Cevap vermedi büyük ihtimal uyuyup kaldı uyandırsam mı😭😭😭
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yorulmuştur aşko, benimki de aradı misafir var ararım birazdan dedi. Arayınca az konuşucaz, sabah işe gidicek çünkü ben izinliyim ondan rahatım yoksa ben de bu saatlerde uyku moduna geçiyorum.
Demi bende öyle düşündüm aradım ama cevap da vermedi üzerine de gitmiyorum uyuduysa uyusun
Yarın da mı calisacak
Erkek arkadaşın
Evet o hafta içi izin kullanıyor sadece
Nerde çalışıyor ki o nasil iş öyle garip geldi 🤔
Sen nerde çalışıyorsun
O markette çalışıyor şu an, ben fabrikadayim biraz zaman geçsin başka yere geçecek
Günde kaç saat konuşuyosunuz mesela ikiniz de çalıştığınız halde
Vardiyası 2 yse , öğlen arıyorum ya da o arıyor ben molaya çıkmış oluyorum konuşuyoruz biraz. Sonra 3 te molaya çıkıyorum arıyor, ya da ben arıyorum. 3-4 dk da olsa gün içinde konuşuyoruz. Sonra ben 6 da çıkıyorum arıyor konuşuyoruz ben eve gidene kadar.
9 da çıkıyor, çıkana kadar arıyor yani gün içinde. Bugün 8 kez falan konuşmuşuz. Gece de yarım saat 1 saat görüntülü konuşma yapip kapatıyoruz
Vay bee maşallah çok imrendim
Kaç aylık sevgilisiniz siz peki
Günde max kaç saat konuşuyor oluyorsunuz peki
Az ya, o çalışıyor ben çalışıyorum telefon görüşmelerimiz kısa oluyor akşam bi adam akıllı konuşabiliyoruz 1 saat o da. Gün içinde toplam yarım saat anca oluyor😅
Haftaya 1. senemiz
İlişkinin başında peki kaç saatti bu zamanla mi azaldı yoksa hep böyle miydi
Biz şu an az konuşuyoruz da kafama takıyorum bazen ya
İlişkinin başlarında ikimiz de çalışmıyoduk sürekli buluşurduk. Ona göre baya azaldı ama yapacak bisey yok idare ediyoruz nasipse evlenicez birikim yapmamız lazım
O çok çalışıyor ben bekleyen taraf oluyorum doğru düzgün bulusamiyiruz maalesef ki
Biz de son zamanlarda sık buluşmuyoruz. Erken çıkarsa işte, geliyor beni almaya. Hafta içi çalıştığım için izinli olsa bile akşam bir kaç saat bulusabiliyoruz
O ne iş yapıyor
Disarda cok miz var slufuduru ama sakin ol adam çalışıyorsa yatmistir
Dışarıda çok ne var anlamdım yazdigini
Kızz
Yani sanmam yaa bu saatte de yaptigini bm
Bu saatte kim dışarı çıkacak hahaha
Zilliler cikar 😅
Zillilere gidecek midesi varsa kendi kaybeder
Yok be gitmez adamin safti kaymis uyuyor bebek gibi alcopahfjsd
Bencede katılıyorum hahaha
🤣🤣
arama yarın hiçbir şey olmamis gibi davran bak sakın arama içi içini yiyor ama araba 3 4 gun sonra da sen ona aynisini yap arars açma ertesi sabah uyuyaklmisim cok yorulmustum cart curt de ama sakın özür dileme bak beni dinle
Neden ki yaa yoruluyor ama ondan sebep üzülüyorum ne bileyim yorulduğu için böyle yaptığını düşünüyorum
Aradım açmadı
tamam yoruluyorsa bırak uyusun aşkım da bana çok mantiksiz geliyor tak diye uyuyup gitmek bunu hep erkekler yapıyor farkindaysan benim eski sevgilimde boyleydi 1 2 kere normal ama sürekliye bindirince insan sinirleniyor film izliyoruk bitiyordu nasil begendin mi diye mesaj atiyordum uyumuşum diyor ya çok mantiksiz telefon orada saatlercr dondu durdu mu hiç mi ustunu ortmedin ses rahatsiz etmedi vs. bak seviyorsun belli ki kiyamiyorsun ama basta yüz verince hep boyle devam ediyorlar kizmadan hot bir sekilde işi halletmen lazim dedigimi yap arama
Evet bu da bana saçma geliyor yaa gerçekten hiç mi ufak bi uyanmiyorlar ne bileyim 🙄🙄 hak veriyorum kesinlikle umursamiyorlar demek ki
Aramadim ama insan aramasa adam boş bulunacak diye korkuyor arasa üzerine düşüyor oluyoruz
canım benim bir aramadın diye laf yapacaksa ya da birine gidecekse sg yani şu an uyuya kalınca senin bir sey demeyegini biliyor ama yok aldatma cart curt diyenleri takma sakin sadece relax davraniyor o kadar ama bunu kendin için cözmen lazim sonradan kafaya çok takiyor insan
Güzel açıkladın bravo ama bu öyle değil işte tepesinde olman lazım biraz çopsuz üzüm gibi boş bırakmaya gelmiyor bir kere deneyimledim bak o kadar güzel yaklaştım anlayışlı hoşgörülü bilmem ne yine yanlış yaptı yani erkekler bundan da anlamıyor senin dediğini yapmistm sılbogaz etmeyeyim dedim ama anladım ki tam tersi etini cımırmak lazımmış
😂 ama bak onu el altinda tutucam diye kendi psikolojoni bozma gercekten senin için diyorum, benim erkek arkadaşima ben bir seyi asla kizarak soylemem tam tersini yapar ustune gitmem ama kızmam ben onun annesi degilim sonucta o zaten kendi kedi gibi donuyor donmezse de elimizi sallasak ellisi kız boş ver kendimizi üzmeye değmez 😘💖
Aa evet ya kızarak söyleyince yapmıyorlar cidden bu doğru erkek arkadaşın yengec burcu mu 😂
Evet böyle de olmaması lazım ama birkaç kere şüpheye düşünce bende istemsizce üstüne düşmeye başladım ne yapayım
hayırr koç burcu ama sonuçta hepsi erkek ve gerçekten düzlerrrrr
Senin burcun ne
Koç zor değil mi ya 🤐🙈
Aldatıyor
Zannetmem ya
Bu saatte hangi andaval kız bulusur hahaha
Saf sin
Ya şimdi mantıklı konuşsaniz kafamı kircam adam aldatsa neden mesajlarıma cevap versin üst üste konuştuk hadi cevap verdi gitti bu saatte kim kızını dışarı yollar biraz mantık ya
Yahu şuna bişey açıklama soran kadın. Aldatıyor diyor ya kendisini her erkek gibi görüyor ilişki doktoru sözde herkese ayrıl aldatiyor yazar bu dünyanın en güzel ilişkisinde ol yinede böylelerini ciddiye alma. senin ilişkini kimse bilmiyor onu bir tek görebilirsin hissedebilirsin ayrıca empati kur. Çocuk ise gidiyorsa yorulmustur uyumuştur günün sonunda yine sana yazıyorsa bu da bir sevgidir ortada essek kovalar gibi ilişki kurmayın gözünüzü sevim oda bir insan aşkta bir yere kadar bak seni bulmuş ne güzel sevmistir mantiğiniza yatmiştir şimdide bırak uykusunu işini duşunu napiyorsa yapsın bunları bu kadar abartmayın. senin yaptığın şey kaygılı bağlanma ben seni anlıyorum ama geçecek bu duygunda yavaş yavaş güven sen çok düşünme ayrıca derdinide anlat sevgiline bir gün. İçin rahatlasin en azından gerçi sen kadınsın kadınlar her zaman duygulariyla hareket eder. Bak bu sözümü yaz bir kenara ilişkide kadınlar duygularıyla erkekler ise mantiğiyla hareket eder..
@sadecebirkız07 ay canım teşekkür ederim sana ne güzel yazmışsın öyle dediklerine harfiyyen katılıyorum şu an aldattifguni düşünmüyorum ama yinede fazla da güvenmiyorum güven var ama tamamen yok ona da bunu söyledim ve yine söylerim çünkü bazen garip davranıyor ben korkuyorum kuşkuya düşüyorum ne bileyim ne olursa olsun erkeklere evlenene kadar guvenmemeli
Insna korkuyor şu an ya başkasına aktifse ya başkasıyla konuşuyorsa söylerse böyleyse üst üste olunca insan korkuyor cidden
Ama sonra diyorsun ya korkma sen ona güzel bir dünya yarat gerisini o bikecek yaparsa kaybeder
Bak bu hayatta hiç bir şeyden korkmamalisin bir söz var ve ben buna çok inanıyorum diyorduki bir yerde insan korktuğu şeylerin hepsini yaşar hayat yaşatiyor sana kusura bakma. O yüzden hiç bir şeyden korkma bak hayat devam ediyor gencecik kızsın belkide sevgili olduğun kişi senin kaderindir bilemezsin. Deki hep aldatan insan beni değil kendini aldatmiştir. Bu bunu aklından çıkarma tabi yine Allah korusun öyle şeyler yaşamazsın hiç bir zaman. Lakin cesur ol ilişkini güzel ve dengeli tut her şeyi çok düşünme bırak kendine o yükü yükleme zamana bırak kavgalar olur gürültüler olur tartismalar olur küslükler bile olur ama günün sonunda sana nasılsın diye soruyorsa ya da barışmak icin cabaliyorsa eskisi gibi devam ediyorsa işte bu ilişkidir o yüzden korkma sen bir kadinsin bak erkek beynini bu kadar büyütme biliyorum biz kadinlar duygusal oldugumuz için böyle düşünüyoruz güven bak guvenmezsen iliskinde hep olumsuz şeyler düşünürsün ister istemeden güven ama çok belli etme az biraz içinden sev onu ona aşırı söylemeden anladinmi Allah bile demiş her şeyi dozunda sevin beni sevdiğiniz kadar sevmeyin diye.
Haklısın ben biraz kasıyorum kendimi aman onu mu desem bunu mu yanlış bisey demiyom cart curt aslında içinden geldiği gibi olmalı her şey delirmelisin de kimi zaman içinden geldiği gibi hareket etmelisin rahat ozguvenli olmak lazım kısacası
Onu da çok yoruyorum ne yaptık kim aradı nerdesin falan filan diye evet kıskanılmak hoşuna gidiyor ama bu kadar da yapmam onu da bunaltabilir bir süre sonra
Dengeyi tutmak lazım ne çok boş bırakmak ne de sıkmam lazım aslında çok kafama takıyorum bazen bilmiyorum benim gibj olan var mıdır her şeyi kafama takıyorum içimden geldiği gibi davranamiyorumbazen sürekli düşünmekten ve aldatilmaktan korkum ne kadar sevsem de artık olmayacağını bildiğim için aldatilmaktan korkuyorum
Allah mutlu mesut etsin
Uyusun bırak
Ara nerdesin şrfsz de
Uyuduğuna emin miyiz
Bilmiyorum evdedir de bu saatte ne yapabilir ki başka
Sürekli böyle oluyor 😭😭
Evet 🙌 aşko
Aradım açmadı 😭😭
İşi vardır üzülme
Kuşmu be bu
Galiba öyle
Yol ver bu saatte de olırmı