+1 yılŞimdi genel olarak doğada az bulunan şeyler değerlidir. Misal bakıyoruz altın. Az olduğu için pahalıdır yani, değerlidir. Bizim halkımıza da bakarsak genel olarak esmer ve(ya) siyah, koyu saçlı olduklarından doğal olarak sarı saçlı birisi direk dikkat ve ilgi çekiyor. Çünkü, o zamana kadar görülmemiş birşey, farklı bir güzellik. Diğerlerinden farklı olmasından dolayı erkek gözüne getirdiği daha bir hoşluk, hoşluğundan dolayı da daha bir güzel görünür.
Genel olarak az bulunmasından dolayı toplumumuzda sarışın kızlara karşı bir meyilim vardır ama bu sonuş olarak kişiseldir. Yani öyle düşünmeyen de çıkabilir fakat genel sebebi budur..40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılaçıkçası ben esmer daha çok beğeniyorum
70 Yorumla
benim bi sevgilimde beyaz tenli ve kızıl saçlı kızları çok beğendiğini söylüyordu,artık sevgilim değil onu dediği andan beri :D benim buğday tenli,kestane saçlı olduğumu bile bile neyin kafasını yaşıyorsa artık. sen sarısınları begendıgıne karsı uyuz oluyorsun ya bunu onu bellı etme ıyıce sanmasın kenedenı bır sey,onun ıcın degısme ama onu mutlu etmek ıstersen vs bunu hakettıgını dusunursen tenıne uyuyorsa sarısın olmayı dene bakalım ne dıcek, yıne donersın eskı rengını ;p
00 Yorumla
+1 yılTabiki sarışınlar daha güzeller. daha çekiciler, daha sexsiler, daha zekiler, daha iyi insanlar, yeryüzünde daha azlar, sarışın candır gerisi yalandır :) Esmerler bok gibi kara kuru bişeyler! Ayrıca esmerler şoparlara benziyolar! bir sürü esmer tanıdığım var ama hepsi aptalında önde gideni ve hepsi serseri, işi gücü olmayan boş insanlar!!!
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
+1 yılŞimdi uzun olacak ama güzellik cidden göreceli bir kavramdır.Toplum dayatmasıdır.1960 larda güzel olan kadınlar şuan sıradan sayılıyor.Yani medya sana neyi veriyorsa sende onu yiyorsun.Şuan bütün kızların şortla gezmesi gibi buda.Herkes aynı şeyi yapınca kendini bir tarafa ait hissediyor.Buda böyle işte.Sarı saç mavi göz hep ulaşılmaz olmuştur erkekte ona ulaşınca egosunu tatmin eder.Önemli olan o saçın içindeki.Yoksa o sarışın tek gecelik ilişkilerde erkeğin yarım saatlik rahatlama aracından öteye gidemez. :)
20 YorumlaErkekler sarışın bayanların peşine çok düşerler ama genelde esmer bayanlarla evlenirler:) Türk erkekleri genelde esmer oldukları için zıtlıklar cinsel cazibe yaratıp çektiği içindir bu.İskandinav ülkelerinde bayanlar çok büyük oranda sarışındır ve çok büyük oranda esmer erkeklerden hoşlanıyorlar.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı. sarı saç herkese yakışmıyor ama ne diyeyim sarı kumral saç yada başka bir saç şekli benim için pek önemli değil sevdiğim insanı olduğu gibi kabullenirim aldatmayı hiç düşünmem... onun dışında söylemek gerekirse de renkli gözlere zaafım var benim renkli gözlü birini görünce gözlerine takılıp kalıyorum... :/
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bilmiyorum ki, bizim herşekilde kadın kısmının bir yerine karşı zaafımız var, sarışın değilse, dolgun kalçalarına,o da olmadı memelerine, o da mı olmadı dudaklar var, ohooo, gamze var mesela...var da var anasını satayım, kadınlara olan zaaflarımızı minimalize ederek sizi yiyoruz, o kadar da seçici değiliz aslında
20 YorumlaAz olan şey değerli olur diyeceğim ama artık heryerde çakma sarışın dolu. Farklı geliyordur belki o yüzden ilgimizi çekiyordur. Ama boyama sarışınların çoğu çok kötü duruyor bence. Ve kadın deyince zihnimde siyah saçlı beyaz tenli bir canlı canlanıyor. :)
40 YorumlaToplumun istisanası merak duymasına neden olur ...mesela rusyada esmerler daha çok merak ediliyor ...normal bişey sadece göze alışkın olmayan bişey bakılır beğenilir...bende sarışınları beğeniyorum ama birlikte olmayı düşünmüyorum onlar dikkatı çekiyorlar yaa :D
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimde sarisin erkeklere zaafim var. Cunku daha duzgun hatli, daha iyi vucutlu oluyolar. Ama şu anki erkek arkadasim esmer. Gidip de sarisin bi adamla aldatmayi dusunmem bile, sevgi ask ayri bisey sacin tuyun rengiyle ilgili degil.
