Aşk İlişkileri İnsan sevdiğine küfür eder mi? Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bence kesinlikle etmemeli sevdiğine saygısı yoksa evlenince de küfür eder.#Moldovyapapatya İnsan sevdiğine küfür eder mi? Cevapla Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. Hayır insan sevdiğine kıyamaz 0 0 Yorumla
Perikızı__ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Güvenin olmadığı yerde ihanet değil, ayrılık vardır.Normalde küfür yanlısı değilim. Sevgilimi geçtim kimseye küfretmek doğru değil ama bazı insanlar aranıyor. Aranan kişilere de edilir. 0 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İnsanlar ne de olsa hem seviyorum hem istediğimi yaparım kafasında 🤷🏻♀️ 1 0 Yorumla
BebeğimGelLocadayız Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl etmemeli ediyorsa bırakın gidin terbiyesizliktir bu 0 0 Yorumla
umur1905s Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 61% +1 yıl çok çok sinir olduğu zaman bazen ağzından kaçabiliyor maalesef 0 0 Yorumla
Şeytanidüşler Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Etmemeli , karşısındakide ettirecek dereceye getirmemeli. 0 0 Yorumla
_Tazz06_ Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Sadece sevdiğine değil kimseye küfretmemeli mk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayır insan sevdiğine kıyamaz
Güvenin olmadığı yerde ihanet değil, ayrılık vardır.
Normalde küfür yanlısı değilim. Sevgilimi geçtim kimseye küfretmek doğru değil ama bazı insanlar aranıyor. Aranan kişilere de edilir.
İnsanlar ne de olsa hem seviyorum hem istediğimi yaparım kafasında 🤷🏻♀️
etmemeli ediyorsa bırakın gidin terbiyesizliktir bu
çok çok sinir olduğu zaman bazen ağzından kaçabiliyor maalesef
Etmemeli , karşısındakide ettirecek dereceye getirmemeli.
Hayır. Büyük hata ve ayıp
saygsiz insanlar ediyor
Sadece sevdiğine değil kimseye küfretmemeli mk
beddua bile ediyor
Aynen öyle
Serefsizse eder