Sevgilim benim gecmisimi öğrenmiş ilişkiyi bitirdi?

Erkek arkadaşımla yaklaşık 15 gündür ayrıyız. Bir gün, bir durumdan dolayı bana ilgisiz davranıyordu, hatalı ben olduğum için. Sabrımı sınıyordu. Sonunda da bu testi başarı ile geçtim ve dedim ki, bir daha bana böyle ilgisiz davranırsan ayrılarım senden dedim. Oda tamam dedi, özür dilerim dedi. Sonrasında, en son buluşmamızdan sonra, iki gün boyunca çok ilgiliydi. Ancak, bir anda iletişimimiz koptu ve beş gün yazışmadık biz. Ben dayanamadım, yazdım. Dedim ki, niye böyle yapıyorsun? Neden benimle savaşıyorsun? Dedi ki, senin böyle bir insan olduğunu bilmiyordum. Karşına senin gibi insanlar çıksın. Nasıl bir insanmışım ben? diye sordum. dedi ki, ben uzatmak istemiyorum. Allah'a emanetsin. Ben de tamam dedim. Ama dayanamadım, bir şey öğrenmiş gibi konuştuğu için. Ben tekrar, yedi gün sonra yazdım. Dedim ki, beni akşam arar mısın? Tamam, arayacağım dedi. Aradı, konuştuk. Dedim ki, niye bitirdin? Dedi ki, sen hiç geçmişine baktın mı? Şüphelenmiş bir durumdan dolayı, geçmişimi sorgulatmış ve hoşuna gitmeyen bir şey öğrenmiş. Ne olduğunu bilmiyorum. Dedim ki, söyle. Eğer bu son konuşmamızsa, söyle bana dedim. Dedi ki, bu son konuşmamız olacak. Ama sana söylersem, sana saygım kalmaz dedi. Bunun ima ettiği şey, belaltibir durum. Halbuki, ben kendimden o kadar eminim ki, hayatım boyunca öyle hiçbir şey yaşamadım. Kendimi gerçekten evleneceğim insan için saklıyorum. Bunu ona da söyledim. Ve eğer ben gerçekten geçmişte bir şeyler yaşamış olsaydım, ben onunla kesinlikle yaşardım. Çünkü onu çok seviyorum. Beni denediğini düşünüyordum. Ama kimse ilişkisini denemek uğruna bitiremez. Biri doldurmuş olabilir. Çünkü ortak bağlantılarımız çok fazla ve beni sevmeyen çok fazla insan var onun etrafında. Gerçekten beni sevmeyen çok fazla insan var ve benim eski sevgilim de onun arkadaşı. Tabi eski sevgilimin ilişkimizden haberi yok. O da bunu biliyor. Eski sevgilim de benim hakkımda kötü kötü, yanlış yanlış konuşmuş olabilir. Şüpheleniyorum. Yorumlarınızı bekliyorum ve onu geri istiyorum
Sevgilim benim gecmisimi öğrenmiş ilişkiyi bitirdi?