40 Yorumla
+1 yıltürkiyede genellikle esmer,kumral oldugu icin.. sarisin dikkat cekiyor.. mesela burda,almanyada, alman erkekleride siyah saclilardan hoslaniyor.. yani böyle asya bölgesinden :) kadinlarida türklerden :D
30 Yorumlaöle birşey yok güzelse sraışınkende güzeldir esmersede .türkiyede sarışın kadın az olduğu için dikkat çekiyor okadar .benim sevgilim sarışınlardan hoşlanıyorum dese defol git sarışın dolu etraf derim sen çok sakinsin
12 Yorumla- +1 yıl
Sakin olduğumumu sanıyosun bu yüzden çok kavga ettik
- +1 yıl
sakinsin çünkü senle böle konuşurken sen hala ilişkini devam ettirmişsin hemde 6 yıl ben onu orda bırakırdım kapımda köle olursa anca affederdim bidahada bu konuyu konuşmazdı .mesela birinle flört ediyorduk adam sarışınları beğenirim gibi birşey dedi bende hadi git o zaman deim sonra köle oldu ama nafile beni beğenmeyenin benle işi ne ya
Çakma sarışınlara karşı bir zaafımız yok ki tr de gördüklerimiz çoğunlukla çakma sarışınlar. Kapkara kaş sarı saç dolaşırlar ortada.
Orjinallerine gelince, o renk sanki devamlı seksi çağrıştırıyor, bir çekiciliği var.20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılsinir oluyorum o takıntılarına.. Herkes onların zevkine göre olsaydı ay çiçeği gibi olurdu burası.. ayy hiç sevmem bende sarıları. bizde kıllı sevmiyoruz epilasyona gitsinler abi :)
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Orjinal sarışınlar pek güzel olmaz esmer yada kumral olupta saçını sarıya boyatanlara çok yakışıyor sevgilinin beyendikleride muhtemelen saçını boyatmışlardır sende boyat.
30 Yorumlasarı renk yansıtıcıdır ilgiyi geriye yantısıtır çarpılırsın ama esmerler kuyu renkdır göndermiş olduğun ilgiyi içine hapsederler anlayamassın ne olduklarını snaırım ondan
22 Yorumlabaskasının begenip-begenmeyecegini dusunmeden sarı-siyah-kızıl-karamel-kumral her rengi kullandım. baskalarının neyi begendigini neyi sevdigini onemsemeyin bu kadar
44 Yorumla- +1 yıl
Bir sarışının anıları...
ArtıBir. - +1 yıl
Flormar 128. Aklımdasın =)
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Valla ben de anlamıyorum hemcinslerimi sarışın kızlarda ne buluyorlar. Çokta iticiler, bir de bunların solaryumlu versiyonları var, ten kapkara, saç sapsarı.
Kızılın gözünü seveyim yaaaa, ne varsa kızıllarda var...00 Yorumlasanırım sarı saçlı kadınlar daha seksi geliyor ama senin sevgilin sana inatta sürekli dile getiriyo olabilir gıcık olduğunu bildigi için:D
20 Yorumlakötü bi amacımız yok,biz masumuz :)
edirneye geleceğim zaman "oo yaşadın orada kızlar sarışın ve renkli gözlü olur" demişlerdi,doğru genelde öyle,
ancak "sevginin rengi yoktur"
yeterki nefsani arzular kalbi körertmemiş olsun00 Yorumlavalla ne yalan söyliyim benim çocukluğumdan bu yana sarışın ve renkli gözlülere karşı hep zaafım var evet benim de gardım düşüyor ben de çok beğeniyorum :S
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 514 cevap paylaştı. sarı saçlı değilde beyaz tenli kızlara hastayım çok tatlı oluyolar. şöyle kahverengi bide gözleri varsa beyaz tende harika duruyo. saçlarda farketmez ya siyah olur sarımsı olur ama sarı saçlı kahverengi gözlü kızlara hastayım.
00 YorumlaErkegin esmeri kadinin beyaz tenlisi her yerde populerdir. Sac konusunda bence sari sac daha yasli olgun gosterirken siyah sac ise daha genc ve atesli izlenimi veriyor.sis faktor.. Sarisinlarin az olmasi da talebi arttiran faktorlerden.
