AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
325Cevap
birden sinirlenmek değil bu... açıklama yap
Ben mi? Ne diyecem kalbimi çok kırdığın için teşekkür ederim mi diyecem?
kızmakta haklı. küfür konusunda o da hata yapmış.
Niye kızıyor? Yalan yok ortada sadece unuttum. Bir anda karar verdik zaten
canım haber vermeliydin aç telefonu ve alttan al
Olayın üzerinden baya zaman geçti. Bir haftadır konuşuyoruz ne özür diledi ne bir şey
canım ne kadardır çıkıyorsunuz siz?
1.5 yıl oluyor canim
siz belli bir samimiyete ermişsinidir zaten , özrü boşver canım alttan al açma bile konuyu , birdaha yaparsa tepki verirsin ama haklıysan
S*ktir git hayatımdan o*rospu dedi bana ne yapayım sen söyle alttan alma durumunu ben mi yapıcam
ya bak sevgilin gece vakti kızlarla çıksa sen ne yapardın? haber vermeliydin canım lafı burnundan getir ama haklı kalmaya bak
İnşallah bakalım ;)) empati yapmaktan beynim gitti inan o kadar çok cevap geldi ki çoğu empati yap diyor hepsine cevap veriyorum ;))
peki insan sevdiğini müker mi?
Müker?
İnsan sevdiğine küfür etmez
Teşekkürler
Sonuç ne olursa olsun... Bu kız insan hayvan değil her istediğini yapar ona mu soracak? Tabi bazı şeyleri soracak ama onun malı değil ya... Sen rahat takıl arama onu sen ararsan sen kaybedersin bu lafımı unutma... Eğer o seni seviyorsa arasın bir yolunu bulsun biraz burnu sürtsün...
Yazdıklarınızı görmüyorum özelden bana yazarsanız size yardımcı olmaya çalışırım... :)
Olur 2 aşık arasında öyle şeyler
;))
Aranız ne oldu? Barıştınız mı?
Bir haftadır konuşuyoruz gayet soğuk ve resmi şekilde. Arkadaşlarımla bile o şekilde konuşmuyorum
O da çok uzatmış ya.. Sen onun eşi değilsin ki, sana bu kadar çok karışmaya hakkı yok.
Evet haklısın çok uzatıyor özür bile dilemiyor
beni çok sinirlendiriyor bazen bende ediyrum
Etmeyin lütfen
Olur etmeyiz :D
Ciddiyim ben. Geri dönüşü olmayan şeyler
geri dönüşü olmayan şeylermi? dalga mı geçiyon :D en fazla ayrılır bende yenisini bulurm
"En fazla ayrılır bende yenisini bulurum" başka bir şey demiyorum
iyi
seni böyle beyenmiş. katlanmalı
Yani katlanan benim orada yanlız
Sen dua et sadece küfür felan etmiş
Ne dua edicem
Bole kisiler normalde kufur etmekle kalmazlar insan sevgilisine küfür ediyorsa ondan cogu sey beklenir
Haklısın kardeşim.
çocuk haklı kusura bakma
Hiç de bile :)
yanlış yapmışsın cocuga be kardes
Hiç de bile
sevgilini sinemaya çağırmayı unutur mu bir insan. hemde suratına kapatmıssın telefonu :D
İnsanız unutabiliriz :) 7/ 24 haber mi vereceğim. Küfür etti teşekkür etseydim bari tam olurdu kapatmak en iyisiydi
sınırlendırırsen eder
Hmm kızmasın
sınırlendırmezsen kızmaz bak ben sınırlendırdır dıe 3 yıllık sevgılımden ayrıldım 4 gun once
Geçmiş olsun. Gerek yok böyle şeylere yapmayın
Yanlış boşver kapa telefonu
Canim tehdit ediyor ben ne yapayım
O sana aynısını yapsa kızmaz mıydın?
Mümkünatı yok asla yapamaz ;)
Hadi l*n ordan artiz :))
Öyle ama artizzzzz ;)
Kim kaldırdı bu kadar seninkini ya apışıp kalırsın dikkat et:))
Ne anlamadım
Kusura bkma da hakli yani.
