+1 yılçok üstüme düşüyosun (günde bir kez on dakika telefon konuşması. sms kesinlikle yok) belki başka bi kız içi harika bi erkek arkadaş olabilirsin ama beni bunaltıyosun (haftada bir gün görüşme). ben mesela iş için on gün istanbul dışına çıkabilirim ve hiç görüşmeyebiliriz o zaman napacaksın (çalışmıyor ki işsiz:)) seninle özgürlüğümün kısıtlandığını düşünüyorum (kendi evinde yalnız yaşıyor) beni kıskanmıyorsun belki ama her an kıskanabilirsin (erkek arkadaşları bunun evinde duş yapmaya geliyolar) :)) umarım aradığı erkeği bulmuştur :D
15 Yorumla- +1 yıl
çoktaan gittii :)
- +1 yıl
:) Sadece acıyorum. Allah belasını versin bunlar nasıl yalancılar.
- +1 yıl
aynen allah belasını versin
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı. üninin ilk yıllarında hayatıma ikinci özge girdi, o da bir psikopattı, itinayla her pazartesi ayrılıyordu, her çarşamba geri geliyordu, 2 aya yakın devam etti bu böyle, iyi bir ilişkiydi aslında, kafam rahattı, ben de rahattım canım nasıl isterse öyle takılıyordum.
ayrılık sebebi - senle yapamıyorum, gerigelme sebebi - sensiz yapamıyorum.
hertürlü yapamıyorsun zaten.04 Yorumla
-Ara verelim.
-Sıkıldım.
-Olmuyor.
-Sevemedim.
-Yanılmışım.
-Yine arkadaş kalabilir.
-falan filan .. zattır zungur..01 Yorumla
Ayrı dünyaların insanlarıyız :D
Senin gözün yükseklerde bense kapıcının oğluyum :D01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
+1 yılBen kimseye aşık olamam, gerçekten denedim. Sen gerçekten çok iyi birisin, belki başkası için vazgeçilmezsin. Ama ben istemiyorum.
Asıl sebep: başkasına aşık olduğu için beni bulmuş sonra da sıkılmış olması imiş.
Alkış istiyorum böyle bir o*ospu çocuğuna. Lütfen.19 Yorumla- +1 yıl
Aşk yoktur. Aramızda denklik ve uyum vardı. Beni aşk denen ihtiras için kullandı.
- +1 yıl
:) Tertemiz masum bi genç kız nasıl kullanılır, beni öyle kullandı. Küçük bi çocuk nasıl annesinden dayak yer de yine annesine sarılır, bana öyle acımadı.
- +1 yıl
O zamanlar aşkın batıl olduğunu bilmiyodum. O yüzden aşıktım. Öğrenince ben döndüm ama o başkasına aşkından dönmedi.
- +1 yıl
Yanlışlarından dönüp dosdoğru bir insan olsaydı evlenebilirdik. Uyumlu ve denktik. Benden dosdoğru birini göreceğini sanmıyorum. O görse bile dosdoğru biri ona bakmaz bile. Ki ben de bakmıyorum bile artık. Geriye sadece zalimliğine ahım kaldı. Allah belasını versin onun gibi günahkarın.
- +1 yıl
sen beddua etmesen de gerçek saf sevginin kıymetini bilemeyen böyle yapan birisinin üstünde ahın kalmaz merak etmee..sen yine de kalbini sevgini saf temiz tut..önüne elbet layık olcak birisi çıkacaktır..bu kız böyle yaptı diye sakın ama sakın bir başkasından çıkartmaya çalışma bunun acısını..sakın bu güvensizliği karşına çıkacak kişiye güvensizlikle cezalandırmaa..
