Aklınıza takılan her şeyi anlatabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurum, belkide bir abla, kardeş tavsiyesi olur size.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBenden ayrılan her kadın evlendi.
Şimdilerde ise önceden evlenip şu ara boşanmış eski sevgilim yazıyor, bir de çalıştığım yerde bir kız var birkaç ay konuştuk, ama ilgi görmeden duramayan biri olduğunu fark ettim.
Bir de çok uzun süredir sanaldan konuştuğum bir kız var, kimdir nedir bilmiyorum görüşmedik ama birbirimize her şeyi anlatıp konuşuyoruz, sadece WhatsApp üzerinden. Ama ne resim gördük ne de başka bir şey. Sevgili gibiyiz ama güvenemiyorum o yüzden aramızda sorunlar oluyor. Eğer ki bir gün kendini gösterirse belki bir şey olur ama ona nasıl bir yol izlerim çok bilmiyorum öyle013 Yorumla
Soran1 yılSana genel tavsiyem geriye bakma, oraya gitmiyorsun. İleriye bak, sanaldan konuştuğun kişi sanırım aralarından en değer verdiğin kişi. Onunla ilerlet ama fotoğraf konusunda zorlama, bazen öyle anlar olur ki, ruhlarınız konuşur. Tabii ki birbirinizi bir görün, daha iyi. Sevgili olup olmadığınızıda sor, çünkü bu hayatta en çok belirsizlik yorar insanı. Net ol.
Cevap sahibi1 yılÖyle yaptım zaten yalvardı ağlatıp yolladım. Evet öyle ama bana göre kendisinin daha böyle açık saçık biri olduğunu vs söyler her seferinde. Onu soramam çünkü sevgiliyiz der, bana sürekli aşkım vs diyip bir süre yazmayınca nerdesin özledim, seni seviyorum diyen birine bunu soramam 😂 Ben netim de sadece karşımdaki kişiyi merak ediyorum ama onu da anlıyorum çünkü ilk başta ben ona yalan söyledim ve ona rağmen beni engellemedi bir kadın olarak bunun hakkında bir şey söyler misin
Soran1 yılYalanlar güven kırar, ayrıca net ol sana tavsiyem. Sevgiliyiz derse değiliz dersin, konuşuyoruz dersin? Seni görmek istiyorum de, o kadının duygularını hiçe sayma. Net olmak her zaman bu hayatta önde olmanı sağlar.
Cevap sahibi1 yılNetim zaten ya. Hatta benle böyle konuşmaya devam edersen senle evlenirim haberin olsun diyecek kadar netim. Çok defa dedim de göstermiyor kendini ben de saldım artık çünkü işin boyutu ısrara geliyor bir hafta kadar önce her gün bunu konuşup engellemeye kadar gidiyordu iş nerdeyse ben tarafından çünkü
Soran1 yılHm, Geri durmayı dene? o çabalasın bakalım, ayrıca açıkça sor bakalım fotoğrafını atabilirmiymiş.
Cevap sahibi1 yılDuramıyoruz ki üç gün konuşmadık dördüncü gün yazdı.
İki gün konuşmadık üçüncü gün ben kafam güzelken yazdım hemen cevap verdi tekrar konuşmaya başladık falan.
Instagram istedim on defa falan atmadı, fotoğraf istedim onu da atmadı
Soran1 yılDuramıyoruz diye bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca dümdüz fotoğraf atarmısın deme, neden istemediğini sor, ciddi konuş. Fotoğraf konusunda neden bu kadar uzak olduğunu sor. Seven sevdiğini görmeli, yarın bir gün telefonunuza bir şey olur sokakta gördüğünüzde tanımalısınız birbirinizi.
