Hayır önemli değil bu durum ileriyi düşünme konusunda. Aşk, sevgi ve güven oluştuysa çalışır kazanılır, destek olunur. Evlilik müşterek yaşamak ve birliktelik.
ben siz kadınları cözemiyorum ilişki yasamamak icin seviyeyi yüksece cekmek icin herseyi yapıyosunuz yok boy kısa yok maası düsük yok bu mezunu degil yok yakısıklı degil yok göbeklı yok kel yok parası yok yok evi yok iyimisiniiz siz arkadaslar biraz kendinize ceki düzen verin aile olmak anne olmak baba olmak karakterli evlatlar yetistirmeyi düsünmelısınız bu kadarmı zor kendinizini beyenmiyosunuz dudak yanak botox kalca takma meme yaptırma burun yaptırma kas yaptır saca kaynak attır tırnaklar takma yahu bi bakın kendinize kendi kendinizi sevemiyomusunuz hala uzun boylu olsun kaslı olsun parası cok olsun naik olsun biraz maco olsun ama giydigime karısmasın ne istiyosunuz arkadaslar biraz ayaklarınız yere bassın cahil cahil sözler sölemeyin mutluluk boyda parada tipte degil karakterde merhamette sevgide saygıda bu kadar basit
Öyle bir durumda karşılıklı aşk ve güven varsa düşünürdüm gerçekten, maaş vs. konularına takıntılı değilim ama ileriyi düşünmek için karşılıklı aşk ve güven gerekiyor bence her zaman..
İkimizde çalışacağımıza göre sorun yok benim için, parasında da gözüm yoktur ha koca parası daha tatlıdır ama neysee hshwh evin giderleri yeme içme falan ortaklaşa ödenilir bir tarafa yıkmak iyi değil
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
60 bin aliyorum eşim calismiyor ben eşimi calistirmam o benim evimin sultanı ona kıyamam. Zaten ev işi yaparak çocuklarla ilgilrnerek en büyük işi yapıyor bide üstüne calsitiracakmiyim. Ayrıca ev işlerinde yardım ediyorum.