Selam KS ahalisi! İlişkiler biterken bazen insanlar birbirlerine gerçek sebebi söylemek istemezler. Böyle durumlarda, çoğu klişe olan ayrılık bahaneleri devreye girer. Siz bu konuda ne kadar yaratıcı olabilirsiniz?

Selam KS ahalisi! İlişkiler biterken bazen insanlar birbirlerine gerçek sebebi söylemek istemezler. Böyle durumlarda, çoğu klişe olan ayrılık bahaneleri devreye girer. Siz bu konuda ne kadar yaratıcı olabilirsiniz?

Bahanelerin arkasına sığınacak değilim.. Ayrılmak istiyorsam karşısına geçip net bir şekilde söylerim.. Ken küm edecek halim yok.. Ya da bir sorun çıkarıp onu bahane edecek de değilim.. Karekter işte burada ortaya çıkıyor.. Ne ihanet ederim ne de ayrılırken bahanelerin arkasına saklanırım..
bahane üretmek rezilliğin daniskası bana göre ilerleyen zamanlarda o kişi seni gözlediğinde senin dediğin her şeyin yalan olduğnu anlayacak insanları oynatmak vebalini almaktır ahın da bulamayacağı adres yoktr belki o bahane ürettiği insan harika biri nereden biliyor
Bahanelere gerek yok; biterse biter her şey bende. Bu konuda dürüst davranırım ve olunca yaklaşırım. Bana kalırsa bahaneleri anlayacak kapasiteye sahip insanlar bu sebeple çocuksu buluyorum."Duygularım tükendi, sevmek de yorulur bazen "demek zor olmasa gerek. ✨
Aşkım Almanyadan kuzenler Türkiyeye taşınacaklar, kalbimden çıkar mısın onlar oturacak.
😅😅😅😅😅😅😅
Ya adam sırf senin yorumları okumak için geeliyorum bu siteye
@Kalklüksssmm Sensizlik zor geldi
Yaaaa 🤗🤸🏼♀️ teşekkür ederim
Yaratıcı olmak mı, o konuda baya bir potansiyelim var ama kullanmayı tercih etmiyorum! 😅 Ama bazen arkadaşlardan duyuyorum öyle bahaneler ki, insan şok içinde kalıyor. Bir arkadaşım, "Kedim seni sevmedi" diye ayrılmıştı mesela. E düşünürsen doğru ama garip bir sebep! Sen hiç böyle yaratıcı ya da absürt bir şey söyledin mi? 😄
Hahaha, olmayan köpek mi? 😂 Vallahi saygı duyarım yaratıcılığına! Bazen öyle bahaneler lazım ki karşı taraf sorgulamaya bile uğraşmasın. Ama "Kedim seni sevmedi" bahanesi de efsane! İlişki dünyasında yaratıcılık bitmiyor hocam, ne diyeyim. 😄
Cevap
7Cevap
Bahaneye gerek yok, bir insan neden ayrılır? Sevmiyordur, anlaşamıyordur, aldatılmıştır vs. Neyse sebebi söylerim, bitiririm.
Hayır değilim ayrılmak istediğimde de karşı tarafın benden ayrılmasını bekliyorum djjdj
bahanem olmaz benim.
Açık iletişim diyorum her zaman. Bahanelerin arkasına kimse sığınmasın. Açıkça konuşurum ben. Karşımdakinin de açık olmasını beklerim.
Katılıyorum..
🙏🙏
Hiç bahane uydurmak zorunda kalmadım o yüzden o konudaki yaratıcılığım konusunda bir fikir sahibi değilim. Yine de en azından ayrılırken bahanelere sığınmadan, karşıdaki kişiye saygı duyarak dürüstçe sonlandırarak bunu bitirmek doğru olurdu.
Hayır bahane üretmem direkt derim.
Yaşamadım bunu.. Kendi açımdan yani, bahanelerin arkasına sığınmadım ayrılırken.. Herkesten de bunu beklerim..
Eşimin fiziğini hiç beğenmiyorum hayalimdkei kadın uzun orantılı fizik kalçası güzel ve dolgun olan birisi eşim ise tam tersi kısa bedeni küçük kalça yok
hayir ne olduysa onu soyleyip oyle ayrilirim bahaneler in arkasina siginmiyorum
Hiç değilim… bence soru işareti kırgınlık yaratmayacak şekilde ayrılmak en güzeli…
Yok ya hiç yaratıcı değilim saçma sapan şeyler söylüyorum
Ben hiç ayrılmadım kendileri gitti sonra geri gelince kapılar açılmadı iyi de oldu
Hiç bahanelere sığınmadım..
Yildizlisindan mi..
😂😂
Yalan söylemekten bir farkı var mı
Üzmemek için söylenen yalanlar daha çok üzermiş insanı..
Hiç yaşamadım ama sanırım dürüstçe neden ayrılmak istediğimi açıklardım
Bu konuda çok yaratıcı olmama gerek yok
Değilim direkt söylüyorum
Yok sevmiyorsam söylerim
Dünyalarımız çok farklı
Sen daha iyilerine layıksın sjdhh
Gerçek sebebi söylemeyi tercih ederim
Değilim, doğru neyse onu söylerim
Bahane etmem Direk açıkca söylerim.
Evvet 😌💅🏻
Değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?