Kız arkadaşım kendini güzel bulmuyor?

Merhabalar, kız arkadaşım geçenlerde instagramdaki karşı cins arkadaşlarıma baktı ve moralinin bozulduğunu gördüm, sebebini sorduğunda kendisinden daha güzel olduklarını söyledi. Olay kızlar ile takipleşmeyi kesmem değil, kendisini güzel görmemesi. Hani çok değil 1-2 kilo alıyor bütün haftayı çok üzgün geçiriyor, İltifatlar edince hoşuna gidiyor ama Güzelim/güzellik diyorum tepki vermiyor. Çok güzelsin dediğinde inanmıyorum bu dediğine diyor ama oysaki gerçekten de güzel ve tatlı bir kız. Objektif baktığında belki benim instagramdaki arkadaşlarım daha güzel olabilir ama ben sevgilimi onlardan daha güzel buluyorum ve bunu ona söylediğimde tepki vermiyor. Kendisini güzel bulmuyor. Onu kendisinin nasıl güzel olduğuna ikna edebilirim? ne gibi davranışlar sergilemem lazım? Çünkü anlayamıyorum gözleri çekik, 1.65 minyon, saçları kumral, beyaz tenli gerçekten de efsane bir kız. Geçmişinde çok fazla platonik aşık olduğundan dolayı mı anlamadığım bir sebepten ötürü yine dediğim gibi kendini güzel bulmuyor. Özür dilerim Tekrardan soruyorum, Ne gibi davranışlar sergilemem lazım tavsiye verir misiniz? şimdiden teşekkürler.

Kız arkadaşım kendini güzel bulmuyor?