Sevgilim aniden ilişkiyi bitirdi? Ondan geri dönüş olur mu?

2 aylık bir sevgililik sürecim olmuştu. Adam başlarda çok ilgili çok sevecen davranıyordu. Tam istediğim gibisin iyi ki girdin hayatıma. Çok uyumluyuz. Falan filan. İkimizde birbirmizden hoşlanıyorduk. Son 3 hafta görüşemedik bazı aksiliklerden ötürü. Fakat iletişim kuruyorduk. Ama ilgisinin azaldığını farketmiştim de. Bunu ona sorduğumda kendince sıkıntıları varmış kafası onlardaymış falan. Ben yinede destek oldum kendisine. Görüştük ve görüştüğümzdede sevgili gibiydik. Ama en başta gösterdiği ilgi yoktu. Ben yakın konuştukça o sıradan konuşuyor gibiydi. Görüşmediğimiz zamanlarda az iletişim kuruyoruz hiç konuşamıyoruz ben seninle muhabbet etmek istiyorum aranmak istiyorum dediğimde de, her dakka mı konuşucaz 2 3 kere konuştuk işte. Ben yalnızlığa alışmışım darlama beni. Bende ilişki böyle. Canını sıkıyorsa yollarımızı ayırabiliriz diye bir mesaj attı. Anlam veremedim. İstediğin buysa tamam dedim. Daha sonra çok güzelsin karakterin çok iyi ama, ara konuş eve bırak geri dön falan kısacası sevgililik zor geldi dedi. Kendimce problemlerimden ya da kendimi de bilmiyorum senide yormak istemiyorum dedi. Bende bunların bahane olduğunu söyledim. Ve güzel gidebilecek bir ilişkiyi şu an mahvettin, beni kaybettin ve benim gibisini bulamıycaksın yalnızlığınla sana mutluluklar dedim. Sonra birdaha konuşmadık. 3 gündür ayrıyız. Ama özlüyorum. Güzel giden bir ilişki olduğunu söyleyip sonradan saçma sapan birşekilde bir anda ilişkiyi bitirmek istedi. Sessiz kalıcam yazmam da. Pişman olur mu sizce. Bana yazsın istiyorum. Yazar mı geri gelir mi bu adam?
Sevgilim aniden ilişkiyi bitirdi? Ondan geri dönüş olur mu?