Sevgilimle Annesine yakalandık. Yardımm?

Arkadaşlar direk konuya giriyorum sevgilimle 5 aylık bir ilişkimiz var.. Sevmekte, sadakatte, güvenmekte asla kusur etmedik ve sevgiden zerre şüphe etmedik.. aslında bir tevafukla karşılaştık, ona olan duygularımı, sevgimi anlatamadığım için hep Kördüğüm gibi Aşığım sana derdim.. Allah için sevdim vs. Üniversitede okuyor yalnız annesi uyanık olduğu için daha rahat konuşmak için konyaaya dayısının yanına gitti.. Zaten annesinin ilk günden beri şüphesı üzerindeydi sebepsiz gülmeler, dalmalar vs bu yüzden gözü hep üstünde oldu.. babasıda çok arıza bir adam ama kızına aşırı şekilde düşkün, kalbini kırdığı zaman illa gönlünü almasını bilir.. Söz konusu başka biri olunca gözü bişi görür mü bilmiyorum.. anneannesı umreye gittiği için ziyaret sebebiyle mecburen annesi geldi kızını köşeye alıp "Sen beni salak mı sandın? Gibi sözler söylemiş. Yalnız çok çok sinirli şekilde söylemiş. Zaten ne olursa olsun kızıyla sorun olduğu zaman babana söylicem, ya da telefonu alır babasına verirdi.. şimdi tam tersi ne telefonu aldı, ne babana söylicem dedi.. Yalnız kız , annesi çok sinirli bir şekilde konuştuğu için çok korktu babasına anlatmasindan. Babasına anlatırsa babasının gözü dönüp vuracak noktaya gelişmiş, hastanelik eder.. o yüzden mecburen şimdilik veda etmek zorunda kaldık.. Dediğim gibi kıza kendimi çok fena kaptırdım, ciddi söylüyorum onsuz bir saniye bana zor geliyor.. Annesi bu durumda ne yapar sizce? Özellikle kızlar cevap verirse memnun olurum bu durumda ne olur? Babasına söyler mı? Telefonu hala almadı, alır mı?
Sevgilimle Annesine yakalandık. Yardımm?