Bana inat evlenmiş biriyle eşinden ayrılması için konuşmam doğru mu?

Ya biz eskiden sevgilimle 9 ay kus kaldık ve neden 9 ay boyunca kus kaldığımızı zerre kadar hatırlamıyorum. Ben de onu sinir etmek için annem gorucu kabul ediyor ben de hayatıma bakacağım dedim ama oysaki böyle bi şey yok yani ne gorucu var ne de başka bir şey. Zaten yaşımız da küçüktü ben 18 o 22 yaşındaydı. Ona görücü geliyor dedikten 5 gün sonra o da gitti nişanlandı. 5 günde nasıl kız buldu diye soracak olursanız da o kız onun ailesinden bir kız. Aileleri çocukluktan beri onları yakistiriyormus ordan tanıyor kızı. Neyse sevgilim de 3 sene nişanlı kaldı. 3 sene asla evlenmedi hatta bana çok kez yazdı ben ona cevap vermedim. 3 sene benden bir şey çıkmayacağını anlayinca gitti o kızla evlendi. Şu anda da evliler henüz 1 aylık ama eski sevgilim hala ilk sevgili olduğumuz tarihi yazmış profiline ve zaten hiç kaldırmadı kaç senedir. Ilk sevgili olduğumuzda ben 16 o 20 yaşındaydı. Şimdi ben 21 o 25 yaşında. 5 gün önce doğum günümdü o da storysinde bununla alakalı imali bir şey paylasmisti. Acaba konuşsam mi? Kızı sevmiyorsa ayrilsin. Sonuçta belliki aklı fikri bende. O kıza da yazık olacak kız hala genç 23 yaşında bir kız onu sevmeyen bir adamla ömrünü geçirecek. Hatta eski sevgilim evlenmeden önce arkadaşıma dedi ki kızı gerçekten sevmiyorum dedi ne içini beğeniyorum ne de dışını ama işin içinde aile var diye de ayrılamıyorum ayrıca sevgilim de bana dönmez diye kızdan ayrılmıyorum bana döneceğini bilsem ayrılırım dedi. Aynen bunu söyledi. Konuşsam mi? Sonuçta ileride çocuğu olabilir. Mutsuz bir evlilik mutsuz bir bebek olacak. Ne yalan söylim ben de onu çok çok çok seviyorum. Eğer doğru bir davranışsa ve kimsenin hayatını karartmaycaksam konuşmayı düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Güncellemeler
1 yıl
Bu arada ben buluşup konuştum 1 hafta once. Hatta kendisi direkt kabul etti baya istedi. 3 senedir ben bugünü bekliyorum dedi. Hatta dediki keşke acele etseydin dedi şimdi işimiz çok zor dedi. Ilk iki gün kendisi arabada uyudu sonraki 5 gün evinde uyudu çünkü eşi ailesinin evine gitti. Boşanmak istediğini söyledi. Kiza biraz üzülüyorum cidden ama henüz genç bir kız onu istemeyen biriyle ömrünü geçirmesi daha büyük haksızlık olurdu. Ama o da suçlu biraz adam belli etti hiç onu Guncellerim
Güncellemeler
1 yıl
Adam da belli etti onu hiç istemediğini ama kız inatla onu istemeyen bir adamla evlendi. Neyse bu kadar aklıma geldikçe güncellerim
Bana inat evlenmiş biriyle eşinden ayrılması için konuşmam doğru mu?