1 yılİlk buluşmada kesinlikle abartılı fiziksel temaslardan kaçınılmalı, mesafeli ve saygılı bir tutum sergilenmeli. Karşındaki kişinin fikirlerine, değerlerine saygısızlık eden veya sürekli kendinden bahseden bir tavır beni soğutur. İlk buluşma, karşılıklı değerlerin ve beklentilerin konuşulacağı bir zemin olmalı. Benim için el ele tutuşmak ya da öpüşmek gibi davranışlar haram olduğu için seviyeli bir iletişim isterim. Uzatmadan evlilik isteğini açıkça dile getiren, dürüst biri her zaman daha samimi gelir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılİlk buluşmada yapılmaması gereken en önemli şey samimiyeti zorlamak ya da aşırıya kaçmaktır. Mesela, çok fazla özel soru sormak, gereksiz bir gösteriş yapmak ya da başka biriyle karşılaştırmalar yapmak ciddi şekilde soğutur. Ayrıca sürekli telefonla ilgilenmek, kaba davranışlar ya da umursamazlık da benim için kırmızı çizgidir. İlk buluşma, doğal ve keyifli bir tanışma olmalı, gerisi kendiliğinden gelir.
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
1 yılBoş boş davranıyorsa boş konuşuyorsa hele ki bir de hesabı yarı yarıya ödemek istediyse tamam hepsini ben öderim başımın gözümün sadakası ama erkeğim demeyecek ondan sonra
11 Yorumla- 1 yıl
Hesap ödemekle erkekliğin ne alakası var?
Ödemesine ödenir de...
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılAnlaṣılmamak, kültürsüzlük ve düṣüncesizlik. Birkaç örnek vereyim misal:
Adama kültür seviyemiz uymuyor dedim, bana "Nasıl yani aynı kültürdeniz ikimiz de türküz ya" demişti.
Diğeri italyan restoranında "hadi sarı olan yağ diğer siyah olan ne?" diye sordu. Ben de "Balzamik sirke" dedim. "Vay be sirke siyah da mı oluyormuş?" demişti... Bunun gibi bir sürü örnek var ve bu adamlar 30+ yaşında.
115 Yorumla
Soran1 yılKapitazm herkese eşit davranmıyor. Bazen bir “balzamik sirke” yi bile ilk defa görebiliyor insan. Tamam bilmeye bilir ama bari çaktırmasaymış 😂
- 1 yıl
Herkes her şeyi bilmek zorunda değil zaten ama düşünen insan beynini kullanıp orada susardı- ama yapmadı. Belki de itici gelmeyecekti 🤷♀️ Gerçi sadece bu itici gelmemişti ama bu da tuz biber oldu 😅
Soran1 yılBaşka neler yaptı. İlk götüşmede yapılmaması gereken herşeyş yapmış yani 😂
- 1 yıl
Evet, hemen hemen her şey diyebiliriz 😅 Spesifik olarak bu insan üzerinden gidersek aslında anlatılacak çok şey var da adamın sosyal anksiyetesine vuruyorum. Kısa bir detay verecek olursam- ilk buluşmaya 4 saat geç kaldı, buluşmaya arkadaşıyla geldi, mekanı bana seçtirdi, siparişi bana verdirdi... Kısacası, ilk buluşmada erkeğin yanında güvende ve kadın gibi hissedecekken benim eril enerji ortaya çıkmak zorunda kaldı. Kadın saygı duymadığı hiç bir erkeğe de his beslemez.
Soran1 yılNasıl buluyorsunuz böyle tipleri. Ya biri tanıştırdı ya da sosyal medya üzerinden tanıştınız. Hiç mi anlamadın bir tuhaflık olduğunu
- 1 yıl
Böyle tipler sandığından çok daha fazla ama çoğu zaman kadınla aynı seviyede oldukları için göze batmıyorlar. Mesela bu adam boṣanmıṣ biriydi... böyle bir erkekle evlenmeyi bile düṣünmüṣler gerisini sen düṣün.
Aslına bakarsan tam tanımadan buluṣtum. Gelecek hayalleri falan etkiledi biraz, dedim buluṣalım bakalım duruma ama gördüğün gibi olmadı.
Soran1 yılGelecek hayalleri ne olabilir ki 🤔 muhtemelen paranın da etkisi var
- 1 yıl
Yani o da bana kalsın. O zaman ki ruh halime uygunmuṣ demek ki.
