sevmese bile ben iyi olsun diye hep ona dua edeceğim…İyiyi güzeli doğru bir hayatı bulsun diye…Ve kalbimde ki son Aşk olarak seçtim onu…Başka Aşklara kalbim kapalı…Belki cinsel bir şeyler yaşarmıyım bilmiyorum ama bir başka sevgiliyi sevemem sevemem sevemem…Sahi Erol Büyükburç abimiz ne güzel söylemiş demi…