Bana hayat konusunda aşk konusunda yardımcı olur musunuz? (açıklamayı oku ve derdimi anla lütfen)?

Öncelikle benim için çok önemli bi konu bu lütfen düzgün cevaplar yazarsanız sevinirim. hayatımda hiç sevgilim olmadı ve çok iyi bi insanım + tipim falanda fena değil. üniversiteye başlayacağım bu sene yani daha var baya zamanım 6 ay okulların bitmesine + 3 ay yaz tatile yani toplam 9 ay sonra üniversiteye başlayacağım ve üniversiteye gitme amacım sevgili yapmak ama niyetim kötü değil ve istediğim kriterlere sahip bi kız bulmak ve onunla dolu dolu vakit geçirmek, hem okumak, hem eğlenmek, hem tatlı bi ilişkimiz olmasını istiyorum ve çevrem geniş olsun sürekli gezeyim üniversitedeki arkadaşlarla, sevgili olacağım kızla falan.

Şimdi kriterlerim şu tarz: tatlı görünen güzel bi kız, ailesine/arkadaşlarına/bana değer verecek ve sevdiğini hissettirecek bi kız ve bana asla yalan söylemeyecek + en önemlisi ilişki deneyimi olmayan tecrübesiz bi kız.

Ben nasıl bi insanım: Güler yüzlü, herkesi güldürebilecek bi mizaha sahip, 1.75 boyunda, estetik fizikli (karın kasları olan, bicepsi büyük olan, damarlı olan birisiyim) , ego 0 / samimiyet 100, herkese yardımcı olmaya çalışırım ve hedeflerim var, hayallerim var onlar için çabalıyorum ilerde dostlarımla, sevgilimle, çocuklarımla falan iyi bi hayat yaşayabilmek için. ve benimde ilişki deneyimim yok yani flörtüm bile olmadı. kızlar bana bakar yani tipim kötü değil ama benim hiç öyle aşık olacağım birisi karşıma çıkmadı sadece.

LÜTFEN GÜZEL CEVAPLAR VERİN ARKADAŞLAR BENİM İÇİN HAYAT MESELESİ

Bana hayat konusunda aşk konusunda yardımcı olur musunuz? (açıklamayı oku ve derdimi anla lütfen)?