21 Yorumla- +1 yıl
++
Sarı saçlı kızlardan hoşlanıyorum :) Biz genel itibariyle ırk olarak esmeriz. Ülkemizde sarışın, gözleri renkli bayan çok azdır.Az olması sebebiyle dikkat çekici oluyorlar.Bir Afrikalı sarışınlara ilgi duyuyorsa, Rus veya Alman biri esmerlere ilgi duyabilir...
10 Yorumla
+1 yıltoplumda farklı olanlar istenmez ve sevilmez ama ben farklı olanı seviyorum.bende sevilmem çünkü bende farklıyım hep bok atarlar bana iş yerinde lanet olsun onlara.lanet olsun bu hayat lanet olsun bu sevgi... :|
14 Yorumla- +1 yıl
yeah.whatttha fuck is going on men
- +1 yıl
:[]
Her erkekte bu durum yoktur. Erkeklerin sarı saçları sevdiği kadar kızıl saçları da sevenler var ki ben o kızıl saçları sevenler kategorisine girmekteyim :)
00 Yorumlaben sarışınları pek sevmem.kömür gibi simsiyah beline kadar uzanan düz saçlardır ilgimi çeken.ne demişler sarışının adı esmerin tadı :)))
10 Yorumla
+1 yıltercih meselesi ama ben sarı saçlı kızlardan hiç hoşlanmam. düz, omuzundan aşağıya doğru akan simsiyah saçları olmasını isterim..
10 Yorumlasarışın bi kızla seni aldatmasından daha buyuk problem 6 senedir birlikte olmanız. nereye kadar gitmeyi düşünüyorsunuz. 6 sene daha da uzarsa tehlike daha da artar.
10 YorumlaBende sarışınları severim ama aldatmayı düşünmedim belkide hiç sarışın renkli gözlü bi sevgilim olmadı diyedir. Ama neticede hepside aynı onun tuttuğu şey altın olmuyorki :D
00 YorumlaValla hiçde öyle bi zaafım yok , üstelik sarı saçlılarıda sevmem yani. Kahverengini bile nadir severim. Simsiyah saçı çok severim ama nasip işte.Hiç öyle simsiyah saçlı bi sevdiğim olmadı :)
00 Yorumla
+1 yılbigün beni sarı saçlı biriyle aldatcak diye korkuyorum yapmaz biliyorum 6 senedir birlikteyiz ama
bir cümle içinde bu kadar çelişen bir kadın daha görmedim.
Sarışın kadınları beğeniyorum çünkü güzeller. Bkz. Ukrayna hatunları Bkz. Rus hatunları.20 Yorumla
+1 yılSeksi ve güzel kızın rengi farketmez her zaman güzeldir. Sevgilinde bakmasın dışarı mışarı döv kır ağzını yüzünü :) Yanında ben varım ulan de. Kıymetimi bil de.
00 YorumlaSarışının da esmerin de kumralın da güzeli var. Bu sadece yüz güzelliği ile alakalı diye düşünüyorum. Oysa önemli olan huy güzelliği.. ;)
00 Yorumla
+1 yılsarışın bayanlar güzel olmaktan ziyade daha genç görünürler çoğunlukla,daha kaliteli görünürler daha çekicidir..zaten öyle olmasa esmerler bayanlar sarısın olmaya çalışmazlardı
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı.
+1 yılfarklı seviyolaarr merak ediyolaar.ama takma kafana sarısına bakılır esmere tapılııırr :)
23 Yorumla- +1 yıl
O son dediğin iyidi.
- +1 yıl
Ray Malifalitiko.
- +1 yıl
ben yazmış olsan en iyi cevap seçerdim :)) yorum güzel :)
aslında sadece az olan şey herzaman daha ilgi çekicidir.afrikada beyaz ırk iskandinavlar esmer bunun gibi.
00 Yorumlaerkeklerimizin çoğu kapkara olduğu içün karşı tarafta zıt özellikler arıyorlar
20 YorumlaOrijinal sarışın yurdumda az, bu yüzden çok dikkat çekiyorlar. Ama hakiki sarışınlar her zaman bir adım öndedir...
Buradan Tarık Mengüç gibi esmer tene sarı saç uygulaması yapan gerzek Zülbiye'lere" lanetler fışkırtıyorum!1!14 Yorumla- +1 yıl
Tarık Mengüç... Bayılırımmmmm kalp kalp kalp :)
- +1 yıl
:D
+1 yılBiz millet olarak Asya'lıyız!... Bu toprakların erkeği de kızları da kavruktur.
İskandinavlar ise bizim tam tersimizdir. Açık renk tenli ve sarışın olurlar.. Yani bizlerden değişiktirler.
Bence bu yüzden çok dikkat çekerler...00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 616 cevap paylaştı. Zaafı olduklarını sanmıyorum sadece sarışınlar dikkat cekiyor :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,1b cevap paylaştı.
+1 yılbayanların neden sarı saçlı erkeklere tahamüllü yoktur?
13 Yorumla- +1 yıl
Ben sarışın severim , tahammül de ederim yani eski erkek arkadaşım sarışındı çok da ettim tahammül yani.
- +1 yıl
bayanlardaki bu esmer,sarışın ayrımını bir türlü anlayamıyorum banamı öyle denk geliyo oysa biz erkekler çok dikkat etmeyiz böyle şeylere elektrik meselesi...
+1 yılruslara bak hepsi sarışın. genelde fizikleri süper olur :)
12 Yorumla- +1 yıl
tsk edermm.
- +1 yıl
hayırdır sarışın mısn meltorikko :)
ben siyah saçlıyım boya. bilmiyorum yani benim eski sevgilim de saçlarıma bayılırdı demek ki değişiyor :D bi de bence genelde esmer bayanlar var hep çevrede, adamlar da olmayanı arıyor herhalde.
00 Yorumlaçünkü sarı saçlı kızlar çekici oluyo ya inkar etmeye gerek yok. hoş kızlar tabi her saçı sarı olan kızlara demiyorm. kimisinede yakışmıyo yada çakma sarışın...
00 YorumlaGenel itibariyle erkeklerin nefes alan kızlara karşı ilgisi olduğu deneylerle kanıtlandı.
31 Yorumlaneden mi sarışın çünkü türkiyede sarışın az insanlar da bu yüzden sarışına meraklı rusya ya bi bak herkes sarışın erkek de kadın da insanlar sarışın görmekten bıkmış türkiyedekiler de siyah saç görmekten bıkmış
00 Yorumla
+1 yılherkes aynı değil ben mesela esmeri daha çok seviyorum sarışın psikolojiktir farklı bir rengi türkiye için beyaz ten sarı renk farklı geliyor emin ol avrupadada esmerleri seviyorlardır çünki türkiye genelde kumraldır bizdede sarışın cazip geliyor.
00 Yorumla
+1 yılEtrafta fazlasıyla esmer olduğu için az olana ilgi gösteriyorlar bence
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. genelde esmer tercih ediliyor ama şu da bir gerçek ki her türk erkeğinin gönlünde bi sarışın yatıyor
10 Yorumlaorjinal kızıl istiyorum .. çillisinden .. renkli gözlü olsun
00 YorumlaBende neden onlara ilgim yok diye merak ediyorum açıkçası . Kumral aşktır .
00 Yorumla
+1 yılsarı saçmı hiyyyyyyy irenç :) kesinlikle kumral yada siyah mesela rihanna 5000 kıza değişmem benım olsa :)
01 Yorumla- +1 yıl
Tabi olum rihanna farklı
+1 yılHe yani, sarışın değil ama köür gibi saçlarını sarıya boyatmış kızlar bile ilgisini çekiyor öyle mi?
Çakma sarışınlardan nefret ediyorum.. İki haftaya dip boyaları geliyor çünkü :P00 Yorumla
+1 yılŞimdi önce erkeklerin demişin sonra da benim sevgilim demişin.Ne iş?Senin sevgilin dışındakiler erkek değil mi?
01 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka sevgilimi örnek verdim.
farklı güzellikler daha çekici geliyodur sevgiline :) bana sorarsan esmeri tercih ederim :)
00 Yorumlaçünkü bebek gibiler sizde onları kıskanıyorsunuz iki etken
40 Yorumla
+1 yılSarı saçlı kızlar kaslarının rengini açtırmalı diyorum :D
00 Yorumla
+1 yılOrjinal şarısın adı üstünde.Birde renkli gözlü ve çilliyse tadından yenmez :D
22 Yorumla- +1 yıl
Çil severim ben.Bunun bir değişik versiyonu ; Kızıl saçlı,çilli ve renkli gözlü bayaan.. :D
Zevk ya herkes de değiş sarışın seven de var sevmeyende misal ben bayılırım ooyyy melek gibi canım benim :D
00 Yorumla
+1 yılbu sitede aslında sarışınların pek beğenilmediğini anladım.sarışınları sevmeyenler mi toplanmış buraya anlamadım ki :)
10 Yorumlabenm babam sevmezmiş hatta annem saclarını sarıya boyadığında sarı sevseydim sarı alırdım diye laf etmiş herks beğnmiyo yani:)
00 Yorumlavalla benim zaafım yok.. güzeller evet ama zaaf konusu başka
00 Yorumla- Devamını Gör (71)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler