Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. zaten kişiyi elemişsin. ben burada farklı acıdan bakmak istiyorum. bayanlar nasıl. dünyaları nasıl. hani çok olmucak seylere cok üst tepkiler veriyorsunuz. ama burada bence tepki verilcek 1 konu var. hani o da benim olcan gibi çirkin bi söylem. hani ortada fol yok yumurta yok. sevgili asamasında bile soylencek söz değil. bu artık evlilik yoluna gidilmiştir. 2 kişi ruhen artık karı kocadır kafalarında evlenmişlerdir. bu noktadan sonra ok. öncesinde cirkin ve cok değilmi diyim yeterli diyim. yeterli tepki vermemişsin. 2. si de bu sizin özeliniz ve herkesle paylastın su anda. kadınlarda bu cok oluyor. kimlik gizli de.
neyse bu farklı acılardan bakma işini bırakmam lazım klasık olarak cevaplıyım. olmaz. zaten arkadası kovalamıssın. kimi kız ayy sahiplenen erkek oyy beni begenmiş istiyor da der ama hödük hanzo diyen kız daha cok olur. ergen yaslarda bunlar olur. bir kızla nasıl konusması gerektiğini bu sayede öğrenmiş olcak sende iyi bi ogretmen olcan. sonra senin deneyiminle baska bir kıza farklı yaklasıcak. hayat bu:D
01 Yorumla- 1 yıl
Max incel
En İyi Cevaplar
Evlilik öncesi cinsellik yaşamak istemiyorsan Yakın süreçte evlilik düşünmüyorsan karşındaki ve sen buna hazır değilseniz flört sevgili olaylarına girme karşındaki kişi tabiiki seks ister şimdi olmasa sonra biz mi söyleyelim bunu da 😀
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yok ya ilk dakikadan evlenme teklifi etmedi mi? Boş ver amacı belli zaten belli.
49 Yorumla- 1 yıl
Etti tabi ve engelide yedi.
- 1 yıl
Abazalık işte 🤷🏼♀️
- 1 yıl
Bencede takmış kafaya bide ruh hastası
- 1 yıl
Öyle zaten 🙌🏻
- 1 yıl
Rica ederim 🙌🏻
1 yılOlması kaç kaç. İki gün sonra ortadan kaybolur o
211 Yorumla- 1 yıl
Ya da takıntılı bir manyak da olabilir iletişimi kes
- 1 yıl
Ruh hastası diyelim
- 1 yıl
Bu sorunu çoğu kadın yaşıyor banada sıkıntılı olanlar geliyor. Gerçekten de ilk günden çok sahiplenici samimi konuşkan hayaller kuran benimsin evleneceğiz diyen sevgi kelimeleri kullanan love boming yapan erkeler çoğaldı. Ve bunlar iki kişiye ayrılıyor ya 2 gün ortada mı kaybolanlar Ya da takıntılı bir manyağı ruh hastasına dönenler var.
- 1 yıl
Evet ve bunlar çok büyük baş belası
Malum son olayları gördük kaç masum kadınlarımız bu ruh hastası psikopatlar yüzünden öldürüldü... - 1 yıl
Kesinlikle kime güveneceğimizi bilmiyoruz ben böyle bir şey hissettiğim anda uzaklaşıyorum erkeklerden fazla uzun sürmeden
- 1 yıl
Çok iyi yapıyosun, bu devirde kimseye güvenilmez.
- 1 yıl
Bana denk gelenlerde ilk günden sevgi kelimeleri kullanan aşırı samimi konuşkan diğer gün ortadan kaybolan tiplerden
- 1 yıl
Iyy aman aman uzak duralım bu tiplerden
- 1 yıl
Kesinlikle
- 1 yıl
Teşekkürler
- 1 yıl
Rica ederim 🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Uzak durulması gereken bir tiptir! 😅
Yalancı küpek! 😅35 Yorumla- 1 yıl
Merak etme hoştladım yalancı küpeği 😹😹
- 1 yıl
Hehehe iyi yapmışsın 😅 lanet olası pislik 😅
- 1 yıl
Hemde en güzelinden sjjsks
https://youtu.be/v1M2KpfYgJQ?feature=shared - 1 yıl
Heheheh güzelmiş iyi oldu yakıştı 😅😂😅
- 1 yıl
Tabi canım 😹
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz o ne öyle tatar ramazan gibi benimsin filan fjgjg
11 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u 1 yılhayır olmaz
10 Yorumla Bunu duyduğuma gerçekten çok üzüldüm ve seni anlıyorum. Daha yeni tanıştığın biri sana böyle sahiplenici ve baskıcı bir şekilde konuşuyorsa, bu gerçekten sağlıksız bir durum. Kimsenin kimseye böyle bir şey söylemeye hakkı yok. Bu, saygısızlık ve tehlikeli bir bakış açısı. İnsanlar eşya değil, kimse kimsenin malı olamaz.