Paranın etkisi yok zaten niye olsun ben bu kiṣilerden çoğu zaman eğitim olarak bile daha üst seviyedeyim. Aynı kafa dengi olması önemli para pul ev araba zaten beraber yapılır bunlar sorun veya etkileyen ṣeyler değil. En azından beni etkilemiyor. Zaten 30 yaṣındayım bu yaṣtan sonra düzgün bir erkek ile beraber olup evlenmek istiyorum, eğlenmek değil.
Soran1 yıl30 yaş sıkıntılı bir yaş dikkat etmek lazım. Bende 30 yaşındayım 😓
- 1 yıl
Evet dikkatli olmak lazım yaṣ geçiyor diye evlenmek için evlenmemek önemli. Zaten açıkcası ben geleceğimi pekde 2 kiṣilik planlamadım- buraya böyle dertli dertli yazmıṣım ama aslında olursa olur olmazsa olmaz kafasındayım 😆
Soran1 yılTabi, kafaların uyuşması lazım diğer türlü evlilikte bir işe yaramaz. Mutlu olamazsın. Planların beler 🤔
- 1 yıl
Iṣ planlarım var, tekrar eğitim alma planları, gezme tozma planları vs. hala özgür bir ruhum. Evlenirsem bunların 50%si kalır hele çocuk olursa unut zaten 😆 Hayırlısı ne ise o olacak ama bakalım artık.
Soran1 yılGezme tozma bende çok severim, özellikle aklımda Avrupa var
- 1 yıl
Umarım gezine baṣlarsın yakın zamanda 🙏 ben çoğu yere gittim belki norveç veya ispanyaya daha gideceğim sonra mısır düṣünüyorum. Dünyada ki her ülkeyi merak etmiyorum zaten sadece belirli ülkeler var oralara gidersem benden mutlusu olmaz diye düṣünüyorum 😅 Sohbetin icin teṣekkürler iyi geceler diliyorum 🙏
Soran1 yılİyi geceler 🙏
Gizli Üye(30-35)1 yılCimri olup olmadığına bakarım. Hesabı o ödemeli. Garsona nasıl davrandığına bana davranışına. Telefonunu ters koyuyor mu elinde mi durusuna sınırımı bilen sorduğum sorularıma verdiği cevaplara, sınırı aşmayacak sorular sorup sormamasına, giyimine bakarım keko gibi giyimi varsa zaten görüşmeyi kısa tutarım ama bi beğenmezsem bile mesajla da yarı yolda koymam eğer konuşmaya devam etmeyeceksem orada kendi hesabımı öder çıkarım. Masaya koyduğu şeylere bakarım tespih sigara çakı falan varsa bir sonraki buluşma asla olmaz. Ter kokmamalı dişlerini fırçalaması bunlar önemli şeyler yakın temasta bulunma cabası da gözümden düzer.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı. Sürekli kendinden bahsetmek ve lakayt tavırlar olabilir. O buluşmanın ikincisi olmazdı muhtemelen.
21 Yorumla
Soran1 yılOlması gerekir zaten.
1 yılGeçmiş ilişkilerin sorulması.
Bakire misin sorusu.
Aylık kazanç sorusu.
Beden ölçüleri sorulması.
Çamaşır modeli veya renginin sorulması
Buna benzer sorular aşırı itici gelir ilk buluşmada sorulmamalı böyle şeyler bence sonuçta insanların özeli var ve bazı şeylerde konuşulmamalı
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılTemas etmemesi lazım 0ç eski sevgilim o yüzden gözüme girdi sonra anladım sapıkmışta fgbfbvf bir edepli rollğ yaptı nasıl çocuğu savunuyorum ama tamam tipi güven vermiyor ama öyle biri değil dedim vfhgghgh sonra zoerttttrrtr olduuuu
10 Yorumla
1 yılşu an için karşımdakinin erkek olması benim için yeterli (lezbiyen değilim)
14 Yorumla
Soran1 yılSağlam kriter 😂
- 1 yıl
Sağlamlık benim işim 😅
Soran1 yılİyi ki parantez içinde belirttin yoksa bütün kadınlar dm atacaktı 😂
- 1 yıl
Onun için yazmadım bilip bilmeden konuşan dkyrk dolu site bi de olmayan beyniyle yaptığı boş görusu görüp sinirlenmim diye yazdım
1 yılErkeğin soğuk davranışları.
Cafede oturup ilk önce tanışmak gerek. Sonrası gelir zaten16 Yorumla
Soran1 yılKarşılıklı akıcak diyorsun
- 1 yıl
Tabi ki de iki tarafa güler yüzlü samimi olsa daha iyi. Birde şu var eğer erkek uzak duruyorsa soğuksa bir sorun var demektir. Bunu es geçmeyin lütfen.
Soran1 yılYa kadın soğuk duruyorsa
- 1 yıl
O zaman kadında bir sorun vardır. Veya bir şeyler yanliştir. Konuşarak halledilmesi lazim. İki tarafta susmamalı. Açık görüşlü olmalı.
Soran1 yılSorun varsa buluşmasa zor olur zaten
- 1 yıl
Biter büyük ihtimalle erkek bulusma da soğuksa temas yoksa ikinci bulusma istemez. Kadınlara söylüyorum. Böyle bir duruma rastladiysaniz onu unutun. İlk buluşmadan sonra yazmaz
1 yılSürekli kendisinden bahsetmesi ya da zorla konuşturuluyormuş gibi davranması
15 Yorumla
Soran1 yılKonuşma ili karşılıklı olması lazım
- 1 yıl
Kesinlikle. Bir de bir mekandayken garsonlara veya diğer çalışanlara davranışları kötüyse kalkar giderim
Soran1 yılBen öğrenciyken çok garsonluk yaptığım için genellikle iyi davranırım zor garsonluk
- 1 yıl
Zorluğundan değil de kendini bir garsondan üstün gören insanlardan nefret ederim. Bağırıp çağıran birisi olduğunda direkt yanlarına giderim öylelerinin.
Soran1 yılYanlış bir davranış tabi
1 yılSürekli telefonla oynamak, saate bakmak , ağız şapırdatarak yemek yemek.
113 Yorumla
Soran1 yılDenk gelmemiştir umarım 🤔
- 1 yıl
Denk geldi maalesef
Soran1 yılHadiya 😂 arada oluyor benim de kötü date anılarım var 😂
- 1 yıl
Bir saat oturmuştuk hep telefonla oynadı. Biriyle falan mesajlaştı, sonra sben açım sen bişey yiyecek misin diye sordu. Ben de önce yok dedim, ısrar eder diye bekledim ama etmedi.
Yemeği güzelce yedi ağzını şapırdatarak
Soran1 yılTam öküz birine denk gelmişsin. Ama sen neden ısrar etmesini bekledin
- 1 yıl
Yani insan ısrar ederdi sonuçta ben yemek yicem karşımdaki de yesin isterim zorla da olsa yediririm
Soran1 yılBana da bu tarz beklentiler çok saçma geliyor. Aç işen neden ısrar bekliyorsun. Şunu da yapabilirdi en azından tatlı söylenebilir 😂
- 1 yıl
İşte, en azından yapabilirdi gerçi aç değildim nezaketen ısrar etmesini bekledim. Sonra tekrar görüşmek istedi ama görüşmedim. Sebep bunlar değildi tabi, ben kalkalım mi dediğimde sen kalk istersen ben arkadaşımı bekliycem dedi tamam dedim.
Arkadaşı dediği de kadındı, telefon ekranında mesaj bildirimi geldi kalpli falan kaydetmiş çıkıyorumm yazmış kız hemen bildirimi sildi 😅
Soran1 yılNeymiş bu adam 2-3 kiliyle aynı anda görüşme ayarlamış 😂
Soran1 yılKalpli ise sevgilisidir o zaman
- 1 yıl
İzinli günüm diyodu, izinli gününü verimli kullanıyo işte
- 1 yıl
Önce bi adaylarla görüştü sonra manitasıyla galiba
Soran1 yılSeçenekleri değerlendirmiş kral 😂
1 yılİlk buluşmada önerim aşırı temas halinde olunmaması ve hemen yapişmamasi aksine ilk buluşmada biraz daha tanıma onu anlama hobilerini hatta sinirlendiği şeyleri bile konuşma fırsatıdir birde ilk buluşmada çıkma teklifi de çok gereksiz geliyor. Her zaman ağirdan davranmak gerek diye düşünüyorum
10 Yorumla
1 yılGereksiz temas çabası, kaba üslup, özensiz ya da abartılı giyim, fazla naza çekmek, ciddi ve yargilayici tavır, bir restorana gidilmiş ise yemekle fazla meşgul olmak abartılı sipariş vermek ya da hiç yemeğe dokunmamak... liste uzar gider. Gönüller bir olsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Doğal bi sohbet akıp gitmiyosa biraz geriliyorum, soğutur herhalde sürekli konu bul cart curt arkadaşımın arkadaşıyla yalnız kalmak gibi ldlf
21 Yorumla- 1 yıl
Muhafazakar biri olması senin için problem olur mu? Bazıları sorun ediyor
Gizli Üye(36-45)1 yıl" Kaç paralık adamsın" diye sorması
" Araban nerde" diye sorması
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılArabam var bu arada
Soran1 yıl😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılTelefonla oynamak
Kaba konuşmak
Yapılan bir şeyi umursamak lakayt konuşmak ukala ukala
Bunlar varsa direk kaçın10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 783 cevap paylaştı. Telefon ile uğraşması, sürekli kendinden bahsedip karşı tarafa söz hakkı tanımaması, özensiz bir duruş sergilemesi vb.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 462 cevap paylaştı. Kahvaltıda gelen küçük çikolataları kantanıza koymayın. Birde mümkünse farklı bir mekana geçip, küçük de olsa hesap ödeyin.