Neden artık neden?
Ya kardesim 7 de gittim diyosun 2 saat surse 9 olyom hemde kiz basina? Erkek neden karisik? Gidin kizkiza + gunduz vakti gidin. Okul var diyosan hafta sonu gidin?
Bir anda karar verdik. Herkesin o günü iyiydi uygundu. Erkek arkadaşım başka bir şey değil
Bak kardesim sevgilin kufur etmemesi lazimdi. Ama bunun disinda ne tur trip atarsa atsin haklj. Erkek arkadas diyosun. Sana oyle gelir ama karsindakine gore oyle oldugunu nerden bilylsun? Bole olaylari cok gordum. iilerde anlarsin ne demek istedigmi.
Demek ki siz kız arkadaşlarınıza öyle o gözle bakıyorsunuz. Erkek olmak bu demekmiş yani
Ben erkek arki olan bir kiz arkadasimla asla sinemaya gitmemki? Hem genelleme yapmadim ben. Herkes ayni degil tabi. Ama cogunlugu oyle malesef. Birde sevgilin yerine koy kendini? Sanki sen sakin kalabileceksin. O kizlardan şüphelenmceksn.
Yok öyle o gidemez zate. İster bencil de ne dersen de ama yok öyle bir şey. Ben unuttum sadece.
Bak iste. Yediremiyosun kendine. Unuttumla olmuyor bu işler. boyle oldugunda kizlar hep der.. hani sevgilim bana guvenmiyor vs.. ne alaka ya. Sana guvenir de o erkeklere nasil guvensin?
Bana güvenirse benim seçebileceğim arkadaşlarıma da güvenmesi lazım :)))
oylede senin farkedemedigini de sevgilim farkeder anladin.
Benim sevgilerim daha kuvvetlidir :)
sezgilerim*
:D haha. Erkek erkegn halnden dha iyi anlar.
Tabi ya kesin
Hi :D neyse cok uzadi. Resmen senle kavga ettim ya. Ozur felan msjlari yaz soz ver dha sormadan gitmicegine.
Sen ole yazinca. O da kufur icin ozur dilicektir eminim.
Teşekkür ederim ;) Tavsiyelerin çok manidar ama ben inat ettim Özür dilemedi çünkü
2 nizinde hatasi var ama seninki daha buyu anladin. Ve cidden seviyosan Ozur dile yani zaman neden kaybediyorsun. sen dilediginde o da dilicektir.
Yok inat ettim :)
Saygi bir numarada olmali
Haklısın
haketmişsin hata sende malesef
:( biliyorum
ben olsam sövmezdim ama çaresi yok olay çıkarırdım
Olay çıkarıcak bir şey yok bence
sen kızlı erkekli gecenin bir saatine kadar takıl kafana göre, çocuğada haber verme sonra olay çıkaracak bişey yok. çocukta yalı kazığımı tepki vermesin?
Güvensin biraz abartılacak bir şey yok ki
sana güvenmediğini nerden biliyorsun. sen haber vermeyerek çocuğun güvenine kuşku düşürüyorsun sonra da güvensin diyorsun. empati lütfen biraz. aynı şeyi çocuk sana yapsa haber vermeden kız arkadaşlarıyla gecenin bir vaktine kadar sinemaya gitse?
Yok öyle o gidemez. İster bencil de ne dersen de ama yok öyle bir şey. Ben unuttum sadece
ipleri eline almışsın anlaşılan. bana kız arkadaşım gidemez falan dicek gideceğim yoksa bile gitmezsem bak :)
O senin sorunun :) erkek farklı kız farklıdır. Bunu siz de iyi bilirsiniz. Ben kendimi kontrol edebilirim. Erkekler öyle değil
erkeklerin kendini kontrol edemeyip kızların kontrol ettiğini savunmanız, bazı konularda yanlış bilgi sahibi olduğunuzu gösteriyor malesef :)
Nerden çıkardın yanlış düşündüğümü? Gozlemledigim okuduğum bildiğim kadarıyla öyle tabi genellemek yanlış olur ama çoğu öyle maalesef
o zaman sizin erkek arkadaşınızında genel erkeklere tabi olduğu sunucu çıkıyor ortaya. yanılıyor muyum :)
Her erkek genel gruba girebilir. Kimse emin olamaz. İşimi sağlama almam lazım ;)
bu demektir ki erkek arkadaşını yeterince tanımıyorsun, bir güvensizlik var ona karşı :). sadece ona karşıdır umarım :)
:) bilmiyorum kimse göründüğü gibi olmuyor.
