Sevgilimle dün tartıştık. Üniversiteden arkadaşlarımla iki gün önce sinemaya gittik saat 7 gibi kız erkek karışık. Sevgilimin haberi yoktu unuttum söylemedim. Bunu dün arkadaşımın face den etiketlemesiyle öğrendi. Ağzına geleni söyledi gecenin o saatin de ne yapıyor muşum çok ağır ithamlarda bulundu küfür etti. Ben de en iyi cevap susmaktır dedim telefonu yüzüne kapattım ama şimdi de içim içimi yiyor. Ne söylesem simdi arıyor açmıyorum kim haklı şimdi? hiç bu kadar beklemiyordum çok sinirlendi ilk defa bu oluyor. Siz erkekler birden sinirlenir misiniz bu derece normal mi?
Cevabın nedir?
- Aile & Toplum konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olanda bu gibi durumlarda işte senin yaptığını yapmak değilmi birilerinin o an için zorda olsa susması ve alttan alması sen başardın sen haklısın belkide o an için çok farklı bir durum vardı çok aşırı gerginlik sinir stres evet belkide yapılmaması gerekn bir durum ama çoğumuz şahit olmadık mı işin gerçeği nice evli çiftler bile sinirden ağza alınmaycak kelimeler sarfediyor ya hani ama karşılık verince iş çığırından çıkıyor dahda büyüyor o zamanda ayrılıklar boşanmalar hatta abartısı cinayetler belkide hayır hayır sen haklısın sonuna kadar ama takdir edilecek durumdasında sabırlı davrandın ve küllenmiş alevi harlamasına sebep olmadın bravo takdir ederim seni ama birde nedenini öğrenmelisin neden di acaba güzel şekilde konuşup birde uyarıda bulundun mu bence ortada sorunda kalmaz artık sende kendini bu kadar sıkmaz üzülmezsin bırakalım artık bu kadar basit sebeplerden ayrılık mış yok boşanmak hayır kesinlikle budeğil hani bir sevdiğim söz vardır sevmek sevdiğini en çekilmez halde iken bile çekilir hale getirip baş tacı edebilmektir en ufak şeyde kaçmak değil işte sen bunu başardın ama şimdi oturup konuşma vakti hatasını dile getir ve daha fazla uzatmayın ki ilişkiniz zedelenmesin emin ol daha güzel olacak sende rahat olacaksın...
22 Yorumla
Soran+1 yılBen ilk defa böyle bir durumla karşılaştım ailemden de hiç duymadım şaşkındım ne yapacağımı bilemedim o ada cevap verip daha da basitleşmek istemedim. Dün gece aradı beni konuşma aynen şöyle o : "nasılsın" ben: "iyiyim bıraktığın gibiyim sen nasılsın "o : "ben huzursuzum iyi değilim" ben : "neden" o : "bilmem sana sormak lazım" ben : "benim hatam yok" o: "yok öyle mi ben sana kaç kere söyledim görüşme gitme yapma diye dinlemedin burnunun dikine gidiyorsun "ben :" ben sana görüşmeyeceğim dedim mi onlarla tanış dedim ön yargılı davranma dedim niye beni dinlemedin" o : "bak hala anlamıyorsun anlamayacaksın da sana dediklerimde zerre kadar pişmanlık duymadım" ben : "niye aradın o zaman "o : "bilmiyorum bunları yüz yüze konuşalım olur mu" ben : "tamam iyi geceler" o : "iyi geceler telefonunu açık tut mesajlarima da cevap ver" ben : "benimle bu şekilde emirli konuşma" o : "yine başladık off tamam ararım öyle konuşalım" ben : "tamam" dedim bu Kadar /ozür bile dilemedi ne yapayım ben şimdi
- +1 yıl
Sen onun kölesi değil emri vaki işler yaptıracağı biri değilsin alırsın karşına bu sefer işin ciddiyetini ve ne boyuta geldiğini ifade edersin hatalarını görmek zorunda erkeklik kadının üzerinde hüküm sahibi ya da köle gibi emri vaki kullanmak değildir erkek kendini aklınca bu şekilde üstün göstermek ister işte o zmanda akla gelen şudur eşitlik sevgi saygı nerde kadın kendini biliyorsa zaten itaatkardır ve yapacağını yerinde zamanında yapmasınıda bilir emir almasına gerek yok ama bu şekilde konuşması yerine rica şeklide yaparmısın edermisin hataların var ise onlarıda uygun dille ifade etmesi seninde daha ılımlı yaklaşmana yeterlidir ama bu şekilde sende istesen yapmaz iş belkide dahda inada biner yıpranırsınız senin ciddi şekilde uyarman konuşman gerekir sen sevdiği kişisin emir ve kuralları uygulayacak köle değil bunun farkına varmalı sen yine başaracak güçtesin zorluda olsa sabırlı ve dirayetli ol ve iyi bir son konuşma yap ve haberli şekilde gezmek eğlenmek en doğal hakkın
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha Dün Karım gözüyle sevip sahiplendiğin kız tarafından terkedildim... SEn ne olur kızsada ağzını açma l*n seviyo işte be anlasana... bir yere gidiyosan haberi olsun istiyo bu ona olan saygını gösterir.. salaklık yapma burdakilerinde lafına bakma.. baban karışmıyosa o ne karışıyomuş felan seviyo kızım aşık aşık it gibi kıskanıyo.
10229 Yorumla
Soran+1 yılBen cevap vermedim zaten vermem de ama kendim için cevap vermedim. Niye böyle yaptı ki keşke böyle olmasaydı ben haber veririm de işte unuttum diye niye bu kadar üstüme geldi. Gerçekten seviyor mudur?
Cevap sahibi+1 yılemin ol gerçekten seviyo.. şu an öyle bir canım yanıyokii onun bir an gülüşünü hatırlayınca gözlerim öyle bir doluyokii... Seviyo ve erkek egemenliği ile seni sahipleniyo annen ve babandan yola çık annene kızınca annen susup oturuyorsa bu saygıdır erkeğine sadakattır.. ne olur seviyosan sende sadakatlı ol benim gibi olur çünkü erkek arkadaşn kendi kendine ağlar
Soran+1 yılGeçmiş olsun sana da arkadaşım. Eminim çok zordur ayrı kalmak eğer tekrar barışma durumu varsa çok mutlu olurum senin adına. Üzülme soğuk kanlı ol. Ben onu seviyorum saygı da duyuyorum sadece unuttum diye başıma bunlar geldi
Cevap sahibi+1 yılyanında olsam bir bakış bir el tutuş bütün düşüncelerini değiştirirdi.. bu 25 gün geçse diye bakıyorm... üniversite arası.. kendisi diyordu tatildeyken kavga edersek istemediğimiz bir sonla karşılaşırız diye.. şimdide bişey hissedemiyorum dedi.. dönünce ben bunu dövmezsem iyidirrrr
Cevap sahibi+1 yılbide bana mesaj atarmsn sana bişey danışcam
Soran+1 yılKusura bakma arkadaşım benim değil bu hesap izin almam lazım. istersen burdan sorabilirsin
Soran+1 yılDün gece aradı beni konuşma aynen şöyle o : "nasılsın" ben: "iyiyim bıraktığın gibiyim sen nasılsın "o : "ben huzursuzum iyi değilim" ben : "neden" o : "bilmem sana sormak lazım" ben : "benim hatam yok" o: "yok öyle mi ben sana kaç kere söyledim görüşme gitme yapma diye dinlemedin burnunun dikine gidiyorsun "ben :" ben sana görüşmeyeceğim dedim mi onlarla tanış dedim ön yargılı davranma dedim niye beni dinlemedin" o : "bak hala anlamıyorsun anlamayacaksın da sana dediklerimde zerre kadar pişmanlık duymadım" ben : "niye aradın o zaman "o : "bilmiyorum bunları yüz yüze konuşalım olur mu" ben : "tamam iyi geceler" o : "iyi geceler telefonunu açık tut mesajlarima da cevap ver" ben : "benimle bu şekilde emirli konuşma" o : "yine başladık off tamam ararım öyle konuşalım" ben : "tamam" dedim bu Kadar /ozür bile dilemedi ne yapayım ben şimdi.
Cevap sahibi+1 yılEmir vermiyor.. Sadece istekte bulunuyor bak sende benim sevgilim gibi yapıyorsun.. cocuk cevap vermeni istiyor BUNU YAPICAKSIN l*n DEMİYOR... Cevap verki konuşalm diyor bana küs kalma diyor.. özürü yüzyüze diler.. belkide bir dur acele etme...
Bak bizimkine bak...
adam akıllı bir nedende olsa içim yanmaz aynen şöyle.. mal mal tripler..
Annesine takılıyor kız anne ilişkisi bende biliyorm o niyetle demedğini sadece muhabbet açılsın diye demiştim.. Bak ;
KIZ :Ne var Onda
Ben: Çok Ayıp
Kız: Neresi Ayıp
Ben: Anneye öyle Denmez Koca Kadın
Kız : İyide ben saygısızlık yapmıyorumki o benim ne niyetle verme tavırla söylediğimi biliyo
Ben ::Bunu Sadece başbaşayken yapıyosun demi ( Başkasının yannda ayıp olur diye demiştim))
Kız ::EVet Tolga
Ben: hmm Gerçi sen bilirsin işini Aşkım..
Ben : Sustun? :(
Kız : Öyle
Ben : Neyin Tribi şimdi bu
Kız: Hiç bişeyin
Ben : Ne bileyim Bianda tolga Oluverdimde
Kız: Öyle
Ben: Peki :/
Kız : Peki
''5 dk sonra ''
Cevap sahibi+1 yılKIZ :konuşmuyoruz madem ben uyumayı deneyeyim Bari..
( Cevap vermedim Bile bile )
5 Dk sonra Tekrar
Kız: Tolga farkındayım bir kaç gündür sana fazla sert davranıyorum tersliyorum ama sende konuşmalarına ve bana olan tavırlarına hiç dikkat etmiyorsun senin karşında arkadaşın yok lütfen bir soru sorarken ve bişeye tepki verirken karşındakinin kırılabiliceğinide göz önünde bulundur. İyi Geceler
Ben ne dedimki sadece muhabbbt kurabilmek için bir yerden giriyim tekrar dedim çaba gösterip terslenmekten bıktım
Soran+1 yılBak şimdi olayın detayını bilmiyorum arkadaşım o yüzden yorum yapmak doğru olmaz ama şunu biliyorum kızın hassas noktaları var sen de üstüne gidince öyle cevaplar vermiş. Senin onun hakkında sanki onu eleştirir gibi şeyler söylemişsin ona alınmış muhtemelen. Biz kızlar gerçi erkeklerde öyle karşı cins tarafından özellikle sevgilin tarafından elestirilmekten nefret ederiz
Cevap sahibi+1 yılArtk Ben özür deielemkten bıktım ya vallahi bıktım.. 3 aylk ilişkide her boka trip atılırmı anasını satim ya.. l*n yeter o beni sanıyorki ne yaparsa yapsın ben koşucam peşinden.. Çünkü Ben terkedildim Ama gene ben özür diledim Kendimden Soguttum galiba seni diye.. Herkesin Dediğini TEk şey Çok değer vermişsin.. Ne yparsan yap gidemiceksin sanıyo.. inan 11 kişi böyle dedi..
www.kizlarsoruyor.com/.../q2420654-seviyormu-sevmiyormu-anlamadim-amaci-ney-aci-cektirmek-mi
Bak ne durumdayız
Soran+1 yılArkadaşım vallahi hak verdim sana. Beraber misiniz hala bilmiyorum ama ne kadar sürer meçhul. Kız çok çelişkili konuşuyor kafası karışmış. Senden ilgi bekliyor sen o ilgiyi fazlasıyla verince kendini geri çekiyor kaybetme korkusu yok. Sen biraz kendini ağırdan sat taviz verme bu kadar bu yüzden yapıyor ve çok Nazlı bir kız. Belki ailesinde bir problem vardır söyleyemiyordur ondan öyle soğuk davranıyor da olabilir
Cevap sahibi+1 yıl1 saat 15 dk konuştuk şimdi.. bana ne dei biliyomusun akşam neden sustun Madem kalp kırmaktan korkuyosu bunu söyleyerek uyusaydın keşke deseydin.. ben bile bile susup yattım sinirle bişey diiyp kırmıyım diye.. konuşa konuşa güldük ettik ve normalce konuştuk.. ama biz mesajlaşmaya geçince saçma sapan bir hal alıyoruz.. telefonda ve yanyanayken daima süperiz
Soran+1 yılGenelde insanlar kendilerini konuşarak daha iyi ifade ederler. Yazarak yanlış anlaşılmalar çok oluyor. . Konuşarak ya da yüz yüze duyguyu daha iyi verirsiniz emin ol eğer ki yazarak sorun çıkıyorsa aramayı deneyin
Cevap sahibi+1 yıliyiye gidiyoruz gitmiyoruz.. bilmiyorum ayagımı bir çekeyim diyorum tm telefonla konuşuyoruz çabana devam et olm diyorm.. Valla biz okula dönene kadar bu olayı azck düzeltmem.. yanyana gelincede zaten bir sarılınca hepsini unutturum ben ona
Soran+1 yılÇok fazla ilgi gösterme bu sefer kız istemez ve arada yap bunu. Hiç beklemediği bir anda sürpriz yap bu onu da mutlu eder. İnşallah çok mutlu olursunuz :)
Cevap sahibi+1 yılne istiyor bir bilsem... bugün az kaldı sorcaktm ebru ben sana çok ilgi gösteriyorum acaba bu durum seni sıkıyormu diye.. muhtemelen hayır derdi ama sormadım tabi.. çok ilgi göstermiyorumda mesaj , telefon 1 saat 1,5 saat telefon konştgmz olıuyor.. ama bana 3 gün önce öyle dedi ve bana asla kızıp bagırma ani tepki verme demişti ondan önce bende sinirle can acısıyla biraz derin konulara kadar yazıp esip gürlemiştim sanırım o benden o anda anlayış ve bu durumu beraber aşmak gibi bişey bekledi ben ona kız istemeye gidicek kadar büyük güller yaptırıp vermiştim 9 ocakta tatile gitmeden 8 gün önce yaniii... kız şimdi uzakta ona nasıl hediye ulaştırabilirim.. biraz zor ev adresini istemiiştim sevgililer gününde bişiler göndercem diye dönünce halledersin boşver dediydi..
Soran+1 yılSizinki biraz farklı. Bizde çok ilgi göstermez duygularını açıkça söylemez belki 15 ay oluyor ondan diyorum alıştım diyorum. Mesaj hemen hemen hiç yazmaz günde yarım saat bir saat anca konuşuruz yüz yüze hafta da iki kez falan benim okulum oluyor hafta içi yoğunum. Senin için şöyle söyleyeyim kıza eve hediye falan gönderme sakin ailesi bilmiyor olabilir bilse bile bir sıkıntı olabilir ondan çekinmiştir ama her kız çiçeklere bayılır hem küçük ama asla unutmayacağı onda iz bırakacak hediyeler alabilirsin bu da senin hayal gücüne kalmış nelerden hoşlanır bilemiyorum. Görüşme imkanınız yok sanırım şu anda bu yüzden okulun açılmasını bekleyeceksin :)
Cevap sahibi+1 yılevet şu an yok ben 17-20 sinde felan dönücem o 27 sinde dönücek.. ama diyorumki dönünce ben senle görüşcem.. biriktirdiğim şeyler var :D ( öpmk falan ) sadece 1 kere öpmek var falan diyo biz ne haldeyiz bende anlayamadmki :D bir iyi bir kötüü
Soran+1 yılUtanıyordur çekiniyordur belki. Ben mesela çok utanırdım beşinci ayda elimi tutmuştu ilk sevgilimdi çünkü ben çok heyecanlanıyordum hala da öyleyim bir atamadım üstümden :) Sen o şekilde konuşunca istediği halde sana istiyorum diyemez senin ne düşüneceğini anlar yanlış anlaşılmaktan korkuyor olabilir
Cevap sahibi+1 yılevt olabilir.. dogru dedin mesajdan konuşşak sana anlatrdm tabide burada olmaz. . bana ne kadar güvendiğini felan.. ama neden bianda hissedemiyorum dedi? sonrada hissetmiyo olsam beni 2 dk tutamazdın dedi.. acaba benimi denedi denediyse bu kadar ağır olmamalıydı.. cocuk gibi 2 gün ağladm düşündümde şimdi çok saçma geliyor bak daha 3 gün önceydii vallahi sanrm bn ondan sogudummu bilmiyorm? :/ ama yanmda olsa şu an öyle bir isterdimki yanmda olsunn
Soran+1 yılBenim hesabım olmadığı için yazamıyorum kusura bakma izinsiz yapamam. Şöyle anlatabilirim benim tecrübem yok ama üniversite de psikoloji formasyon dersleri alıyoruz. Benim aklıma dört neden geliyor ya senin dediğin seni deniyor olması yüksek ihtimalle o gibi ikincisi problemleri vardır ailesinin de kafası karışmıştır üçüncüsü seni tam olarak sevmiyor demeyelim de az seviyordur ve senin konuştuğun mesajlarda kendini tatmin ediyor olabilir. Dördüncü neden seni sevmiyor mesajlarda kendini haklı görüp kendini suçunu hafifletmek istiyordur. Bu da kendini kandırmaktan farklı bir şey değildir. Sen konuştun mu bunları? Gerçekten çok bağlanma kaybetme korkusu yoktur sen çok sevdiğin için ondan bunları yapıyordur bence
Cevap sahibi+1 yılherkes diyor sanada dedim galiba herkes ama herkes diyor yani beni tanıyanlar o attıgım linktede gördüysen herkes çok değer vermişsin diyor.. biraz geri çekilsem sanki hemen bırakıcakmş gibi.. dün mesjna cevap vermedim sabah aradgmda tam düzelelim diye karar veriyoruz ama sen ne yaptn farkndamsn dedi dün bana.. Ben kendimi geri çekmeye çok korkuyorm ya gelmezse üstümee
Bide Evt mesajlara bakıyorm diyo senin üstüne çokmu geliyorm diye ama hayr tam olarak normal cevap veriyorm sana diyo..
Soran+1 yılŞimdi sana ne söylesem yapmayacaksin :) kaybetme korkun olduğu için çok sıkı bağlanıyorsun ama bu çok canını acıtır ileride. Seni de anlıyorum çok seviyorsun ben de çok seviyorum ama dediğim gibi çok bağlanma. Hayatta üzülecek o kadar çok şey var ki değmiyor gerçekten
Cevap sahibi+1 yılevet lisde teklifimi kız kabul etmedim diye kendi kendime tribe girmiştim ben her sene bir önceki seney l*n ne kadar salakçaymş boşu boşuna üzülmüşüm diyorum.. bu kızada dedim bunu galiba bitek bu sene için demicem bunu çünkü seninle tanştm dedim.. ama sanrm oda beni dediğime pişman etti
Soran+1 yılBak sana şunu söyleyeyim kızların çoğu şöyle ister bir erkek ulaşılmaz olmalı kolay değil zor olmalı ki onu çözerken keyif alırız bulmaca gibi.. Sen biraz gizemli ol her şeyini anlatma ya da ne bileyim senin daha fazla söz hakkın olsun ( bunu aslında yazmazdım ama neyse :) ) o seni kaybetme korkusu içinde olsun yani. Bunlar benim düşüncem inşallah yardımım olmuştur :)
Cevap sahibi+1 yılyani laf gene aynı yere geldi :D Totoyu kaldırmışsınn kardeşimm :D:D bidahaki tribine artk mesaj atmamayı aklı başına gelirse bana dönmesi gerektiğini söylücem ona
Soran+1 yıl:) iyi yaparsın çok da üstüne düşme
Cevap sahibi+1 yılsen iyi giriyon haa burdan iyi derdimizi konuştk :D
Soran+1 yılYardımım olduysa sevinirim gerçekten ama benim durumum daha farklı :/
Cevap sahibi+1 yılne gibi
Soran+1 yılKendimce önerilerimi söyledim yardımcı olurum umarım diye
Cevap sahibi+1 yılSizinki nasıl durumda
Soran+1 yılSenin gibi değil yani nasıl söyleyeyim sevgisini göstermiyor sadece çok sıkıyor böyle romantik değil. İlk başta beni ikna etmek için çok uğramıştı. Ben istemiyordum hem derslerim çok ağırdı hem de kimseyi istemiyordum hayatımda. Ne yaptı ne etti elde etti ama hiç romantik olmadı
Cevap sahibi+1 yılben oldumda ne oldu :D bak sabah günaydın canım ben amcamla dışarı gidiyorum diye mesaj atmış
Günaydın balım tamam çık bakalım :)
yazıp gönderdim daha ne cevap var ne bişeyy..
Soran+1 yılHer dk mesaj yazmasını bekleme ;) bana hiç bu senin kullandığın kelimeleri kullanmaz çok çok değişik bizimkisi çok resmi oluyor :/
Cevap sahibi+1 yılaslında biz mi birbirimizi bulsak iyiymiş :D töbe yarabbim arayım şunu bir . D
Soran+1 yılYok kardeşim aradın mi sen kızı :)
Cevap sahibi+1 yılaradım sonra açmadı ben geldim diye mesaj attı :D şimdi mesaja oturduk nereyi gezmiş etmiş onu anlatıyo :D
Soran+1 yılTamam ;)
Cevap sahibi+1 yıltek sorun konu bitiveriyor bir zaman :D
Soran+1 yılAz konuşun bizim gibi :) bazen özlemek gerekir
Cevap sahibi+1 yıl70-80 gün içinde konuşulabilicek herşeyi konştk sanrmsam :D
Soran+1 yılMutlaka konuşulacak şeyler vardır :) günlük şeyler ne yapıyorsun okuldan falan. Biz 15 ay oldu yine de oluyor neden olmasın Yıllarca evli olan anne babalarımızı göz önüne koy :)
Cevap sahibi+1 yılDünki olaya bak iyiydik konuştuk ettik saat 9.30 arkadaşlarm gldi dedimki azck onlarla ilgileneyim sana yazcam tamam dedi 1 saat sonra yaZdm soguk konuşuyordu belli hissediyorum.. Uyucam dedi uyuma konuşalım dedim. Tamam dedi elini yüzünü yıkadı geldi. Sonra ben 3-5 mesaj faha attm tam o sırada tolga ben bişeylere sinirim bozuldu bunuda sana yansıtmak istemiyorum uyusam olur mu dedi. Tamam canım tabi uyuyabilsin dedim.. Sonra peki tolga iyi geceler dedi bende bişey mi oldu tolga deyişinden anladm. Sorma bişey uyuyucam dedi..
Konuşalm deyipte sonradan uyu dediğimemi kızdı ne yapıyor bir çözemedim uyu desen trip uyuma desen kriz salak salak tripler :((((((
Soran+1 yılAnlattığına göre ruh hali değişik ama bir insan saatten saate ruh hali değişmez ki :) Bilerek yapıyor belki arkadaşlarına vakit ayırdın diye kıskanmış olabilir. Sen ne yaparsan yap değişmez o. Birincisi senin ilgi göstermeni istiyor sen ilgi gösterince geri kaçıyor sen bu sefer bir adım geri atınca yine trip atıyor ama çok saçma kafası karışık ve kararsız. Ne istediğini bilmiyor
Cevap sahibi+1 yılSonra galiba şu yüzden kzdn önce konuşşlm dedim sen uyucam deyincede tamam uyu dedim diyemi kızdın dedim evet ama aslnda bide hiç önemsemeyip bile bile bana anlatıyosun hatanı asıl ona kızdım dedi.
Şimdi uyuyalm sabah sakince konuşalm dedim ben bu konuşarı artk duymak istemiyorum dedi..
Tamam ben uyuyorum o zaman dedim kafamı yastıga koydum
Paketim bitince yenilemicem belki biraz konuşmamak daha iyi olur belkide? Sana iyi uykular dedi
Bende zamanndada ara verirsek sogukluk girer araya demedikmi dedim
Bundan daha nasıl soguk olabiliriz dedi
Ben kendimi ifade edemiyrm msjda telefonu açarmsnn dedim müsait deilim dedii
Tamam anlayışsız değilim ama mesjda daha akşam üstü dedim birbirimizi yanlş anlıyoruz diye demedim mi
Bak gene aynı şey dedi
Ney dedim
Sürekli aynı şeyleri konuşuyoruz susalım artık dedi
Soran+1 yılBak kardeşim eğer mutluysan bir şey diyemem anlattığına göre yüzde yüz sen haklısın ama ses tonunu nasıl ayarladın bilemiyorum. Yaşı kaç önce onu sorayım? Ben bu kızın yaptığının çeyreğini yapsam valla çoktan biterdi. bizim tartışmalar daha farklı ama kızın yaptığı çocukça. Sende de iyi sabır var. Böyle gitmez sen biraz ağırlığını koy ciddi konuş
Cevap sahibi+1 yılYaşı 19 ... Bana geçengün telefonda iyi sabrediyorsun haa benim ben gibi sevgilim olsa sabredemem dedi haklısın bende bu kadar sabrlı oldugumu bilmiyordm dedim bozuldu azck sankii.. Telefondada dediği şu bazen sen başka niyetle diyo olabilirsin ama ses tonun sanki diğer türlüymüş gibi yansıtıyor diyoo ama gerçekten sabrım zirvelere gitttiiii
Soran+1 yılSeven insan sabretmesini bilmeli ama vazgeçmesini de bilmeli. Ahaha nereden çıktı bu benim hayat felsefem olsun yaa. Neyse küçük değil. Niye böyle anlamsız saçma triplere giriyor ki. Sen çok sabırlısın ama burcun ne :)
Cevap sahibi+1 yılaslanım ben agustos 10 oda Nisan 1 burclarmz iyi değil ikimizde baskın karakteriz dedi ben inanmam burca dedimm oda inanmak değilde ben özelliklerini taşıdıgımı düşünüyorum dedi
Soran+1 yılO taşıyor da sen taşımıyorsun sanırım. Çok fazla alttan alıyorsun gibi geldi bana. Belki de biraz haklı da olsan rest çek ciddi şekilde konuş. Burçlara inan çünkü Kuran -ı Kerim de de geçiyor. Günlük Burç Yorumları değil karakter özellikleri. Çok fazla taviz veriyorsun. Baştan konussaydın keşke. Mesela benimkinde baştan her şeyi konuştu ben böyleyim şöyleyim diye dürüst davrandı ve hala öyle davranıyor benim itiraz etme hakkım kalmıyor çünkü başta dedi bana. Yarin konuşacakmış bakalım
Cevap sahibi+1 yılHemde ne alttan alıyorum muhabbet kurucam diye kendimi yurtıyorum oda hep aynı şeyler diyor hep aynı şeyi söylüyorsun diyor ama şunu kafama koydum bana ne kadar zor olsada bidahakinde artk susmayı tercih edip dicemki bak herkez sevgili olabilir ama gerçekten böyle seven bulabilir misin ebru bu sözümü bii düşün sonra bana dön
Cevap sahibi+1 yılhttps://i.hizliresim.com/7VZdZa.jpg
https://i.hizliresim.com/yA91vM.jpg
https://i.hizliresim.com/W6RayE.jpg
https://i.hizliresim.com/EzMNL9.jpg
https://i.hizliresim.com/5ozXOj.jpg
Geçen günki durum susup uyumştm tam kendimi geri çekicem sabah dedi ben sana en kötü anmda bile cevap verdim ama sen vermedin öyle deyince cigerim yandıı
Soran+1 yılDuygularını anlatan güzel bir mektup yaz. Sakın başka bir yerden alıntı yapma. Fosforlu şeyler de yazma. Hem sevdiklerinden hem sistemlerini tatlı biraz da sert bir şekilde yazabilirsin. Ben yardımcı olurum da olayı tam bilmiyorum ne yazarım orası biraz hayal gücüne bağlı. Sözcükler zaten kalbten gelir kalbe gider bunu bir hocamız söylerdi gerçekten de öyle
Cevap sahibi+1 yılTam sana cevap yazcaktm aşk aradı ;) sakinleşmiş ya seviyorum l*n bu kızıda bazen beni feci tersliyorr :(
Soran+1 yılÖnemli değil ;) Mutlu olmaya bak alışacaksın o zaman :)
Cevap sahibi+1 yılUgraşırız bide dün sana kötü haberim var dedii :) ben 27 sinde değil 9. da dönücem dediiii :D nasıl sevinçlendimmm
Soran+1 yılNiye kötü haber dedi ne güzel erken geliyor işte :))
Cevap sahibi+1 yılEşşek :) şebeklik yapmak içinn yüreğimi hoplatmak içinn :) telefonda konştydk zaten o konuyu akşam sana anlatcam dedi bir arkadşmzn nişanı vardıda o iptal olmuş felann :)
Soran+1 yılHayırlısı olsun sevindim :)
Cevap sahibi+1 yılİnatçı olmasa süperde bir inat var allah allah alınganlık naz bazen bıktırıyor yoksa süperiz :)
Soran+1 yılKoç Burcu inattır bilirim benim erkek arkadaşım da koç çok fevri hareketleri oluyor en iyisi umursamamak diyorum ama damarıma basıyor :(
Cevap sahibi+1 yılSen ne burcusunn
Soran+1 yılAkrep
Cevap sahibi+1 yılSordumda hiç anlamamm kii :)
Soran+1 yılAnladım zaten :)
Cevap sahibi+1 yılhttps://i.hizliresim.com/N3gB6a.jpg Özlemişimmm :)
Soran+1 yılHm tuhaf :) çoook uzak geliyor bana. Biz hiç bu tarz konuları konuşmadık
Cevap sahibi+1 yılhttps://i.hizliresim.com/8k2Jdd.jpg
https://i.hizliresim.com/08NQW8.jpg
Harbiden özlemişşm :))
Soran+1 yılÇok güzel inşallah evlenirsiniz :) fazla hayal kurmayın sonra üzülürsünüz
Cevap sahibi+1 yılDün neden eskisi gibi heyecanlı konuşamıyoruz falan dedi şimdiye kadar neden yeter artk demedin dedi bkıyorumda yaptklarm dedirtmek için öyle hak edici şeylerdi dedi.. Sonra bende sessiz sakin konuşalım çözeriz dedim
Soran+1 yılİyi yapmışsın :) keşke bizim de sorunlar çözülse :(
Cevap sahibi+1 yılAyrıldık galiba biz
Soran+1 yılAaaa niye :(
Cevap sahibi+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q2491601-bu-kizin-problemi-ne baksana :( bitti demişti bana eğer duymak istiyosan felan al ozaman dedi.. 1 saat telefonda knştk sonra küstük mesaj attm 2 sayfa ve şimdi konuşuyoruz
Soran+1 yılNe desem ki bilemedim şimdi. Sen ne yapmak istiyorsun
Cevap sahibi+1 yılValla bnde bilemedim yarndan sonra gelicek bakalım konuşucaz herşeyii
Soran+1 yılYüz yüze konuşun ondan sonra bak nasıl olacağına karar verirsin :)
Cevap sahibi+1 yılEvet bir düzeltiyimde çekicem kendimi gerii
Soran+1 yılHayırlısı olsun ;)
Cevap sahibi+1 yılSende durumlar nasıl
Soran+1 yılİyi konuşuyoruz öyle ama dediğim gibi özür dilemedi. Daha fazla sıkmaya başladı işte :( özlüyorum bazen karışık bizimki
Cevap sahibi+1 yılKeşke bizde bir şöyle olabilsek
Soran+1 yılBen hep net konuştuğum için karışıklık olmuyor çok. Bir öyle bir böyle konuşsam biterdi biliyorum. Hiç tahammül edemez böyle şeylere ben de ona göre davranıyorum. Yani kız senin tavrına göre yol alıyor
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle. .. 2 saattir telefonda konuştuk bak ne yazdı twtera https://i.hizliresim.com/pRBybr.jpg
Soran+1 yılEee ne güzel işte daha ne istiyorsun :)
Cevap sahibi+1 yılYa biz iyiyizde alıngalklarmz yanlş anlamalarımız bizi öldürüyorr. Toplamda 10 gün huzurlu geçiremedik daha 7 günse 8. Günde ufak bir kavga :(
Soran+1 yılYanlış anlaşılmalar oluyorsa yüz yüze konuşun ya da telefonla konuşun. Bunu söylemiştim sana. Bir de çok fazla konuşuyorsun onunla. Bu çok yıpratır söyleyeyim. Bırak da biraz özlesin
Cevap sahibi+1 yılAz kaldı az cuma burada inşallah büyük bir özlem gideririz :) bütün dertlerimizi konuşuruz
Soran+1 yılKonuşun bakalım sonucu yazarsın sonra :)
Cevap sahibi+1 yılYazarım sen arkadaşmn dedin ama baya iyi kullandın burayıı
Soran+1 yılİzin veriyor oda arkadaşım ;)
Cevap sahibi+1 yılÜnimi okuyosunuz
Soran+1 yılEvet detayı hiç mi okumadın :))
Cevap sahibi+1 yılOkumuştum tabide 20 güne yaklaşk konuşuyoruz artk senin konudan çıktıkk ;)) bide sevgililer gününde 2 tane bardak alfım birine onun bebeklik resmini birinede sonsuzluk işareti bastırdım üzerinde temcere yuvarlanmış kapağını bulmuş yazıyor. Aslnda hediye vermeyi severimde utabıyorm biraz bu 3. Olcakk
Soran+1 yılEminim güzeldir :) Biliyor musun ben hiç hediye almadım ondan bu günlerde sevmez böyle şeyleri alıştım ben
Cevap sahibi+1 yılHediye vermeyi severim.. Erkek arkadaşn vermemiş ama ya illa 14 Şubat değil o zaten banada saçma geliyorda ilk olucak diye boş geçsin istemiyorum ondan.. Snnkine gelirsekk bence ufackta olsa büyükte olsa yapmalı bişeylerr.. Olmaz yani öyle ne bileyim bir tebessüme sebep olmak çok güzell..
İlk teklif ediceğim gün bir kutuya çikolatalar.. Ve papatyalar doldurdum ve üzerine not ve kolye bırakıp verdim o kutuyu daha açmadan kabul etmişti zaten odaya gidincede mutlu olduu..
2. Hediye 1. Ayımızın doluşunda kocaman güllerden bir demet yapıp göndermek oldu ve onu çok mutlu etmişti :) utandırmıştı çevresindekilerin dediklerinden dolayı..
https://i.hizliresim.com/4LlL4q.jpg
https://i.hizliresim.com/22Z2Ad.jpg
Sevindirmek ve sevindirilmek güzeldirr
Soran+1 yılÇok güzel umarım hep mutlu olursunuz :))
Cevap sahibi+1 yılİnşallah valla keşke sevgilimde sen gibi düşünse ya da düşünüyomu acaba? Benim en sabırlı oldugum bu yaşıma kadar en çok sabrettiğim kişi sensin dedi bana..
Soran+1 yılVallahi insanların içini bilemem ki :) ama sen çok sabırlı birisin anladım bunu :) seviyorsun çünkü
Cevap sahibi+1 yılİnan ben bile bilmiodum bu kadar oldugumu resmen gururumu yere aldm.. Seninle konuşmak artık bana işkence gibi dedi genede bırakmadm boğdun beni yoruldum :( dedi ama gene bırakmadm..
Soran+1 yılYeri geldiğinde gururunu çiğnetme sakın benden sana tavsiye :) yoksa çok pişman olursun
Cevap sahibi+1 yılGeliyo geliyo bir gelsindee.. Artk üstünlük kurcamm kırılsada küssede
Soran+1 yılEn iyisini yaparsın :) eğer küserse bile şey yapma
Cevap sahibi+1 yılKoç burcu özelliklerinide taşıyo özür dilemeyi alttan almayı pek bilmiyoo sıkıntı o aslnda burclara inanmazdm amaaaa
Soran+1 yılBiliyorum başımda var :) takma boşver.. .
Cevap sahibi+1 yıl👍👍
Cevap sahibi+1 yılBana ne dedi şimdi 2 gündür bana soguk davranıyosun dedi..
Soran+1 yılEee desin ne var ki
Cevap sahibi+1 yılBende hayrr dedim :)
Soran+1 yılBir kere de soğuk davran ne olur ;)
Cevap sahibi+1 yılOlsun bakalm azck bide telefonda sesi boğuk geldi yolda telefon çekmiyor herhalde. Bana eskisi gibi dedi sesi boğuldu bende anlamdm dedim eskisi gibi dedi sesi gene boğulduuu
Ne dedin bidaha de bakim dedim boşver dedi
Cevap sahibi+1 yılBide artık ilkbaşlardaki kadar özledim demiyorsun alıştın galiba artık dedi ben gün sayıyorum o gelsin diyee
Soran+1 yılYanlış anlama da bu kızın psikolojik sorunları olabilir. Bir insan bir öyle bir böyle olamaz ya (senin anlattığına göre yorum yapıyorum ) Sen de net ol istikrarlı davran. Mesela örnek vereyim hamburger sevmiyorsun pizza seviyorsun kız da hamburger seviyor ve sana ye diye diretiyor. Sen hem sevmediğin şeyi yememelisin çünkü bu tavizdir hem de kararsız olma baştan ne isen öyle devam et. (Gece gece nerden aklıma geldiyse af edersin :)) ) .
Cevap sahibi+1 yılHamburger demeyeydinn iyiydii :) açım zaten yaa ah üni ahh :) bilmem aslında düşünmedim değil ama konduramıyorum ona ortak yönümüz tatlıdan nefret ederiz :))
Soran+1 yılBen bu hamburger örneğini yiyecek anlamında söylemedim duygusal anlamda söyledim :)
Cevap sahibi+1 yıl:) farkettimmm :))) 4 te inicek otobüsten karşılamaya gitsem miki
Soran+1 yılGece mi
Cevap sahibi+1 yılEvett
Soran+1 yılGit bence
Cevap sahibi+1 yılDün gece bir alıngalk mı yaptı nedirr :))
https://i.hizliresim.com/8l17an.jpg
https://i.hizliresim.com/1Ydl6N.jpg
Soran+1 yılGittin mi almaya
Cevap sahibi+1 yılHayır 6 kere ısrar ettim gelme dedi
Soran+1 yıl6 kere yuh yani şımartmışsın sen de kusura bakma.
Cevap sahibi+1 yıl:) amann olucagına varsn belki o kadar yokturda :)
Soran+1 yılNasıl çekiyorsun bu kadar şaşıyorum. Ben bu kızın çeyreğini yapmam ohoo çoktan biterdi valla
Soran+1 yılYaptığının çeyreğini yapsam olacaktı **
Cevap sahibi+1 yılGerçekten sevmek bu olsa gerek..
https://i.hizliresim.com/kjvyoA.jpg
https://i.hizliresim.com/vg4v96.jpg böyle şey olduydu
Soran+1 yılGüzel konuştun gitmesen bile demen çok büyük bir incelik bunu o da biliyor eminim :)
Cevap sahibi+1 yılArtk ne kadar anlarsa ya da anladıysaa.. Dün bana dediği onca şeyden sonra benden sogudun mu? Çünkü soğuk davranıyorsun bende ben sana karşı sıcacıgım deme öyle dedim ben hissettiğimi söyledim dedi aslnda ben yorulmam bıkmam diyodumda.. Yoruldumm birazz
Soran+1 yılSen de haklısın ne diyebilirim :) İnşallah yoluna girer yüz yüze konuştun mu hic
Cevap sahibi+1 yıl17 şubattan beri görüşemedik bıgün saat 1-2 gibi buluşcazz bak onun gibi düşünen bir kız çıktı
https://i.hizliresim.com/4LlJmA.jpg
https://i.hizliresim.com/22Z0v2.jpg
https://i.hizliresim.com/9VLBvZ.jpg
https://i.hizliresim.com/mGL984.jpg
https://i.hizliresim.com/P5MbEd.jpg
Son cümlesini düşündümde çok haklı
Cevap sahibi+1 yıl17 ocakk sory :)
Soran+1 yılDoğru demiş ben de öyle düşünüyorum :)
Cevap sahibi+1 yıl.. tam olarak sorunlarımızı çözemesekte huzur aşılama ve depolama işlemi başarıyla gerçekleştii ()
Soran+1 yılTebrik ederim :) nasıl başardın
Cevap sahibi+1 yılbir sarılmak herşeye yeter kii benim güvenimi fullere çıkaran bir olay olmuş
Annene selam söyle diyip duruyodum.. Bu kızın önceden çkmş oldugu 3 yıllık bir cocuk var komşuları işte bu ara tatilde o cocugun annesi sizin kızla bizim oglanı tekrar birleştirelim bide kendi aramzda isim koyalım demiş. Annesine selam söyleyincede kızım eger o cocuga dönceksen şimdikinden ayrıl demiş benmkide anne ona bir kız verceksen yap yenisini onu ver demiş
Soran+1 yılHmm iyi o zaman :) Sevindim adına inşallah mutlu olursun :)
Cevap sahibi+1 yılYanyanayken iyiyiz mesafelerr korkutuyorr
bir sarılma işi çözüyor
Soran+1 yılMesafeler sorun olur tabi görüştün mu şimdi onunla
Cevap sahibi+1 yılAydına gitti 1,5 günlük arkadaşnn yanına ugurladm dünde 4-5 saat birlikteydik işte
Soran+1 yılHmm iyimiş ya sevindim :)
Cevap sahibi+1 yılOna dün yani bugün görüşemeyiz diye hediyeyi dün vermiştim 2 tane bardak kalp şeklinde birbirine bağlı birine onun bebeklik fotografı birinede sonsuzluk işaretii.. Akşam açmadını acaba teşekkürler falan demedi :)
Soran+1 yılAçmıştır muhakkak ya unuttu diyecem ya sonra ararım diye düşünmüştür bence en kötü ihtimal beğenmedi inşallah bu değildir ;)
Cevap sahibi+1 yılAmann :) neyse her bokuda sıkıntı yapmamak lazmm :)) önümüzde koskoca bir ömür askerii hizmet var JÖH daha çook sevgilimiz olur herhaldee :)) demelimiyimki :)
Soran+1 yılTabi böyle düşünmen ilginç. Biriyle sevgiliyken daha çok sevgilim olur demen yanlış. Ben yanlış buluyorum ben başlarken ya da devam ederken bu adam benim geleceğim olmalı diye bakıyorum kızlar böyle düşünür siz erkekleri bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılEvet dememeliyim kesinlikle bak onu derken bile demelimiyimki dedim. Bende sevdiğime o gözle bakıyorum.. Dün diyorumki cidden soruyorum evlenicek misin ebru benimle diye hayır diyo bak çok ciddiyim bunda diyorum hayırlısı diyor :) ay beni nedrn azck şımartmıyorr
Soran+1 yılHayırlısı gerçekten :) Naza çekiyor kendisini belli niye istemesin o da istiyordur
Cevap sahibi+1 yıl:) 17 ocakta son tatil arası bana demiştiki gerçekten benmle varmısın demişti bunun cevabını ver demişti evet varım dedim.. Oda tolga artk ben birileri gibi olmak istemiyorm çevremdeki kızlar gibi olmak istemiyorm.. Yaşm artk belli bir yaş olduu. Ben artk bu saatten sonra eevleniceğim biriyle olmak istiyorum dedi
Cevap sahibi+1 yılDemişti daha dogrusu bazen bu kızı haketmiyormuyum diyorum :(
Soran+1 yılNiye hak etmediğini düşünüyorsun
Cevap sahibi+1 yılYa ben konuştuklarımızı hatırlayamıyorum bazen aşırı derece unutkan oluyorm ya da sadece bir yere odaklanıyorum.. Bana diyoki neden konuştuklarımızı aklında tutamıyosun.. Önemsemiyosun.. Bende çok şey konuşuyoruz aşkım tutamıyorum diyorum bana dün dedi küçük cocuklar gibisin önce bir takıldıgın yer olucak ondan sonraki aşamaya öyle geçicez :)) ben dedim ben kafamda tutamayınca umursamıyomuyum sanıyosun dedim , evet dedi bende ya vallahi aklımda tutamıyorum napim dedim :( ama gerçekten bazen 2 dk önce konuştugumuzu hatırlayamıyorum ;(( doktora göğüs agrısından gittim b12 eksikliğim var buda unutkanlk yaparmışta bu kadarıda fazla değil mii :(((
Soran+1 yılGeçmiş olsun. Olur öyle şeyler arada bana da oluyor. Kızlar kolay kolay unutmazlar zaten. Erkekler daha az onemsedikleri için unuturlar. Senin durum farklı ama.
Cevap sahibi+1 yılValla bilemicem ya :( ben saçlarn göbüşün felan diyince şikayet etme diyo ;) ama ben şikayetçi deilimki bir anlayamıyorm beni nasıl anlıyor
Cevap sahibi+1 yılhttps://i.hizliresim.com/rgEk53.jpg
https://i.hizliresim.com/9VG1rZ.jpg
Karşılık beklemiştim aslnda :(
Soran+1 yılburada sana yüz vermek istememis sanki o lafı diyince senin şımaracağını düşünmüş.
Cevap sahibi+1 yılAma karşılık verilmeli be hı? Ya benmi çok şey bekliyorum bazen şaşırıyorum.. Hergün günaydını neden geç uyansam bile ben yazıyorum saat 9 da uyanmş bir günaydın bile yazmamş saat oldu 12
Soran+1 yılBelki onun karakteri öyledir ne bileyim ben :) Yorum yapmak zor gerçekten
Cevap sahibi+1 yıl:D valla yoruldum düşünmekten
Soran+1 yılDüşünme istersen takma kafana akışına bırak :) Üstüne gittikçe daha kötü olur
Cevap sahibi+1 yıl;) bakalm inşallah hep en güzeli olur.. Biraydır dert ortagım oldun haa sagolasınn
Soran+1 yılRica ederim :) İstediğin zaman yazabilirsin
Cevap sahibi+1 yılBide sen konusuna gelirsek. Bidaha sevgilin sana küfür ederse bu konuda sert bir şekilde uyar çünkü bu aranzdaki saygınlıgı belirtir.. İnsan sevdiğine kızar ama küfür etmez
Soran+1 yılTamam. Bir daha böyle bir duruma fırsat vermeyeceğim çok seviyorum. Bunu iyi anladım kaybetmek istemiyorum ama ikinci bir küfürü ne kadar sevsemde affetmeyeceğim
Cevap sahibi+1 yılUyarman eger akıllı bir cocuksa ona ders olur ben bir kere arkadaşlarnn yannda bagrmştım benide 1 hafta öncesi uyarmıştı ne olursa olsun biz dışarıya iyi yansıtalım diye.. gözleri dolmuştu beni akıllandrmştı bidaha asla yapmam mesela öyle bişey
Soran+1 yılDoğru demiş :) Gerçekten başkasının yanında daha kötüdür eminim. Bana başkasının yanında hiç bağırmadı
Cevap sahibi+1 yılAnlıkk sinir.. Dün kızdırdı beni :( aydına gitti arkadaşnn yanına ama dönüş bileti almadı dün akşam bilet baktılar yok bende ne güzel bugün (pazartesi) burada diye heveslendim beraberiz diye sonra unutmuşuz felan insanlk hali dedi gece çıkmalarınada orda evinde kaldkları arkadaşları razı gelmedi.. Ben alırım gece önemli değil desemde nafile... Telefonla konuşurken ordan bagırıyor arkadaşı ne diyor o felan diye kendi kendime sinir oldum. Dedim ver arkadaşını bişi dicem ilk baş vermedi sonra verdi arkadaşı gerekirlerse 1 ay kalırlar diyor kız arkadaşmda nisbet yapar gibi tolga ben bu hafta gelmicem gibisinden söyleniyor öyle kendi kendine sırf beni sinir etmek için ya da ben onu sinir ettim diyee.. Neyse arkadaşı sonra dedi haklısın sevgilisisin seni anlayabiliyorum felan diye dedim tamam artık ona ver telefonu o diyince alındı :(( ama nafile geçti artık neyse aldı benimki telefonu dedim arkadaşn benmle dalga geçer gibi konuşuyor çünkü ben sinir oluyorm gelemedi diye onlar gülüşüyor :(
Cevap sahibi+1 yılSonrasndada dedim arkadaşn dalga geçer gibi niye konuşuyor madem öyle niye istedin telefonu dedi onu kırdım gene beklemediği bişeyi dedim.. Ben bencillikmi yapıyorum? :/ ben bitek benmle ilgilensin demiyorum tabikide ya biraz bana fazla ilgi gösterse :((( biraz düşünceli olsaydı keşke dönüş için bide arkadaşnn şu lafı beni çok kırdı sen yokken ben vardım dedim bundan sonra bir ömürde ben olucamm belki , diyor bak seninki belki ama benmki belki değill... arkadaşı konuşuyo konuşuyo susmasını bekliyorm ciddimisiniz dedii bende susmasını beklediğim için susuyorum kız arkadaşm noldu bian iyice düşündün mü ciddi olup olmadıgını dedi bu beni feci şekilde kırdı dedim 3 aydır ciddi olmadıgımı halen mi anlatamadım sana beni çok kırdın sen dedim özür dilerim diyo
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılZamana bırak kardeşim. Keşke konuşmasaydın arkadaşıyla. Bazen öyle tipler olabilir her şeye müdahale eden tipler. Bu şekilde ne olur belli iş iyice sarpa sarar sonra da sen çok üzüleceksin
Cevap sahibi+1 yılcevabını görmemişim ondan az geç cevap veriyorum.. pardonn :)
Bide ben bu aralar kendimi geri çekmeyi başardım sanırım.. sevgilim biz birbirimize soguguz. dedi..
ilgi göstermiyosun mesela Eski si gibi iki sevgili gibi muhabbet etmiyoruz dedi... sonra ben ona seni seviyorm felan dedim.. Gelen mesaj şu
Neyi merak ediyorum biliyomusun hani ben sana senden soğudum galiba felan demiştimya sevgimi hissedemiyorm felan şu an sendede bende olan geri çekilmelerden değişimlerden var acaa sende aynı şeylerimi hissediyorsun?
Ben :: Saçmalama..
O: ne dedim de
Ben: öyle bişey bende asla olmadı olmadı yani öyle yansıtmış olabilirim belki ama olmadı anladınmı
O :: bunlar gayet normal şeyler..
Sonra dedimki sana gerçekten bişiler sorcam.
Sen beni geçrekten ama gerçekten istiyormusun bundan hiç şüphem yok ama sen bir tam anlamıyla söyle benimle sonuna kadar varmısın?
O= Evet Varım.
Cevap sahibi+1 yılilerleyen saatler bir kıvılcım ve gelen mesaj..
Ben nerden bir bahane bulsamda eskisi gibi olabilsem diye ugraşıyorum sen şu durumun üzerine tuz biber olacak şeyler yapmaya devam ediyosun çok sağol.. uyuyorum ben dedi ama uyumadı uyutmadım tabii
sen beni niye anlamıyosun ben sana ilerleyemiyoruz diyorum sen niye hala bir gerileme çabasındasn? İçimde azcık bişeyler kalmış sürekli onları bitirme uğrasındasın? Ya anlamıyomusun böyle giderse bizim iliskimiz fazla uzun sürmeyecek çok yakında biz diye bişey kalmayacak.
Farkındamısın ben senden beni bırakmanı değil geri kazanmanı bekliyorum dedi
Bende kazanmak için elimden geleni yapıyorm seni ne kadar seviyorum farkında değilmisin dedim Hayır değilim dedi.. o zaman oldururm merak etme dedim.. Çabamızı yitirmeyelim çabamız bitmesin dedim tamam çabalayalım dedi. geceyi biraz buruk kapattık..
Allah rahatlık versin dedikten sonra.. Geleceğimiz için dua Etmeyi unutma dedi.
Soran+1 yılBilmem ki ne diyeceğimi bilemiyorum. Sen çok iyi konuştun ama niye böyle davranıyor anlamadım. Çok mu ilgi istiyor ama sen zaten fazla ilgi gösteriyordun sıkılıyordu bu sefer. Ne istediğini bilmiyor gibi
Cevap sahibi+1 yıl:D valla bende yoruldumki şunuda düşünmüyo değilim kendini benden sogutmayamı çalışıyo? ama böyle olsa soguk olmamdan şikayet etmezdi
Soran+1 yılİstersen sor bunu bence
Cevap sahibi+1 yılsorarsam demezmi sen kendi kafanda zaten bitirmişsin bu ilişkiyi diye
Soran+1 yılHer şeyi diyor zaten kusura bakma da bu hiç önemli değil söylesin bırak
Cevap sahibi+1 yılah bir aşık olmamış olsaydım arkadaşlarmda diyor olm o kız seni seviyor sen bırak saldın bak nasıl hemen boşluga düşmüş hissetti.. açık açık söyle bana böyle davranman hoşuma gitmiyor de diyolar
Soran+1 yılDoğru diyor arkadaşların bence. Sen kendini çok kaptırıyorsun. Kızın düşündüğü şu nasıl olsa ben ne yaparsam ne söylesem beni bırakmıyor istediğim kadar kapris yapayım diye düşünüyor
Cevap sahibi+1 yılvallahi ben hiç bu kadar acı çekmedm sadece acı değil bu ilişkinin en güzel yanlarıda benm yaşadıgım en güzel anlar.. ve hiçbişey için pişman değilim açıkcası tek istediğim o ! .. ama biz seviyoruz güveniyoruz anlaşamıyoruz..
Az önce sarj aletim onlarn sınıftan bir cocukta kaldı dedim o sana sarj aletini versin sende al tamam dedi lafta bugün buluşucaktk ama hava acaib kasırgalı ondan 3 gündür yarın yarın diye erteliyoruz.. dedim bugün buluşlam bugünde fırtınalı. buluşmayalm dedi azck ısrar ettim ama. fayda yok ... dedim sarj aletini aldıysan onu almaya geleyim durağa madem dedi tamam gel al indim bekliyorm.. bana dediki hiç mi üşenmedin ya bu sogukta dedi bende normal bir cevapla kimden sarj edicemki dedim.. sonra elini tuttum alnından öpmek istedim ilk baş geri çekti sonra öptüm. yannda 2 arkadaşı vardı onlarn yannda neden beni azarladın bu aralar çok azarlıyorsun seven insan azarlamaz dedi. :(( dikkatli olmalıyım artık ona övgüler arkadaşlarınn ynnda sahiplenmem gerekk
Soran+1 yılİyi güzel sevindim :) Arkadaşlarının yanında hiç bagirma sesini bile yükseltme ama sevgini de onların yanında gösterme. Hem nazar değer hem de cekemezler kızın aklını karistirirlar :)
Cevap sahibi+1 yılvayy teşekkürlerr hiç aklıma gelmedi bak bu bagrmıcam bidaha
Soran+1 yılRica ederim. Akıl akıldan üstündür :))
Cevap sahibi+1 yıl😃😊 buluşalm bakalm 1 aydır senle burdan iliişki takip ediyoz :)
Soran+1 yılAnlamadım vallahi ;)
Cevap sahibi+1 yılKız arkadşamla buluşcamda 1 saate :) inatmıdır nedir töbe yarebbim geldiğimiz günden beri durmak bilmeyen fırtına var baydı artık valla
Soran+1 yılOlsun kapali alanda oturursunuz:) başarılar :) konuş iyice bakalım ne diyecek
Cevap sahibi+1 yılSevyoruzki kapalı alan ben sevmediğim halde bile ona kapalı alanda oturabiliriz dedim oda ben sevmiyorm biliyosun dedi yanmdayken hadi yurta gidelim diyip diyip duruyor
Soran+1 yılYurt kyk mi yoksa özel mi
Cevap sahibi+1 yılKyk...
Soran+1 yılAnladım ;)
Cevap sahibi+1 yılBu gece tekrar terk edildim gerçekten bitsin istiyorm çünkü bn sana hak ettiğini vereyorun sana karşı ilgisizim dedi :(
Soran+1 yılPeki nasıl mutlu olacaksan onu yap. Keşke sen terk etseydin
Cevap sahibi+1 yılbiliyo musun aslında ilk dedediği kadar bir etki olmadı nedense.. ama ben genede hiç ama hiç bırakmak istemiyorm.. dün gene ağladım evet ama o ilk dediği kadar canım yanmadı... bütün gece ilk günden itibaren neler konuşmuşuz diye baktım baktım durdum
Soran+1 yılÜzüldüm :( Zamanla geçer...
Cevap sahibi+1 yılKalp ağrısı
Olası bir ayrılık ya da herhangi bir kayıp neticesinde göğüs kafesi içinde hissedilen acı diye tanımlanabilir. Akabinde soluksuz kalma ve göz dolması getiren hadisedir. Bünyeden bünyeye değişen ağır depresyon hali ve hiçbir şeyden tat alamamayla sürüp giden olgu. Bol bol uyumak, bünyeyi düşünmeye iten ortam ve sessizlikten kaçmak, yürümek, insanların arasına karışmak duruma iyi gelse de hiçbiri bunun kesin çözümü değildir. Geçer tabi ama deler de geçer. Tek ilacı zaman olan, hiçbirimizin tatmak istemeyeceği acı durumdur.
Randevu almayı pek sevmez, saatin kaç olduğuna bakmaz. Arada bir uğrar hal hatır sorar. Neyse ki birbirimizi pek sevmeyiz, pek fazla kalmadan gider kendisi. İstenmediği kendisine sakin bir dille anlatılmalıdır, biraz yavaş anlar. Karakteri karışıktır bazen sessiz sakin kaybolur bazen sinir bozacak kadar uzatır uykunuzu kaçırır.
Hayal kırıklığının ardından, ya da çok uzaklarda özlenilen, yitirdiğin ve asla göremeyeceğin insanlar için duyulan ağrıdır.
Cevap sahibi+1 yılDiş ağrısından daha büyük tahribat yaratır ve ömre yayılan uykusuz gecelere varır. Sigaradan en derin nefesler çektiren, şişelerin dibine vurduran derdin adıdır. Ben galiba özledim çalar, güzel bir bakış anımsanır, yad edilir ve kalpten gelen, kalbe yollanır. Bu ağrılar kansere sebeptir ya da bir daha asla yaşayamayacağın şeyleri geride bıraktığın için derin bir mesafe ve uzaklık disiplini yaratır.
Soran+1 yılHaklısın ama unutmak zorundasın. Başka yapacağın bir şey yok yoksa daha çok acı çekeceksin
Cevap sahibi+1 yılmalesef eski konuşmalara bakıyormda mesaj atmaynca o atıyomuş.. ben çok fazla alttan almışım afedersin ama kızlara sevdiğini fazlasıyla göstermek onları değiştiriyor galiba.. Öyle telefonuma bakıyorm çalsın mesaj gelsin die ama yok
Soran+1 yılBen söylemiştim bunları sana. Böyle olacağı belliydi. Sen çok fazla alttan aldın. Şimdi sakin bekle hiç bir şey yapma bence. Ararsa arar
Cevap sahibi+1 yılmesaj atmadım daha hiçbir sosyal hesapta online görünmedim.. bakalm atıcakmı gün içinde atmazsa bir napıyosun yazasım var
Soran+1 yılSen bilirsin..
Cevap sahibi+1 yılşöyle düşündüm yazmazssam bak sende razıymışsın zaten bitirmeye dicek.. yazaymda bari bişiler beklediğimi bilsin.
Soran+1 yılHer zaman aynı şeyi yaşayacaksın. Sana küçük bir tavsiye. İster dinle ister dinleme sen bilirsin..
Cevap sahibi+1 yıltamam teşekkür ederim.. ben az dışarı çıkayım sigara alayım vakit geçireyim kafam dagılsın.. :S
Soran+1 yılSigara kullanma :₩
Cevap sahibi+1 yılBağımlısı değilim elime oyuncak olsun diyeee
Soran+1 yılNasıl yani bir oyuncak öyle :)
Cevap sahibi+1 yılZaman geçiricii..
Soran+1 yılZaman çok değerli. . ..
Cevap sahibi+1 yılHmmm.. Bu kız beni seviyo ama hatalarım beni ondan soguttu çünkü bitti artk dese bile aşkım diye mesaj atıuorm efendim diyoo ,, facebook şifresi deişmemiş ilişki durumu duruyor
Soran+1 yılNaz yapıyor naz ;) biraz akışına bırak. Hem face şifresi niye sende?
Cevap sahibi+1 yılİstemiştim öylesine
Cevap sahibi+1 yılAşırı nazlı aşırııı
Soran+1 yılkız olduğum halde bu kadar naz yapmıyorum. fazla naz aşık usandırır
Cevap sahibi+1 yılArtık bn bile çözemedimki bu ilişkiyii
Soran+1 yılŞimdi iyi misin
Cevap sahibi+1 yılİyileşme yoluna girdik.. Baskın karakterliğimi görtermeye başladım fazlada kırmadan kıskançlık krizlerinede giriyorum arada :)
Bide ne konuşcaz bu ara onu düşünüyorım
Soran+1 yılKıskanç ve baskın olmaya devam etmelisin.
Cevap sahibi+1 yılEderim şükür 1 ay sonra aşkım hayatım cümlesini duydumm :)) konu lazm konuu
Soran+1 yılHer şeyden konuşun bence ;) spor , sanat, siyaset , aile bir sürü konu var. Seç işte
Cevap sahibi+1 yılSiyaset geç saçma :) spor girerim bak sağol teşekkürler
Soran+1 yılYok ne saçması ya ;) arada konuşuruz biz ama aynı görüşte olduğumuz için pek sorun olmuyor. Neyse sen spor konuş şimdi :)
Ortada bir sorun yokken demiş biri. .. sorun var elbette ... hayatını paylaştığın insana sen nasıl haber vermeden sinemaya gidiyorsn? Karışık toplanıp gttgn arkadaşların haberi var erkeğinin haberi yok:0 keşke küfür etmeymis ama haklyken haksz duruma düşmüş ... ama erkeklerin çoğu sa de as dedikten snra küfür eden cinsten. .. benm erkek arkadaşım sinemaya gidecek karışık bir de... yemin ederim kafasında saç kalmz? ! ! Pişmansan Özür dile değilsen hala rahat rahat ne vayyyyy bunda diyorsan! Ayrıl. .. fikir uyuşmazlıgi var belli ki.
11 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten unuttum yalan söylemiyorum. Eve geldiğimde arayacaktım geç oldu yarın ararım diye düşündüm tahmin etmezdim arkadaşımın böyle yapacağını. Konuştuğumda ağzına geleni söyledi fırsat bırakmadı bana cevap vermedim dolayısıyla. Arkadaşlarım gerçekten iyi güvenilir insanlar kardeşim diyebileceğim insanlar.. ona söyledim gel tanıştırayım hem sohbet edip konuşursun istersen ayrı istersen ben de olurum. Hoşuna gitmeyen bur şey olursa bana söylersin beraber konuşur bir çözüme kavuşur ön yargılı davranma dedim. İstemiyor dinlemiyor beni konusmayacaksın diyor şimdi ne yapayım ben yoruyor beni.. fikir uyuşmazlığı oluyor tabi ki seviyorum ama yoksa çoktan bırakmıştım
Küfür etmesi normal değil. Biraz süründür aklı başına gelsin
27 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ;) süründürme olmadı konuşuyoruz ama soğuk
Soran+1 yılBir çene var maşallah ikna ettiriyor Özür bile dilemedi :(
Soran+1 yılDedim tabi canım ama yok yani çok inatçı koç burcu
Soran+1 yılİnşallah
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
126
Cevap
323Cevap
Arkadaşım sizin ilişkiniz bence tencereyle kapak ilişkisi. İkinizde hatalısınız, ama senin özründe kabahatinden büyük. Sinemaya gidiyorsun adama haber vermiyorsun, çocukta normal olarak sinirleniyor bu duruma. Tamam belki ağzına geleni söylemesi yanlış ama sende ondan "tamam aşkın sorun değil, iyiki haber vermeden gitmişsin" demesini bekleme. Sen bir etki oluşturmuşsun, oda kendine göre bir tepki vermiş. Ana neticeye bakınca bakınca bu alevdeki kıvılcım sana ait. Belki yapısı gereği sinirliyken sözlerine dikkat edemiyordur bilmiyorum orasını, ben doğru bulmuyorum o derece çok küfür etmeyi tamam sinirden ağzından küfür çıkabilir ama bunu abartmamalıydı. Üstüne birde telefonu çocuğun suratına kapatmışsın eminim iyice zıvanadan çıkmıştır. Keşke o esnada susup telefonu kapatmak yerine konuşmayı tercih etseydin. Verebilecek bir cevabın varsa her zaman vermelisin o cevabı. Sonuç olarak ben iki tarafıda hatalı görüyorum ama benim hakkaniyetime göre senin hataların daha ağır basıyor.
23 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Birincisi haber vermememin sebebi unutmak bir anda karar verdik planlı değildi. Arayacaktim geç oldu yarın ararım diye düşündüm tahmin etmezdim arkadaşımın böyle yapacağını. O kadar küfür etti hayatımda duymadığım şeyleri dedi cevap veremedim suratına kapadım ne yapsaydim cevap mi verseydim?
- +1 yıl
şöyle bir şey sorucam sana, o arkadaş bir bara vea farklı bir yere kızlı erkekli grup halinde gitse ve sanada bundan hiç haber vermeseydi ne yapardın? bence sende o an sert bir tepki verebilirdin. Yani bence biraz alttan alsaydın hani adamın huyuna gitseydin belki çocuk senden özür dileyecekti, yaptığının yanlış olduğunu fark edicekti belki. Yani en azından olgun biriyse bence yapardı da zaten olgun değilse de ikinizin pişmeye ihtiyacı var derim ben:))
Soran+1 yılBen istemem gitmesini sinir olurdum hatta bencilim biraz ama şöyle ki asla özür dilemez ki dilemedi zaten. Dün gece aradı beni konuşma aynen şöyle o : "nasılsın" ben: "iyiyim bıraktığın gibiyim sen nasılsın "o : "ben huzursuzum iyi değilim" ben : "neden" o : "bilmem sana sormak lazım" ben : "benim hatam yok" o: "yok öyle mi ben sana kaç kere söyledim görüşme gitme yapma diye dinlemedin burnunun dikine gidiyorsun "ben :" ben sana görüşmeyeceğim dedim mi onlarla tanış dedim ön yargılı davranma dedim niye beni dinlemedin" o : "bak hala anlamıyorsun anlamayacaksın da sana dediklerimde zerre kadar pişmanlık duymadım" ben : "niye aradın o zaman "o : "bilmiyorum bunları yüz yüze konuşalım olur mu" ben : "tamam iyi geceler" o : "iyi geceler telefonunu açık tut mesajlarima da cevap ver" ben : "benimle bu şekilde emirli konuşma" o : "yine başladık off tamam ararım öyle konuşalım" ben : "tamam" dedim bu kadar
Sen erkeklerle sinemaya gideceksin, sevgiline haber dahi vermeyeceksin, adam bunu yaptigin check-in'den ogrenecek ve hakli sen olacaksin oyle mi? Bosa demiyoruz bu kizlar empati kuramiyor diye. Bir kere kendinle su noktada celisiyorsun. Arkadasinin check-in yapmasina aciklama olarak "hic beklemezdim arkadasimin boyle bir sey yapmasini" dedin yani yapmasaydi belki de soylemeyecektin? Arkadasin, sevgilinden gizli is yaptigini tahmin edemedigi icin haliyle seni de etiketlemis yani burada en sucsuz kisi arkadasin. Keske sevgilin kufur etmeseymis de %100 hakli kalsaymis ama hala senden daha hakli. Once sen ozur dileyeceksin, sonra da kufur ettigi icin o. Cunku onu kufur edecek kadar cok uzdun, hayal kirikligi yasattin. Adam her seye ragmen seni tekrar ararken sen acmamissin. Zaten o konusmada da cevap vermeden yuzune kapatmissin, yanlislarina bir yanlis daha katmissin. Sadece kufurden dolayi o %30 suclu, sen %70
28 Yorumla
Soran+1 yılBurada saklama olayı yok ama yanlış anlaşıldım eve geldiğimde geçti ben deyain söylerim benden duyar diye düşündüm. olmadı ne yapayım :( o kadar küfür hakaret cevap mi verseydim yoksa küfür ettiği için teşekkür mü etseydim? Dün gece aradı beni konuşma aynen şöyle o : "nasılsın" ben: "iyiyim bıraktığın gibiyim sen nasılsın "o : "ben huzursuzum iyi değilim" ben : "neden" o : "bilmem sana sormak lazım" ben : "benim hatam yok" o: "yok öyle mi ben sana kaç kere söyledim görüşme gitme yapma diye dinlemedin burnunun dikine gidiyorsun "ben :" ben sana görüşmeyeceğim dedim mi onlarla tanış dedim ön yargılı davranma dedim niye beni dinlemedin" o : "bak hala anlamıyorsun anlamayacaksın da sana dediklerimde zerre kadar pişmanlık duymadım" ben : "niye aradın o zaman "o : "bilmiyorum bunları yüz yüze konuşalım olur mu" ben : "tamam iyi geceler" o : "iyi geceler telefonunu açık tut mesajlarima da cevap ver" ben : "benimle bu şekilde emirli konuşma" o : "yine başladık off tamam ararım öyle konuşalım" ben : "tamam" dedim bu Kadar /ozür bile dilemedi ne yapayım ben şimdi.
- +1 yıl
%40a %60 oldu simdi. İlk basta guzel girmis ama sonra pismanlik duymuyorum demesi hos degil. Gorusmenden rahatsiz oldugu erkek arkadaslarin varsa ya yanlarina sevgilinle birlikte gideceksin, sinema da dahil olmak uzere ya da iliskine gercekten onem veriyorsan arkadaslarinla arana mesafe koyacaksin yani en azindan sinemaya falan gitmeyeceksin ki sinema, sevgiliyle gidilen anlamli ve ozel mekanlardan biridir. Gittigin arkadasin erkek olunca haliyle koymus adama. Unutmanin bahanesi olamaz yani saklamaya calisirken yakalanmissin imaji vermissin ve aksini de ispatlayamazsin ona. Orta yolu bulmayi teklif et yuz yuze gorusunce. Sen iyi birisin belli ama kendisi yokken baska erkeklerle sinemaya gitmeni kabul edecek erkek zaten bulamazsin. Madem istemiyorsun, sen de geleceksin bundan sonra diye teklif sun mesela.
Soran+1 yılArkadaşlarım gerçekten iyi güvenilir insanlar kardeşim diyebileceğim insanlar.. ona söyledim gel tanıştırayım hem sohbet edip konuşursun istersen ayrı istersen ben de olurum. Hoşuna gitmeyen bir şey olursa bana söylersin beraber konuşur bir çözüme kavuşur ön yargılı davranma dedim. İstemiyor beni seçim yapmak durumunda bırakıyor. Çok saçma değil mi? En acısı şu ben nasıl inandıracam bilmiyorum sakladığımı düşünüyor. Arada kalıyorum. Bu saatten sonra değişmesini beklemiyorum 25 yaşında bir insanı ne kadar yönlendirebilirsin ki? Başta da böyleydi o zaman diyordum seviyor zamanla düzelir de ama gün geçtikçe değişmedi üstelik beni degistirmek istiyor
- +1 yıl
Ciddi bir iliskide erkek, kiz arkadasinin yakin erkek arkadaslarini kabul edemez. Tanisinca bir hata bulamayacagini kendisi de biliyor ve erkeklere kardesim demene izin vermemek icin tanismiyor. Ama emin ol evlenince cok yakin erkek arkadas diye bie olay kalmayacak. Onlarin esleri de izin vermeyecek, seninki de sana izin vermeyecek yani biraz da ortak bir karar gibi baginiz zayiflayacak. Evli ciftlerin karsi cinsten cok yakin arkadaslari olmaz kolay kolay. Evlenecegin adam olduguna eminsen arkadas icin onu uzme ama icine sinmiyorsa da onun icin arkadaslarindan vazgecme. Bir gun olur da ayrilirsaniz bir daha donup aralarina katilmaya hatta yuzlerine bakmaya yuzun olmaz.
Soran+1 yılŞu anda kararsız kaldım bir seçim yapmak durumunda bırakıyor resmen. Onu çok seviyorum ama onlarda yakın arkadaşlarım biraz daha az görüşsem bakalım ne diyecek ama bana niye güvenmiyor bu canımı çok acıtıyor. Eğer aramızda bir şey olsa onunla sevgili olurdum ya da böyle bir ihtimal olsa asla konuşmam uzaklaştırdım.
- +1 yıl
Sakin son cumleyi ona kurma daha da sinirlendirirsin. Bak kurdugun cumlelere hic dikkat etmiyorsun sen. Araya biraz mesafe koy, onemli degil her arkadaslik bitebilir yani bir gun mutlaka hepiniz evleneceksiniz ve karsi cins arkadasliklar, bekarliktaki gibi olmuyor. Bu yastan sonra arkadasliktan cok gelecegine gore kararlar vermelisin. Sen onun icin sevgilinden ayrilirsin, o da bir gun biriyle cikar ve o kiz istedi diye senden vazgecebilir bak bunlar hayatin gercekleri. Benim soyleyeceklerim bu kadar, kararinda kolay gelsin diyorum.
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Benim mesafe koymaya çalışacağım eğer bu seferde bir şey bulursa artık güvenmediğini sevmediğini düşüneceğim.
- +1 yıl
Senin mesafe koymana çok büyük bir adımla karşılık vermiyorsa bitir zaten. Sen bir adım atarken onun da en az bir adım atması gerekir. Sen üzerine düşeni yapıp erkek arkadaşlarla sıkı fıkı olma. Mesafe koy ve dışarılarda buluşup bir şeyler yapma, sinemalara gitme yeter. Buna karşılık seninki de bir şey yaparsa sorun yok ama tepkisiz kalırsa tüm haklılık sana geçer.
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKardeş, unuttum diye bişey Yok... O senin erkek arkadaşın sevgilin canın ciğerin falanın filanın... O aynı şeyi sana yapsaydı sen ne yapardın? Ne tepki verirdin? Demekki erkek arkadaşın senin aklından çıkacak kadar değersiz ya da senin gözünde öyle... Kızlı Erkekli sinema ne demek yaa, ben kendi düşüncelerimi söylüyorum yanlış anlama beni. Sevgilin varsa senin başka erkeklerin yanında ne işin var? Hemde sinemada ve bunu baskasindan duyuyor görüyor. tamam sana küfür etmesi normal değil ama Bende sevgimi erkeklerle sinemada orda burada görsem değil küfür etmek, ebesini bile bellerim... Akşam 7 de girdin sinemaya çıkışın en erken 9 eve gidişin 10 Ooohhh ne ala mualla... Kusura bakma ama haksız sensin arkadaşım... Sen şimdiden bunu yapiyosan yarın bir gün Evlendigin de adamın içinde ukte kalır, güven ve sadakat aşkta en büyük nedendir... Bunun biri olmazsa hiç birşey olmaz...
33 Yorumla
Soran+1 yılOnlar benim kardeşim güvendiğim insanlar zarar vermezler asla ona söyledim gel tanıştırayım hem sohbet edip konuşursun istersen ayrı istersen ben de olurum. Hoşuna gitmeyen bur şey olursa bana söylersin beraber konuşur bir çözüme kavuşur ön yargılı davranma dedim. İstemiyor dinlemiyor beni konusmayacaksın diyor şimdi ne yapayım? 15 ay oluyor hala ayni anlayış sıfır. ona söyledim gel tanıştırayım hem sohbet edip konuşursun istersen ayrı istersen ben de olurum. Hoşuna gitmeyen bur şey olursa bana söylersin beraber konuşur bir çözüme kavuşur ön yargılı davranma dedim. İstemiyor dinlemiyor beni konusmayacaksın diyor şimdi ne Yapayım?
Soran+1 yılDün gece aradı beni konuşma aynen şöyle o : "nasılsın" ben: "iyiyim bıraktığın gibiyim sen nasılsın "o : "ben huzursuzum iyi değilim" ben : "neden" o : "bilmem sana sormak lazım" ben : "benim hatam yok" o: "yok öyle mi ben sana kaç kere söyledim görüşme gitme yapma diye dinlemedin burnunun dikine gidiyorsun "ben :" ben sana görüşmeyeceğim dedim mi onlarla tanış dedim ön yargılı davranma dedim niye beni dinlemedin" o : "bak hala anlamıyorsun anlamayacaksın da sana dediklerimde zerre kadar pişmanlık duymadım" ben : "niye aradın o zaman "o : "bilmiyorum bunları yüz yüze konuşalım olur mu" ben : "tamam iyi geceler" o : "iyi geceler telefonunu açık tut mesajlarima da cevap ver" ben : "benimle bu şekilde emirli konuşma" o : "yine başladık off tamam ararım öyle konuşalım" ben : "tamam" dedim bu Kadar /ozür bile dilemedi :(
- +1 yıl
Bak canım, ona biraz zaman ver, kendine yediremeye bilir kendince gurur yapabilir. Zamanla geçer diye umuyorum, ama Sen yine de bişey deme üsteleme, bişey olmamış gibi davran ve konuyu değiştir eskiye dönme, eskiye ait bişey konuşmayın... En önemlisi eğer ki gerçekten ciddi düşünmüyorsan ileriyi görmüyorsan hiç üsteleme ve bitir gitsin kendine yazık gençliğine güzelliğine yazık
hani surada yapilan yorumlara bakiyorum da bir asmadiginiz kalmis.. hayir sevgili olma hali her hakki taniyormu bir digerine.. kaldı ki küfür nedir ya.. kızlar niye ezdiriyorsunuz kendinizi bu kadar kim l*n onlarda sizin üzerinizde sizden fazla söz sahibi olmaya kalkisiyorlar.. insan kiskanir kardesim sevdigini ama kollayip gözetir sahip cikar.. siktiri boktan seyler yuzunden agza alinmayacak hakaretler kufurler edemez asagilayamaz bagiramaz.. bence burada ayrilmasi iliskiyi bitirmesi gereken kisi sensin.. kendi yasamin üzerinde kimseye haddinden fazla hak verme...
52 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun için çok haklısın :)
Aile & Toplum konusunda 322 cevap paylaştı. öncelikle erkek arkadaşını tebrik ederim benim türümün başka örneklerininde olduğunu öğrenmek güzel :) ... kim haklı kim haksız olayına gelincede küfür kabul edilemez birşey keşke söylemeseydi ama karşılığında da senin daha dikkatli davranman gerekir... eee sonuçta hayatında birisi var öyle başı boşmuş gibi hareket etmek doğru değil... son olarak bende benzer durumlar yaşadım yaşıyorum da sonuçta o da pişmandır özür dileyin karşılıklı hatalarınızı anlayın ders çıkarın bir dahada üzmeyin birbirinizi
12 Yorumla
Soran+1 yılDün gece aradı beni konuşma aynen şöyle o : "nasılsın" ben: "iyiyim bıraktığın gibiyim sen nasılsın "o : "ben huzursuzum iyi değilim" ben : "neden" o : "bilmem sana sormak lazım" ben : "benim hatam yok" o: "yok öyle mi ben sana kaç kere söyledim görüşme gitme yapma diye dinlemedin burnunun dikine gidiyorsun "ben :" ben sana görüşmeyeceğim dedim mi onlarla tanış dedim ön yargılı davranma dedim niye beni dinlemedin" o : "bak hala anlamıyorsun anlamayacaksın da sana dediklerimde zerre kadar pişmanlık duymadım" ben : "niye aradın o zaman "o : "bilmiyorum bunları yüz yüze konuşalım olur mu" ben : "tamam iyi geceler" o : "iyi geceler telefonunu açık tut mesajlarima da cevap ver" ben : "benimle bu şekilde emirli konuşma" o : "yine başladık off tamam ararım öyle konuşalım" ben : "tamam" dedim bu Kadar /ozür bile dilemedi ne yapayım ben şimdi
- +1 yıl
seni çok iyi anlıyorum bende birebir aynılarını yaşadım ve şimdi daha iyiyiz sizde iyi olursunuz merak etme azıcık alttan alın karşılıklı... şunu da söyleyeyim bir sonra ki konuşmanız bir nebze daha yumuşak gececektir. senden tam olarak beklediği tamam hatalıyım özür dilerim ve seni bir daha böyle bir durumla karşı karşıya bırakmayacağım çünkü bende bekledim bunu sonunda söyledi bende hatalıyım lüfür etmemeliydim özür dilerim dedim ve buzları karşılıklı erittik :) ... bu şekilde davranın aranız düzelir inşallah
açıkcası şu an empati kuruyorum sevgilin çok haklı, birde sen empatini kur sen olsan ne yapardın? dudak büzüştürüp trip atardın. adam hiç değilse kızmış ama küfür etmesi doğru değil. dua et adam senden ayrılmamışta, arkadaşlarınla eğlenmeye gidiyorsun ve bundan erkek arkadaşının haberi yok, bu erkek için ne büyük hayal kırıklığı biliyormusun o seni evinde oturuyor biliyor, ya başına bir şey gelse oralarda bir kaza geçirsen hiç düşünüyormusun bu adamın yaşıyacağı acıyı, sadece 5 dk nı ayır ve kendini onun yerine koy.
117 Yorumla
Soran+1 yılTamam ben de düşündüm bunu. Keşke böyle olmasaydı ben zaten eve gelince geç oldu yarın ararım diye düşündüm tahmin etmezdim böyle olacağını. Aynısını yapsa ki yapamaz böyle bir şeyi ben de konuşmazdım. Biliyorsunuz ki kız ve erkek aynı değil aynı yaratılmadı. Ben kendimden eminim yanlış bir şey yapmadım yapmam da zaten
- +1 yıl
senin gitmeden önce araman gerek ne olursa olsun, ulaşamadınmı telefonumu kapalı bir mesaj atıp öyle gitseydin, ya adamı bir şekilde haberdar etseydin, sen öyle diyorsun ama o adam kim bilir neler düşündü belkide senin onu istemediğini bile düşündü, ya da artık ondan sıkıldığını anladı belkide senin düşüncen bu yönde değil ama o öyle düşündü herşey iki bacak arası namus değildir sana bir taktik önerim eğer gerçekten seviyorsan ara gönlünü al sonra eğlenmeye gittiğin arkadaşların bir gün ayarla, erkek arkadaşınıda ikna et ve o arkadaşlarınla tanıştır. en azından adamın aklındaki kurt ölsün ve arkadaşların gerçekten iyise ve iyi bir ortama sahipsen zaten ettiği küfürlerden de kendisi utanıp oda senin gönlünü alıcaktır ;)
Soran+1 yılBen çok seviyorum ama arayamam ki :( arkadaşlarım çok yakın ve güvenilir insanlar. Tanımıyor tanısa da izin vermezdi Çağırsam gelmezdi sevmiyor öyle şeyleri. O kendi arkadaşlarıyla takılmayı tercih ediyor. Zorla aynı ortama sokmak istemiyorum. 15 ayda beni tanıyamadıysa güvenmiyorsa ne yapayım söyleyin onu uygulayayım?
Soran+1 yılİnsan aşık olacağı insanı seçemiyor ki. Ben de isterdim mükemmel huylu dört dörtlük birini ama kendim de dahil öyle değiliz işte. Bazı insanları ya olduğu gibi kabul edeceğiz ya da değişmiyorsa Elveda deyip bitecek. İşte zor bir karar oluyor eğer sevgi varsa
- +1 yıl
hiç aşık olmadığım için bilemiyorum benim ilişkilerim hep tek taraflı olmuş zamanla sevmişimdir, aşıksan o zaman ara gönlünü al bu iş burada bitsin oda seni seviyorsa küfür ettiği için belki özür diliyebilir ama dilemiyede bilir. büyüklük sende kalsın ikinci hatasında dehle gitsin tohumuna para vermedin ya...
Soran+1 yılGururum incindi ya sevmem de biraz konuşmasam iyi olacak :( Adım gibi biliyorum Özür dilemez. Çünkü kendini haklı görüyor
Soran+1 yılAradı aradı aramazsa keyfi bilir.
Soran+1 yılAlakası yok :) inatçıyım ben
Soran+1 yılHiç de bile :)
Soran+1 yılAradı konuşuyoruz da böyle değişik eskisi gibi değil daha bir kıskanç olmaya başladı özür dilemedi hala öyle
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim ;)
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ya unutmak nasıl oluyor merak edıyorum yani insan biyere giderken bile hayatım napıosun ben smdı arkdslarımla sınemaya gıdıorum yazamıcam merak etme falan yazar yani.. O konuda haksızsın ama bu sana küfür etmesini haklı çıkarmaz. Böyle bileye küfür ediosa ilerde daha ciddi durumda saldırmaya bile kalkabilir. ilişkinizde saygı kalmamış anladığım kadarıyla en azından onun gözünden saygı falan kalmamış. Bu şekildede uzun sürmez bitebilir
24 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın benim hatam ilişkiye başlamaktı. Hiç isteğim yoktu çünkü. Kendine zarar vermesinden korkuyorum. Sevgisinden emin bile değilim tehdit ediyor agresif kıskanç ruh hastası insan
- +1 yıl
Hemen uzaklaş
Soran+1 yılCidden korkuyorum yapamıyorum. Diyelim ki yaptı ben vicdan azabından ölürüm herhalde. Belki blöf yapıyor haklısın ama bunu riske atamam.
+1 yılYazık, vallahi yazık. Yapılan yorumları okuyorum da çoğu erkek ayrılırdım falan demiş. Sevgiyi çok hafife alıyorlar. Bunlardan bir b. k olmaz. İnsanlık hali unutabilirsin, hani ufak tefek belli eder kızdığını belki ima eder ama küfür son derece yanlış. İnsan sevdiğine kıyamaz, aç telefonunu düzgün bir dille anlat. Küçük değilsiniz, ergenler gibi davranıp olayı büyütmeyin bence. İki yetişkin olarak çözebilirsiniz.
23 Yorumla
Soran+1 yılOlayın üzerinden baya zaman geçti. Şöyle söyleyeyim şu an konuşuyorum tehdit ediyor beni. Artı ne özür diledi ne bir şey pişman falan değil yani
- +1 yıl
Ne için tehdit ediyor?
Soran+1 yılİntihar ederim falan diyor
+1 yılCocuk hakli ona gittigini soylemeyi unutsan bile kizacak olsa dahi ona soylrmeyi unuttum ama gittik felan demeliydin... sinjrlenmesi cok dogal ama ben bir erkegin bir bayana kufur etmesini hos karsilamiyorum... bir kere taviz verirsen bu boyle devem edicek... ben insanlarin sinirliykenki sozlerinide umursarim cunku o an hissttiklerin ap acik ortaya cikiyor... sinir yuzunden soyleyip soylememen gerekenleri ayiramiyorsun... ve kufur cok agir bunu diyerek hakliyken haksiz oldu sevgilin bence
210 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın söylediklerinde :) o an küfür hakaret edince bir şey diyemedim fırsat bırakmadı zaten. Cevap vermem öyle bir şeyle ilk defa karşılaşıyorum bilemedim
- +1 yıl
Yani insan bazen tokadi patlatirim dedigi olaylar gercek olunca soktan tepki veremiyor senide anliyorum. ama ona soylemelisin haksizim kabul ediyorum ama sen sana ait olan bir bayana nasil kufur edersin, ben senin bana verdigin degeri gordum orada diyebilirsin yani ben ne kadar kirildigimi anlamasini isterdim
Soran+1 yılDün gece aradı beni konuşma aynen şöyle o : "nasılsın" ben: "iyiyim bıraktığın gibiyim sen nasılsın "o : "ben huzursuzum iyi değilim" ben : "neden" o : "bilmem sana sormak lazım" ben : "benim hatam yok" o: "yok öyle mi ben sana kaç kere söyledim görüşme gitme yapma diye dinlemedin burnunun dikine gidiyorsun "ben :" ben sana görüşmeyeceğim dedim mi onlarla tanış dedim ön yargılı davranma dedim niye beni dinlemedin" o : "bak hala anlamıyorsun anlamayacaksın da sana dediklerimde zerre kadar pişmanlık duymadım" ben : "niye aradın o zaman "o : "bilmiyorum bunları yüz yüze konuşalım olur mu" ben : "tamam iyi geceler" o : "iyi geceler telefonunu açık tut mesajlarima da cevap ver" ben : "benimle bu şekilde emirli konuşma" o : "yine başladık off tamam ararım öyle konuşalım" ben : "tamam" dedim bu kadar
- +1 yıl
Bence senin beim hatam yok cumlen disinda konusmayi cok iyi yapmissin... senin haber vermen gerekiyordu, unuttun ama o zamnda o aska bir yerden ogrenmeden soylemeliydin... ama soylediklerim konusunda pisman degilimi saskinlikla okudum, lutfen onu buna pisman et... ne kadar kirildigini anlat ona... Arayip konusmaniza sevindim ayrica, konusarak cozebilirsiniz
Soran+1 yılPişman değil Özür de dilemedi biliyordum zaten böyle olacağını çok inatçı görmen lazım ben şaşırmadım yani :( bir de yüz yüze konuşalım bakalım ne olacak o zaman da yazarım
- +1 yıl
bence ondan soylemedigin icin bastan ozur dile, sonra da de ki ben haksiz oldugum konuda ozur diledim bunu kabul edebiliyorum, peki sen bir kiza kufur edip ozur dilemeyecekmisin? Senin pisman degilim dedigin sozleri ben unutamiyorum :)
Soran+1 yılCanim aynısını söyleyeceğim kopyalayayım unutmadan. Bakalım ne diyecek ben de merak ettim.
- +1 yıl
Aynen de lutfen... ve istersen bana ozelden de devamini anlatabilirsin... insallah sana pisman oldugunu soyler de biraz icin rahatlar
Soran+1 yılTamam canım teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Ne demek :)
Çocuk haklı falan değil. Türkiyedeki ilişkiler problemli. Türk erkekleri bayaaa problemli. Baştan akıllılık yapıp mal insanlarla sevgili olmadığım için böyle problemlerim olmuyor. Senin için en hayırlısı ayrılmak ama şimdi ayrılmayacağını biliyorum. bekle kendi kendine olucak
saat 7de girdiniz 9.30da çıktınız diyelim bunun nesi geç amk? sana çocuk muamelesi yapıyor bildiğin34 Yorumla
Soran+1 yılCanim ne biliyim off hep böyle ve böyleydi baştan çok mu taviz verdim diyorum kendime. Sadece saat olsa neyse hem erkekler de var hem de başka bir yerden gördü ve sakladığımı düşünüyor
Soran+1 yılValla bence de sorun değil erkek olması güvendiğim insanlar. Ben kıskancım ama bu kadar kısıtlama yapmıyorum hakkımda yok zaten.
- +1 yıl
burada erkekler sevgililerini emanet gibi görüyorlar onları korumaya çalışıyorlar. ülkemizin kadınlarının beyni yıkandı kendilerini korumayı öğretmediler erkeğe sığınmayı öğrettiler. şimdi yavaş yavaş düzelse de yeterli değil. sakın kendini ezdirme arkadaşım o adama haddini bildir lütfen bırak birlikte takıldığın erkeklerden o değil sen kendini koru
- Aile & Toplum konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılYa tamam bir bakıma haklı enişte bey, sinirden küfür etmiştir, ama bu haklılığı sana küfür edebileceği anlamına gelmez. Tribinin üstüne trip at sende ben ne yaparsam yapayım bana küfür etmeye hakkın yok çok ayıp vs gibi saldırıya geç :D onun tribiyle ilgilenme kendi tribin daha önemli unutma. o özür diletilecek ;) :D
13 Yorumla
Soran+1 yılAhaha canım ya Koç Burcu o dilemez o biliyorum Ben de Akrep burcuyum ama inatçı ya. Bana s*iktir git hayatımdan o* rospu diyen biri kaldıramıyorum. Haklısın dediğini yapıcam
- +1 yıl
benim 4 senelik erkek arkadaşım da koç burcu. eşek gibi diliyorlar o özürü sen merak etme ne yapacağını bil yeter ki :)
Soran+1 yılTamam canım inşallah :)
Anacım sen nediyorsun, tabiki, de sen haksızsın napmıssın ya nasıl unutursun böyle şeyi, birde yüzüne kapamış cevap vermiyormuş, bu kadar olur peeeeeeeeeeeeeeeees valla peeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees arkadaşım insan demezmi hem suçlusun hem güçlü birde kaçınıyor kavgadan, değil küfürü ben olsam varsa neler yapmazdım bu nedir nedir yaniiii HAKSIZSIN
17 Yorumla
Soran+1 yılCanim kızmayın bana. Birazdan açımdan bakın unuttum gerçekten ve duymadığım küfür hakaret edince cevap veremedim şok oldum o anda :(Dün gece aradı beni konuşma aynen şöyle o : "nasılsın" ben: "iyiyim bıraktığın gibiyim sen nasılsın "o : "ben huzursuzum iyi değilim" ben : "neden" o : "bilmem sana sormak lazım" ben : "benim hatam yok" o: "yok öyle mi ben sana kaç kere söyledim görüşme gitme yapma diye dinlemedin burnunun dikine gidiyorsun "ben :" ben sana görüşmeyeceğim dedim mi onlarla tanış dedim ön yargılı davranma dedim niye beni dinlemedin" o : "bak hala anlamıyorsun anlamayacaksın da sana dediklerimde zerre kadar pişmanlık duymadım" ben : "niye aradın o zaman "o :"bilmiyorum bunları yüz yüze konuşalım olur mu"ben : "tamam iyi geceler" o : "iyi geceler telefonunu açık tut mesajlarima da cevap ver" ben : "benimle bu şekilde emirli konuşma" o : "yine başladık off tamam ararım öyle konuşalım" ben : "tamam" dedim bu Kadar/ozür bile dilemedi
Soran+1 yılKendince bir sınırlamalar koyuyor bu yüzden tartışma oluyor 15 aydır beraberiz hep böyleydi sonradan değişmedi yani . Ben ilk başlarda diyordum seviyor kıskanıyor zamanla düzelir benim istediğim gibi olur ama olmadı 25 yaşında bir insanı değiştiremem kimse kimse için değişmek zorunda da değil. Benim hayatıma baştan aşağı karışır burada benim de suçum az da olsa var başta çok rahat davrandım
- +1 yıl
Son yazdığından sonra ,, düzelir dedim ama diye bir cümle çok can yakıyordur biliyorum, napman gerektiğini aslında sende biliyorsun, ama ona bağlılığından dile getiremiyceksin eminim ama bazı şeyleri gör ki görüyorsun, baska birşey soyliyemiycem, bazan kalbini sesini dinlemeyi bırakmalı insan bilmiyorum
Soran+1 yılne yapacağımı bilemiyorum şu anda kalbimin sesini dinlemeyi o kadar çok isterdim ki ama yapamıyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama bazılarının düşünceleri önerileri aklıma yatıyor onları kopyala yapıştır yapıyorum :) iyi düşünmem lazım ilk defa bu kadar ayrı kalıyorum ondan :(
Aile & Toplum konusunda 484 cevap paylaştı. nedir bu eşya gibi sahiplenilmeye razılığınız? az bir serin gelecek. edebini adabını bilecek. sonra bir de yerini bilecek. önce adam olacak. o kadar küfür hakaretten sonra sen hala böyle bir yaratıktan hoşlanıyosan insanlığından şüphe ederim. bir kere kim olduğunu sanıyor da bu kadar ileri gidiyo? yol ver gitsin. değmez böyle yaratıklara. 3 gün sonra arayıp pişmanlık destanı yazmaya başlar zaten. o zaman da boşver sürünsün densiz.
32 Yorumla
Soran+1 yılBu sahiplenilmek değil aslında farklı bir duygu anlatamıyorum belki ama içimde bitiremedigim şeyler var. Onu iyi tanıyorum özür dilemez dilemedi deDün gece aradı beni konuşma aynen şöyle o : "nasılsın" ben: "iyiyim bıraktığın gibiyim sen nasılsın "o : "ben huzursuzum iyi değilim" ben : "neden" o : "bilmem sana sormak lazım" ben : "benim hatam yok" o: "yok öyle mi ben sana kaç kere söyledim görüşme gitme yapma diye dinlemedin burnunun dikine gidiyorsun "ben :" ben sana görüşmeyeceğim dedim mi onlarla tanış dedim ön yargılı davranma dedim niye beni dinlemedin" o : "bak hala anlamıyorsun anlamayacaksın da sana dediklerimde zerre kadar pişmanlık duymadım" ben : "niye aradın o zaman "o :"bilmiyorum bunları yüz yüze konuşalım olur mu"ben : "tamam iyi geceler" o : "iyi geceler telefonunu açık tut mesajlarima da cevap ver" ben : "benimle bu şekilde emirli konuşma" o : "yine başladık off tamam ararım öyle konuşalım" ben : "tamam" dedim bu Kadar/ozür bile dilemedi
- +1 yıl
dediğim gibi sal gitsin. kendini idare etmekten aciz biri senin hayatını yönetmeye çalışıyo. kurduğu her cümlede amacı sana itaat ettirme amacı var. ayrıl kurtul, bir süre sadece alışkanlıktan kaynaklı bir eksiklik yaşarsın. o da zamanla geçer böyle biriyle hayat çekilmez. aslında bunlardan fazlasıyla var. kendine güveni olmayan bu tipler karşılarındaki insana da güvenmez. tepeden tırnağa da komplekslerle donanmış olduğundan ne olduklarının da farkında değiller. sen ne anlatırsan anlat, anlamaya çalışmayacak bile. değmez.
+1 yılKendini unuttuğunu söyleyerek savunuyorsun da bu da başlı başına hata zaten. Hatta bilerek söylemesen bu kadar koymaz insana. İnsan sevdiğini unutur mu hiç? Küfür etmesi yanlış ama insan sinirlendiğinde kendini kontrol edemiyor. Bence kendini haklı görmek yerine kendini erkek arkadaşının yerine koy ve o seni ve böyle bir durumdan sana haber vermeyi unutup, başka kızlarla sinemaya gitseydi ne hissederdin onu düşün.
Yanlış bir şey yapmamış olabilirsin, kendini haklı da görüyor olabilirsin ama yine de erkek arkadaşın haksız değil. Davranışları da normal.11 Yorumla
Soran+1 yıleve geldiğimde geçti ben de yarın söylerim benden duyar diye düşündüm. olmadı ne yapayım :( o kadar küfür hakaret cevap mi verseydim yoksa küfür ettiği için teşekkür mü etseydim? Dün gece aradı beni konuşma aynen şöyle o : "nasılsın" ben: "iyiyim bıraktığın gibiyim sen nasılsın "o : "ben huzursuzum iyi değilim" ben : "neden" o : "bilmem sana sormak lazım" ben : "benim hatam yok" o: "yok öyle mi ben sana kaç kere söyledim görüşme gitme yapma diye dinlemedin burnunun dikine gidiyorsun "ben :" ben sana görüşmeyeceğim dedim mi onlarla tanış dedim ön yargılı davranma dedim niye beni dinlemedin" o : "bak hala anlamıyorsun anlamayacaksın da sana dediklerimde zerre kadar pişmanlık duymadım" ben : "niye aradın o zaman "o :"bilmiyorum bunları yüz yüze konuşalım olur mu"ben : "tamam iyi geceler" o : "iyi geceler telefonunu açık tut mesajlarima da cevap ver" ben : "benimle bu şekilde emirli konuşma" o : "yine başladık off tamam ararım öyle konuşalım" ben : "tamam" dedim bu Kadar/ozür bile dilemedi
Ben genelde bu durumda pozitif ayrımcılık yapardım ancak bu sefer vicdanım rahat bir şekilde söyleyebilirim ki %100 haksızsın. Sen sevgilim dediğin insanı "unuttum" diyebiliyorsan ilişkinizde çooook büyük boşluk ve eksiklik vardır. Bir de üstüne telefonu yüzüne kapatıp habersiz bırakmak demek hepten adamın kendi başını yemesine sebep olur. Büyük konuşmamak için "ben olsam" diye bir cümle kurmak istemiyorum ama gerçekten sevgilinin verdiği tepki ÇOK normal.
114 Yorumla
Soran+1 yılNormal mi? Yapmayın Allah aşkına. Hepimiz insanız unutmak da hatırlamak da bizim için. Yüzüne niye kapattım? Küfür ettiği için. Bir de cevap mi verseydim. İlk defa başıma geldi boyle bir şey şaşırdım
- +1 yıl
O zaman ayrılın yani ne denebilir. Küfür etmiş ve küfürü hiç haketmediğini düşünüyorsunuz o zaman öz saygınızı korumak adına ayrılmak zorundasınız ama ben küfür olmasa bile bir tepkiyi hakettiğinizi düşünüyorum. İlk olarak erkekli bir ortama gitmeniz sevgiliniz için bir mesele, birde akşam vakti haber vermeden gitmek anlatmamak bir mesele, bunu bir başkası aracılığı ile öğrenmek ekstra bir mesele, üzerine de verdiği tepkiyi haksız görüp üzerine karşı tepki göstermeniz ayrı bir mesele. Bazı konularda rahat bir insansınız, yanlış anlamayın ikili ilişkilerde birbirinden haberdar olmak ve görüş almak gibi sorumluluklarınız gelişmemiş pek. Karşınızdaki de haklı bir tepki gösterince -küfür olmaması gerekirdi- hiç sorumluluk almadan karşı tepki vermeye geçiyorsunuz bu da "ben" kavramınızın ön planda olduğunu gösteriyor. İlişkiniz çok sağlıksız ve saygısız ilerliyor, siz sorumsuzluk yapıyorsunuz sevgiliniz de saygısızca konuşuyor. Uzun sürmesi mucize olur. Unutamayacağınız bir insanla olun.
Soran+1 yılDün gece aradı beni konuşma aynen şöyle o : "nasılsın" ben: "iyiyim bıraktığın gibiyim sen nasılsın "o : "ben huzursuzum iyi değilim" ben : "neden" o : "bilmem sana sormak lazım" ben : "benim hatam yok" o: "yok öyle mi ben sana kaç kere söyledim görüşme gitme yapma diye dinlemedin burnunun dikine gidiyorsun "ben :" ben sana görüşmeyeceğim dedim mi onlarla tanış dedim ön yargılı davranma dedim niye beni dinlemedin" o : "bak hala anlamıyorsun anlamayacaksın da sana dediklerimde zerre kadar pişmanlık duymadım" ben : "niye aradın o zaman "o : "bilmiyorum bunları yüz yüze konuşalım olur mu" ben : "tamam iyi geceler" o : "iyi geceler telefonunu açık tut mesajlarima da cevap ver" ben : "benimle bu şekilde emirli konuşma" o : "yine başladık off tamam ararım öyle konuşalım" ben : "tamam" dedim bu kadar/ bu şekilde nasıl devam edicem özür bile dilemedi
- +1 yıl
Birebir aynıları benimde başıma geldi ve bu sorunu çözdüm. Erkekler genelde kız arkadaşlarının kendi ekseni dışındaki çevresini ve özellikle erkek arkadaşlarını benimsemez, bu genetik bir miras olan korumacılık duygusudur. Korumacılık, günümüzde artık amiyane tabirle kıroluk olarak görüldüğü için erkekler üzerinde bir baskı oluştu. Erkek bu iç dürtüsünü neredeyse hiç yok edemez ancak şeklini değiştirip kamufle etmeye çalışır. Şöyle ki; artık "geri dur" "uzak dur" "sınır koy" gibi katı kelimeler yerine "görüşmeni istemiyorum" "bilmiyorum içime sinmiyor" "ilişkimizin iyiliği için" gibi laflar kullanılmaya başlanıyor fakat bunlar ilk halin sadece süslenmiş halidir. Erkekler bir süre sonra bu istekleri dolayısı ile ilişkilerinde sorunla karşılaşıyorlar ve sıraki oluşan fikirleri ise "değer bilmiyorlar, sevdiğim için böyle oluyor" diyorlar. Kızlar artık geniş çevreye sahip olma konusunda çok ön plana çıkmak gibi bir psikolojiye büründüler ve geri adım atmıyorlar. ...
- +1 yıl
Bu durum pek çok soruna sebep oluyor. Kızlar erkeklerin doğal hallerini artık kaba, çekilmez ve katlanılmaz bulmaya başlıyorlar ve hiç çekinmeden erkeklerin bu gibi istekleri karşısında ilişkilerini gözden geçirip çoğu zamanda bitiriyorlar fakat işin garip yönü bir erkeğin yanından sırf erkek olduğu için kaçıp başka bir erkeğe koşuyorlar. Daha katlanılabilir, daha uysal ve daha "sıkmayan" bir erkek... Bu dahaların sebebi ise erkeğin doğallıktan koparak artık hormonal, psikolojik ve fizyolojik olarak daha az "kalite"ye sahip bir erkek olmuş olmalarıdır. Bu bir hakaret değil ya da maçoluğu yüceltme değil sadece gerçek. Bir kertenkelenin kuyruğuna bakıyoruz, zemini tanımasını, çevresel etkileri saptamasını ve daha pek çok şeyi bu kuyruk ile sağlar kertenkeleler ancak çevre onlardan daha hızlı koşmalarını istediği an kertenkele bu koşula ayak uydurmak adına kuyruğunu bırakır ve daha hızlı koşarak hayatta kalır. Erkekte aynı şekilde çiftleşmek ve soyunu devam ettirmek için istenilenile yapar
- +1 yıl
Bunu yaptıktan sonra ise o artık ilk halindeki doğal ve güçlü karakteri olan erkek değildir. Pasifleşmiş ve evrime uğramıştır. Aynı örnek kurtlarda da vardır, Kurtlar ilk yerleşik insan topluluklarına yaklaştıkça, insanlar tarafından saldırıya uğramıştır, ona saldırılma sebebi sadece onun doğal halidir. Bir süre sonra bu yerleşkelerle daha çok temasa geçen kurtlar hem insanların üstünlüğünü kabul eder hemde onlardaki besinden faydalana bilmek için saldırganlığına ket vurup daha uysal davranır. İşte çok eski tarihlerdeki bu eylem sebebi ile bugün bildiğimiz süs köpekleri oluştu, taa kurtlardan finolara geldi iş ve insanlar bu finoları kurtlardan daha çok sevdi. Kızlarda bu finolaşma evresine olan erkekleri daha çok sevdi çünkü hükmedebilme arzularını tatmin edebiliyorlardı. Erkekler ise kurttan finoya geldikçe işlevselliklerini kaybettiler. Güçleri muazzam derecede azaldı, zeka seviyesi olabildiğince düştü, üreme kabiliyetleri azaldı ve kısır genler çoğaldı.
- +1 yıl
Erkeği bu artılardan vazgeçiren ise insanların gözüne girip besine daha kolay ulaşmak isteyen kurtlar gibi kadınların gözüne girip daha tercih edilebilir olma hissidir. Hastalıklı bir evrim sürecidir. Erkeklik kadınlar sebebi ile koy olma ile karşı karşıya gelecekte, bu öngörülüyor. Ve kadın hala inatla, hükmedici, baskın, ilkel erkek tanımlarına yüz dönüp finolaşanları seçiyor ve daha da finolaşmanın önünü açıyor. Erkek eşittir Kurttur, Fino ise zaman içerisinde kurttan yapay ve doğal seçilimler ile oluşmuş bir kurtcuktur ve Kurtun doğadaki yerine finoyu koyarsanız yok olur, bu denklemde çıkan sonuç ise kurttan gelmek kurt olmaya yetmiyor, kurt isen özelliklerini muhafaza etmen gerekiyor demektir. Erkek eşit değildir finolaşan erkek. Doğal düzeni ve hayatı korumak için, erkeğin korumacı vasfından taviz vermesini beklemek insanlığa yakışan bir tutum değildir. Erkek, erkek olarak kalmalıdır, delikanlılık raconu değil bu, erkek varolmalı ise bir noktada bu değişim durmalıdır...
- +1 yıl
Durmaz ise erkek fino olur, doğada erkekğin yerine finolaşmışını koyamazsın, Dolayısıyla erkek bir süre sonra yok olur. Günümüzde ilişkilerde bu denge yitirildiği için psikologlar artık yetmiyor ve çiftler için özel merkezler kuruluyor. Erkek sadece neslin devamı için bir üreme aracı değildir, koruyucu kollayıcı ve yoldaştır. Bir erkek kurt nasıl dişi kurtu ısırıp zarar vermiyor ona çok saygı duyuyor onu koruyorsa, erkekler de kadınlarını öyle koruyor ve kolluyor, zarar vermek ve sıkıntı yaratmak erkeğin işi değildir. Fakat dişi kurtlar ne zaman kurt olmaktan vazgeçip değişmeye başladı, erkek kurtlarla aralarında sorunlar ve uyuşmazlıklar çıkmaya başladı. Uzun uzun anlatma sebebim ise kurtlarda görülen bu canlı evrimin insanlarda da sürüyor olması. Ciddi manada farkındamısınız bilmem ama artık erkekler kadınlara o kadar değer vermiyor. Bu aslında tamamen bir savunma mekanizması. Nasıl ki kendi niyeti ile evcilleşmemiş bir kurdu alıp kafese kapatırsanız kendi boğazını ısırarak kendini..
- +1 yıl
... boğuyor, işte erkekte bir anda çok beklenti sahibi kızlarla bir araya geldiğinde özünü korumak adına kızlara sırt çeviriyor. İşte en tehlikeli olayda burada başlıyor, erkek korumacı iç güdüsünü bırakmak yerine korumayı istemediği ve çok umursamadığı kızlara yöneliyor. "Rahat adam" tabiri, "ciddi ilişki düşünmüyorum" lafları işte hep bu işleyiş yüzünden oluşmuş psikolojik saplantılardır. Erkek artık değer vermekten korkuyor, çünkü değer verirken içten ve doğal oluyor, çok korumacı oluyor ve bu hallerini kadın sevmiyor, o da "ben de böyle arkadaş işine gelirse" kafasına mecburen geçiş yapıyor. İşte kadınların zorladığı bu evrim sonucunda zararlı çıkanlar bugün görüyoruz ki yine kadınlar oluyor. Çok eşlilik, kadına şiddet, kadın ruhundan anlamama, kadına değer vermeme, kadın erkek arası iletişim bozuklukları, "kocam eve geliyor yüzüme bile bakmıyor konuşmuyor" lar. Bilimsel olarak bakılırsa sizin bu isteklerinin doğaya aykırı ve zararlı, en başta da size. ...
- +1 yıl
Erkeklerin, kurtlardan farkı ise mantıklarını daha iyi kullanacak kadar geliştirmiş olmaları. Kurt "heryer kar kış ama insanların etrafında hep sıcak yuva ve besin var, bunlara saldırmamak daha iyi" diyerek kendinden ödün verirken, erkek ise "koruyorum, düşünüyorum, içimden böyle geliyor ama kadınlar bu tarzdan hoşlanmıyor o zaman böyle davranmayayım, biraz şekil değiştireyim" demiyor "Kadın istiyor diye neden huzursuz olduğum ve karakterime uygun olmayan şekilde davranayım, en iyisi ikili ilişkilerde karşındakini çok takmamak, baktın olmuyo boş ver gitsin onlarsız da var olursun" diyor. Sana gelecek olursak sende erkeğinin içgüdüsel tavırlarından ve bu içgüdüler kaynaklı yasaklarından isyan ediyorsun büyük ihtimalle oturup adam akıllı konuşamadığınız için ayrılacaksınız ve sen başka bir erkeğe gideceksin ve çoğu kadında senin gibi yapacak, yani sizin seçtiğiniz erkeklerin nesli devam ederken beğenmedikleriniz doğal seçilime uğrayıp azalacak yok olacak...
- +1 yıl
Doğru değil bu. Bir erkek size değer veriyor ve korumacı ise öpüp başınıza koymanız gerekir çünkü aksi durumda emin olun ki kadına çok önem vermeyen ve daha kendini düşünen bir erkeğimsi ile karşı karşıyasınızdır. Bir erkek olarak, arkadaşlarımdan çevremden görüp erkek muhabbetlerinde delillerini bulduğum bu fikirler neredeyse %85 in üzerinde bu şekilde işliyor. "Boşver abi ne uğraşıyosun bas tekmeyi" mantığı tüm erkeklerde nerdeyse. Sizin bu yapay seçiliminize erkeklerin karşı olarak sunduğu savunma mekanizması bu. Modern çağda illa korumacılığa gerek yok diye düşünebilirsiniz ancak doğalı bozmaya da gerek yok. Ben şahsen sevgilimle aynı konuşmaları yaptım sizin gibi ve sonra şu an yazdıklarımın hepsini bir bir anlattım ve "ben seni koruyunca mutluyum, çevrene hakim olunca güvende hissediyorum ve bu çok doğal, ben bunu değiştirmem çünkü mutsuz olurum, seni herşeyden çok seviyorum ve bu sevgimi beni değiştirmek pahasına çöpe atmamalısın bence. İlişkimizi ne kadar doğala yakın tutarssak.
- +1 yıl
... o kadar mutlu oluruz. benim fikrim bu. çevrendeki arkadaşların özellikle erkek olanlar beni huzursuz ediyor çünkü benden önce tanıdın ya da benle alakası olmayan bir şekilde tanıdın onları ve ben onlarla arkadaş olmak istemiyorum, seninle beraber edindiğimiz ve edineceğimiz yeterince ortak arkadaşımız var, ben gerçekten fazlasını ötesini berisini istemiyorum ama zorla "ön yargılı olma" falan diyerek kimseyi kabul ettirmeye çalışma, benim en iyi arkadaşım sensin senin en iyi arkadaşında ben olurum eğer bunlarda hem fikirsek" dedim ve sevgilime de mantıklı geldi ve kabul etti, bana haber vermeden gezmez tozmaz arkadaşları ile görüşmez, bende aynı şekildeyim ve bunları birbirimize hatırlatmak zorunda kalmadığımız için kimse bir baskı hissetmiyor üzerinde. şu an dünyadaki en mutlu çift bile olabiliriz, 4 yılın ilk 2 yılı aynı sorunlar vardı ancak 2 yıldır ise birbirimize ses bile yükseltmedik gayet sorunsuz ve sosyaliz de...
- +1 yıl
Bitiriyorum :) özetle olay aynı kafada olmakta ve mantıklı olmakta bitiyor, senin erkek arkadaşında böyle düşünüyor ancak kendini tam ifade edemiyor, ben sadece bu derdimi anlatmak için 10 dan fazla kitap okudum ve saatlerce günler araştırma yaptım, ulaştığım sonuç ise beni mutluluğa taşıdı demek ki en azından benim açımdan bu uzun uzun yazdıklarım "doğrudur" ve pragmatik olarakta pozitiftir yan işimize yarayan bilgilerdir. Sen direkt olarak al uygula demiyorum burdaki esası anlasan yeter, o da, oturup karşılıklı olarak isteklerinizin uyuşup uyuşmadığını konuşmak ve orta bir nokta bulmaya çalışmak. Bunu yaparsanız herşey hallolur, belki ayrılırsınız belki mutlu olursunuz ama sonuç olarak sorun çözülür. Kadınların maskülerleştiği, erkeklerin efemine olduğu bir dünya istemiyorum, uzun uzun yazdım ve gerçekten ana fikri veriyorum şimdi tek cümle ile "seviyoz da kıskanıyoz, koruyoz" :) benden bu kadar, insanlar birlerini olduğu gibi kabullenmeli yoksa çok fazla sorun çıkıyor.
Soran+1 yılTeşekkür ederim :) Bu mesajını kopyala yapıştır yapıyorum izninle :) Bu açıdan düşünmemiştim doğrusu. Şöyle söyleyeyim ben onu çok seviyorum ve onun sevgisinden şüphem yok fakat yapmadığım şeyler yüzünden üstüme çok geldi kalbimi kırdı. Onun o sözlerini unutamıyorum. Bunlar da kıskançlık sahiplenme duygusuyla mı yani? Yüz yüze konuşmakta fayda var. Daha iyi ifade edeceğim kendimi. Her şeyi konuşacağım. Bir de özür dilemez eminim. Benim onu olduğu gibi kabul etmekten başka bir şansım yok kaybetmek istemiyorum. Anladım ki 25 yaşında ve 15 aydır beraberiz ben onu istediğim kalıba sokamam. Hakkım da yok ki. İstediği gibi doğal olsun bu benim canımı acitsa da böylesi daha iyi
Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı. Ne varki bunda her zaman birlikte olucaksınız diye bir şey yok Ve gittiğiniz yer sinema Hadi bar tarzı bir yer olsa ancak onsuz gitmen konusunda o haklı derdim Bence onun küfür etmesi yanlış olmuş Adam gibi gelirdi kapına Niye bana haber vermedin diyebilirdi Küfür etmesi ancak acizliğini gösteriyor
16 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın. Ben de öyle düşünüyorum. İnsanlar unutabilir hatırlayabilir. Zaman zaman benim de kendime ait bir sosyal alanım olmalı.
- +1 yıl
Onun içinde aynısı geçerli Bar vs yerler olmadıkça kimse sevgilini birlikte olduğu kimsenin o tür yerlere tek gitmesini istemez Ama arkadaşlarıyla vakit geçirmenin de bir yanlışlığını görmüyorum ben Arkadaşlarında sorun vs vardır O zaman konuşarak çözülebilir Ama böyle küfür etmesi yanlış Olmuş Ama diyebilceğim bu her ikiniz içinde geçerli Yani sen kendine evet deyip Sonra ona olmaz demek yanlıştır
Soran+1 yılArkadaşlarım gerçekten iyi güvenilir insanlar kardeşim diyebileceğim insanlar.. ona söyledim gel tanıştırayım hem sohbet edip konuşursun istersen ayrı istersen ben de olurum. Hoşuna gitmeyen bur şey olursa bana söylersin beraber konuşur bir çözüme kavuşur ön yargılı davranma dedim. İstemiyor dinlemiyor beni konuşmayacaksın diyor şimdi ne yapayım ben yoruyor beni benim arkadaşlarıma müdahale ediyor
- +1 yıl
Karşı cinsi kardeşin olarak görmemeni öneririm
Sen sınırları çiziyorum diyorsan Kendine güveniyorsan Erkek arkadaşına da bunu anlatır gerisi ona kalmış bir olgudur Sevmez tamam anlaşılır ama Görüşmiceksin onu bunu yapmıcaksın demek doğru değil Bu hem o arkadaşlarına haksızlık hemde sana Ama böyle kurallar koymasına izin veriyorsan dönüpte bir kendine bakman gerek Başında bunları söyliceksin Geri adım atmıcaksın Bir kere atar sonra yine dönersen yanar dönerden farkın kalmaz Benim sana diyebilceğim fikrin zikrin neyse öyle davran Sevgilin için dostlarını harcama Anlamıyorsa yapılabilcek bir şey yoktur
Soran+1 yılDün gece aradı beni konuşma aynen şöyle o : "nasılsın" ben: "iyiyim bıraktığın gibiyim sen nasılsın "o : "ben huzursuzum iyi değilim" ben : "neden" o : "bilmem sana sormak lazım" ben : "benim hatam yok" o: "yok öyle mi ben sana kaç kere söyledim görüşme gitme yapma diye dinlemedin burnunun dikine gidiyorsun "ben :" ben sana görüşmeyeceğim dedim mi onlarla tanış dedim ön yargılı davranma dedim niye beni dinlemedin" o : "bak hala anlamıyorsun anlamayacaksın da sana dediklerimde zerre kadar pişmanlık duymadım" ben : "niye aradın o zaman "o : "bilmiyorum bunları yüz yüze konuşalım olur mu" ben : "tamam iyi geceler" o : "iyi geceler telefonunu açık tut mesajlarima da cevap ver" ben : "benimle bu şekilde emirli konuşma" o : "yine başladık off tamam ararım öyle konuşalım" ben : "tamam" dedim bu kadar
- +1 yıl
İstememesinin nedeni nedir Kıskançlıkmı Güvensizlikmi Bence sen bunun derinine in Ve hayatına aldığın erkekleri sevgili olarak arkadaşlarını kabullensin Sende aynı şekilde Kimseye emir vermek kimsenin haddine düşmez Ama önce sizin mantıklı bir şekilde konuşmanız gerek Ben haklıyım O ben sana yapma demedimmi Gibi sözler ilişkinizi bitirir Bence sen neden istemiyor onun üstünde Dur Arkadaşlarıyla sorunu neymiş Saçma sapan sebebler sunarsa O zaman yapabilceğim bir şey yok dersin Oluruna bırakırsın Kendi kurallarını koyar Başkasının sana koyduğu kurallara biat etmezsin Sana önerim Mutlak daimi kurallar koy Arkadaşların ile sevgilin arasına Bir kere biat edersen sevgilin hep bunu beklicek O zaman ya sevgilini ya arkadaşlarını harcıcaksın
Adam haklı ama küfür ederek kendini haksız duruma düşürmüş demek sen habersiz gidiyorsun beni tınlamıyorsun bende seni terk ediyorum bir daha Çıkma karşıma dese tamam :) ama gözü donmuş öğrenince demek ki. Ayrıca duygularını gözden geçirmeni tavsiye ederim unutuyorsan demek ki tam olmamış bişeyler var ilişkinizde
11 Yorumla
Soran+1 yıl15 aydır beraberiz bugüne kadar böyle bir şey olmadı anlayış sıfır ne özür diler ne başka bir sey der. Dün gece aradı beni konuşma aynen şöyle o : "nasılsın" ben: "iyiyim bıraktığın gibiyim sen nasılsın "o : "ben huzursuzum iyi değilim" ben : "neden" o : "bilmem sana sormak lazım" ben : "benim hatam yok" o: "yok öyle mi ben sana kaç kere söyledim görüşme gitme yapma diye dinlemedin burnunun dikine gidiyorsun "ben :" ben sana görüşmeyeceğim dedim mi onlarla tanış dedim ön yargılı davranma dedim niye beni dinlemedin" o : "bak hala anlamıyorsun anlamayacaksın da sana dediklerimde zerre kadar pişmanlık duymadım" ben : "niye aradın o zaman "o : "bilmiyorum bunları yüz yüze konuşalım olur mu" ben : "tamam iyi geceler" o : "iyi geceler telefonunu açık tut mesajlarima da cevap ver" ben : "benimle bu şekilde emirli konuşma" o : "yine başladık off tamam ararım öyle konuşalım" ben : "tamam" dedim bu kadar
+1 yılKıskanan her zaman haklıdır, eic yapıcan diye sana haklı demem, sen kendinden emin olsan bile cinsel açlığın ülkesidir Türkiye, sevgiline nereye kimlerle niçin gittiğini söylemeyi unutmamalısın suçun yok ama haklı da değilsin anlayışlı karşılaman gerekirdi o senin sevgilin senin başına bir şey gelse ne kadar üzülür ve sevgilin hakkında aa bak sevgilisine sahip çıkamamış demezler mi? Fazla naz aşık usandırır. Seviyorsan aç konuş bence :D
19 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok ben olumlu cevapları eig seçmem olaya en yakın farklı bakış açısıyla yaklaşan olumsuz da olabilir öyle bir cevabı seçiyorum. Neyse konumuza gelelim ben o gun unuttum çünkü. Eve gelince direk uyudum sabah kalktığımda bildirim görünce arkadaşım etiketlemiş ben farkedene kadar çoktan öğrenmişti. Yalan söylemedim hiç bir zaman sadece unuttum diye böyle oldu gerçi söyleseydim de izin vermezdi bu yüzden sakladığımı düşünüyor çok seviyorum ama biraz bekleyeceğim
- +1 yıl
Yalancı demedim zaten okuma yazmam var okuduk yazdığını unutmamalıydın dedim bekliycekmiş hem suçlu hem güclü :D şaka şaka hakkında hayırlısi seni bu kadar sevdiği için onu mutluluğa boğmalısın ;)
Soran+1 yılAmin. o beni kıskançlığından boğup yaşarsam eğer ben de onu mutlu ederim mutluluktan boğmam belki yine de çok seviyorum işte :))
- +1 yıl
Dediğim gibi seviyorsan aç konuş bence :D
Soran+1 yılYa gururum ne olacak? Aşkta gurur olmaz gibi klişe laflar söyleyeceksin ama saçma bence
- +1 yıl
Söylemiyom l*n :D gurur karın doyurmuyor diycektim :D Başta açmamışın telefonu zaten yeter bu kadar ben de kıskandığım sevgilimin kulağına küfürcükler kondururum bazen hiç kızmaz :D
Soran+1 yılO kızda bir anormallik var :)
- +1 yıl
Biz sevişiyoruz kime ne hshshs çok eski konuştum :D kolay kolay küsmez bana ve bu yüzden çok severim onu hep mutluyuz :)
Soran+1 yılMutluluklar o zaman ne diyeyim :)
+1 yılsinirlenirdim o mesajlaştığımız ya da konuştuğumuz an sonradan öğrenmiş olsam bende bağırır çağırır küfür ederdim ama facede görürsem biraz durulur öyle hesap sorardım sevgilim sonuçta o kadar kalp kırmaya gerek yok ama aynı hata tekrarlanırsa acımam.
11 Yorumla
Soran+1 yılYalan yok ortada sadece unuttum kalp kırmaya hiç gerek yoktu hemde
Yanlış anlama da
Sevdiğim benden habersiz kız erkek karışık sinemaya gidecek geç saatte gidecek bana haber vermeyecek ben bunu faceden öğreneceğim.
Adamın aklını alırım aklını. Az bile yapmış. Bir de telefonu yüzüme kapatacak bu kadarını hayal bile edemedim :))14 Yorumla
Soran+1 yılUnuttum. Unutmuş olamaz mıyız? Unutmak da hatırlamak da biz insanlar için. Kız erkek olması niye sorun olsun ki. Suratına kapadım. o kadar hakaret küfürden sonra ne yapsaydım cevap mı verseydim?
- +1 yıl
Mesele sinemaya gitmen mi? Haber vermemen mi önce bunu iyi anla. Ve bence gram haklı değilsin ve ilk kez böyle oldu diyorsan dönüp bir bakacaksın ben nerede hata yapıyorum diye. Evet az yapmış ( küfür Noktası hata ) bence ayrılmalıydı da. Haksızken dilini ağzına sokup adamı alttan alacaksın. Haklı gibi bir de telefon yüzüne kapatmayacaksın.
Soran+1 yılMesele aslında sinemaya o saatte kız erkek karışık olmasi haber vermemem. Yanlış bir şey yapmadım yapmam da zaten bunu kendisi de biliyor 15 ay güvenemediyse ne yapayım şimdi? onlar benim en yakın arkadaşım güvendiğim kardeşim gibi gördüğüm insanlar.. ona söyledim gel tanıştırayım hem sohbet edip konuşursun ister yalnız ister ben de olurum. Hoşuna gitmeyen bir şey olursa bana söylersin beraber konuşur çözüm yolu buluruz kabul etmedi bana da konuşma diyor onlarla ön yargılı. Ne diyecektim telefonu kapatma diyorsun hakaret küfür ediyor cevap mi vereyim yoksa küfür ettiğin için teşekkür ederim mi demeliydim?
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir abin olarak şunu söylerim hiç bir erkek küfür etmemeli çünkü küfür iyi bişey değil biliyorum bazı erkekler dicek ki ne yani sen etmedin mi? Eskiden ederdim lakin Nihat Hatipoğlu nun programında söyledin den beri küfür şeytanın duasıdır diye ondan beri etmemeye çalışıyorum.
Hem bir birini seven insan lar küfür ederek değil güzel sözlerle bir birini severek huzurlu olmalı.14 Yorumla
Soran+1 yıl"Küfür şeytanın duası" çok güzel bir söz. Hiç değmiyor böyle şeylere.
Soran+1 yılDeğmez yani küfür etmeye :)
Empati kurmalısın aynı şeyi sevgilin yapsa sana sende sinirlenmez misin? sinirlenmekte haklı ama küfür etmemesi lazımdı erkek arkadasının, kaçarak çözüme ulaşamazsın telefonunu açıp konusmalısın o senden senin ondan özür dileyip düzeltmeniz lazım yoksa sonu kötü olabilir..
11 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten unuttum bir anda karar verdik. Ben yalan söylemedim eğer gidip ona evdeyim ya da başka bir şey deseydim ki demem de zaten o zaman yüzde yüz haklı olurdu ama unuttum. Söyleseydim izin vermezdi zaten . Siniri geçsin anlayacak beni de biraz dursun yerinde
+1 yılKusura bakma ama erkekli kızlı sinemaya gittiğini söylemeyi unutmak nedir söyler misin. Sadece kızlarla olsa bir nebze ama kimse istemez. Küfür ederdim herhalde ama ağır hitaplara kaçmazdım. Hiç bir şey dememen iyi olmuş ama özür dile pişmanlığını dile getir. Sakinleşince bu ağır hitaplarıda bir ara konuş
14 Yorumla
Soran+1 yılZaman geçti olaydan.. bir haftadır konuşuyoruz Özür dilemedim o da dilemedi gayet soğuk bir şekilde davranıyor
- +1 yıl
Dilememesi normal ağır hitabı yanlış hak veriyorum sana ama bir düşün. Sevgilin kızlarla sinemaya gidecek sonra aynısı sana olacak hoşuna gider miydi. Bir sürü insan var karaktersiz sevgilisi olsa bile kız erkek olsun yavşayan sorun bence burada sevgilin bu yüzden habersiz gittiğin için daha çok sinir oldu. İlk adımı sen at yumuşayacaktır.
Soran+1 yılEmpati demeyin artık bana ne olur o kadar çok empati kur kur cevabı var ki aglayacagim :(( benim olay çıkarmaya gerek kalmazdı çünkü gidemezdi :) kıyamet kopardı düşünemiyorum bile bencil olduğumu kabul ediyorum ama ne yapayım
- +1 yıl
O gidemiyorsa seninde gitmemen gerekir :)
Aile & Toplum konusunda 394 cevap paylaştı. Yanlış anlama da sen adamın güvenini sars ondan sonra öyle dedi böyle dedi. Tamamen suç sende. Tabi söylediği şey ağır olabilir onu tartışmam ancak bir şey söyleyip kızmakta da haklı yani. Aynısını ben yapsam kız arkadaşım da bana kızmakta haklı. En nefret ettiğim şey en yakınım olarak gördüğüm insanın hakkındakileri başkalarından duymak, yani onun bana anlatabilecek kadar saygısı olmamasıdır.
11 Yorumla
Soran+1 yılBana s*iktir git hayatımdan o* rospu diyen biri ve tamamen suç ben de. Empati kurun lütfen. Unuttum söylemeyi sırf bu yüzden bu diyilir mi
+1 yılSıkıntı büyük adam haklı seviyor ki bu kadar sinirlenmiş. Unutma sevgi ve nefret kardeştir. Sana ne kadar kızdıysa bir o kadar seviyordur. Bazı psikopat cani erkekler hariç, zaten istisnalar kaideyi bozmaz. Kusura bakma ama hak etmişsin. Genelde ben küfür kullanmayı sevmem ama daha beter iğneleyici laflar kullanırım yine sevgilin küfür etmekle yetinmiş. Gerçi soru 16 gün önce sorulmuş. Olay nasıl gelişti barıştınız mı?
16 Yorumla
Soran+1 yılBu küfür etmeyi meşrulaştırmaz. Şöyle ki bir haftadır konuşuyoruz. Ne özür diledi ne başka bir şey. Ben korkuyorum ondan.
- +1 yıl
Sinir anında insan kontrolünü kaybeder hele ki konu sevdiği insanın ondan habersiz iş yapması ise bu daha beter. Tabii ki sadece sen değil o da senden habersiz is yapmamalı. Neyse konu artık bitmiş. Özür dilemesini de bekleme bence sen sadece bir açıklama yap Özür dileme olay tamamen biter... korkmani gerektiren bir konu yok bence...
Soran+1 yılTeşekkür ederim :) olay hiç öyle toz pembe değil keşke öyle olsa Bana s*iktir git hayatımdan o* rospu diyen biri ne yapayım buna belki anlık bir sinirle söyledi ama unutulmuyor
- +1 yıl
Tabii söylenecek laflar değil bunlar, ben şahsına edilmiş küfürler olduğunu düşünmüyordum. Haklısın durum bizim gördüğümüz gibi toz pembe değildir kesinlikle. Neyse ALLAH hayırlısını versin İNŞALLAH :))
Soran+1 yılAmin inşallah teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılValla benden sana tavsiye ister dinle ister yolunu çiz bilemem...
Erkekler en çok sinirlendikleri anlarda asıl kişilklerini belli ederler yani bu küfür ermiş tamam bitti bir daha yapmayacak deme tecrübelerime dayanarak konuşıyorum her sinirlendiğinde ilk baş vuracağı şeyin yine küfür olacağını unutma ona göre karar ver22 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın canım bunu göz önünde bulunduruyorum zaten çok sağol :)
- +1 yıl
Rica ederim
Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. sana küfretmesi çok kaba bir davranış elbette hoş değil ancak sevgilin senin için o kadar sıradan olmuşki hehangi bir aktivitelerde aklına bile gelmiyor baksana gecenin o saatinde kalkıp sinemaya giderken hiç aklına bile gelmeyen sevgilini takma bu kadar ayrıl gitsin bence. küfretmek yanlış ancak çocuk sana kızmakta haklı bunu bir erkek olduğum için söylediğimi düşünme normal olarak bak olaya sende.
12 Yorumla
Soran+1 yılSıradan değil tabi ki öyle söylemeyin o da öyle düşünüyor :(on beş aydır beraberiz ben ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Hepimiz insanız unutmak da hatırlamak da insanlar için. Yanlış mı düşünüyorum?
+1 yılkalp kalbe gönül vermişse aşkta ayrılık olmaz sevgili arkadaşım keşke unutmadan söyleseydin belliki gururu çok kırılmış sevgilinin ama bunu tekrar yapma erkeğe gelince küfür etmesi çok saçma sonuçta birbirinizi seviyorsunuz güzel bir dille anlata bilirdi küfür basit insanların sözleridir bana göre agza yakışmaz...
217 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın :) gurur kin inat aşk rüya selpak çikolata çakmak...
- +1 yıl
sonrada ayva yemek :))
Soran+1 yılKiraz daha iyi
- +1 yıl
ee ozaman allah belamızı verdi yani :))
Soran+1 yılGünah be ;)
- +1 yıl
doğru günah yani bana sen kiraz de canım çeksin annemin nofrozundan kiraz alıp yemeğe başlıyım annemde merdaneyle beni kovalasın tabiki banada günah yani :)))
Soran+1 yılAhaha iyiymiş :)) yani merdane iyi olmamış ama kiraz mevsiminde güzeldir :)
- +1 yıl
benim anacım hamaratlı şekerim mevsiminde toplar sonrada nofroza atar bazen aş erenler oluyor bize geliyolar :)))
Soran+1 yılDondurulmuş gıdaları sevmiyorum ben yiyemem afiyet olsun size :)
- +1 yıl
annemin meşur bir lafı vardı söylemek isterdim sana neyse bana müsade evime gideyim artık teknede sogudu görüşmek dileklerimle hayırlı geceler
Soran+1 yılDur dur nereye neymiş o meşhur söz :))
- +1 yıl
burada söylenmez canım sende delü :))))
Soran+1 yılNiye yaa ;)
- +1 yıl
len ekmek arabasının lastiği çarpsınki söylemem burada :)) mesaj at söyliyim çıkıcam sonra biyerlerim açıkta kaldı tekne soguk :))
Soran+1 yılSen teknene gir kafayı üşütme :)
- +1 yıl
hadi bby
Soran+1 yılByee
İster arkadaşlıkta ister evlilikte küfür hiçte hoş bir şey değil kimse muhattap olmak istemez, insan ne kadar kızarsa kızsın küfür etmek asla doğru değil.
Herkesin iyi tarafı olduğu kadar kötü yüzü de vardır.
Bu hareketleriyle nasıl biri olduğunu anlamış oldun.
Siz halen sevgilim diyorsunuz. O sizi sevse küfür etmez hakim olurdu kendine..
Fazla acele etme, güvenini sarsmış olmalı. Soğuık davran, özür dilemesini bekle.16 Yorumla
Soran+1 yılCanim Özür dilemedi bile :(Dün gece aradı beni konuşma aynen şöyle o : "nasılsın" ben: "iyiyim bıraktığın gibiyim sen nasılsın "o : "ben huzursuzum iyi değilim" ben : "neden" o : "bilmem sana sormak lazım" ben : "benim hatam yok" o: "yok öyle mi ben sana kaç kere söyledim görüşme gitme yapma diye dinlemedin burnunun dikine gidiyorsun "ben :" ben sana görüşmeyeceğim dedim mi onlarla tanış dedim ön yargılı davranma dedim niye beni dinlemedin" o : "bak hala anlamıyorsun anlamayacaksın da sana dediklerimde zerre kadar pişmanlık duymadım" ben : "niye aradın o zaman "o : "bilmiyorum bunları yüz yüze konuşalım olur mu" ben : "tamam iyi geceler" o : "iyi geceler telefonunu açık tut mesajlarima da cevap ver" ben : "benimle bu şekilde emirli konuşma" o : "yine başladık off tamam ararım öyle konuşalım" ben : "tamam" dedim bu kadar
Soran+1 yılKeşke bitirdim deseydi tek yaptığı acı çektirmek böyle muamma duruma sokuyor. En iyisi yüz yüze konuşmak bakalım ne olacaksa olsun. Gerçekten çok yoruldum
Soran+1 yılBen Özür dileyecegim bakalım ama eminim o dilemez çünkü kendisini hatalı görmüyor
Yaptığı kesinlikle doğru değil evet ama adam kıskanmış tabi bir yerde bilmek en nihayetinde hakkı doğru sen de unutmuş olabilirsin olağan şeyler bunlar. Ancak zamanla aşılacak konulardır diye düşünüyorum. Biz de bazen sevgilimle birbirimize söylemeyi unutur ve facede öğreniriz, güler geçeriz. İnsanlık halleri sen biraz naza çek sonra düzelecektir.
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkürler :)
Çok haklı sen bir kere erkek olan bir ortama gidiyorsun ardından saat zaten belli üstelik bunu ne sen önceden söylüyorsun nede sonra söylüyorsun gidiyor elalemin sayfasında seni etiketli görüyor. Açık ve net bende küfür ederdim eğer bana da benim hayatım karışamazsın sen derse de direk ayrılırdım.
21 Yorumla
Soran+1 yılUnuttum dedim ayrıca erkek olan ortama niye giremiyelim nerde yaşıyorsunuz? Eve gelince direk uyudum sabah kalktığımda bildirim görünce arkadaşım etiketlemiş ben farkedene kadar çoktan öğrenmişti. Yalan söylemedim hiç bir zaman sadece unuttum diye böyle oldu gerçi soyleseydim de izin vermezdi o da izin vermeyeceğimi bildiği halde gitti ve bu yüzden sakladığımı düşünüyor
+1 yılsinirlenince bazen dilin kemiği olmuyor. ama küfür etmesi güzel birşey değil. herkes ağzını tutamaz. açıkçası ben çok sinirlenirsem küfür ediyorum bir kız olarak. çıldırma noktasındayken ama artık karşımdakine kendimi anlatmayı bırakıyorum sinirlerimin rahatlaması için küfür ediyorum. :D
11 Yorumla
Soran+1 yılKarşıdaki insan hem bir bayan hem de sevdiğini düşündüğüm birisi. Çok ağır küfürdü :/ Şimdi küfürünü etti ya rahatlamıştır aramazdı yoksa. Öyle her dediği olamaz
+1 yılTabikide o hakli, bendede ayni sekilde ogrenirdi ben senin yaptigini yapmazdim ama hak verirdim kufrederdi bitirirdi ama sonra devam konusurduk sakin unutma bidaha ilk izin al veya soyle gitmeden iliskinide saglamlastirirsin sna daha fazla guvenir bunu ogrendiya artik daha supheli olacaktir ve kendini onun yerine koy bir anlik sinirle kufur etmistir bndede oyleydi kufurler edebilir bu normal bu durumda alttan al bidha haber ederim falan de cocuk hakli cnki
13 Yorumla
Soran+1 yılBen onun yerine çok koydum kendimi. Yalan söylemedim sadece unuttum. Kendisi de arkadaşlarıyla görüşür haber vermez ben de problem etmem yalan söylemediğimi sürece.
- +1 yıl
Benim sevgilimin oyle hatalari olmazdi ama. Onu soylicektn ozm.
Soran+1 yılFırsat bırakmadı ki konuşmaya
+1 yılSonuna kadar haksız olan sensin. Hem gittiğin yeri söyleme, hemde telefnu yüzüne kapat. Yazık o adam ne haldedir şimdi. Sevmese o kadar bağırıp çağırmazdı, belliki sevip sahiplenmiş seni. Yapmayın işte böyle yaa. Özür dile, ne kadar bağırırsa bağırsın, bir güzel dinle, haklısın özür dilerim de.
15 Yorumla
Soran+1 yılKüfür ediyor kusura bakma da cevap mı verseydim?
- +1 yıl
Sinirinden ediyor kaideye alma küfürleri :/ ses çıkarma özür dile sen, o da zaten sakinleşince özür dileyecektir küfürler için
Soran+1 yılOlur da baya oldu 24 gün olmuş şimdi baktım da. Konuşuyoruz on gündür ne Özür diledi ne başka bir şey unutturmaya çalışıyor ama ben unutmuyorum tabi
- +1 yıl
Bayanlar unutmaz ki boşa kürek sallıyor. Isıtıp ısıtıp bir güzel koyarlar :)
Soran+1 yılAynen öyle :)
küfür etmeseydi bütün suç sende olurdu bir kıza asla kötü söz söylenmez lakin sinirlenmiş olabilir ki sinirlenmesi normal sana ben olsam bende bağırırdım ama küfür etmezdim.. sevgilimin başka kişilerle bana haber etmeden rakılması sinir edici bişeydir ve sevgilin başka yerden duyumuş senden bile değil...
112 Yorumla
Soran+1 yılTek hatam unutmak kabul ediyorum. Unutmanın insana ait bir özellik olduğunu bilmiyordum
Soran+1 yıl7/24 haber vereyim oldu olacak tamam
Soran+1 yılAhahah pardon da aradan baya zaman geçti özür dilemedi ben niye dileyeyim küfür ettiği için mi
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim. Ruh hastası bir insan cidden bak öfkesini kontrol edemiyor. Beni kendisine bağladı ayrılamıyorum.
Soran+1 yılDün hiç bir şey yapmadık ne o ne ben zaten . Alıştım ben onun bu Hüzün
Soran+1 yılHüzün değil huyuna olacaktı **** sorry
Erkeğin mantığı şudur..
Ben sevdiğimi korumalı sevmeli kıskanmalı gözetmeliyim.. Ve sen bunları hic edecek iyi de olsa habersiz bir şey yapmışsın. O da bunu kendi sorumluluğuna yediremiyor. Çünkü seni seviyor ve bu seni sevmek adına kizmaya dönüşüyor, izin almaliydin.24 Yorumla
Soran+1 yılKöle miyim ben? Anlamıyorsunuz. Benim yerimde olmak istemezdin.
Soran+1 yılSevgisinden küfür etti yani çok iyi ya :))
Onun izin vermiceğini bile bile gitmişsin gittikden sonra söyleyip söylememen çok birşey farketmez küfür dışında o haklı yerinde olsam özür diler bir daha olmcak derdim sinemaya felan gidicek olursamda hemcinslermle giderdim sorun cıkmazdı bir ilişkide güven herşey.
11 Yorumla
Soran+1 yılGüven her şey çok doğru. Yalan söylemedim hiç bir zaman sadece unuttum. Onun düşüncesi izin vermeyeceğimi bildiği halde bana söylemedi. Çok zor bir durum gerçekten çıkamıyorum işin içinden
Gizli Üye(36-45)+1 yılozur dilerim ama bir ruh hastası ile berabersin. ortada hiçbir şey yokken sorun çıkaran tiplerden bu. ustelik insanlık hali bu, unutulabilir. ve hatta canın istemiyorsa haber bile verilmeyebilir. her insanın kendine ait özel bir alanı vardır ve birinin sevgilin olması ona bu alana müdahale etme hakkı vermez. sevdiğini düşündüğün adama burnunun dibinden değil de biraz uzaktan bakarsan kiskanclik hastalığına ne kadar yatkın olduğunu görebilirsin.
25 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın canım bir de üste çıkmaya çalışıyor Özür bile dilemedi Dün gece aradı beni konuşma aynen şöyle o : "nasılsın" ben: "iyiyim bıraktığın gibiyim sen nasılsın "o : "ben huzursuzum iyi değilim" ben : "neden" o : "bilmem sana sormak lazım" ben : "benim hatam yok" o: "yok öyle mi ben sana kaç kere söyledim görüşme gitme yapma diye dinlemedin burnunun dikine gidiyorsun "ben :" ben sana görüşmeyeceğim dedim mi onlarla tanış dedim ön yargılı davranma dedim niye beni dinlemedin" o : "bak hala anlamıyorsun anlamayacaksın da sana dediklerimde zerre kadar pişmanlık duymadım" ben : "niye aradın o zaman "o : "bilmiyorum bunları yüz yüze konuşalım olur mu" ben : "tamam iyi geceler" o : "iyi geceler telefonunu açık tut mesajlarima da cevap ver" ben : "benimle bu şekilde emirli konuşma" o : "yine başladık off tamam ararım öyle konuşalım" ben : "tamam" dedim bu kadar
Cevap sahibi+1 yılcok tipik kıskanç erkek hareketleri. kafasında saçma saçma senaryolar kurup yaşanmış gibi sana hesabını soracak potansiyelde. ne demek telefonunu açık tut ya, oldu olacak tuvalete giderken de izin al. valla sen ne kadar katlanirsin bilmem ama ruhunu yormaktan başka ne işe yarar ki böyle bir tavır?
Soran+1 yılGerçekten ilk başlarda da böyleydi ama diyordum zamanla düzelir ama 15 ay oldu değişen bir şey yok ama ben bu sefer daha çok bağlandım bırakıp gitmek kolay olmuyor ben de çok bunaldım boğulacak gibi oluyorum işte.
Cevap sahibi+1 yılinsanlar değişmez. çünkü sana yanlış gelse de onun karakteri bu ve doğru olanın bu olduğunu sanıyor. bir insanın dogrularini degistirebilir misin sence? zaten sizinki basit bir anlamamazliktan öte, kisiliklerinizin çatışması. sen karar ver, kafa huzurun mu yoksa yarın kiskancliktan cildirip ne yapacağı belli olmayan sevgilin mi?
Cevap sahibi+1 yılanlasamamazliktan*
Gizli Üye(36-45)+1 yılNikahlı kocan bile olsa küfretmesi elbette doğru bir şey değil. Hesap verir gibi değilse de öğrendiğinde aklına yanlış şeyler gelmesin diye söylesen daha iyi olurdu. Sonuçta baş başa gidilen değil kızlı erkekli karışık olması ortada kötü bir niyet olmadığını gösterse de işte mide bulandırabiliyor.
Sen tavır göster elbet ama onu tanıyan sensin. Normalde yapmazdı böyle bir şey dediğin bir tipse anlık sinirine ver. Sürekli yapıyorsa o sıkıntı işte. Sana saygısı olmadığını gösterir.13 Yorumla
Soran+1 yılBir anlık bir öfke ama kalbim kırıldı ya :( Kolay kolay unutulmuyor. Keşke bu şekilde olmasaydı
Cevap sahibi+1 yılKolay değil bir erkek olarak ben bile sevdiğimden kötü söz duysam kaldıramam. Ama sabırlı olmaya çalışın, şans verin...
Soran+1 yılSabrediyorum zaten yoksa şimdi çoktan biterdi :/
Gizli Üye(36-45)+1 yıladam haklı arkasından iş çevirdiğini düşünmüş. aynı şeyi o yapsa burada açacağın konuyu söyleyeyim hemen.
bilmem kaç yıllık ilişkimiz vardı aldattı beni benden habersiz kızlı erkekli sinemaya gitmiş. kötü birşey yapmayacak olsa niye söylemesin... böyle uzar gider.14 Yorumla
Soran+1 yıl15 aydır bana güvenemediyse ben yapayım ben?
Cevap sahibi+1 yılpeki aynısını o yapsaydı sen ne yapardın?
Soran+1 yılYok o yapamaz gidemez istemiyorum ya :( bencillik yapıyorum farkındayım
Cevap sahibi+1 yılbu durumda seninde birşey demeye hakkın olmuyor gibi duruyor.
siz kızlar bir kızınca niye telefon kaparsınız ya. bir de haksız olduğunuz halde. hadi haklısınızdır trip atarsınız telefon kaparsınız. ulan haksız olup telefon niye kaparsınız. haklı çocuk. bir de üstüne telefon kapıyon. seni takmıyom ben istediğim haltı yerim der gibi. ulan bu kızlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılKüfür ettiğin için de teşekkür etseydim bari o kadar saydı etti ne diyim ya :/
Erkek Arkadasın Kız Arkadaslarıyla Takılsa , Ve Sana Haber Vermse Sen Şans Eseri Öğrensen Açıklamasıda '' Unuttum '' Olsa Sen Ne Tepki Verirdin?
2. Olarak İse Karşısındaki İnsan a Saygısı Olan insan Küfür Etmez. Çok Sinirlenmiş Demek ki ama Küfür Olayı Yalnış Hacı abla14 Yorumla
Soran+1 yılEmpati yapmak için şartların aynı olması gerekir ve o erkek aynı değiliz hacı abi :)
Soran+1 yılŞartlar aynı olmaz bey baba :) ben kendimi korurum
+1 yılSenin hatan hem elin erkeğiyle sinemaya git (karışıklı bile olsa) hem adama haber verme sonra da seven küfreder mi diye sor. birincisi seni seviyor olmasa zaten o kadar sinirlenip küfür etmez ayrıca çok normal bir durum ama senin özür dilemen gerekirdi.
15 Yorumla
Soran+1 yılBirincisi onlar benim en yakın arkadaşım güvendiğim kardeşim gibi gördüğüm insanlar.. ona söyledim gel tanıştırayım hem sohbet edip konuşursun ister yalnız ister ben de olurum. Hoşuna gitmeyen bir şey olursa bana söylersin beraber konuşur çözüm yolu buluruz kabul etmedi bana da konuşma diyor onlarla ön yargılı. İkincisi o kesinlikle Özür dilemez adım gibi eminim. Ben de küfür ettiğin için teşekkür edip Özür mü dileyecem? Çok kırdı kalbimi
- +1 yıl
Erkek-kız yakın arkadaş olmuyor. İlla biri platonik oluyor. ama tabi ortam olduğu için çaktırmıyor artık hangisiyse. kız kıza olsa neyse. erkek kız anca lise veya ilkokuldan arkadaşsa olur özür dileme sen hem suçlu hem gururlu
Soran+1 yılKendinizin de kız arkadaşı yok o zaman her erkek bir kıza o gözle mi bakar? Yok ben çok güvenirim zaten benim hislerim kuvvetli anlardım hisleri varsa
- +1 yıl
Ne halin varsa gör o zaman uğraşamam
Soran+1 yılUğraşma Allah Allah ya :)
erkekler sorunu baska erkeklere snn yanında olman onu cok kızdırır ama geçici bir süre merak etme bu cok normal bence ikinizde haklısınız sevgiline bundan sonra haber ver bu snn için cok iyi olucaktır sevgilin seni kıskanmış hepsi bu belki onun snn yanında olmak istemesiydi bu arada ben ve hepimiz kıskancız :)
11 Yorumla
Soran+1 yılGelmez zaten benim arkadaş ortamıma tanımaz çoğunu da bu yüzden böyle davranıyor. O benim unuttuğumu değil de izin vermeyeceğini bildiği halde gittiğimi bundan dolayı sakladığımı düşünüyor
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılyani normalde bende kızarım da erkek haklı bence. Benim sevgilim kız erkek sinemaya gidicek bana demicek etiketten görücem ayrılırdım direk hakaret edip
35 Yorumla- +1 yıl
bende bir o kadar iyiyim de resim koyamıyorum
Soran+1 yılPeki :(Birazda benim açımdan bakın lütfen
- +1 yıl
bn dedim diceğimi bn olsam ayrılırdım bile
Soran+1 yılHmm tamam saygı duyuyorum
Sevgiinin karakterini ortaya çıkartmışsın ama nasıl unututabiliyorsun? senin sevgiline karşı sorumlulukların yok mu? o kadar saat boyunca hiç mi sevgilin olduğu aklına gelmedi?
Ya da sevgilin izin vermiyeciğini bildiğin için ona söylemedin tabi etketi yiyince gerçeklerde ortaya çıktı :D11 Yorumla
Soran+1 yılUnuttum gerçekten. Eve geldiğimde saat geç oldu yarın ararım diye düşündüm. Böyle bir şey olacağını tahmin edemedim. Habersiz bir şey yapmam normalde yalan da söylemedim. İzin isteseydim vermezdi bunu da biliyorum. Çok acımasız olmayın bu kadar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıleğer söylemeyi unuttuysan kesinlikle suç sende değil ama sevgilin haklı bence kız olsa bişey olmazdı belki ama erkek olduğu için ben olsam bende kızardım ama küfür etmesine gerek yoktu gerçekten seven insan asla sevdiğine küfür edeceğini zannetmiyorum eğer gerçekten çok seviyosa küfür etmiyecekti orada yanlış yaptı senin için iyi bir erkek değil gibime geliyo ama karar senin
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ben kararımı verdim
Cevap sahibi+1 yılben teşekkür ederim kararını çok merak ettim şimdi ama bir düşün seven insan ilk günden böyle yapıyosa daha sonrasını düşün ben sizin aranıza girmek istemiyorum çok özür dilerim hep söylüyorum karar senin elinde iyliğinizi istiyorum iyi akşamlar :)
Soran+1 yılBir şey demedim zaten kusura bakmayın. Ben kendi içimde çözmeye çalışıyorum. Bazı soru işaretleri var kafamda. Onları çözüme kavuşturunca sorun bitecek inşallah. İyi akşamlar
Keşke haber verseydin ama artık çok geç. Yinede sana küfür etmemeliydi. Evet bir hata yapmışsın ama bu kadar da ağır davranmamalıydı o da. Seni bilen ve sana güvenen biri olsaydı bu kadar uzatmazdı bence..
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın canım
Sevgiliniz aklınıza gelmiyorsa böyle bir durumda bence bir daha aramayın. Ben olsam dönmem bir daha ki oda dönerse bir hayli genişmiş derim. Başkasından öğrenmek bir hayli incitmiştir. Bir daha güvenemez...
19 Yorumla
Soran+1 yılGenişlikle ne alakası var. Yanlış bir şey yapmışım gibi konuşuyorsun Unuttum aklımdan bir anda karar verdik zaten. Eve gelince geç oldu yarın ararım diye düşündüm. Böyle olacağını tahmin etmedim. Hem izin vermezdi biliyorum benim de bu yüzden ona söylemediğimi düşünüyor ama cidden unuttum
- +1 yıl
İyide siz zaten izin vermeyecegini biliyordum diyorsunuz. Bir erkek için kendisinin olmadığı bir ortamda kız arkadaşının bulunması oldukça rahatsız edici. Ki siz zaten karışık gitmişsiniz. Kusura bakmayın da hiçbir şekilde bahane olamaz bu. Benim kız arkadaşım evden kapıya çıksa mesaj atar ve bunu ben istediğim için yapmaz kendisi ihtiyaç duyar. Buna bağlı da çok şükür iyi bir ilişkimiz var. Siz bu hareketinizle seni takmıyorum mesajı vermişsiniz o yani.
Soran+1 yılHer dakika yanımda olması ikimiz için de sıkıcı olmaz mı? Hem onun da kendi arkadaşları var zaman ayırıyor. Normalde söylerim söylemesem de haberi olur mesaj atarım. Bir kere unuttum ilk defa da bu kadar ağır bir şeyle itham edildim
Soran+1 yılBurada ihanet yok olmadı olmayacak da. Ben onu çok seviyorum benim hatam da var. Keşke böyle öğrenmeseydi ne yapsam bilemedim o anda
- +1 yıl
Kendinizle de çelişiyorsunuz. İzim vermeyeceğini biliyordum diyorsunuz. Ardından unuttum. Bir erkek olarak ben dönemezdim. Bu tür izin vs. konuları ilişkilerin ilk zamanlarında zaten şekillenir siz bunu bile bile yapıyorsunuz. Kendizi kandırmayın lütfen. Sadakat içten bağlılık demek ihanet ile direkt! ilişkilendirmeyin. Bağlı olsaydınız yapmazdınız.
Soran+1 yılŞöyle söyleyeyim ben onun kesinlikle izin vermeyeceğini biliyordum. Olay bir anda gelişti anlık bir karardı aklımdan çıktı o anda. Sevgilim yalan söylediğimi düşünüyor zannediyor ki izin vermeyeceğimi bildiği için söylemedi Yanlış bir şey yapmadım ben olsa onlardan biriyle sevgili olurdum
- +1 yıl
İyide sevgilinizi hiçe saymış oluyorsunuz. Şu söyledikleriniz yaptıklarınızı meşrulaştırmıyor. Size önerim alıp karşınıza konuşun içinden ne geçiyorsa söylesin ki duyduklarınız karşısında kırılacaksınız eminim. En azından ne düşündüğünden emin olursunuz ve bitirirsede bitirir...
Soran+1 yılBitirirse bitirir Allah Allah ya :) Kim bitiriyor acaba? O kadar kolay değil. Benim hatam varsa onun daha fazla var
Yuh yani kız-erkek karışık bir yere gidemez misin? hemen sevgilini aldatıyor mu oluyorsun gidince. Küfür etmesi çok kötü bir davranış Gittiğin her ortamda illa ki erkekler olacak ha sinama ha sınıf ha okul. Ne farkı var? Sana güvenmiyor demek ki hemen kötü bir şey yaptığını düşünüp küfür ediyor kalbini iyice kırıyor. Affetme bırak ya
10 YorumlaVerdiğ. tepki aslında normal çünkü haklı olan o senin o telefonları açman lazım insanlık hali unutulur tabi kide bende bazen böyle oluyorum ve erkekler sinirlendim mi gerçekten ne söylediklerinin farkına varmıyorlar
18 Yorumla
Soran+1 yılÇok kırdı beni. Kolay kolay iyileşemem atlatmam uzun sürer ilk defa başıma böyle bir şey geldi
- +1 yıl
erkeklerin doğası o kadar kıskançki heleki gerçekten seviyorlarsa sevdiği insanı erkeklerin oldugu bır toplumda gördüklerinde sinirlerine hakim olamıyorlar nerden biliyorsun dersen benim erkek arkadaşımda böyle haber vermemi ister erkeklerle sohbetimi görsün sinirlerine hakim olamaz
Soran+1 yılCanım ilk başlarda böyleydi diyordum seviyor beni zamanla rayına oturur diye düşünüyorum ama 15 ay oldu hala aynı. Hiç mi kimseyle konuşamayacağım sonuçta arkadaşım eğer farklı bir şey olsa onlarla sevgili olurdum diyorum anlamıyor ne yapıcam bilmiyorum
Soran+1 yılDedim kaç kere değişen bir şey yok :( Arkadaşlarım gerçekten iyidir güvenilir insanlar bana kardeşim derler hiç şu ana kadar bir sıkıntım olmadı. Dedim istersen tanıştırayım konuşursun sohbet edersin eğer hoşuna gitmeyen bir şey varsa bana söylersin beraber konuşuruz. Kabul etmedi istemiyorum konuşmanı. Ben de dedim görmeden tanımadan niye ön yargılı davranıyorsun yok anlamıyor arkadaşım artık yoruldum ben de. Şimdi buradakiler hep tek taraflı bakıyor olaya. Haksız mıyım mantıklı şekilde konuşuyorum anlamıyor
Soran+1 yılSağol canım ama ciddiyim çok bunaliyorum bazen Diyorum bırak git sonra bir şeyler oluyor sabret diyorum kendime. Çok tuhaf bir şey anlatamıyorum
Aile & Toplum konusunda 526 cevap paylaştı. Ben olsam o erkekleri bulur ölğmğne döverdim sonra gine sana küfürü basar arkamı döner giderimdim kusura bakma ben asla benden habersiz başka erkelerle bak senle alakalı degil sevgilimde yok koltuktan zıpladım sinir bastı
18 Yorumla
Soran+1 yılŞiddete küfüre karşıyım kim oluyorsunuz unutamaz mıyım?
Soran+1 yılHaber verme durumu olmadı eve geldiğimde geç olmuştu ben de yarın ararım diye düşündüm tahmin etmedim böyle olsun unuttum söylemeyi. Bana s*iktir git hayatımdan o*rospu dedi normal mi
- +1 yıl
He biraz agır olmuş o sinirle ben ben erkekleri döver dim ama bu agır oşmuş direk terk etmiş ayrılanacak bir durum degil sadece bira fazla trip atarsın uzatırsın biter agır küfür olmuş ve direk terk etmiş bitmiş artık o sana geri diönse bile unutma sende o kırılı ve bir kere kırılan bardaktan bir daha su içilmez içmek istesen bile eryada geç su çatlak yerden akar gider.
Soran+1 yılÖyle özür dilemiyor dilemedi dilemeyecek.. .
Soran+1 yılYok hiç uğraşmadım ayrıca dediğin küfürle bunun bunun farkı var literatürde?
Soran+1 yılBunun ne Farkı var **
Bence de haketmişsin. Tamam küfür etmekle o da suçlu ama bir yandan da sevinmelisin. Küfür edecek kadar çok kızdıysa seni çok kıskanıyor ve çok seviyor demektir. Ama fazla da sinirlendirme soğutursun kendinden. Erkek arkadaşın tam benim karakterden.
111 Yorumla
Soran+1 yılKüfür etti diye sevinmeliyim öyle mi :) özür bile dilemedi benden normal hiç bir şey yok gibi sanki. Olayı unutturmuyor her dk arıyor. Bu nasıl bir karakter çözemedim
Soran+1 yıl16 gün oldu bir haftadır konuşuyoruz ben niye dileyim ki o da dilemedi. Ben dilesem de dilemez inatçı haklı olduğunu düşünüyor
- +1 yıl
Haklı da zaten ama suçun büyüğü sende. Sen o hatayı yapmasan bunlar olmamış o da küfür etmemiş olacaktı. Bu yüzden sen dilemelisin. Biraz da üzgün olduğunu hissettirirsen kendiliğinden dileyecektir. Bence direnme haklı olduğun konusunda. Yoksa daha da sinirlenebilir. Dediğimi yap sonra da bana dua et
Soran+1 yıl:) ayrılamıyorum tehdit ediyor zaten. İkincisi özür dilerim de çok şaşırır onun ifadesini merak ediyorum aslında
Soran+1 yılHayır Koç Burcu
Soran+1 yılDenerim :)
Soran+1 yılAmin teşekkür ederim :)
+1 yılbaya kıskanmııs seni ve sahiplenmeye calısmıs kızdırdığın için kufur etmiş olmalı :)
bence ac telefonunu ve alttan al burada haklı olan o sonuçta haber vermen gerekirdi :)23 Yorumla
Soran+1 yılCanim 15 gün oldu bu :) hallettim sayılır ama özür dilemedi hala inatçı :) ben çok seviyorum onu
- +1 yıl
haha gününe dikkat etmedim :D
halletiyseniz n. p :D
bekle biraz dileyecek elbet :D
Soran+1 yıl:) yok canım dilemez tanıyorum onu
+1 yılya bir sevgilin var hayatında bunu söylemeyi nasıl unuturyorsun nasıl unuturyorsunuz arkadaşlar akşama kadar incik ciknik sacmalardan seçmeler hertürlü muhabbeti yapıp bunu nasıl unutulur ya sallamıyon ya da çocuğu küfür olayı da olmasa iyiymiş ama çocukta iplenmediğini düşününce kendini tutamamıştır
15 Yorumla
Soran+1 yıl15 aydır beraberiz her dk her saniye şuradayım buradayım demek? ? İnsanız unutabiliriz hazırlayabiliriz niye bu kadar abartıyorsunuz?
- +1 yıl
bence saçma işe giderken soylemezsin çünkü rutindir bilir markete inerken söylemezsin ihtiyaçtr gereksizdir söylemek sinemaya gidiyorsun sevgilin yok başka adamlar var sinemaya gidiş sürecinde bir haber vermek illaki aklına gelir insanın haber vermeyi geç sevgilim dediğin insan gelir yani
Soran+1 yılEve geldiğimde arayacaktım geç oldu yarın ararım diye düşündüm tahmin etmezdim arkadaşımın böyle yapacağını. Siz söyler misiniz erkekler olarak? Benim unutup haber vermemem ona değer vermediğim anlamına mı geliyor çünkü o da sizin gibi düşünüyor. Hatta unutmayı bırak izin vermeyeceğini bildiğim halde ona söylemediğimi sakladığımı düşünüyor
- +1 yıl
valla ben film başladığında aramadiysam arıyorum söylüyorum :-D dürüstlük önemli olan izin vermeyeceğini bildiğim halde demişsin peki öyle bir adamla neden birliktesin ya da adam niye izin vermiyor istemediği hoşuna gitmeyecek şeylerin olma ihtimali yüzünden seviyorsan o da istermiyorsa gitmeyeceksin
Soran+1 yılArkadaşlarım gerçekten iyi güvenilir insanlar kardeşim diyebileceğim insanlar.. ona söyledim gel tanıştırayım hem sohbet edip konuşursun istersen ayrı istersen ben de olurum. Hoşuna gitmeyen bur şey olursa bana söylersin beraber konuşur bir çözüme kavuşur ön yargılı davranma dedim. İstemiyor dinlemiyor tabi ki seviyorum ama bir seçim yapmak zorunda bırakıyor beni.
Eder yani bende sewgilime kudrediyorum. Sen haber verme sevgilim kufretti de. Sende ona kufretmissin haber vermeyerek kufur sadece lafla olmaz. Kufretsen daha iyiydi depdirten hareketler vardir sende onu yapmissin
12 Yorumla
Soran+1 yılUnuttum canım. Ben hiç yalan söylemedim ona. 15 aydır aynı hiç değişmedi başlarda bu kıskançlığı hoşuma gidiyordu sonra düzelir ben istediğim gibi şekil veririm diyordum içimden sonra baktım ki 25 yaşında insanı hiç bir şekilde değiştiremem öyle kabul etmem lazım ama o beni değiştirmeye çalışıyor
sevgilin farklı şehirde mi eğer farklı bir şehirdeyse alttan almaya çalış kıskanması normaldir küfürü de bu kadar fazla büyütme seninde aşırı kıskanç anına denk gelse farklı bir tepki vermezdin emin ol..
11 Yorumla
Soran+1 yılAynı şehirdeyiz de bunun alttan alma tarafı yok ben yalan söylemedim unuttum sadece. Ben de kıskancım ama yansıtmıyorum onun gibi
- Aile & Toplum konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yılbana da senı mikerim kadın dıyor A:SDF şaka l*n şaka
bana küfür etse ben gunes yuzu görmemıs kufurler ederım
yıne cok ıyı anlaşırız :D34 Yorumla- +1 yıl
kes len * ne dıyon l*n deyişik derim en masum :) @Çakarbiri
- +1 yıl
Hahaha harbi böyle bir kız bulamadım beni kendine iyice bağlar:) @mistikHadesiçe
Soran+1 yılKüfüre hiç gerek yok bence ama dedi
+1 yılEmpati yap... Eğer aynı olayı o sana yapmış olsaydı sen ne düşünürdün ve nasıl davranırdın? Sende ona göre davran sevgilini sen tanıyorsun sonuçta... Diğer bir durum ise küfür olayı... Eğer bir erkek sevdiğine küfür ediyorsa veya şiddet uyguluyorsa boş ver gitsin derim... Tersi durum da aynı...
11 Yorumla
Soran+1 yılempati yapmaktan beynim gitti inan o kadar çok cevap geldi ki çoğu empati yap diyor hepsine cevap veriyorum ;))
Bencede haketmisin. bende olsam çok kizardim küfür etmezdim belki ama kizadim. mesele su ki. gittiğin sinemada erkek arkadaşlarının olması. yoksa kızlarla gitseydin birşey demezdi.
13 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum derdi yine bir şey bulurdu. Bana s*iktir git hayatımdan o* rospu diyen biri bu kadar ağır bir küfürü hak etmedim
Soran+1 yılEe yani tek taraflı bakmayın işte
- Devamını Gör (389)
Devamını Gör(434)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026