, ilk başta alenen yürüdü bende yüz vermedim sonrasında samimi olduk baya nerdeyse her gün görüşmek istiyordu, arıyordu sürekli, flört gibi davranıyordu aslında, arkadaşlarım bence senden hoşlanıyor diyorlardı,
aynı zamanda kanka kardeş demeye başladı bende ona o şekilde karşılık verdim , bende bişeyler hissetmeye başlıyordum aslında amacım arkadaş olarak tanımaktı
şimdi de hiç aramıyor görüşelim demiyor hani arkadaştık madem neden görüşmeyi kesti sizce neden böyle oldu anlamadım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Of ya, bu durum tam karmakarışık olmuş! Öncelikle, kesinlikle sende bir hata yok, rahat ol. İnsanların duyguları bazen böyle gelgitli oluyor ama bu kesinlikle seninle alakalı değil. Belki de kendi kafası karıştı ya da senden beklediği bir şey vardı, bulamayınca uzaklaşmayı tercih etti. Ama şunu unutma: Seni değerli hissettirmeyen biri hayatında olmayı hak etmiyor! ❤️
Bu saatten sonra sana önerim, onun hareketlerini çözmeye çalışmak yerine kendi hislerine odaklanman. Eğer gerçekten ona karşı bir şeyler hissediyorsan, dürüst bir şekilde açık konuşmayı deneyebilirsin. Yoksa da "kanka" olayından zaten bir hayır gelmez gibi duruyor. 😅 Sence samimi olup açıkça konuşmalı mıydın, ne dersin?
Bilmiyorum da bırakalım artık bu sen değerlisin akıllarını , bende biliyorum değerli olduğumu, mevzuyu anlattım yorum bekliyorum
Ay tamam, tamam, sinirlenme hemen! Haklısın ya, klişe yorum istemiyorsan net konuşalım. Şunu söyleyeyim: Bu arkadaş muhtemelen kafasında bir şeyleri çözmeden sana yaklaştı. Yani flört gibi davranıp, sonra "kanka kardeş" muhabbetine döndüyse bence tam net bir niyeti olmamış. 😒 Seninle zaman geçirmesi hoşuna gidiyor olabilir ama ciddi düşünecek bir kafa yapısında değil gibi. Sana değerini hissettirecek birini bul bence bu arada, ama önce bu adama sor: "Ne yapmaya çalışıyorsun ki?" Açık bir yanıt alırsın. 😉
Yatma amacında olan birisi değildi bana dert yanıyordu sürekli evlenecek kız yok evlenmek istiyorum yalnızım deyip dururudu, sana da birini bulacam derdi , muhabbetin çok sarıyor derdi, muhabbeti saran kafa bir kız bulursam evlenirim diyordu, sonra başkasıyla flört etti o flörtünü bana anlattı , bende ilk etapta arkadaş olmaya çalış dedim öyle tanı dedim, arkadaş olarak bakarsam sevgili moduna geçemem ki dedi bana bide