Sevgilimin annesine yakalandik 5 yıllık sevgiliyiz bunu biliyor herkes ama yinede beni istemiyorlardi ve artık bana farklı gözle bakıyorlar sevgilimin babasına da söylemiş kadın Allah'tan benim annem bilmiyor çok utanıyorum yanlış bişey yaptığımı düşünmüyorum reşitiz sonuçta ve onu ilgilendiren bişey değil kötü bir şekilde de yakalanmadik ama kadın o kadar sığ düşünceli ki buluşmamız bile ona batarken farklı şeyleri sineye çekmez diye düşünüyorum ilişkimiz ciddi birkaç seneye evlenmeyi düşünüyoruz ama zaten beni istemiyorlardi bide şimdi farklı gözle bakıyorlar utanıyorum niyeyse ve çok gerginim sabahtan beri rahatlatın normallestirin nolurr
Bu arada sandığınız gibi yakalanmadik yani uzerimde kıyafet falan vardı o kadar iğrenç görünmüyorduk
Bu arada sandığınız gibi yakalanmadik yani uzerimde kıyafet falan vardı o kadar iğrenç görünmüyorduk
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hıc kafana takma cok basıt abim caresı seni sevmelerının
Nasıl yani
Beni sevmesinler umrumda olmaz da utaniyorum sadece nasıl yüz yüze bakicaz ilerde falan diye ve olay bugün oldu o yüzden stresliyim heralde
Ama durumu normallestirirseniz içim rahat edecek odneksb
ısrarcı olursan annene de gider haber merak etme
Israrcı derkenn
Aman bi daha ne evlerine giderim ne ailesiyle konuşurum aman amann
uzak dur o çoucuktan. artık istemezler seni.
Ya çocuk aşık zaten yaptığımız kötü bişey değil hani çok ileri gitmedik ama ailesi hep karşıydı hala karşı bişey kaybetmedim yani ama yinede cok utanıyorum stresten midem ağrıyo
Seni erkeklerle sevişen yollu görür ailesi asla gelin olarak istemezler. artık görüşme
Evet öyle demiş çocuğa her çağıranin evine gidiyormu falan demiş çocukta kavga etmiş falan eve gitmiycek bi süre ama ne alaka yani 5 senelik sevgiliyiz ki bir kişiyle yapan herkesle yapacak diye de bişey yok bunlar normal şeyler mağarada yaşamıyoruz yani bencee
O senin fikrin. sen bir de cahil anasına anlat bunu.
Dimii yaa cahillik gerçekten amaan ben yanlış bişey yapmadım kimseyi ilgilendirmez
Oğullarını yoldan çıkarıyorsun dur diye istemezler seni. oğullarının namusunu kirlettin :) uzak dur yelloz derler sana :) sakın görüşme artık
Aman namusla ne alakası var ya ayrıca ben gidip üstüne atmadim yani ne derlerse desinler
:) artık başkasıyla öpüş
Kötü olmuş