Cevap sahibi1 yılGüvenmiyormuş bunun arkasına sığınıyor bir de öncesinde senin yanında esc gibi dururum ben falan gibi saçma sapan konuşmalar yapıp sinir etmişti beni. Ben de bir hafta kadar oldu konusunu bile açmadım. Öyle bencede yanii bir de ironiye bak resim atmıyor ama yaşadığı şehre çağırıyor 😂 nasıl gideyim atmazsannn
Soran1 yılGERÇEKTEN biraz saçmalık bu. Sinirlendirir insanı, şahsi fikrim uzak durun biraz, zaman geçsin.
Cevap sahibi1 yılEvet işte kafamı çok karıştırıyor ve sinirleniyorum bakalım biraz daha böyle gitsin en azından bir ay daha eğer atmaz ya da olumlu bir işaret görmezsem veda ederim diye düşünüyorum
Soran1 yılen mantıklısı, devam et hayatına.
- 1 yıl
Evli olabilir mi
Cevap sahibi1 yılSürekli telefona bakabilen biri ya evli değildir diye düşünüyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılYakın arkadaşım zamanla kendine bağladı ve şimdi öylece görmezden geliyor
Güzel bir arkadaşlığımız vardı ama fark etmesem de sevgili gibi takılıyorduk zaten zamanla çoğu zaman yalnız olduğum için duygusal olarak bağlandim çünkü sıkıntımı bir şeyimi tek ona anlayabiliyordum benim için bir şey yaptığında gözlerinin içi gülüyordu mutlu oluyordu son zamanlarda ise muhattap olmuyor cevap vermiyor bir anda niye bunu yapıyor ki yalnız kalmak falan istiyorum diyor her şey bir kenara her sıkıntısında yanında oldum ailesinin vermediği değeri de verdim gidebilir sorun yok saygı duyuyorum ama en azından bir açıklama yapabilirdi yapmıyor soğuk davranıyor anlamıyorum
02 Yorumla
Soran1 yılHayatında bir sıkıntı olabilir, yaşadığı bir olay veya bir tepki sebebiyle böyle davranıyor olabilir. Her şeyin başı anlamaktan geçer, onu anla zaman ver biraz. Geç karşısına konuş, ne olduğunu sor, hislerini sor.
Cevap sahibi1 yılTam olarak öyle oldu bugün şu anlık bir sorun yok senlik değil dedi (:
Gizli Üye(25-29)1 yıl1 aydır konuştuğum biri var kendisi bana numarasını veren fotoğrafların varsa bana atabilir misin bende kalsın diyen biri. Haftada 4-5 gün kendisi beni arar 1 saat kadar benimle konuşur bazen hiç aramaz, yazmaz. Bana sosyal medya üzerinden konuşmayı sevmediğini söyleyen biriydi kendi tercihi olduğu için ben günaydın, neler yapıyorsun vs. Yazmak istemiyorum. Aradığı zaman sürekli işinden bahsediyor benimle ilgili sohbeti olmuyor iltifat etsemde pek etkilendiğini göremedim. şu an hangi aşamadayım flört mu yoksa hiç bir şey mi?
019 Yorumla
Soran1 yılSanırım değer verdiği fakat aklını karıştıran birisin onun için. Ona daha fazla zaman ayırmaya çalış, onu daha çok tanı, kendini tanıt. İşi hakkında konuştuğunda kendince yorumlar ekle, en önemlisi kendini kaptırma. Bu hayatta insanı en çok belirsizlik yorar, ona açıkça sor arkadaş mıyız flört müyüz diye. Net ol.
Cevap sahibi1 yılArkadaşız derse konuşmamak benim için doğru karar olabilir mi
Soran1 yılArkadaşız derse arkadaşça konuşmaya devam et, çevrende istemediğin biriyse merhaba merhaba ol. Sana bir şeyler katmıyorsa hayatından çıkar.
