Evli biriyle beraberim Sizce ayrilmali miyim?

Çok aci cekiyorum.1 yıldır ilişki içindeyiz.. Oyle birbirimizi çok aramıyoruz yazmıyoruz. Ama kopamadik. Ayni yerde çalışıyoruz o cok korkuyor duyulur diye. Birlikte de oluyoruz. Ben boşanmış bir kadınım böyle olsun istemezdim. Onu boşanmış sandim başta ama evliymis. Bunu saklamadi ama benim ona duygum vardı sonradan vazgeçemedim. Aramizda o bosansa bile evlilik olmaz. Yaş farkı da çok. Aslinda maddi olarak da beklentim yok sadece yanımda olsun vakit geçirelim istedim. Ama durumlar buraya kadar geldi. O kadar riski neden alıyor sizce? Bana seni seviyorum arzuluyorum diyor. Aslinda çok ciddi soğuk bir adam. Ama bana karşı koymadığını soledi. Cogu kez vazgeçmeye çalıştık ama olmadi. Gittgij yere kadar dedik. Ama benden her an vazgeçecek diye de korkuyorum. Bu iş ne olacak kopamıyoruz. Başta vazgeçmeyi çok istedi fakat sanırım maalesef ben onu baştan çıkardım. Simdi kendi atlıyor üstüme.. Seviyorum diyor ilişkiden sonra ne yapacağım ben.. bi yanım vazgec ondan diyor. Bir yanım bırakamıyor..
Başta o bana dedi kendime yakistrmiyorum bitsin diye brn bırakmadım. Sonra bitiriyorum ama sen izin vermiyorsun dedi. Şu an benimle deki gbi görüşmek istiyor:(( Bugün ona goruscekmiyiz yazdim. Bana bugün uygun olmadığını ayrıntılı bir şekilde yazdı. Normalde hesap vermeyi seven biri değil. Ama zaman geçtikçe benden oda vazgeçemiyor. Kendini bana unutturmuyor neden böyle davraniyor:((Sizce benmi ondan vazgecmeliyim? Vazgeçmek için ne yapmaliyim:((

Güncellemeler
+1 yıl
İş değiştirmek için başvuruda bulundum cvp bekliyorum. Bende istiyorum uzaklaşmayı. Ama şunu biliyorum ki bana karşı boş değil. Gecen gün sefimin odaya gittim o vardı sefe demiş neden geldi diye. Banada söyledi niye gttin. Onu bile kıskandı.
Evli biriyle beraberim Sizce ayrilmali miyim?