Bence bu adam tam bir pislik ve böyle biriyle hiçbir şekilde muhatap olmaman en iyisi. Senin huzurun ve güvenliğin her şeyden daha önemli takma kafaya
52 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ediyorum 🙏🏻🦋
1 yılİlk günden böyle bir ifade, genellikle aceleci ve duygusal bir yaklaşımı yansıtır.. Aşk, zamanla olgunlaşan bir duygu ve doğru bir ilişki, sabır ve karşılıklı anlayış gerektirir. "Benimsin" gibi güçlü bir ifade, duyguların derinliğinden ziyade daha çok anlık bir hisse dayanıyor. Uzun vadeli ve sağlam bir ilişki için, her iki tarafın da birbirini tanıyıp, gerçekten güven duyması önemlidir.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 935 cevap paylaştı. Çoluk çocukla flört edersen sonra niye böyle oluyor demeye hakkın yok
Ben bir basket takımına gidip 10 kişi seçip erkeklerin boy ortalaması şudur demem adil olmaz di mi sen de sadece çocuklarla kendini dizi film karakterleriyle bir tutan oğlanlarla flört edip niye manyaklar beni buluyor demen adil değil16 Yorumla- 1 yıl
Çok saçma düşünüyosun ama senin düşüncen
Ben kendimi biliyorum bu bana yeter - 1 yıl
Hayır ben böyle insanlardan nefret ederim, genelleme yapılmasını doğru bulmuyorum.
- 1 yıl
Farklı olan bir erkek adam varda biz mi göremiyoruz şaka gibisiniz resmen ya
- 1 yıl
Evet siz göremiyorsunuz, dünya sadece büyümemiş, izlediği filmlerin etkisinde kalmış, karakteri zayıf erkeklerden ibaret değil. Belki hiç tanışmak için bile uğraşmadığınız, yanınızda ki şişko arkadaşınızın lafa atladığı, çok ilgili diye durduk yere ghostladığınız erkekler belki böyledir. Bu şekilde yapmayın herkese yazın demiyorum tabii ki, her insan her insanı beğenmek zorunda değil, tanımak zorunda da değil. Bu şekilde davranmanız iyi zaten basit olmayın ama erkekler de bu kadar şikayet ediyorsa, demek var başka bi'şeyler
- 1 yıl
He he kesin öyledir
Iq nuz yükseliyor sonunda daha baştan beleş iltifatlarla abartılı laflara aşkımdan ölüyorumlara sensiz yapamam zırvalarına vs vs İNANMAYIN ! maksada yönelik harakettir. Bİr anca gönlü olsunda işimi göreyimdir arka planı hiçbir erkek dk 1 gol 1 aşkından felan ölmez Öyle bir mekanizma yok hoşlanır beğenir etkilenir. Ama aşkımdan ölüyorum felanlar palavradır. Erkek zamanla bağlanır şak diye olmaz o iş.
50 YorumlaOna bunu gönder 😄
https://www.youtube.com/embed/pzTqt-W75cg12 Yorumla- 1 yıl
Patladım 🤣🤣
Aynı anda 20 hemcinsine aynı şeyleri yazan tipler bunlar, senin ayağına gelende kalite araman yersiz Nerimancım
65 Yorumla- 1 yıl
Haklısın zaten kimseye güvenmiyorum vallah
- 1 yıl
1 kişiyle konuşan kaldı mı hadi diyelim o çocuk 20 kızla konuşuyo bu kız bir tek o çocukla mı konuşuyo sanki
- 1 yıl
Soran hanım cevap veremedi sanırım haklı çıktım sjsjs
- 1 yıl
@sarıyiğenim Ya ilk önce konuşma şekline bak bide sana boşu boşuna cevap verip vaktimi mi harcıcam
- 1 yıl
Vakit harcanacak bişi yok ki 30 saniyeni almaz şuraya yorum yazmak kendini açıklamak neyse
Böyle ifadeler beni korkutuyor açıkçası. Ülkenin ve insanların psikolojisi zaten iyi değil. Bide benim olacaksın sus tarzı mesajlar. İstememesine rağmen yapma çabası gerçekten hoş gelmiyor bana. Niyeti baya farklı bu arkadaşın sende anlamışsın ama sormuşsun yinede cevaplayalım. Konuştuğun arkadaş kırık ve bu erkekten olmaz bence. Gençliğine ve geçireceğin zamana yazık. Onun yerine faydalı şeyler yapıp kendini geliştirebilirsin. Sonuçta bu konuştuğumuz kişiler bizi kurtarmayacak değil mi?
20 Yorumla
1 yılHayır tamamen lovebombing , kimse kimseyi kısa bir süre içerisinde deliler gibi sevemez eğer böyle sözler söylüyo ise tamamen oynuyo muhtemelen böyle yapıp yapıp sonrasında bunları hiç söylememiş gibi ortadan kaybolucak. Bu yüzden yemi yemiyosun aşkım kendini kaptırma lütfen ağırdan al ne olduğu belli olur😘
31 Yorumla- 1 yıl
Engelledim çoktaaaann
Hayatımda böylelerinin yeri yok.
1 yılKesinlikle hayır ben kendim kaç kez kandım böylelerine sen kanma koşa koşa gelen bir erkek ya eski sevgilisinden veya karısından kaçıyordur ya da manipüle uyguluyordur sana nokta çünkü şöyle bir şey var hiç bir erkek daha reelde bile görüşmediği bir kadına aşık olmaz erkekler görsel varlıklardır yani erkek görmek konuşmak ve anlar biriktirmek ister ancak o zaman aşık olabilir kadın hemen ve kolayca ekrandan sever çünkü duygusaldır bir iki söze kanar genelde erkek kadın farkı bu
11 Yorumla- 1 yıl
Çoğu erkek aynı maalesef oysa dikkat edin kızlar
1 yılErkekler öyle çok kolay derler ama eylemde altı boştur o lafların çoğunun. Komikler😅
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBu çocuk senin olmak değil birilerini kendine ait yapmak istiyor. Toksik kişilikten başka bir şey göremiyorum. Böylelerinden olmaz. İyi demişsin yol kısayken kesmek daha iyi. Böylece o da öyle istediği her şeye sahip olamayacağını anlar ve haddini bilir.
20 Yorumla
1 yıltabi ki olmaz. daha ilk gunden onun eline bu kozu vermissin sikinti sende aslinda canim. yeni tanistigin insanlara sinir cizmeyi bilmelisin.
23 Yorumla- 1 yıl
Ciddiye almadım ki 😹
- 1 yıl
Guzel o zaman askim fnshcnshcxb
- 1 yıl
🫠🫠✨🦋
1 yılSevgilimin bana yazdığı ilk mesaj da evlenicem ben seninle olmuştu tabi reddetme vs derken şu an nişanlım olur kendisi 🤭
31 Yorumla- 1 yıl
Allah mutluluğunuzu daim etsin 🌸
1 yılİnşallah bu sapkınla hiç buluşmamısındır, Ne demek istediğini anladın herhalde evlenme olarak benimsin demiyor. İğrenç
13 Yorumla- 1 yıl
Engeli bastım çoktaan
Böylelerinin yeri yok hayatımda. - 1 yıl
İyi yapmissin, en azından mantıklisin. Tebrikler 👏
- 1 yıl
🫶🦋
Kroca geliyo bana cidden 😂😂 ne demek ilk günden sen benimsin yok sonunda benim olucaksın deli dolu aşk sözleri falan mide bulandırıcı 🤦♀️
11 Yorumla- 1 yıl
Öyle gerçekten ya 😹
1 yılBu ne aq hastalıklı tip ilk günden de nedir bu ülkedeki erkeklere güven olmaz psikopat çok var.
22 Yorumla- 1 yıl
Gerçekten öyle
- 1 yıl
Çoğu aynı
olmaz. Bir erkek olarak söylüyorum ki bu tür tiplerin tek amaci s3ks. Sizinle yatakta ne yapabileceğini hayal ediyor. Ve diğer erkeklere vs hava atmak icin kullanirlar. Uzak durun. Mantıklı dusunme kapasitesi olmaz böyle tiplerin. Şehvetine yenik düşmüş kısmi iradeli kisilerdir.
31 Yorumla- 1 yıl
Sonunda dürüst olan bir erkek görebildik hele şükür
Adı arda mı? Aynı benim konuştuğum birine benziyor dlcjdldjdld
11 Yorumla- 1 yıl
Hayır değil
Bütün erkekler birbirine benziyoki 😹
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. İlk 2 ay o erkeğin aşkına inanılmaz ki baştan benimsin vs diyor ne bu hız aşk zamanla olgunlaşan bir şey ben kendim bile kolay kolay o sürede hoşlantıdan öteye gecemiyorum duygusal olarak kaldı ki erkekler bize göre daha mantıksal varlıklar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Büyük ihtimalle sen onları buluyorsun, onlar seni değil.
11 Yorumla- 1 yıl
Sjksksks
Biri ile olan konuşmalarını göstermen uygun değil !
16 Yorumla- 1 yıl
Onun yaptığı doğru yani?
- 1 yıl
Konuyu saptıran sensin fark ettiysen?
- 1 yıl
Tamam neyse,
Ben kendimi biliyorum bu bana yeter. - 1 yıl
Adamın tavrı bize vahiy ile inecek anlaşılan.
Çok mu arıyorsunuz bu arızalıları.😅
Efendi erkek çok iken.
19 Yorumla- 1 yıl
Efendi erkek çok iken derken sjksks iyi şakaydı 😹
- 1 yıl
Efendi erkek çoksa biz neden göremiyoruz bir türlü acaba ayrıca efendi görünen erkekler pek mi farklı onlarda bunu yapıyor hatta daha çok aksini hiç görmüyoruz 😂 çoğu erkek böyle işte 😄
- 1 yıl
@selinaorselin Max erko işte inanma
- 1 yıl
@günes121212 Çok haklısın kızçem 🦋
- 1 yıl
Öyle bir adam yok
- 1 yıl
@selinaorselin Ablanı dinle sen canım
- 1 yıl
@günes121212 🫠🙏🏻
Aşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı. Yani böylelerini gerçekten nasıl başarıp da bulup hayatınıza katıyorsunuz vala tez konusu 👏🏻
14 Yorumla- 1 yıl
Merak etme engeli bastım
- 1 yıl
Erkeklerin çoğu böyle maalesef
Aaa kim bu hadsiz benim kızımla böyle konuşuyor. Aysel avukatlarımı ara 💅🏻
18 Yorumla- 1 yıl
Takmış kafaya ruh hastası 😤
- 1 yıl
He valla yumruğu kodummu uçucak haberi yok 👊🏻
- 1 yıl
Tabi canım anammm beee 💅🏻🌸
- 1 yıl
Ayy çok yaşa 🤣🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
1 yılAhahah böyle slklarla iletişim kurmak sana olan saygını yitirmiyor mu biraz ya hemen engelle aahhsjd
11 Yorumla- 1 yıl
Engelledim
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hayır olmaz asla yarın evlenme teklifi bile edebilir :D
13 Yorumla- 1 yıl
Daha az önce etti desem🤣🤣 engelledim hemen sjsjjs
- 1 yıl
Sjskkzkz
1 yılLove bombing yapan bi erkek ya cok saftir ya cok abaza kalmistir ya da seytani emeller pesindedir
50 Yorumla
1 yılÜfff çocuğa çarpasım geldi bir tane 😏sevgili olduktan sonra hemen aldatacak ya da hevesi gidecek başka bişi değil
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı. Hayır olmaz. İlk günden çok fazla hızlı davranmak haklı olarak karşı tarafı ürkütür. Ve niyetide belki kötü olabilir. O yüzden dikkat etmekte yarar var.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 921 cevap paylaştı.
1 yılBir kere mantıklı insan gelse yani şaşıracağım umarım bize iyi insan denk gelir nereden bulursunuz böyle insanları yani ben bile utanmasam küfür edeceğim uçacağım çocuğa
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılBu çok başıma geldi. Hepsine yolu verdim. Olmaz anam bunlardan, zaten altı boş oluyor bu lafların.