10 YorumlaNefes alsa bile soğuyacağım artık o kadar sıkıldım ki erkeklerden
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Cinsellik muhabbetleri itiyor ya da işte eve çağırma öpmeye çalışılması irite ediyor
20 Yorumla
1 yılCimri olmasi, özel sorular sormasi, egolu olmasi, hali tavri bunlara dikkat ederim,
10 Yorumla
1 yılGereksiz aşırı samimiyet ve iltifat
Boş konuşmalar10 Yorumla
1 yılAşırı gevşek davranmak
Cinsellik konuşması
Kibirli ve egolu davranması
10 YorumlaGereksiz samimiyet, çok konuşması ikna etmeye çalışması, telefonla ilgilenmesi vs
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
1 yılKarşılıklı bir sohbet ilerlemeli tam derinlere gitmeden.
10 Yorumla
1 yılilk buluşmada temas etmeye çalışması beni rahatsiz eder. sapiradatarak yemek yemek, sürekli önümde biriyle mesajlasmalar.. en sevmedigim sey büyük ihtimalle o bulusmadan sonra engeli yer.
10 Yorumla
1 yılexlerinden bahsetmesi
sürekli telefonla ilgilenmesi
kendini fazla abartması
sürekli sen bilirsin demesi
başka ilişkiler ile kıyaslama
tam liste!!!
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılTelefonla oynamak
Kaba konuşmak
Yemeği doğru düzgün yememek
Neyse..13 Yorumla- 1 yıl
Kibarlıktan kırılıp 3 5 erkeği idare edenler ne olacak? Karşı cinse kendini hanim hanimcik gösterip prezentabl giyinip ınstagramda erkeklere istek atıp yürüyen bir kız var bizim işyerinde. Dışarıda da sevgilisi var.
Cevap sahibi1 yıl3 5 erkeği idare etmiyor diye de kaba olmak zorunda değil. Önce kendine saygı duy sonra topluma.
- 1 yıl
Sana kaba olmalıdir diyen olmadı. Karşındakinin önce dürüstlüğüne bak diyoruz kibarlık ikinci sıradadır
1 yılSoğuk ukala olmasın ama yılışıkta olmasın, ortası olsun bunların yeter.
00 YorumlaAt hırsızı gibi etrafı izlememek
11 Yorumla
Soran1 yılBir şey dızlayacak gibi mi ahahha
Gizli Üye(18-24)1 yılBilmiyorum hiç ilk bulusmam olmadı merak etmiyor değilim
13 Yorumla- 1 yıl
Çekingen biri misiniz
Cevap sahibi1 yılBiraz
- 1 yıl
Çekinmek kötü değil ama dozunda olması güzeldir
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Gereksiz samimiyet olmamalı. Temas hiç olmamalı.
10 Yorumla
1 yılOndan soğuyacağımı sanmıyorum.
10 Yorumlaİlgisiz bırakması itici gelir.
10 YorumlaAilesinden bahsetmesi soğutur.
10 YorumlaHesabımı ödemezse soğurum
10 Yorumla
1 yılFazla rahat olması 😒
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılExlerden bahsedilmesi
10 Yorumla Yemeği hayvanice yemek 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılErkek olması falan işte
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBahsettiği konular, konuşma tarzı önemli
00 Yorumla
1 yılAşağılandığımı hissettiğim an o masadan kalkarım.
00 YorumlaDeğildir yemeği erkek yapar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 940 cevap paylaştı. Garsonu azarlamak
20 Yorumla
1 yılParasıyla hava atması
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılSoytarılar ölmez..
10 Yorumla
1 yılHesabı ödetmemek
10 YorumlaBiranda 100x sevgi göstermesi
10 Yorumla
1 yılEski sevgilisini anlatması
20 YorumlaMesajlaşmak
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yılışık davranması
10 YorumlaSakız çiğnenmesi
17 Yorumla
Soran1 yılBen bir ara sigarayı bıraktım. Sürekli sakız çiğniyordum 😂
Soran1 yılSonra sakızı da bıraktım 😂