erkek arkadaşını bir kimse gibi görmen dahada ilginç:) ben biraz daha kurcalarsam sanırım ilişkini sorgulamaya başlayabilirsin :). o yüzden en iyisi sen elinden kontrolü bırakma yoksa birazdan sıkıntı olabilir aranızda bu gidişle :)
Sen sürekli bana laf sokmaya çalışıyorsun farkındayım :)) lafın gelişi kimse dedim onu çok seviyorum ben. Bu süre zarfında anladım daha çok
anladıysan bundan sonra onu sinirlendirecek davranışlarda bulunmazsın umarım :)
Emredersiniz :)
estağfurullah. istediğin davranışta bulunabilirsin tabiki. ben birr dost olarak ilişkinizde sorun yaşamamanız adına söylüyorum. takdir sizin :)
Teşekkür ederim sorun kalmadı sayılır. Tek sorun Özür dilemiyor onu yapmıyor işte
ondan küfür ettiği için özür beklediğini söyle. yaptığın hata için sende özür dile. karşılıklı olunca ortada bir sorun kalmaz
Ya dilemez tanımıyorsun onu.
özür dileyerek söylüyorum erkek arkadaşın biraz dangoz bir adammış. ne olursa olsun kızabilirsin ama bir bayana küfür etmek erkekliğe yakışmaz. hadi yaptıysan bir hata özür dilemesini bileceksin. bir yerinden bişey eksilmez.
eğer dilemeyeceğini biliyor ve onu bu şekilde kabul ediyorsan boşuna özür dilesin diye kendini paralama bence:) sen daha iyi tanıyorsun erkek arkadaşını :)
:) Biliyorum ben de uğraşıyorum onunla Özür dilesin diye :)) inat ettim dileyecek inancım yok ama:)
inanki anlattıklarındann yola çıkarak bende ihtimal vermiyorum :)
:)) umutsuzum ben de ama ne yapayım
umut fakirin ekmeği. sen dene yinede içinde kalmasın:)
Şansımı denerim ama zorlamak ta istemiyorum :))
bence terste tepebilir, zorlama gerçekten :)
Biliyorum huyunu :)
bence cami duvarının etrafında çok dolanma derim :)
:)) yaaa
yanlışsam söyle :)
tamam da sen de üzerime gelme bu kadar :))
her insanla uğraşılmazz ama sen bu durumu anlayışla karşılayabildiğin için birazcık seninle uğraşıyor olabilirim. biraz ama :)
Ben takılmam ya öyle şeylere :)) birazcık uğraşıyorsun gerçekten :)
düşün bide gerçekten uğraştığımı :)
Bu gerçek değil mi :)
sence? :)
Sence diyip kelime oyunu yapıyorsun ama :)
sendende bişey kaçmıyor yanlız :)
Kaçmaz ;)
profilimden takip edersen zaman zaman arkadaşça muhabbet etmek isterim senin açından sakıncası yoksa. kafa dengi birine benziyorsun :)
Zaman zaman buraya girdiğim için zaman zaman konuşamıyorum. :)) sakıncası yok da var aslında
Sakincasi yokta var diyorsan var demektir. varsa gorusmeyelim o zaman :-)
Zeki çocuk seni :)) teşekkür ederim
rica ederim, iltifatın için ben teşekkür ederim :)
Rica ederim ;))
Kusura bakma bacım ama haketmişsin..
Farkındayım herkes öyle diyor :( küfürü hak etmedim güvenmiyor bana :(
sinirlerime hakim olur bitirirdim ilişkiyi
Kime güvenmiyorsun
her ne olursa olsun haber vermek gerekir aynı şeyi bu devirde erkek yapsa haber vermeden çıksa eminim ki kızların %70 i kısas yapar. Birkaç gece sonra kızda ona haber vermeden çıkar dışarı
Sorduğum soru bu değildi ama neyse :) insanlık hali unutulabilir hatırlanabilir. Bu kadar büyütmek normal mi olayı?
biz de ona sövüyoz rahat ol
Peki
https://i.hizliresim.com/PYNLdO.jpg
böyle kaynanası olur inss
:) çok şeker
:D aynen ama cok ta fena
Unuttıö ne demek oluyor arkadaş ya az bile yapmış
Düşünen tek canlı insan olduğuna göre demek ki insanlar unutabilir. Niye bu kadar abartıyorsunuz? Siz hiç mi unutmadınız? Dalgınlığıma geldi unuttum
Kendini savunma hiç yani sevgilinede savunma özür dile ve birdaha tekrarlama lütfen en azından ilşkiniz için yani
Dün gece aradı beni konuşma aynen şöyle o : "nasılsın" ben: "iyiyim bıraktığın gibiyim sen nasılsın "o : "ben huzursuzum iyi değilim" ben : "neden" o : "bilmem sana sormak lazım" ben : "benim hatam yok" o: "yok öyle mi ben sana kaç kere söyledim görüşme gitme yapma diye dinlemedin burnunun dikine gidiyorsun "ben :" ben sana görüşmeyeceğim dedim mi onlarla tanış dedim ön yargılı davranma dedim niye beni dinlemedin" o : "bak hala anlamıyorsun anlamayacaksın da sana dediklerimde zerre kadar pişmanlık duymadım" ben : "niye aradın o zaman "o : "bilmiyorum bunları yüz yüze konuşalım olur mu" ben : "tamam iyi geceler" o : "iyi geceler telefonunu açık tut mesajlarima da cevap ver" ben : "benimle bu şekilde emirli konuşma" o : "yine başladık off tamam ararım öyle konuşalım" ben : "tamam" dedim bu Kadar /ozür bile dilemedi ne yapayım ben şimdi.
Acma bir kaç gün daha telefonu akkılansın
Arıyor hala da asla özür dilemez adım gibi biliyorum
bu zihniyet cok yanlış işte insan hissettiğini yaşamalı hatalı oldugune ınanıyorsan onu ilk fırsatta hatasını dıle getırıp garantisini vermesi gerekli
Aşk sevgili olayları b*k gibi birşey ya
En iyisi yanlız kalmak haklısın :/
Evet.. 18 senedir böyleyim
Sen dua et eve molotof atmamis
:) şaka mısın ya
Bu işin içinde başka birşey var ;)
Ne gibi?
Yani konu başka birşeydir kesin, sinema vs. Değil ;)
Yok gerçekten öyle anlattığım gibi
Takma o zaman eşin değil sevgilin, koy lafını yol ver gitsin... Kimse , kimsenin kuklası değil.
Sinirden demiştir takma. Sevmekle alakası yok.
Takma demesi kolay :(
Bende yaptım o hatayi ne dediyse içinden geldiği veya seni sevmediği için değil cok sinirlenince küfür eder erkek içinden veya dışından ama her türlü eder sadece sesli etmiş emin ol sevgiyle bir alakası yök
Ve hatta seviyorki kıskanmis yaninda erkek olmasına sinirlenmis
Kalbim çok kırıldı. seviyorum ama hiç böyle davranmamıştı belki de ondan böyle oldu
Hakim olamamıştır kendine çok sinirlenince
Hakim olamadığı kesin. Kıskançlık krizi tutuyor arada ama hiç küfür etmemişti.
Bende aynısını yapardım sevgilim başka bir erkekle sinemaya gitse
Iyi bir şey değil yapmayın bunu birazcık güvenin
Güven meselesi değil baska bir erkek benim sevgilimle gidemez sinemaya o kadar haklı valla az bile yapmış duâ et gidip adamı dovmemis
Yok artık ya niye dövsün alt üstü bir sinema.
Daha ne olsun erkek başka hiçbi erkekle bırak sinemaya gitmeyi konuşmani bile istemez
Arkadaşlarım gerçekten iyi güvenilir insanlar kardeşim diyebileceğim insanlar.. ona söyledim gel tanıştırayım hem sohbet edip konuşursun istersen ayrı istersen ben de olurum. Hoşuna gitmeyen bur şey olursa bana söylersin beraber konuşur bir çözüme kavuşur ön yargılı davranma dedim. İstemiyor
Bencede gerek yok gitme bidaha sakın bide en iyi görüş secsene bunuu :Dd
Torpil yok ;) bir hafta olsun öyle seçiyorum prensip gereği
Aynisi benimde basima geldi
Ne yaptın canım?
Okuldan ciktik 5 kisi yuruyorduk herkes ciftti benim sevgilim baska okuldaydi tartisiyorduk o an parka oturdukk cagirdim onuda gel falan diye ama o an parka oturdugumuzu soylememistim farkinda degildim tartistigimiz icin o da okuldan erken cikmis otobuse binmis eve gidiyormus beni gormus sonra bir ton kavga iste kufur falan etti ama sinirle ettigini biliyorum seninkide sinirle etmistir ama benim sevilim genel olarak nereye gittigimi bilmek isterdi haber vermemi o yuzden cok buyuk tepki vermisti. Simdi araniz nasil
Hemen hemen aynı sayılır. Aşırı kıskanç ve her şey onun merkezinde dönüyor sanıyor. Ben gerçekten unuttum eve geldim geç oldu yarın ararım diye düşündüm tahmin etmezdim arkadaşımın böyle yapacağını. Normalde söylerim gittiğim yerleri. Buraya da izin vermeyecekti biliyorum. En kötüsü sağladığımı düşünüyor. Hiç yalan söylemedim ama küfür etti sinirle ama hiç etmemişti canım çok yandı. Şimdi aradı cevap vermedim mesaj atıyor cevap vermiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum çünkü
İkiside ayni gibi o zaman seninkiyle benimki. Biz simdi ayriyiz ama sana sunu soyleyeyim uzuluyorum cok uzuluyorum ama ozgurlugume kavustum yani olumlu yonden bak biraz zamana birak bakalim cevap ver tutumu falan nasil olacak ona gore hareket edersin
Sağ ol canım ;) hayırlısı olur senin içinde
İnsallah
Son durum ne baristiniz mi
Dün gece aradı beni konuşma aynen şöyle o : "nasılsın" ben: "iyiyim bıraktığın gibiyim sen nasılsın "o : "ben huzursuzum iyi değilim" ben : "neden" o : "bilmem sana sormak lazım" ben : "benim hatam yok" o: "yok öyle mi ben sana kaç kere söyledim görüşme gitme yapma diye dinlemedin burnunun dikine gidiyorsun "ben :" ben sana görüşmeyeceğim dedim mi onlarla tanış dedim ön yargılı davranma dedim niye beni dinlemedin" o : "bak hala anlamıyorsun anlamayacaksın da sana dediklerimde zerre kadar pişmanlık duymadım" ben : "niye aradın o zaman "o : "bilmiyorum bunları yüz yüze konuşalım olur mu" ben : "tamam iyi geceler" o : "iyi geceler telefonunu açık tut mesajlarima da cevap ver" ben : "benimle bu şekilde emirli konuşma" o : "yine başladık off tamam ararım öyle konuşalım" ben : "tamam" dedim bu Kadar /ozür bile dilemedi ne yapayım ben şimdi. Son durum bu canım
ben olsam diş etlerini jiletle kesip tuz basardım
Oha ya ne yapıyorsun :/
sevgilin haklıyken haksız duruma düşmüş.
Peki
Öküz oğlu öküz olunca o insan eder.
Aileye hakaret etmeyelim kendi öyledir doğru :(
Biraz aileden de geliyor bu, kusura bakma onu öğrenmek lazım ama pardon yine de.
Önemli değil :) ben alışık olmadığım için garip geldi
Niye sinirlenmiş bu kadar gerizekalı.
Haber vermediğim için kız erkek olduğu için bir de akşam saati olduğu için :( haber vermememin sebebi gerçekten unuttuğum için
Az bile yapmış. Dua et koymadı tekmeyi.
Niye ki çok abartmıyor musunuz?
İnsan sevdiğini sahiplenir.
Sahiplenip kölesi mi yapar aynı zamanda?
Görüş farklılığı. Birşey diyemem.
Haksızsın tabi. Ama küfür etmeseydi iyiydi
Neden? Unutmuş olamaz mıyım
Haber vericeksin. Unutamazsın. Arkadasın dedıgı gıbı, o kızları alsa sinemaya gitse face de görsen nasıl hissederdin? empati kur.
valla ben sevsem hiç acımam söverim.
Sebep ne
sovmek nefret bosaltıp rahatlamıktır. içinde tutup kin yapmam
;)) peki
Küfür etmemelidi haketmis olayı buyutmus bnce
Teşekkür ederim :)
Ağır küfür olmasa olur karşılıklı küfürleşebiliriz
Değişik :/
adam haklı beyler dağılın
Haklı :) ?
sevgilin haklı ne kadar sövse yeridir
Hiç de bile hak etmedim öyle bir küfürü
ne söyledi?
S*ktir git hayatımdan o*rospu dedi
O... Ağır olmuş insan sevdiğine o* der mi ben olsam anasına söverim
Sevmiyormus demek :(
Bilemem
Hak Etmişsin Erkeklerde Vardıysa
Ben o küfürü hak edicek bir şey yapmadım
deli etme aynısı bende yapardım git özür dile
Bana s*iktir git hayatımdan o*rospu dedi normal mi
o abartmış biraz ne alaka şimdi o kelime seni haklı duruma düşürmüş yanlış yapmış
Ben de öyle düşünüyorum
kendine değer ver kendine gerisi zaten peşinden geliyor :)
Değer veriyorum tabi ki
o zaman boş ver sana kimse hakaret edemez kendine gel.
Kendimdeyim :)
o zaman sorun yokmuş ki :))))
Yokmuş valla ;)
hahhahaha hep mutlu ol o zaman :)
Teşekkür ederim :)) sen de mutlu ol :)
eyv sağ olasınnnn :)
kız hala mı aklın bu konuda
Görüş gelince cevapsız geçmek istemiyorum :) hala yaşıyorum bu durumu
gelişme var mı :D:D::D
Olumlu bir gelişme yok bekliyoruz :)
hani beklemeyecektim benimle konuşacaktın vay be demek her şey yalanmış hadi kanka hayırlısı olsun :)
sagol kanka :)))
Gayet normal sevgilin haklı..
Küfür etti. S*ktir git hayatımdan o*rospu diyen bir insan haklı öyle mi?
Benim bile edesim geldi.
Hepiniz aynısınız demekten nefret ederim ama cidden öyle ya pes
Yürü işine.
Adam seni evinde oturuyor sanarken geldiğini bir de faceden foto etiketinden öğreniyor ama biz hep aynı oluyoruz?
S*ktir git hayatımdan o*rospu dedi ve haklı işte bu yüzden diyorum siz kadınları hiç bir aman anlayacaksınız
zaman*
Orucu ağır olmuş
Ağır tabi
Orspu ağır olmuş yani sktir git normal ;)
Bence ikisi de normal değil
az bile yapmış bence kesinlikle
Sebep?
erkek olmadıgın için erkekleri anlayamazsın bence
S*ktir git hayatımdan o*rospu diyen biri anlayamıyorum evet
yüzüme kapatırsa numarasını silerim direk
Niye ki ne var bunda
Abartacak birşey yokki ortada
Yok mu?