- +1 yıl
kardeşim seninle saatlerce dertleşsek aynı, benim başımdan aynı şu anlattığın şey geçti, ki o bir kızdı, yani şu kadarını söyleyim, ben beyaz sevmişim meğer o renk siyahmis, o kadar farklı göründü bana, gizledi sinsi davrandı, bunun tek sebebi vardır, eskiden birine aşık olması ve onu unutmaması, ya da ondan bir ışık alması, bu kadın ya da erkek fark etmez, bunun tek sebebi budur, acı verici ama gerçek bu,
+1 yılkatıl olmaktan son anda döndüğüm kız modeli,
1. depresyonda yim dan başladı, yavaş yavaş soğuk davrandı, beni eleştirilere geçti, facebook hesabıma bakarak eski şeylerden türlü küçük bahaneler üretmeye çalıştı, baktı ki olmuyor, ben soğudum, biz yapamayız, sanki birşey icadına başlayacaktık, dedim sıktır git, sonra başka bir kızla nişan yaptım, kıskandı deliye dondu, ulan hem terk eden sensin hemde kıskanıyorsun, çıldırıyor şimdi, yani en küçük bir olumsuzluğa bakın ve yolu verin uzatmayın00 Yorumla
+1 yılarkadaşımın başına gelen hayatımda duyduğum en saçma ayrılma bahanesi kızın attığı mesajı değiştirmeden yazıorum " sen çok yakışıklısın sana bakarlar ben kıskanırım bu gibi sıkıntılara gelemem ayrılmamız lazım " mesajı okudum zaten şaka mı lan bu falan dedim değilmiş :D
37 Yorumla- +1 yıl
yaa bence o kız ağır hasta da olabilir :D bu nasıl bişeydir yaa 3 haftadır çıkıosun çocukla sonra ben dayanamıcam diosun :D
- +1 yıl
valla artık kıza ne verdi orasını bilemicem ama yakışıklıysa çapkındır die düşünmüş.. o bakıosa herkes bakarmış falan daha devamı var yani hasta olduğuna en son karar kıldık :))
- +1 yıl
aynen aynen artık nasıl bi hastaysa arkadaşa da söyledim ucuz atlattın :D
çok zayıfsın :S çok zayıf oldugu için arkadaşıma kız vermemişlerdi :D hala da vermiyolar ilginç :D
23 Yorumla+ Ayrılalım şukufe
- Neden hüsamettin, neden?
+ Ben seni hak etmiyorum, sen daha iyilerine layıksın :(
- Evet, bende öyle düşünüyodum, hadi s. . git :)21 Yorumlaben sana layik degilim..
sana daha iyileri hak ediyor..
ben sandigin kadar iyi biri degilim..
baska bilmiyomm duymadim etmedim :D02 Yorumlaen kötü bahane bile hiç bişey söylemeden çekip gitmesinden iyidir
11 YorumlaBana yeteri kadar ilgi göstermiyorsun, buraya kadar bitti...
12 Yorumla
+1 yılsana layik olamam.
zamana ihtiyacim var.
ailem
aslinda ben evliyim
baska biri var
aslinda ben hemcinslerimden hoslaniyorum
alternatif 1 . benim sevgilim var.
alternatif 2 .artik kalkmiyo. doktora gidicem.
hede hodo10 Yorumla
+1 yılDaha iyilerine laiksin, sana laik değilim :) Külliyen yalan sakın inanma.:)
02 Yorumla- +1 yıl
laik ?
:)
saNa layık değilim..
işlerimden dolayı sana vakit ayıramıyorum..
benim için üzülme sana yetmiyorum vs vs...31 Yorumla"seni seviyorum ancak ayrılmamız gerek benden çok daha iyilerine layıksın ben seni haketmiyorum"
35 Yorumla
+1 yılAmerikadan eski sevgilim geliyor. Ayrılmamız lazım... =D kulağa abes gelmesin bizzat bu bahaneyle yol vermiştim hatuna .. =D
14 Yorumla- +1 yıl
Öhh ulan öööhh
- +1 yıl
Ev sahiplerinin yalan söylemesi dışında doğru.. kız geldiğinde cafede masamıza gelip tanıştırdı kendini. Utanmadan o gidici ben hep buradayım dedi. Ozaman çok doğru birşey yaptığımı anladım ondan ayrilmakla =D
teyzem seni beğenmedi... bizzat ben duydum dedim herhalde yanlışlıkla teyzesiyle birlikte oldum
04 Yorumla
+1 yılsen aslında çok güzel şeylere layıksın ben seni hak etmiyorum.
