En yakın arkadaşım bir konuda bilgisiz olduğum için dalga geçti?

Merhaba Arkadaşlar.
7 yıldır tanıdığım bir arkadaşım var ve o benim en iyi arkadaşım onu çok seviyordum.
Tanıştıktan yaklaşık 3-4 sene sonra benim bir nedenden dolayı başka bir şehire taşınmam gerekiyordu. Ama tekrar eski şehrime gelecektim. (1 sene sonra zaten geleceğim.) Her neyse biz tabii birbirimizden ayrılmak istemediğimiz için telefondan mesajlaşmaya, görüntülü konuşmaya başladık. Aynı şehirde olduğumuz zamanlar aynı sınıfta da okuduğumuz için ve her gün birbirimizi gördüğümüz için telefondan konuşmaya ihtiyaç duymazdık. Ben buraya geldikten sonra telefonla daha haşır neşir olduk ikimizde. İşte mesajlaşıyoruz, görüntülü konuşuyoruz falan. Bu arkadaşım ben buraya geldiğimden beri çok değişti, artık istediği şeyi söylüyor, haksız olsa bile zeytinyağı gibi üste çıkıyordu. Kaç kere küstük, geri barıştık. Onu çok sevdiğim için ben mesaj attım barışalım diye. O bana istediği şeyi söylerken ben onun kalbi kırılmasın diye hiçbir şey demedim hep kendimden taviz verdim. Her neyse. Bu arkadaşım K-pop gruplarıyla çok ilgileniyor ve seviyor. Ben de seviyorum ama K-pop diye bir şeyin olduğunu bilmiyordum o bahsedince öğrendim zaten. Neyse, dün öyle konuşurken dedim ki "En sevdiğin K-pop üyeleri kim?" diye sordum. İşte söyledi bir 6-7 tane isim. Benimkini sordu. Bende söyledim. Lisa, Yeji ve Chaeyoung dedim başka pek tanımıyorum dedim. Sonra Yeji adlı idolün arkadaşının (şimdi adını unuttum) adını söyledi onu tanıyor musun dedi. Bende hayır dedim. "Ne? O ikisi çok yakın arkadaş." falan dedi. Sen Yeji Stan'sın ve stan'lardan nefret ederim falan dedi. K-pop gruplarını bilmiyorsun ve benden duyduğun şeylerle yetiniyorsun falan dedi. Çok kalbim kırıldı ve "Gerçekten kalbimi kırıyorsun. Söylediklerin doğru olabilir ama daha kibar söyleyebilirsin." diyebildim. Sonra aptal falan dedi. O K-pop grupları için benim kalbimi kırıyor fakat o çok sevdiği idoller onu tanımıyor bile. Ve o idoller yokken ben vardım. Çok kalbim kırıldı ne yapmalıyım?
En yakın arkadaşım bir konuda bilgisiz olduğum için dalga geçti?