O yönden değil yani sevgilin abartmış gezmek sinemaya gitmel seninde hakkın kişi her zaman sevgilisi ile vakit geçirecek değil olayı aşırı abartmış
Yaa teşekkür ederim :)) tabi ki yani
Önemli değil 😊
Ağzına sağlık ver numarasını da düet yapalım :)
Ahaha komik değil. Yapın siz düeti :)
Unuttun mu guldurme insanı iyi yapmış
Unutmadım inadına gittim oldu mu. Hey arkadaşım niye yalan söyleyeyim ki tanıyor muyum seni
Adam işi bilememis sovecegine surundurseydi seni :) bacım haber vermek gerekirdi unuttum demek bahane değil ha onun sovmesi iyi degilde benimde başıma geldi sevdiği için kıskanıyor. Sovmeside kıskançlık krizinden olsa gerek buyutmeden barışın
Ohaa 16 gün olmuş hiç bakmadim :)) baristiniz mı
Bıktım kıskançlık krizlerinden. Bu ilk değil son da değil. Ne zaman güvenecek bekliyorum artık bilmiyorum. Bazı sebepten dolayı bırakamıyorum
Konuşarak sana güvenmesini sağla onu sevdiğini başkasının olmicani onu inandirirsan sana güvenir sende rahatlarsin seni kaybetmekten korkuyor emin ol senide seviyor.
Zaman gösterecek artık bundan sonra akışına bırakacağım...
Iyi yapmış adam haklı
Niyeymiş o
Insan sevdiğinin yanında birtlar mı peki :((
Anlamadım :/
+yi sen mi verdin :(
Evet niye ki
Dalga geçtin sandım da. yani osursa daha mı iyi bacim :((
Cevabı algılayamadım. Olumlu olumsuz herkese +1 veriyorum küfür hakaret yoksa
Haklı ama illa kufurde edilmez
Haklı?
Sevgiline soylemelydin gideceginizi
Unuttum ama söyleseydim de izin vermeyecekti
İzin vermiyorsa gitmiyeceksin bu kadar basit bunlar hayatın kuralları
Eder tabi niye etmesin
Normalleştiren normaller :)
Hakedene edilir ama bu zaten normal bisey normallestirmiyorum :)
Peki :)
çok kızdırırsan anasını bile şeyeder
Küfür iyi değil edilmemeli.
kadın dırdırına tek çare veriyorsun ayarı susuyor erkek küfür ediyorsa bunalmışlığın son aşamasındadır tabiki savunmuyorum kötü bir şey ama bazen işe yarıyor
Benim susmam kendime olan saygımdan asla kullanmayacağım şeydir. Gitsin öfkesini başka şekilde çıkarsın niye üstüme geliyor?
erkek bu üzerine gelir :)
Böyle erkekler tam sizin kaleminiz.
Ahaha aynen :)
Dayıoğlu kızma ama hak etmişsin.
? Kim anlamadım yaa
Dayıoğlu muhabbeti espri de sen hak etmişsin diyorum. Ondan izinsiz kafana göre iş yapıyorsan, sonuçlarını da görürsün.
Hmm. Habersiz sayılmaz unuttum diyelim.. Tahmin edemedim böyle olacağını. Unuttum aklımdan çıktı bir anda karar verdik zaten. Eve gelince geç oldu yarın ararım diye düşündüm. Hem izin vermezdi biliyorum hem de o ortamlara gelmez benim de bu yüzden ona söylemediğimi düşünüyor ama cidden unuttum
İzin vermezdi diyorsun ama yaptığında da öyle sanıyor diyorsun. Bahanelere saklanmak basit bence.
Benim ondan çekindigim için söylemediğimi düşünüyor aslında unuttum işte. Bahane değil gerçek bu
Sinirleri yatışınca git konuş.
Tamam belki :)
Çok Yüz Veriyosunuz Böyle Oluyor
Yüz vermedim sadece çok sevdim :(
Az seveydin
Elimde olsa keşke
Beni seveydin
Gülüyorum :)
Gulmek iyimis, sagliğa yararli diyolar
En nefret ettigim seydir!!
Benim de küfür :(
Biz habire ediyoruz xd tabi o kadar ağır değil.
Etmeyin canım iyi değil :)
Niye
aynı tepkiyi verebilirim.
Peki böyle devam edin siz
Tabiki etmez
Çocukluğuna veriyorum
Aynen etmemeli de
Sovmekte hakli dostum ama normal karsila
Haklı mı neden ya?