+
gözünün üstünde kaşın var :/
+
biz ayrı dünyaların insanlarıyız :/10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeçenlerde 'ben evleniyorum'u duydum mesela, çok şahaneydi.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyok valla ben sadece 'he' dedim. adam adam değil de, bende de bir ibişlik var ki böylesini seçmişim kendime:)
canım sıkılıyor ,canım sıkkın,offf püfff beni rahat bırakırmısın !
01 Yorumlaailem istemiyr bitsin..
ben sana layık değlim sen daha iyilerine layıksın bitsin :)12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmuyor,yapamıyorum.Sen çok iyisin ve üzülmeyi haketmiyosun.
Nefretlik yaratık ya bunları söyledi.01 Yorumlasorun sende değil bende çok gülerim buna:D
anlaşamıyoruz (neden söylemek yok ama)
artık seni sevmiyorum(çocuk oyuncağı sanki)12 Yorumla- +1 yıl
Aynen. Anlaşamıyoruz. Hiç uyumlu değiliz. Neden söylemek yok. :D Yalan.
- +1 yıl
+ Kalbimi öldürdün. Artık seni sevemem. Her şey bitti. Sebep: kendi haksız hakaretine kendi babası hakkındaki bir gerçeği örnek vererek saygı duymayı açıklayıp düzeltmeye çalışmak. Bahane: ''sen nasıl babam hakkında öyle konuşursun.''
+1 yıl"teyzemle kavga ettim ayrılmak istiyorum" ulan dangalak ben dayımla kapışınca ayrılalım dedim mi
13 Yorumla- +1 yıl
xDDDDD GIBUOFNFGNIVODMNIKPDVCÖDEBVNMOSP
- +1 yıl
Asla şüphe duymam bunun gerçek olduğuna. Yapar bu kız milleti. Akılları yarım çünkü. :D
alternatif 1 . benim sevgilim var.
alternatif 2 .artik kalkmiyo. doktora gitmem gerek. . .00 Yorumla
+1 yılSes tonuna ısınamadım.
31 Yorumla
olmadık kaprisler..yersiz tavırlar :)))16 Yorumla- +1 yıl
Yok siz anlamamışsınız arkadaşlar. Kadın eğer dürüst olursa bi tarafına ateşten oklar batıyor. Mantıklı düşünürse beyni haşlanıyor. O yüzden...
Ben lezbiyen/gay olduğumu farkettim.
03 YorumlaOlmuyor, yapamıyorum ...
10 Yorumla-ben seni haketmiyorum :( ahahah :D
10 Yorumlakasının üzerinde göz var :)
11 Yorumla
+1 yılBenden daha iyilerini hak ediyorsun sen!
00 YorumlaOlanları unutalım. İkimizde sarhoştuk :D
05 Yorumlaannem yabancılarla konuşma dedi
21 Yorumla
+1 yılben cocuk bakıcısı değilim bitsin.
15 Yorumla- +1 yıl
:D
- +1 yıl
yaniii.=)
+1 yılSeni artık üzmek istemiyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Hep mi aynı be.
- +1 yıl
Aynene ama bazen insan birlikteliğin üzücü hale geldiğini de düşünebiliyor açıkçası.
niye iyi geceler diye mesaj atmadın:)
22 Yorumla
+1 yılsarhoştum aydım
ben bu işten caydım..01 Yorumla- +1 yıl
evet laik, hani laik cumhuriyet gibi. Karşı taraf biraz tutucuda dermişim ve iğrenç bir espiri olurmuş.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim için ne yaptın?
00 Yorumla
+1 yılkardeşinin bana aşık olması
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir geleceğimiz yok sen de biliyorsun
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılya bırak bahanesi işte. asıl gerçekler bunlar değil ki.
+1 yılGotun basin ayri oynuyor
00 YorumlaSular kesildi.
21 Yorumlakafaların uyuşmaması
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım