3 buçuk yolluk ilişkim bitti, sevgili yaptı?

arkadaşlar 3 3 buçuk yıllık ilişkim vardı son 1 buçuk yıl her gün beraberdik aileler falanda tanışıyordu 2 ay önce ayrıldık bitti ilişkimiz bi anda geçmiş hataları açtı kavga ettik bitti onun yüzünden ilişkimiz son buldu. Bu 2 ayda beni aradı ağladı, çok güzel günlerimiz vardı gibi gibi konuştu daha sonra beni bi gün yine aradı ben açmadım arkadaşımın sevgilisini aramış oda galiba sevgilisi var demiş ben akşam aradım bağırdı iğrenç konuştu daha sonra arkadaşı aldı telefonu istemiyorum ilişkinizi falan dedi heryerden engelledi beni. Ben 3 gün sonra bişey için aradım bana sevgilim var arama dedi dün de kızın ismini biyografisine yazmış çocuğun annesine de kızı takip ediyor annesi beni de takip ediyor bundan 3 gün önce de en yakın arkadaşımın tiktoguna bakmış.1 hafta önce de teyzesinin sevgilsii bana istek attı storylere bakıp engelledi hala da çocuğun en yakın arkadaşları beni takip ediyor instagramdsn onun yaptığını düşünüyorum dün aradım bağırdım çağırdım ağladım sanane kızım yaparım falan dedi sizce o kızı seviyor mu gerçekten yani amacı ne olabilir
3 buçuk yolluk ilişkim bitti, sevgili yaptı?