Evli adamla Beraberim buna beraberlik denirse? Kurtulmak istiyorum sizce de doğrumu?

Çok aci cekiyorum.1 yıldır ilişki içindeyiz.. Oyle birbirimizi çok aramıyoruz yazmıyoruz. Ama kopamadik. Ayni yerde çalışıyoruz o cok korkuyor duyulur diye. Birlikte de oluyoruz. Ben boşanmış bir kadınım böyle olsun istemezdim. Onu boşanmış sandim başta ama evliymis. Bunu saklamadi ama benim ona duygum vardı sonradan vazgeçemedim. Aramizda o bosansa bile evlilik olmaz. Yaş farkı da çok. Aslinda maddi olarak da beklentim yok sadece yanımda olsun vakit geçirelim istedim. Ama durumlar buraya kadar geldi. O kadar riski neden alıyor sizce? Bana seni seviyorum arzuluyorum diyor. Aslinda çok ciddi soğuk bir adam. Ama bana karşı koymadığını soledi. Cogu kez vazgeçmeye çalıştık ama olmadi. Gittgij yere kadar dedik. Ama benden her an vazgeçecek diye de korkuyorum. Bu iş ne olacak kopamıyoruz. Başta vazgeçmeyi çok istedi fakat sanırım maalesef ben onu baştan çıkardım. Simdi kendi atlıyor üstüme.. Seviyorum diyor ilişkiden sonra ne yapacağım ben.. bi yanım vazgec ondan diyor. Bir yanım bırakamıyor..
Başta o bana dedi kendime yakistrmiyorum bitsin diye brn bırakmadım. Sonra bitiriyorum ama sen izin vermiyorsun dedi. Şu an benimle deki gbi görüşmek istiyor:(( Bana son zamanlarda açıklama yapıyor şuraya gittim haberin olsun. Bugun gorusrmeyiz şundan dolayı.. Birde kıskançlık yapıyor sefimin odada oturunca. Ona bile demiş neden geldi diye. Ben bugün çok agladim hiç böyle biri degilim ondan kurtulmak istiyorum. O beni çok aramaz yazmaz. Arada arar yazar. Yaşından dolayı mı bilmiyorum. Ama ilişkiden sonra seni seviyorum diyor oda beni bırakmak istemiyor. Ne zaman ondan vazgec sem 1 gün yazmasam benim kata geliyor bana bakıyor. Artik bu ilişkiyi drvM ettirmek istemiyorum. Krndimi değersiz hissediyorum. O 52 yaşında ben 35. Kendimr bunu hiç yakıştırmadım. Zatrn başta evli olduğunu bilmiyordum. sizce nasıl bırakabilirim onu? İş yerimi değiştirmek için dilekçede verdim kamuda çalışıyoruz. Oda benim için çoğu şeyi riske aldı. Aslinda çok korkak biri. Ne yapmalıyım? Ve adam benden nasıl vazgeçecek

Güncellemeler
+1 yıl
İlgi desen yok. zengin değil yakışıklı değil ben bu adamda ne buldum onuda anlamadım
Güncellemeler
+1 yıl
Aslında evlenip yuva kurmak istiyorum adam yok napacagim ben
Evli adamla Beraberim buna beraberlik denirse? Kurtulmak istiyorum sizce de doğrumu?