Cevap sahibi1 yılArkadaşız derse şu an da bir şey katmadığı için hayatımdan çıkartırım. Birde o kadar kendisiyle buluşmak istemiştim iş yerinden erkek arkadaşı ile kötü bir tartışma yaptıkları için erkek gelip özür dilemiş sonra birbirilerine bir şeyler ısmarlamışlar. Bana bunu kendisi anlattı hiç mi düşünmedi - Kendisiyle buluşmadım ama iş arkadaşıyla buluştum anlatırsam üzülür vs. Çok değişik durum
Soran1 yılSeni aşağı çeken bir insansa hayatından çıkar. “hiç mi düşünmedi?” Demek ki düşünmedi, yaptı. Çıkar gitsin.
Cevap sahibi1 yılYarın bu durumu bahsedeceğim o gün neden bir şey demedin diyecek.
Soran1 yılO gün düşünmek istedim, şimdi bahsedip çözüp çözemeyeceğimizi konuşmak istiyorum diyebilirsin.
Cevap sahibi1 yılBöyle kişilerin amacı ne peki size göre benimle konuşup buluşmayı istedikten sonra iş arkadaşı ile buluşması bana bahsetmesi vs. Bana göre kendisini garanti almayı seven birisi iş arkadaşıyla sorunu çabuk çözüp kendi refahını düşünüyor ama ona ilgili davranan kişiyi umursamıyor nasılsa bunu herkesten karşılayabilir. Ben burada sadece uydu görevi görüyor gibiyim benim yorumum böyle
Soran1 yılAslında böyle insanlar diyerek genelleme yapmayalım, belki bahsettiğin gibi onun amacı kendini garantiye almaktır ama aynı şekilde davranan başka birisinin amacı sadece seninle sohbet açmak bir şekilde konu ilerletmek olabilir, doğru bir şey yaptığını söylemiyorum ama olabilir. Bunu sen bilemezsin kendisi gelip söylemeli, söylemiyorsa hayatında tutmana gerek yok.
Cevap sahibi1 yılGenelleme yapmadım böyle davranan biriyse buna benzer kişiler vardır. Hırsız olan kişi bir şey çalar böyle kişilerin amacı çalıp para kazanmak gibi.. Örneklendirdim umarım anlamışsınızdır
Soran1 yılAnladım tabii ki demek istediğini, sadece etik durmadığı için öyle söyledim. Bilinçli bir bireysiniz hayatınızda kimin olup olmadığına karar verebilirsiniz. Bazen bazı kişileri sadece hayatımızdan çıkartıp devam etmeliyizdir, bir sebebi amacı yoktur.
Cevap sahibi1 yılEyleme geçme sıkıntım var çoğu yerde ''farkındalık'' olmasına rağmen bunu kendimde başaramıyorum bunu geçenlerde kendimde buldum sebebi; ''kendi alanıma yine bir şekil almışım ve sohbet ediyoruz o kalsın hatalarını görmezden geleyim bir şey olmaz belki istediğim değeri bir gün alırım'' aslında onu çıkartırsam kimle nasıl tanışacağım...
Soran1 yılKimseye ihtiyaç
duymayın, en çok kendinize ihtiyaç duyun. Emin olun kendinizi sevdikten sonra karşınıza biri çıkıyor, sizi sizden çok seviyor.
Cevap sahibi1 yılTeşekkürler güzel sohbetti peki size bir resim çalışmamı atsam değerlendirme yapabilir misiniz
Soran1 yılrica ederim resim konusunda yardımcı olamam kusura bakmayın
Cevap sahibi1 yılBuraya atmıştım
Soran1 yılgözükmüyor ki
Cevap sahibi1 yıl
Soran1 yılyorumladım, başarılı olmuş gayet.
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı. İyi niyetli, efendi biriyim; ama utangaç ve çekingen bir kişiliğim var. Bütün bunlar yüzünden karşı cinse ilk adımı atamıyorum bile. Bu gidiş, beni arabanın arka camına satılık ilanı verir gibi sevgili arama ilanı yapıştırmaya yöneltecek! Çok zor durumdayım.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah canımm, tam aşk kokan bir soru buu! 🍓 Şöyle söyleyeyim, benim aşk hayatım tam bir Netflix dizisi gibi. Yılbaşında sevgilimle başladık, daha ılık çikolata kıvamındayız yani 😍. Ama flört etmeyi de hep sevmişimdir, aşkın o ilk tanışmadaki elektriği beni baya bir heyecanlandırırrrrr 🔥!
Senin aşk hikayeni dinlemek isterim, hem belki beraber bir çözüm buluruz ya da ben sana birkaç minnoş taktik verebilirim. Ne var ne yok bakalım bakalımm? 🌈✨00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
13Cevap
1 yılKimse yok hayatımda böyle daha mutluyum😎
Sen yine de tavsiye verebilirsin tabi:)
00 Yorumla
1 yılHiç aşk yaşamadım aşağlık. kompleksim var ve antidepresan kullanan biriyim biri ile aşk yaşamayı kıyametin kopacağı gün gibi görürüm devamını anlatmak istemiyorum sence benim gibi biri nasıl aşkını bulur
04 Yorumla
Soran1 yılAşk imkansız geliyor sana, belkide bir sana imkansız geliyor. Emin ol bir gün çıkageliyor biri, tüm hayatın oluveriyor. Antidepresanlar hakkında, yakın arkadaşımı kaybettim. Nasıl bir şey bilirim, umarım hayata tutunacak ufacık bir umudun vardır. Aşk konusunda kafanı yorma, elbet çıkıyor biri karşına.
- 1 yıl
Var estetik olursam düzelirsin dediler
- 1 yıl
Doktorum dedi yani özgüven %300 artış sağlıyormuş benim tipde sabıkalı suç işlemiş adamlar gibi herkes kokuyor
Soran1 yılOlabilir tabii ki kendine bak, kendini sev, hayatı sev. Umarım istediğini elde edersin.
1 yılbeni hickimse sevmediki bu kalp sadece sevmek sevilmek istiyor iyilesmek istiyor masum saf kalbimi surekli yerden yere vurduklari icin cok zarar gordu oysaki onun tek istedigi sevilmekti..🥺
02 Yorumla
Soran1 yılO zaman o saf kalbini sar pamuklara, uzaklaştır herkesten. En derinlerine ek, kimse göremesin, zarar veremesin. Hayatta kimseye ihtiyaç duyma, kendini sev, kendine saygı duy. Emin ol, sen kendini sevmedikçe insanlar seni sevmez.
- 1 yıl
Kızım icim parçalandı bu nasıl yorum
Genelde tavsiye veren Ben olurdum mesleğimi elinden kaptın hshshsysf
114 Yorumla
Soran1 yılvalla sevdiğimle tartıştık kafam açılsın diye tavsiye veriyorum.
Soran1 yılOyun oynamamdan nefret ediyor, baya baya bilgisayar oyunu. Ben ise kafa dağıtmak istiyorum, sigara koktuğumda sarılmıyor bana, kirletiyorsun kokunu diyor. Sırf sigarayı bıraktım sarılsın diye, şimdi oyun oynamama takılıyor. Ben üzülüyorum böyle saçma şeyler yüzünden tartıştık, uyudu.
Soran1 yılAslında beni en çok etkileyen en küçük olaylara verdiği büyük tepkiler, yüksek seslerden hoşlanmıyorum ama bazen sesini yükseltiyor, sonrasında özür diliyor. Ben kırılıyorum, içime atıyorum. Hoşlanmadığım bir durum olduğunda anında ortadan kaldırıyor.
Soran1 yılÖyle tabii ki bende o yüzden kırılıyorum. Taktığı şey oynadığım oyunda erkekler olması olabilir, bilmiyorum duymuşsundur valorant diye bir fps oyunu. Gereksiz geliyormuş ona, saçmalıkmış yani. Öyle söyledi, bilmiyorum oyun bu sonuçta eğleniyorum bir noktada. Bakalım ciddi konuşacağım.
Soran1 yılTamamdır teşekkür ederim, aşırı kıskanç birisi zaten ama halledebileceğimizi düşünüyorum bakalım.
Soran1 yılyok hayır daha sevgiliz, yaşımda 19 evli değilim hahshabdansb
Soran1 yılolur tabii
Soran1 yıltakip ediyorrm
Gizli Üye(18-24)1 yılAynı sorudan başka vardı cevap verdik cebap gelmesi o umudumuz da gitti elimizden jdkskaalla
01 Yorumla
Soran1 yılyine ben sormuş olabilirim skdmsmdms
Gizli Üye(30-35)1 yılAnca riyada bizimki yaa. Öyle hisseetrim ki uykudan uyandım yaa
00 Yorumlaher şey harika giderken ilişki yapamıyorum ilerlemeden bitirelim dedi neden?
19 Yorumla
Soran1 yılNedeni bana değil, ona sormalısın. Sana göre her şey harika gidiyor olabilir ama belki o büyük sorunlarla yüzleşiyordur. Ciddice konuş eğer bir sıkıntı olmadığını söylüyorsa boynuzlandın, aldatmıştır.
Soran1 yılDemek ki bir şeyden rahatsız olmuş, ne sorun olduğunu sor.
- 1 yıl
11 aralıkta bana mesajı attı bende aynen bencede diyip bitirdim o günden beri konuşmadık aynı okuldayız neden diye sormadın diyecek olursan bilmiyorum o sırada yanımda arkadaşım falan vardı aynen bencede diyip bitirdim sormayada yüzüm yok ama benim bi suçumda yok çekingen bi insanım ama onu hala seviyorum
Soran1 yılYaz ona neden böyle olduğunu konuşabilir miyiz de ama lütfen kendini ona bağlama, kendini mahvetme.
Soran1 yılEğer hayatını etkileyecek bir şey olacaksa yazma. Hayatına bak, eğitimine bak.
1 yılVar sandım yokmuş
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılBurdaysan yazsana derdimi dökeyim
02 Yorumla
Soran1 yılBurdayım, yardımcı olurum.
- 1 yıl
Gel
1 yılYok ki anlatalim jdjdj
01 Yorumla
Soran1 yılolur elbet.
Gizli Üye(18-24)1 yılYok aşk hayatım
10 YorumlaYok ki ne anlatayım 🙃
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılRomantik, duygusal ve istekli bir erkek olmanın bedellerini ödüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen aşkım olsana
04 Yorumla
Soran1 yılNe sapık zihniyetli insanlarsınız ya.
Cevap sahibi1 yılAltıma alırım hem seni olmaz mi
Soran1 yılbas git lan
Cevap sahibi1 yılNiye
- Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı.
1 yılaşk hayatım yok
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılAşk hayatım yok 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBenimkini anlatsam çüş dersin
00 Yorumla
1 yılAşk hayatım fazla toxis
06 Yorumla
Soran1 yılToksik her şeyden uzak dur hem karşındakini hem kendini yorarsın.
- 1 yıl
Ben komple toksik biriyim:D
Soran1 yılabi yapma 😭
- 1 yıl
Noldu:D
Soran1 yıltoksiklik sana bir şey kazandırmaz zarar verir, sevdiğin herkes uzaklaşır yapma yani
- 1 yıl
Yok daha çok uzaklaşmiyorlsr
1 yılYokki veresin 🥲
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok cirkinim 24 yaşındayım elime kız eli değmedi
01 Yorumla
Soran1 yılKendini sev, kendi değerini
bil. Çirkin olduğunu düşünüyorsan kendini değiştir. İnsanlara ihtiyaç duyma, kendine ihtiyaç duy.
Gizli Üye(36-45)1 yılYok ki anlatayım aşk hayatımı😀
00 Yorumla
1 yılBana da tavsiye
01 Yorumla
Soran1 yılBuyrun.
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!