Size üni aşk hayatımı anlatıyım da yorum yapın?

Ben muhafazakâr ailenin seküler kızıydım.
O seküler ailenin seküler çocuğu idi. sürekli bir birimize bakardık ve hep bir çaprazıma otururdu. Fakat ikimizde birlikte olamayacağımızın farkındaydık.

Bana yaşantımdan ve görünüşümden dolayı muhafazakâr ailenin muhafazakâr çocuğu âşık oldu. Çocuk 189 olmasına rağmen ben muhafazakâr çocuğu seküler olduğum için reddettim.

Muhafazakâr çocuk benim âşık olduğum kişinin en yakın arkadaşıydı. Bir süre sonra âşık olduğum seküler çocuk erkeklik onurumuzu zedeliyorsun diyip arkadaşlığımızı devam ettiremem diyip beni seven muhafazakâr çocukla konuşmamaya başladı. O sırada muhafazakâr çocuk bana çok yaklaşmıştı. Çiçekler, böcekler , en kaliteli çikolatalar , kolyeler... Hareket olarak çantamı taşımalar , ceketimi giydirmeler , en önemlisi de derse yardım edip kopyalsr vermeler jsısjsıs Başta çekindim reddetim sonra o kadar abarttı ki arkadaşlar kabul etmeye başladım. Zaten bence sevdiğim seküler olan çocuk bu yüzden muhafazakâr çocukla arkadaşlığı kesti.

Seküler çocuğa gelince. İçimden ne düşündüysem hep onun ağzından duyardım. Resmen içimi okuyordu. Aynı anda düşüp aynı anda kalkardık. Aynı şeyleri destekler onaylardık. Birbirimizin tip oalrak değil de ruh olarak projeksiyonu gibiydik. Fakat ikimiz birbirimizin kopyası olduğu için ortada çok büyük bir güven sorunu hakimdi.

Muhafazakâr çocukta bildiğin en zıt versiyonum ve kimse bu konuda onu geçemez. Ben ateş o su , ben venüs o mars , ben çikolata o çiğ köfte... WhatsApp konuşmalarımızı bir okusanız uzaktan ezeli düşmandık. Fakat yaklaşınca mıknatısın zıt kutbunun birbirine yapışması gibi oluyordu. Çekim kuvetine direnmek için peygamber olmak gerekir.
Size üni aşk hayatımı anlatıyım da yorum yapın?