30 Yorumla
1 yılKesin ya benimsin ya toprağın hesabını yapar o tiplerden uzak durmak lazım bence yoksa biraz zor kurtulursun
10 Yorumla
1 yılBiri bana şahsen karşıma geçip bunu dese bir korum amele sümüğü gibi yapışır kalır bunda İQ yok resmen a q var
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Çocuğun Fenotip direkt gözümde canlandı. 2 gün sonra peşime takıldı demek istemiyorsan yol ver şimdiden
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHayır olmaz lütfen ben ettim sen etme 1-2 güne ortadan kaybolur bacım yapma
13 Yorumla- 1 yıl
Çoktan engelledim kız merak etme 😹
Cevap sahibi1 yılÇok iyi yaptın kız bir şey zannetmesinler kendilerini
- 1 yıl
Öyle vallah 💅🏻
Hadi ordan denilir ve yol verilir ilk günden değil genel olarak benimsin diyen erkek bana itici geliyor istemiyorum bana öyle bir şey denmesini
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yıl7 yıldır ciddi düşünmeyen bir erkek olarak. böylelerine inanma direkt çıkar hayatından uğraşmaya gerek yok
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıl😂😂😂😂😂nerden buldun bu ruh hastasini ya yarildim dldlldmdmdmd
13 Yorumla- 1 yıl
Ne biliyim 😹
- 1 yıl
Çoğu erkek öyle zor değil bunun gibisinin bulması 🤷🏻♀️
Cevap sahibi1 yıl@günes121212 doğru
olucaksin emir kipi unlem isareti haahahhahaah olmaz kendilerini bisi saniyorlar Allah bilir kaç kişiye daha dediler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSen sahiplenilesi bir obje misin ki böyle deme cesaretini kendinde göre biliyor.
Bir kadınla evlendigin takdirde bile o senin olmuyor. Kendi duygu, düşünce yaşayış tarzı olan bir birey oluyor.
Böyle canım muhabbetlere hiç gelemem.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılElinizle mi seçiyorsunuz böyle hasta ruhlu tipleri takıntılı adam. bildiigin
11 Yorumla- 1 yıl
Gerçekten taktı bana engelledim direkt
Asla güvenmem kimseye
- Aşk İlişkileri konusunda 856 cevap paylaştı.
1 yılRedpill türü manisfestolarla beyni zehirlenmiş küçük yaştaki toy erkek
25 Yorumla- 1 yıl
Redpill gerçektir abi bende redpilciyim eğer ilerde tipimi ve maddi durumumu düzeltirsem sevgilim olur benim de
- 1 yıl
@sarıyiğenim sen bu tiple sevgili yapamıyorsan sorunu maddiyatta aramayı bırak
- 1 yıl
Sorunum hem çirkinim hem fakirim bunu değiştirme şansım olsa böyle olmayı bende istemezdim param olursa zaten ilk işim estetik olmak olacak Henry caville benzemek istiyorum ona benzersem istediğim her kız benim olacak 23 yıllık sap oluşumun hıncını çıkaracağım bir gün elbet
- 1 yıl
@sarıyiğenim Bu nefret ile sadece kendine yazık ediyorsun başka bir şey değil kardeşim
- 1 yıl
@günes121212 incelim çünkü
- Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı.
1 yılBenim O reklamı gibi... Niye herkes benimsin, benimsin diyo
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılYanlis olsa da su benimsin kelimesi feci etkiliyo ya:d
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Son derece itici buluyorum , ilk günden bu tarzda konuşanları.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bu Türkiye’deki erkekler birbirinin kopyası resmen. Ne kadar iticiler ya.
10 Yorumla
1 yılArkadaşım baya hızlıymis, bu hızla duvara toslar..☺️
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılKanka bu bizim çilemiz çekiyoruz normali bizi bulmax
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Devamı gelmeyecekse altı boşsa etmesin hiç böyle sözler…
10 Yorumlasanalikadan sev aranıyor yazanlar gibi tip var çocukta
10 Yorumla
1 yılBelli bir zaman geçmeli yoksa tehlike sinyalleri veriyor olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl- Toxik bir tip, saçma sapan insanlardan uzak dur
- Ne kadar haklı olsanda, karşı taraf böyle ezik bir tipte olsa, başkalarının mesajını paylaşman Kalitesiz bir Hareket.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Oha bunu denesem sapık ilan eğilirim öyle yapanlar var mı harbiden 🙄
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılitici bu arada, yani daha ilk gunden hayirdir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır olmaz manyak gibi tanımadan etmeden bu lafları demiş
10 Yorumla
1 yılÇünkü siz sadece konuşkan ve tipi iyi tiplere gidiyorsunuz onların da hepsi böyle oluyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bune aw bana da ilk faceupda şey dedi öpüşelim hahahah
10 Yorumla- Devamını Gör (200)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat