AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
325Cevap
Belki haklı olabilir, bilemem. Ama bir ilişkide küfür varsa saygı yoktur. Hep derim hiç kimseye şahsın için ağır şeyler söylettirme. Buna müsaade etme.
Benimle alakalı bir şey değil ilk defa söyledi ne bilebilirdim ki. S*ktir git hayatımdan o*rospu diyen biri kaldırılacak bir küfür değil canım
Elbette değil, heleki hakketmediysen. Bence o kişiden sana hayır gelmez şu laftan sonra. Yine de sen bilirsin. Olmaması gereken durumlar bunlar.
Öyle canım
Tamam çağırmadığın için kırılmış falan olabilir ama bu derece sert çıkışıp küfür etmesi onu haksız duruma düşürüyor.
Ha eğer takıldığı şey gecenin o saatinde ne yaptığınsa gene haksız.
Canim takıldığı o kadar çok şey var ki. Hem saat hem erkek arkadaşımın da olmasi hem bunu başka bir yerden öğrenmesi en kötüsü Özür bile dilemedi Dün gece aradı beni konuşma aynen şöyle o : "nasılsın" ben: "iyiyim bıraktığın gibiyim sen nasılsın "o : "ben huzursuzum iyi değilim" ben : "neden" o : "bilmem sana sormak lazım" ben : "benim hatam yok" o: "yok öyle mi ben sana kaç kere söyledim görüşme gitme yapma diye dinlemedin burnunun dikine gidiyorsun "ben :" ben sana görüşmeyeceğim dedim mi onlarla tanış dedim ön yargılı davranma dedim niye beni dinlemedin" o : "bak hala anlamıyorsun anlamayacaksın da sana dediklerimde zerre kadar pişmanlık duymadım" ben : "niye aradın o zaman "o : "bilmiyorum bunları yüz yüze konuşalım olur mu" ben : "tamam iyi geceler" o : "iyi geceler telefonunu açık tut mesajlarima da cevap ver" ben : "benimle bu şekilde emirli konuşma" o : "yine başladık off tamam ararım öyle konuşalım" ben : "tamam" dedim bu Kadar /ozür bile dilemedi ne yapayım ben şimdi.
Arkadaşlarım gerçekten iyi güvenilir insanlar kardeşim diyebileceğim insanlar.. ona söyledim gel tanıştırayım hem sohbet edip konuşursun istersen ayrı istersen ben de olurum. Hoşuna gitmeyen bur şey olursa bana söylersin beraber konuşur bir çözüme kavuşur ön yargılı davranma dedim. İstemiyor
E o zaman çağırmaman normal.
Telefonu yüzüne kapatmayacaktın. Unuttum demişsin hatan var biliyorsun hata üstüne hata yapınca çocuk dellenmiş empati yap sonra hareket et ara sor vs..
O kadar hakaret küfür etti konuşmama fırsat vermedi. Ne yapsaydım karşılık mı verseydim küfür ettiğin için teşekkür ederim özür dilerim mi deseydim ?
Alttan almayı deneyip Lafı gömseydin daha iyiydi şimdi hem küfür yedin hem kırıldın hem krdın
bir kız olarak seni savunmak isterdim ama küfür etmesi tamam agır olabilir ama haklı aynısı o yapsan dünyayı başına yıkmıştın kabul et o yüzden empati kur haklı çünkü :)
Doğru evet aynısını yapardım bile demiyorum o öyle bir şey yapamazdı zaten zindan ederdim hayatı ;) söyle ki kız ve erkek aynı değil bunu sen de biliyorsun. Kız kendini kontrol edebilir. 15 ayda bana güvenemediyse zaten ben ne diyeyim. Ama haklısın da küfürü kabul edemiyorum işte
bak farkındaysan küfür agır dedim zaten ama olaya bide şöyle bak erkek açısından sevgilisi bir yere gidioyr ve başkalarının profilinden öğrenıyor bu gerçekten kötü bence bunun çıkma suresiyle alakası yok
Haklısın bir şey diyemiyorum. Şöyle ki unuttum aklımdan çıktı bir anda karar verdik zaten. Eve gelince geç oldu yarın ararım diye düşündüm. Böyle olacağını tahmin etmedim. Hem izin vermezdi biliyorum benim de bu yüzden ona söylemediğimi düşünüyor ama cidden unuttum
senide anlıyorum emin ol çok çok daha büyük sorunlar var (kendimden biliyorum) bunları dert etme umarım barışırsınız düzelir aranız inşallah :)
Hiç normal değil bu.. kız olsam böyleleriyle değil sevgili olmak selam dahi vermezdim.. Ama demek ki sen öylelerine layıksın. Kusura bakma ama gerçek bu.
ilk defa oluyor yalnız bu yüzden ne diyeceğimi bilemedim sizlere sordum ne yapayım diye. Yanlış insanlar yanlış insanlarla beraber diyorsunuz resmen. Çevrenize bakın biraz empati yapın
Neyin empatisini yapacağım? Zaten çevremde de böyleleri çok var. Kız kardeşim olsaydın önce seni sonra da sana hükmetmeye çalışan o haddini bilmezi pataklardım.. tabii sana fazla kıyamazdım ama onu sağlam döverdim. Anlatabildim mi?
Anlatabildin :) Teşekkürler
Uaptığın biraz ayıp olmuş aynı şey bana da oldu arkadaşımla çıkıcam dışarı dedim ama erkek olduğunu söylemedim bilerek değil o an söylememişim küfür etmedi ama baya bozulmuştu aramız. Haksızsın biraz ama o da küfür etmemeliymiş ayıp olmuş
Unuttum gerçekten canım :) Dün gece aradı beni konuşma aynen şöyle o : "nasılsın" ben: "iyiyim bıraktığın gibiyim sen nasılsın "o : "ben huzursuzum iyi değilim" ben : "neden" o : "bilmem sana sormak lazım" ben : "benim hatam yok" o: "yok öyle mi ben sana kaç kere söyledim görüşme gitme yapma diye dinlemedin burnunun dikine gidiyorsun "ben :" ben sana görüşmeyeceğim dedim mi onlarla tanış dedim ön yargılı davranma dedim niye beni dinlemedin" o : "bak hala anlamıyorsun anlamayacaksın da sana dediklerimde zerre kadar pişmanlık duymadım" ben : "niye aradın o zaman "o : "bilmiyorum bunları yüz yüze konuşalım olur mu" ben : "tamam iyi geceler" o : "iyi geceler telefonunu açık tut mesajlarima da cevap ver" ben : "benimle bu şekilde emirli konuşma" o : "yine başladık off tamam ararım öyle konuşalım" ben : "tamam" dedim bu kadar şimdi nasıl olur canım
Ben onla konuşurken ağlamıştım aslında :D sen güzel tavrını korumuşsun. Yani yüz yüze konuşun da pişma n değilim demesi hoşuma gitmedi şahsen. Ne demek o öyle hakaret ediyor sonuçta insan sevdiğine hakaret etmemeli.
Ya sen yaptığını normal mi buluyosun su anda? Sen o çocugu bırqk duzenli bir ilişkiyi bile haketmiyosun ne demek haber vermeden hareket etmek.. şu an ben bile nasıl sinirlendim bide pişkin pişkin hiç suçun yokmuş gibi anlayitıyosun yaa.
Haber veriyorum normalde. Unuttum dedim planlı değildi aklımdan çıktı bir anda karar verdik zaten. Söyleyecektim dedim yarın söylerim geç oldu. Bu şekilde öğreneceğini tahmin edemedim. Keşke böyle olmasaydı ama zamanı geri alamıyoruz malesef
Ya iyide bunun unuttumu olmaz ki. Bak benim kız arkadaşım erkeği bırak kızlı ortamda bile nere gitcek olsa hemen haber verir. Bu sadce sorumluluktur sevgiline değer vermektir. Haber vermeyi unuttun gene de tamam. Sen telefonu cocgun yuzune kapat ve bidaha da açma. Bu ne oluyor peki. Sağlam bir özüre ihtiyacı var bu olayın nasıl gonlunu alırsın bilemem. Ben olsam affetmezdim ama bunu..
O kadar ağzına geleni söyleyecek cevap vermediğime dua etsin. Ne diyecektim? Küfür ettiği n için teşekkür ederim Özür dilerim senden mi diyeceğim? Kim olsa aynısını yapardı daha fazlasını hatta karşılık verirdi ben yapmadım
İyide yaptığın birşeyin sonucuna katlanmak zorundasın. Yani küfür etmesi belki yanlış. Ama bence senin yaptığın yenilir yutulur cinsten bişey değil. Tabi uzun bir ilişkiyse bu. Benim 3 senelik ilişkim var böyle seyler oturmuş durumda. Ben belki bu yuzden boyle kaatı yaklaştım. Ama bir ilişkinin sağlıklı ilerlemesi için boyle seyler 1 kere yapılsa bile 2. Kez kesinlikle yapılmamalı. Kfr ettiği için belki onunda senden ozur dilemesi gerek. Ama senin kabahatin daha buyuk ilk adımı atcak kişi sensin.. Tabi eğer sürsün istiyosan..
On beş aydır beraberiz de hiç böyle yapmazdı. İlk defa bu kadar sinirlendi küfür etti gerçi ben de böyle bir şeyi habersiz yapmazdım. Böyle olsun istemedim olaylar böyle gelişti.
Dediğim gibi yapcağın şey belli.. Gene de sen bilirsin ;))
Cok haklisin kardes ben bir kiz olarak sana katiliyorum ben kiz arkadaslarimla biyere gitsem yine haber veririm sevgilime hem suclusun hem guclusun sen erkeklerle sinemaya git sonra sevgilim niye boyle yapti oda ozaman kiz arkadaslariyla gitsin senide gorurum
;))
O gidemez . . Kız ve erkek aynı değil. Bunu niye kabul etmiyorsunuz. Ben kızım ve kızların ne ne kadar şeytan olduğu bilinir. Bir kız bir erkeğe yanaşırsa erkek karşı koyamaz bunu biliyoruz. Ben kendimi kontrol edebilirim erkekler bu konuda zayıf maalesef ki öyle
Çok basit düşünüyosun. At gözlüğü ile bakma olaylara ayrıntıyı düşün. Ve belli ki yasinda küçük senin. Erkekler hakknda böyle düşündügüne göre.. Tanımamışsın. Her erkek aynı değildir. Sen isteyipte seni isteeyen erkekler çıkmamış daha karşına senin bekle anırsın ögrenirsin ;))
Yaşım 21 gözlemlediğim kadarıyla söyledim geneli böyle. Okuduğum kitaplarda kişisel gelişim kitaplarda Freud da yazar bunlar. Bilimsel açıdan da yaklaşıyorum. Kabul etsen de etmesen de gerçek bu
Nerde yaşıyosun sen? Dağ başında falan mı? Vajinayı sadece eşşekte görmüş heriflerin yanında mı? Beni konuşturma şimdi. Senin imrendigin kızlarla birlikte oldum ben. Neden kalitemi senle düşüriyim mesela? Gerçekler erkekler sapıktır abazadır her kıza cinsel obje gibi yaklaşır kızlarda isterse olur isterse olmaz bu mu? Hangi bilim bundan bahsediyo hangi kör cahil yazmış bu kitabı? şu an senin soruna cevap vermekle ne kadar boş iş yaptıgımı anladım zaten sinirlendigim için cevap vermiştim yoksa bu şekilde zayıf karakterli bir insana cevap versen ne vermesen ne sana bu yaştan sonra bunları kimse ögretemez. Bizim söylememizle olmaz bu. Sen hayatı pek tanıyamamışsın..
Birincisi yaşadığım şehri merak etmişsin söyleyeyim. İstanbul'da yaşıyorum :) İnsanı yaşadığı şehre Göre yargılamazsındır o kadar kendini öven bir insan :) ikincisi bahsettiğim şey genel bir şey herkes aynıdır demedim niye bu kadar sinirlendin? Eger sen de böyle bir şey yoksa tasalanma ben sana demedim. Okuyorum bölümüm gereği karakter kişilik nedir? Freud , Piajet okuyorum bolca onların yalancısıyım :)
Cocuk bu konudda hakli ayni sey bana yapilmis olsa kizli erkekli sinemaya gidilmis olsa ve bana soylenmemis olsa kizarim kufredermiyim bilmiyorum ama kizarim.
İnsanlık hali unutmuş olamaz miyim? Ben de nerde nasıl davranacagimi bilirim unuttum yani olamaz mı
Kizli erkekli bir yerlere gidiliyorsa unutmayacaksin :D unutamazsin yani erkek arkadasin aynen boyle dusunmus bagirmis cagirmis.
Kendisi de çoğu kez unutuyor söylemiyor ama kızlarla değil. Ben bir şey demiyorum.
O soylemeyebilir. Heryerde esit olacaksiniz diye bir sey yok. Ne diyorsak o goruslu bir arkadas demekki nedense kendimi gordum cocukta aferin.:)
Siz şu erkekleri hiç anlamıyorum ya. Neden bu üstünlük hali niye her şeye karışır dünya sizin merkezinizde dönüyor sanki
Erkek yonetmek ister yonetilmek degil bu kadar basit diye dusunuyordur abimiz :)
Ülke miyim ben ya neyi yönetiyor :)
Seven adam davranislari bunlar. Birak adami ozgurce yonetsin seni. Sozunden cikma cocugun. :)
Yönetilen ben olunca sıkıntı oluyor. Sonunda isyan çıkıyor. :) İsyanı bastırmak zor oluyor. Bunu küfürle bastıracağını mi zannetti? Kapitülasyon istemiyorum sadece biraz anlayış :)
Eee isyan cikinca bunu zor kullanarak bastirmaya calisiyor. O degismez erkek oldugu icin ama sen degisebilirsin ona ayak uydurabilirsin bayanlar bu konuda daha tecrubelidir:)
Erkek değişmiyorsa biz niye değişelim? Benim tecrübem yok bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum
Kendine yapilmasini cocuga yapma yeter. Yapinca bunun bedeli bu sekilde olur sonra kalkip cocuga niye bu kadar tepki verdi diye sorma onun yerine kendini koymayi dene.
Küfretmesi ayıp, saygısızlık. Fakat senin yaptığında en az onun yaptığı kadar ayıp. Sen sevgilini evde-okulda sanarken arkadaşlarıyla bara veya gece kulübüne gitse tepkin ne olurdu?
Sorun şu ben ona yalan söylemedim. Ani bir karar verdik aklımda da yoktu gitmek sonra olan oldu. Ben onun yerine kendimi koysam kıskanırdım tabi zaten yalan söylemiyor görüşüyor kız erkek farketmiyor bana da söylüyor ama ben o kadar sinirlenmiyorum yansıtmıyorum o kadar
Giderken haber vermemişsin, gittikten sonra da haber vermemişsin ve çocuk bunu face'den görüyor. Saklamış oluyorsun bu durumda ve yalandan pek farkı kalmıyor gibi. Onun gibi haber verip gitmeyi denemeliydin. Ayakkabını gitmeyi, makyaj yapmayı ya da çantanı-telefonunu unutmadığın gibi sevgiline haber vermeyide unutmamalıydın. Bu verdiğin değerle alakalı birşey.
Bu kadar da haksız değilim. Ben söyleyecektim zaten geç gelince uyudum direk. Keşke böyle öğrenmeseydi ama oldu ben de sabah farkettim daha çok sinirlendi. Ayakkabı, çanta makyaj ondan daha değerli değil tabi ki çok saçma bir yorum olmuş
Bu benim düşüncem, madem ondan değerli değil haber verecektin. Saat geç veya uykun var diyelim ne farkeder ki? Mesaj atman altı üstü 1 dakikanı alırdı. Birşeyleri yapmadan önce söylemek, haber vermek en doğrusu.
Saygı duyuyorum yorumuna tesekkürler fakat böyle olacağını tahmin edemedim. Tabi ki söyleyecektim söylerim de diğer zamanlar keşke benden öğrenseydi ama olmadı :(
Umarım düzelir aranız..
Umarım
benim sevgilim bana söyledemen kızlı erkekli grupla akşam vakti sinemaya gidecek bende hiç bişi olmamış gibi konuşmaya devam edecem he mii? küfür etmem ama laflarımdan sonra keşke anama sövseydi diye ağlayacak hale getiririm onu ve bir daha yüzüne bakmam...
:( bu şekilde hiç bir şekilde yol alamazsın doğru değil yaptığınız azıcık güvenin
senin o hareketinden sonra güven mi kalır? sevgilin aynısını yapsa sen ne yaparsın diye yazmış bir arkadaş sende ''":)) Yok öyle o gidemez bile. Şimdi bana ister bencil ister başka bir şey söyle ama gidemez o aklını alırım :))'' demişsin... sen böyle yapacan ondan az güven bekleyecen öyle mi?
:) erkeklere güven olmaz kardeşim
size ne kadar güvenildiği de ortada bacım... sana bir soru sorim dürüst cevap ver
Tamam sorun
sinemadan sonra biri hadi millet benim eve gidelim dese gider miydin?
Hayır tabi ki gitmezdim
tabiki de giderdin... sonuçta arkadaşlarımla beraberim ne olacak sanki der koşa koşa giderdin...
Nereden bu kanıya vardın? Bu farklı bir şey. Giden insanlar var yanlış bulmuyorum ama ben gitmem
arkadaş ortamı diye sevgilisine haber vermeden sinemaya giden insan yine aynı arkadaş ortamı diye eve de gider... vee bunu yanlış bulmaman bunu kanıtlar... senden bir yol olmaz kızım sevgilin iki gram adamsa ayrıl o cocuktan sen ona değmezsin...
Ayrılmıyorum seviyorum var mı diyeceğin? Eve gitmek benim tarzım değil yaşantıma ters sevgilim olduğu için değil olmasa da ters. Gidenlere saygı duyarım.
ben olsaydım 50 kere gitmiştim ve seni bu yaptığına bin pişman ederek darma dağın ederek gitmiştim...
Yaa git o gidemez asla erkekle kız aynı değil
zaten ona güvenerek gittin sen o sinemaya
Gitmemi istemezdi unutmayip soyleseydim izin vermezdi
izin vermezdi belki de elinden tutup aynı filme seni kendi götürecekti...
Olabilir :)
eee neden o zaman arkadaşlarınla gittin?
Gitmek istedim çok da ısrar ettiler kıramadım
peki özellikle ısrar eden bir erkek miydi bir kız mıydı?
Erkekti
şimdi senin sevglini arkadaş ortamından bir bayan özellikle sinemaya davet etse ve oda gitse sen ne yapar ne düşünürdün?
Ya empati yapmak istemiyorum :))
bence yapmalısın...
Empati yapınca iyi hissetmiyorum kendimi :)
hatalı olduğun için olabilir mi?
:( evet olabilir
o zaman niye hatayı o çocukda buluyosun?
Küfür etti çünkü
sence senin yaptığına göre az yapmamış mı?
bide ne dedi çok merak ettim..
s*ktir git hayatımdan or*spu dedi
peki empati yap sen kendini onun yerine koy. sen olsan ne derdin?
Şu empati yapmaktan bıktım ama :)) ben küfür etmezdim kavga çıkarır unutmayacağız bir ders verirdim
gizliliğini aç özelden bişi anlatim sana. empati yaparak neleri fark ediyo insan anla...
Hayır açamam yazacaksan burdan yaz tabi istersen
o benim özelim olan bişi o yüzden ulu orta anlatamam sen bilirsin...
Tercih senin teşekkür ederim yorumların için :)
çocuğun gönlünü al bir şekilde...
Umursamaz tavırları sinir ediyor
katlanacan artık
:) başa gelen çekilir
aynen öylee...
ne yaptın bir gelişme var mı?
Ağladım ben konuşunca çünkü bana öyle bir konuşuyor ki içim acıyor ne yapıyor ediyor suçlu ediyor bunu bağırarak sinirli şekilde söylemiyor yoksa tepkim cidden sert olurdu
O seni suclu etmiyo zaten suclusun...
Küfür ediyor bana sen suçlu sensin diyorsun
Küfür etmesi abarti artik bir kere ettin tamam niye devam ettiriyosun ama hakli cocuk haa hatalisin
bir örnek
:( @ :)?
Sevgilin suçsuzken suçlu durumuna düşmüş aç arayınca konuş. Kesin özür dileyecektir sende özür dilersin unutursunuz
Ben niye özür diliyorum? Ben haber vermedim ama unuttum yalan söylemedim. bana hakaret küfür eden o. Benim hatam ne?
Senin hatan haver vermeyi unutmak.
tamam sende de suç var haber vermemişsin ama o da bir bayanla konuştuğunu bilmeli yani kusura bakma küfür diyorsun ben senin yerinde olsam barışmam saygısızlık var bugün böyle yarın nasıl düşünmek istemem
Tehdit ediyor beni ne özür diledi ne bir şey
git polise ya da yaş kaç bir kadın dayanışma kuruluşuna git
Beni değil kendini. Kendisine zarar verir ruh hastası korkuyorum vicdan azabından ölürüm herhalde
ya senin ne işin var ruh hastasıyla akıllıca düşün bak kendine gel şu an ona geri dönersen ileride sana zarar verebilir
Ayrılamıyorum baştan hiç bir sorun yoktu rüya gibiydi her şey şimdi ne oldu ben de anlayamıyorum
ayrılamıyorum diye bir şey yok emin ol her şey bitiyor
Kendimden soğutmam lazım kendisi ayrılsın en iyisi
bilmiyorum ama olmaz yani böyle
adam hala arıyosa sen bu adamı kaçırma :) belkide tekrar sövmek için arıyo olabilir. her kelimesini haketmişsin diyebilirm. ayrılması lazım bence. bide hala üste çıkmaya çalışıyon. insan sevdiğine küfredermi falan diye.
Hiç de haklı falan değil. Neyi savunuyorsun ya? Benim arkadaşlarım onlar gittiğim yer sinema tek hatam soyleseydim keşke. Aldatmışım gibi niye konuşuyorsunuz
Senin bu yaptığının sonu genellikle aldatmayla bitiyor ama. Ee çocukta bnu biliyo. Tabiki haklı kızmakta. Haber bile vermeden kızlı erkekli takılığ sinemaya gidwn sevgililerin çoğu sevgilisini aldatır. Sen aldatmasanda o görüntüyü vermişin bir kere.
Haber vermemen kötü olmuş fakat bir ilişki de küfür varsa o ilişki coktan bitmistir sen onun halısahadan arkadaşı degilsin tartışırken bile konusmalarina dikkat etmesi gerekirdi sen susarak en iyisini yapmissin cevap verme biraz burnu sürtsün.
Haklısın canım :) ama kesinlikle Özür dilemez bunu biliyorum. Biraz bekleyeceğim arıyor zaten biraz zaman iyi gelir
Zaman herseyin ilacidir.
Belki o kadar kötü ithamlarda bulunmamalıydı ama sende böyle bir şey yapmadan iyiyimiş nekadar masumda olsan saklıyomuş durumuna düştün. Güvenini kaybetmiş oldun o sinirlede kim olsa basar küfürü. Ben olsam baya yardırırdım yani. Maalesef :(
En kötüsü o benim sağladığımı düşünmesi. Unutmak hatırlamak hepsi bizim için. Hatalar da bizim için bu şekilde öğreniyoruz. Küfür hoş bir şey değil. Yapmayın ne olur. Birazcık güvenmeyi deneyin
Bunlar hayatın içinde olan şeyler... Hem olmuş bir kere yapacak bir şey yok. Ayrıca eğer küfredip tekrar aramasaydı o zaman seni silmiş demekti, sadece öfkeden olmuş o
ya erkek adam trip mi atsın? dövsün mü? bizde sinirimizi bir şekilde dökeceğiz ondan küfür etmiştir. yoksa birisi sana söverse kızgın kırgın olsanız bile gelir o lafı edeni bulur haddini bildirir. ama dediğim gibi kendi etmesi siniri azaltmak
Yalnız bayağı iyi ifade etmişsin👍
Kırıcı oluyor ama. İnsan konuşurken 3 kez düşünmeli öyle konuşmalı
O kadar büyütülecek birşey yok TM sen unutmuşsun nysee.. bidaha olmasin aşkım diyebilirdi küfür etmesine gerek yoktu kendini tutabilrdi sonuçta seviyor kıskanıyor demi hepsi ayni canimm ama değişmezler ;)
Aynen canım çok haklısın. Seven kıskanır derler de bu kadarı gerçekten fazla
Walla seni bilmiyorum canim ben Kaldiramiyorum bir tür acizlik küfür etmek edene susmuyorum argo kelimede kullanmiyorum herkes kendine yakısanı yapar diyip siliyorum hayatimdan seni yanlış yönlendirmek istemem sadece biz burada yazdklarna göre yorum yapiyoruz dengesiz laflari harekleri varsa devam etmee üzülürsün dünya sadece onun etrafında dönmüyor ama seviyor ben inanıyorum her zaman böyle küfür etmez beni sevdiğinden böyle yapıyor diyorsan iyi düşün karar senin ;) :)
Teşekkür ederim canım :)
Rica ederim :)
Sonuna kadar sen haksizsin haklisin diyen kizlarida anlamiyorum kendi sevgilileri bir kizla sinemaya gitse ortaligi yikarlar sen nasil
Boyle bisey yaparsin diye bence sen onun gonlunu almaya bak kufur etmesi yanlis olmus ama benim sevgilim baska kizlarla sinemaya gidecek? Bende ona kufur ederdim :)
Kız Erkek eşit derler de öyle olmuyor o iş. Biliyoruz Ki aynı yaratılmadık erkeğin girmesini istemem tabi ki bu güvenle alakalı bir şey Değil. Özür konusunda dediğim gibi dilemedi ben de dilemedim Dün gece aradı beni konuşma aynen şöyle o : "nasılsın" ben: "iyiyim bıraktığın gibiyim sen nasılsın "o : "ben huzursuzum iyi değilim" ben : "neden" o : "bilmem sana sormak lazım" ben : "benim hatam yok" o: "yok öyle mi ben sana kaç kere söyledim görüşme gitme yapma diye dinlemedin burnunun dikine gidiyorsun "ben :" ben sana görüşmeyeceğim dedim mi onlarla tanış dedim ön yargılı davranma dedim niye beni dinlemedin" o : "bak hala anlamıyorsun anlamayacaksın da sana dediklerimde zerre kadar pişmanlık duymadım" ben : "niye aradın o zaman "o : "bilmiyorum bunları yüz yüze konuşalım olur mu" ben : "tamam iyi geceler" o : "iyi geceler telefonunu açık tut mesajlarima da cevap ver" ben : "benimle bu şekilde emirli konuşma" o : "yine başladık off tamam ararım öyle konuşalım" ben : "tamam" dedim bu kadar
Kusura bakma canim ama adam yine hakli ben olsam aramazdim bile senin hatan ama o kalkmis yine aramis seni ne diyeyim insallah hatani anlarsin ozur dileyip barisirsin kendini hakli cikarmaya calisma bosuna
Canim :( haklı olan o mu ya :(Özür dilemedi pişmanlık bile duymamış ben şimdi nasıl Özür dilerim.
Bak canim benim hala kendini hakli cikarmaya calisiyosun sen bu cocugu sevmiyomusun? Ona soylemeden baska erkeklerle sinemaya gitmissin evet haksizsin sen ustunede hakli cikmaya calistin ama cocuk yine aramis ayrica cocugun gosterdigi tepki niye biliyomusun seni sahipleniyo kiskaniyo ben sahsen sevgilime haber vermeden kiz arkadaslarimla bile bulusmuyorum oda ayni sekilde
Çok seviyorum ama o beni sevmiyor 15 ay oldu güvenmiyor pişman değilim dedi ya ":( tamam ben haklıyım tamamen demiyorum keşke unutmasaydım . Çok inatçı öyle böyle değil her istediği olacak. Ben Özür dileyecem ama o dilemez biliyorum ve dilemedigi zaman kendimi aptal gibi hissedeecem
Aptallikla alakasi yokki bence sen bu cocugu tam sevmiyosun emin degilsin cunku askta gurur olmaz yeri geliyo ben sevgilimden ozur diliyorum o dilemesede ve hic aptal hissetmem kendimi cunku hata yapmisimdir veya yeri gelir o ozur diler biz gurur yapmiyoruz boyle bilmiyorum sana kalmis bisey ben sadece ayrilmayin diye diyorum kesinlikle ozur dilemelisin bidaha senden habersiz bisey yapmam diye cocuk sana sahipleniyo kiskaniyo ama sen napiyosun trip atiyosun
Ne kadar sevsem de biraz inat yapıyorum o da öyle inatçı. Bir keresinde çok hastaydım midemi üşütmüştüm sırf kırılmasın diye söz de vermiştim buluşmaya gittim bir kafeye konuştuk ettik en an tatlı yedik benim midem bulandı ama çok kötü üzerine af edersin sonra lavaboya gittik elimi yüzümü yıkadıktan sonra doktora götürmüştü. Yani dediğim gibi ince düşünceli biri geçmişi hatırlayınca ama inatçı kıskanç bu hiç değişmedi ben seviyorum onu hem de çok özür dileyecem sanırım. Teşekkür ederim canım
Hemen dile canim 2 gun nasil konusmadiniz anlamiyorum biz bir kac saat dayanamiyoruz :) kiskancligi seni sevdigi icin unutma hic bir kadin onu kiskanmayan erkek istemez kiskakanan erkek seven erkektir
Eder o kisisel bir olay yapacak bsey yok... ama hakli cocuk yani. E dusuncek smdi kim bilir benden habersi neler yapiordur dye
Canim sinemaya da mı gidemiyecem tutsak ediyor anlamıyorsunuz
Canim adam yapsa aynisini cemkirmez misin? Empati kursana bir?
Adam gece sess suite 34 valentino geziyor check in yapmislar naparsin eger sesimi cikartmam diyosan helal olsun.
Ayril tatlim o zaman o adam degismez.
Kisisel tercih benim icin cok dogru bir davrans sen rahatsizsan durmamalalisin adamn yanda
Empati yapmaktan beynim dondu artık 405 kişinin hemen hemen hepsi söyledi :) ben istemezdim gidemezdi bile ":/ zaman aleyhimize işliyor
Ben istemezdim gidemezdi bile diyorsun ama aen adama haber vermeyip sinema gidecek luksu buluyorsan bunuda yapacaktir tatlim uzgunum ki aklin basina gelmesi icin yapmalida.
Sevgilimle tartistik butun gun haber vermedi gec 01:00da evden ciktim deyip karsimda adam varmis gibi foto gonderdim ! Simdi dogruyu biliyor ama bana ne yapmamaai gedektigini biliyor.
Sen sinema icin ne var canim diyosan o da onun hakki gayette yapabilir.
8senelik birikteligim bunlarin olabilecegini ogretti.
Ne ekersen onu bicsrsin canim. hic k bakma
O adamjn sana guveni kalmamistir kesin haberin olsun surekli supheli supheli dusuncek insallah ayrilmazsiniz
Ufak gibi gorunsede sinir bozucu bir olay uzgunjm.
Haklısın canım ne diyebilirim. Şu anda soğuk konuşuyoruz çok resmi arkadaşlarımla bile öyle konuşmuyorum düşün yani :( en kötüsü benim unuttuguma inanmıyor bilerek gittiğimi sanıyor.
Aynı tepkiyi bende vermiştim. Suçlu iki taraf biri dilini tutmayı beceremiyor diğeri yaptığı şeyi söyleyemiyor. dışarı çıkmasa ölecek gibi
Küfür etmese ölecek sanki :)
Ee sende haber versen ya da gitmeseydin abisi.
Abi unuttum cidden
Boşver hiç değilse sevip koruduğunu sahiplendiği ortaya çıkmış.
Bir kaç gün ağırdan al sonra barışırsın.
Bu şekilde sahiplenen adam pek bulunmaz kıymetini bil ama oda senin kıymetini bilsin :)
Abi bu olay bayaa oldu 17 gün önce sordum bir haftadır konuşuyoruz ne özür diledi ne bir şey. Bana s*iktir git hayatımdan o* rospu diyen biri kaldıramıyorum . Seven bunu der mi
Bende demiştim tutamıyoruz bazen sinir anında çıkıyor ben baya geri kalmışım ya :)
Keşke olmasaydı
Evet
Haber etmeliydin ve
En iyi cevap susmak degil dir ona duzgun bir sekilde aciklasan hayatim unuttim sapsalligima geldi birdaha olma sevgilim felan tarznda bir laf soylesen gonlunu alirdin
Küfürlerden sonra bir şey diyemedim tutuldum kaldım açıklamama fırsat bırakmadı zaten
Haber etmeliydin sen
O da kufur etmemeliydi
Ilk hata sende oda abartmis
Sen yipratma fazla kendini o da hatasini biliyor
Zamanı geri alamıyoruz maalesef :(
Küfür etmesi doğru değil ama senin yaptığın da hoş değil insan kızlı erkekli gidiyorsa haber vermeli aynisi onun içinde geçerli
Ya unuttum dedim niye okumuyorsunuz :) sinema bu film izledik ne var ki? Yanlış bir şey yapmadım
İste sende unutmaman gereken en önemli şeylerden biri buydu. Sinema filmi izlemende mahzur yok sıkıntı sevgilin ne düşündüğü? Bende olsam iyi şeyler düşünmem şahsen. Normal bir şey olabilir ama temel olarak önemliydi haber vermen unutman iyi olmamış. Sevgiline git de o zaman özür dilerim sadece arkadaşlarla takılıyorduk hata benim unutmamam gerekirdi. Özür dilerim de. Sonra ama sende o ettiğin küfürle beni çok üzdün de
Arkadaşlarım gerçekten iyi güvenilir insanlar kardeşim diyebileceğim insanlar.. ona söyledim gel tanıştırayım hem sohbet edip konuşursun istersen ayrı istersen ben de olurum. Hoşuna gitmeyen bur şey olursa bana söylersin beraber konuşur bir çözüme kavuşur ön yargılı davranma dedim. İstemiyor
Dün gece aradı beni konuşma aynen şöyle o : "nasılsın" ben: "iyiyim bıraktığın gibiyim sen nasılsın "o : "ben huzursuzum iyi değilim" ben : "neden" o : "bilmem sana sormak lazım" ben : "benim hatam yok" o: "yok öyle mi ben sana kaç kere söyledim görüşme gitme yapma diye dinlemedin burnunun dikine gidiyorsun "ben :" ben sana görüşmeyeceğim dedim mi onlarla tanış dedim ön yargılı davranma dedim niye beni dinlemedin" o : "bak hala anlamıyorsun anlamayacaksın da sana dediklerimde zerre kadar pişmanlık duymadım" ben : "niye aradın o zaman "o : "bilmiyorum bunları yüz yüze konuşalım olur mu" ben : "tamam iyi geceler" o : "iyi geceler telefonunu açık tut mesajlarima da cevap ver" ben : "benimle bu şekilde emirli konuşma" o : "yine başladık off tamam ararım öyle konuşalım" ben : "tamam" dedim bu Kadar /ozür bile dilemedi ne yapayım ben şimdi.
Belliki baya kıskanç biri kendisi yapabileceğin nedir bilemem açıkçası yanlış bir şey söyleyip ilişkinize zarar vermekte istemem
Peki teşekkür ederim :)
Sevdigini birak saygili, karakterli adam gibi biri kfurler halledermi küfür eden insan aciz insandir.
Katılıyorum haklısın canım
Sana Küfür Etme Gibi Bir Lüksü Olamaz Kendini Senden Üstün Görüyor Buna İzin Verme Ve Ondan Ayrıl Kesinlikle Çıldırmış Adama Bak Ya Hiç Pişman Olmassın
Bana değil kimseye etmemeli. Haklısın
kızlı erkekli biryere gidiyorsun ve söylemiyorsun unutmusmus hanımefendi küfürü haketmissin ben bile sinirlendim burdan
Unuttum aklımdan çıktı bir anda karar verdik zaten. Eve gelince geç oldu yarın ararım diye düşündüm. Böyle olacağını tahmin etmedim. Hem izin vermezdi biliyorum hem de o ortamlara gelmez benim de bu yüzden ona söylemediğimi düşünüyor ama cidden unuttum. Küfür kabul edilir bir şey sizin için demek ki bu kadar acımasız olmayın lütfen
kıskançlık nedir sen bilirmisin kendini sevgilinin yerine koysana o kızlı erkekli ortama giriyor sana söylemiyor
Öyle bir şey yapamaz o. Hem kız ve erkek aynı değil bunu siz de iyi bilirsiniz. Ben kendimden eminim asla yanlış bir şey yapmadım yapmam da zaten inşallah.
1 gun falan daha bekle baktin ozur dilemiyor sen ara ve haber vermeliydim haklisin de affet beni eşsizim falan de birseycikler iste
Dün gece aradı beni konuşma aynen şöyle o : "nasılsın" ben: "iyiyim bıraktığın gibiyim sen nasılsın "o : "ben huzursuzum iyi değilim" ben : "neden" o : "bilmem sana sormak lazım" ben : "benim hatam yok" o: "yok öyle mi ben sana kaç kere söyledim görüşme gitme yapma diye dinlemedin burnunun dikine gidiyorsun "ben :" ben sana görüşmeyeceğim dedim mi onlarla tanış dedim ön yargılı davranma dedim niye beni dinlemedin" o : "bak hala anlamıyorsun anlamayacaksın da sana dediklerimde zerre kadar pişmanlık duymadım" ben : "niye aradın o zaman "o : "bilmiyorum bunları yüz yüze konuşalım olur mu" ben : "tamam iyi geceler" o : "iyi geceler telefonunu açık tut mesajlarima da cevap ver" ben : "benimle bu şekilde emirli konuşma" o : "yine başladık off tamam ararım öyle konuşalım" ben : "tamam" dedim bu kadar
Biraz tolerans goster erkekler boyle sahiplenici konusuyor guzel birsey aslinda ama neden gorusmeyim diye nedenlerini sor. Baktin agir gidiyor sende onu kisitlayacagini soyle. Ozur dile ama en azindan haber vermeliydim haklisin tek bu konuda ozur diliyorum senden de
ozuru en basta dile oyle digerlerini konus
Canim çok ön yargılı gel tanıştırayım seni dedim istersen ben de olurum istersen yalnız ol konuşur sohbet edersin hoşuna gitmeyen bir durum varsa bana söylersin dedim istemedi daha ne yapayım gördüğün gibi Özür bile dilemedi inatçı şey ben nasıl Özür dileyeyim
sadece haber vermedigim icin ozur dileyecegim diyeceksin. Var oyle denyuslar yumusar ozur diler sen diledikten sonra. İkinizde sert cikarsaniz yurumez biriniz sakin, anlayisli olmali.
Tamam canım söyleyeceğim özür dileyeceğini zannetmiyorum ama yine de diyecem bakalım ne olacak o zaman yazarım buraya
hadi bol şans odunu yontmak senin elinde :))
Çocuk genişmiş bana yapsa biri kalkıp benden habersiz kızlı erkekli hemde gece direkt tekmeyi basardım
Birincisi bunun genişlikle ilgisi yok. Ben dokuz buçuk gibi eve geldim gece sayılmaz hem o insanlar benim çok yakın ve güvendiğim insanlar. 15 ayda bana güvenemediyse o onun sorunu bir şey diyemem
İsterse 500 sene olsun güvenin zaman ile alakası yok kişiliğin sağlam değilmiş demekki güvenmemiş
Peki sağlam değişmiş
Aç haklısın söylemeliydim, bir daha olursa söyleyeceğim özür dilerim de. Bekle bence her insan evladı tamam ya ben de fazla kızdım pardon der.
Küfür ettiği için de teşekkür edeyim tam olsun. Kontrollü olsaydı. Benim de sinirlendiğim zamanlar oldu ama küfür hayatta etmedim etmem de inşallah
Kesinlikle senden ayrılmalıydı hak etmişsin yinede küfür etmek doğru değil en doğrusu direk senden ayrılması olurdu :)
Niye ama? Ben niye hak ediyorum. Normal karşılamayın bu kadar lütfen
Tamam o zaman çocuk alsın yanına manken gibi kızları gitsin clube normal karşılaman gerekiyor lütfen :)
Ya o kadar da değil. Ben de istemezdim öyle olsun. Unuttum cidden
Her türlü haksızsın kusura bakma bir tek küfür olayında yanlış yapmış dediğim gibi senin güvenilmez biri olduğunu düşünüp ayrılmalıydı bir hatası o olmuş
Peki. 15 ayda güvenemediyse o onun sorunu. Unutmuş olamam yani insan değiliz ya biz haklısın. Hepiniz mükemmelsiniz hatayı arayın biz de. Erkek gözüyle öyle düşünüyorsun bir şey diyemem
15 ayda sen izin vermiyeceğini bile bile gidiyorsan evet adam haklı dediğim gibi o da gitsin o zaman taş gibi kızlarla clube bak bakalım sen nasıl tepki vericeksin ha birde etiketlesin kızlarla kendini heralde sinirden kudursun kendi yer bitirirsin
İzin vermeyeceğini biliyorum yalan da söylemedim unuttum sadece. Eve geldiğimde geç oldu yarın ararım diye düşündüm. Böyle olacağını tahmin edemedim. Kesinlikle onun öyle bir şey yapmasını istemem.. Siz de biliyorsunuz erkek ve kız aynı değil
Neyse bayan bundan sonra geniş olmayın o kadar ya da hiç sevgili olmayın öyle geniş birini bulun adam her türlü haklı küfür haricinde iyi günler.
Peki size de iyi günler.
pardon da erkeğin kadına izin verme hakkı olduğunu nerenizden uyduruyorsunuz? hayırdır, erkek olmak üst mertebe filan mı? kolenize dışarı çıkması için izin mi veriyorsunuz?
@indirimdekipantolon ne alaka bayan? o zaman adamda alsın kızları gitsin culube böyle saçma şeymi var?
clubla sinemayı aynı şey sanıyorsun galiba? ayrıca sosyal aktiviteye ve nefes almaya herkesin ihtiyacı vardır. bunu yaparken de kimseden izin alınmaz. göbek bağları bir mi be.
@indirimdekipantolon çok boş konusuyorsunuz bayan neden kızlarla gidemiyormu?
Taş gibi kızlarla kulüpte eğlenmek içinde kalmış bayın ya da eğleniyor da sevgilisi faceden göremez orda ne yapıyorsa onun rahatlıyla yüklen kızlara küfürde hem fikirim ama erkeğe göre hareket etmek saçma ✋😉😃
@Papichulo18 neden bu kadar boş konusuyorsunuz cidden merak ediyorum ^^ hayır ağırınıza giden ne? taş gibi kızları alsın cinemaya gitsin ne olucak o zaman ^^ biraz mantıklı olunya
Erkek üst mertebe değil oda bir yere giderken izin alacak sonuçta bir ilişki içindeler izin almayı kendine yediremiyorsan sonsuza kadar sevgili olmazsın fuckbuddy olarak kalırsın kimseden de izin almazsın @indirimdekipantolon
Öf be kızım böylelerini nerden buluyorsunuz bir erkek küfür edecek kadar düşüyorsa zaten onun seviyesi odur ikinci yüzü işte salla gitsin
Bulduk işte başta nefret ediyordum sonradan aşık olunca insanın gözü bir şey görmüyor onun bu sözleri canımı çok acıttı. Haklısın dediklerinde
Böyle bir insanla bir ömür geçmez zaten bu sözleri hazmedemezsin içini herzaman acıtır geç olmadan bitir
Haklısın hazmedemiyorum
Sevdiği insanı kıskanıyor haklıda adam kusura bakma bende olsam aynısını yaparım paylaşamam sevdiğim kişiyi kimseyle sende bence trip atıp dahada sinir bozma bence ;)
Bu kadarı da fazla abartı değil mi? Boğuluyorum artık.
Dahada sevinmen lazım ;)
Küfur bambaşka bişey ne olursa olsun kufur etmeye hakki yok sinirlensin terk etsin bilmem ne yapsin ama kufur etmeye hakki yok
Haklısın kardeşim küfür etmeye hiç mi hiç hakkı yok
Acma tabi hayatta ozur dilemem hakaret eden o o ozur diliycek. Olabilir sanki kendisi hic arkadaslariyla gitmiyo. Sacma sapan isler yapiyo su erkeklerin bazilari. Seven kiskanirmis ya git kaybetme korkusu diyoruz biz ona.
Sağol canım teşekkürler :) seven güvenir kıskanmaz bu savunma mekanizması
o senin sahibin değil sevgilin ona göre davransın, sende kendi değerini bil azıcık yoksa oyuncak olursun...
Tamam canım sagol
Normal. Değeri bilinmesi gereken adamı kaybetme sakin. Seni ne denli kıskanıyor korkuyor başına bişe gelmesinden.
S*ktir git hayatımdan o*rospu diyen biri bu denli kıskanması değerimi bu şekilde mi anlayacağım
bir anlık sinir ile söylediğine eminim. Sana olan güvenini sarsmissin bu durumda kimi içine atar kimi dışarı kusar. Ben içine atanlardanim ama arada kusabiliyorumda. Sevgilinin yaptığı tabiki yanlış ama bazı seyleride anlamak imkânsız olabiliyor. bir erkek olmadan bilemezsin bu durumu.
Haber versen iyi olurdu ama küfür falan abartmış. Böyle bir şeye söven adam ileride sinirlenince vurabilir bile yani. Dikkat et.
Peki unuttum ama :/
Cidden sevgilinden izin mi almalıydın sinemaya giderken. Boş versene terk et gitsin şunu. SEN SONUNA KADAR HAKLISIN:::
Bence de :) teşekkür ederim
Ben küfür etmezdim ama küfür etmekten beter ederdim. Ki ünideki sevgilimden (sözlü) hemen hemen bunun gibi bir sebepten ayrıldım.
İyi yaptın tebrikler. Tüm suçu karşı tarafa yüklemeyin
Aynı şeyi ben yapsam o da terk ederdi emin ol. Bir de araştırıp öğrendiğimde, kızarsın diye söylememiştim , demişti. En basit bir şey bile olsa gizli saklı olduğu zaman bir ilişkide, güven kırılıyor. Ben de bir kere güvenim kırıldı bir daha aynı şeyi yapar şüphesinden bitirdim sözü attım. Bir de şüphe girdiği zaman kurt gibi insanı yiyip bitiriyor, emin ol.
Benim olayda yalan yok ki. Sadece haber vermeyi unuttum. O da izin vermeyeceğimi bildiği halde bana söylemedi ondan gitti diye düşünüyor. Ben asla ihanet etmedim etmem de zaten. On beş ayda güvenemediyse diyecek lafım yok. Ben o küfürü hak etmedim. Sana da mutluluklar dilerim. İnsanlara azıcık güvenmeyi deneyin
Bak senin durum farklı olabilir. Ama benimki daha farklı ben iliskiye başlamadan önce diyorum ki aldatsan bile söyle sesimi çıkarmam kızmam ayrılırz. Ama benden asla bir şeyler saklama ogrenirsem biter dedim. Sakladi benden izin vermycgimi bildigi icin ben de öğrendim ve bitti bu kadar. Dedigim gibi senin durum farkli biraz. Kiyaslayamam.
Sanırım ben de olsam çok kızardım ama kufur etmesini normal bulmadım bence aç anlat kendini eğer aynı konuşma şekli devam ediyorsa bitirirsin ya da uslubuna dikkat etmesini soylersin
Olayın üzerinden baya zaman geçti. Bir haftadır konuşuyoruz ne özür diledi ne bir şey
Küfür iyi birşey değil. Ama öfkenin önüne kimse geçemez sadece seyredilir. Aramasa daha iyi dış kapının mandalı olmaya devam etsin. Biri onun öyle olmadığını hatırlatana kadar.
Kendisi hatırlasın bence :)
İkinizde de suç var boş boş konuşma
Benim suçum ne unuttum insanız nihayetinde. Hem her dakika şuradayım buradayım bazen aklımdan çıkıyor. Bu suç mu?
Erkek olan ortamda ne arıyon bir Sus yani
Nasıl yani? O zaman mezun olduğumda atandığımda okulda erkeklerde olacak hadi onu geçtim sokağa da çıkmayalım. Siz nerede yaşıyorsunuz?
Ben olsam yanına gidip konuşurdum. Bende küfür ederdim. Beni tatmin edecek mantıklı bir açıklama yapamazsa ayrılırdım. Benden, sevgilisinden bir şey saklayan insan ile işim olmaz.
Ortada saklama gibi bir şey yok sadece haber vermeyi unuttum hepsi bu ama o da senin gibi düşünüyor izin vermeyeceğimi bildiği halde gitti ve söylemedi sakladı diye. Birazcık güvenmeyi deneyin
Güveniyordur ama o kıskanıyordur ondan öyle yapıyordur bence
Her yaptığını sevgilin olacak o serefsize soracak değilsin, senin de bir hayatın, kişiliğin, arkadaş ortamın var; bu gösterir ki o herif sana hiç güvenmiyor, böyle biriyle ilişki sürdürülemez..
Haklısın ne diyebilirim ki :( Özel hayatıma aşırı derece müdahale ediyor
Off onn aklından nler gçioo
Sinemada gitti çocklardan briylr hoşlandmı bakışma oldumu
Bana nie sölemedi sinemann içinde naptılarki vs sende bide tel açmıosn oda iyimş :))
Offf :( bu güvenmeyen erkek değil mi ya? Ben yanlış bir şey yapmadım yapmam da bunu o da adı gibi biliyor. Şu saçma sapan kıskançlığını dizginlese sorun kalmayacak
Küfür etmesi ynnş ama kızmakda şüphesiz haklı telefonu aç özrdile seni dier erkeklerdn kıskanmiş işte kötü bşy yok habersz gitmişsn kendindedr hata ara
Küfür ettiğin için teşekkür ederim de diyim tam olsun yok artık. Benim hatam unutmuş olmak insan değiliz ya unutamıyoruz
o çocuktan hayır gelmez seninde bir özel hayatın var sana baban karısşmıyor o kim kendini ezdirtme istediğin yere gitmen çok normal her dakika yerini bildirecek halin yok senin
Üstünlük kurmaya çalışıyor zaten ben gelemiyorum böyle şeylere
Karismaktan ziyade takildigin kisinin kisiligi ortaya cikmis aslinfa telefonda degil yaninda olsan belki dovucek seni bu kadar kadin cinayeti nasil oluyo saniyosunuz bu adamlara prim verirseniz kendilerini degistirme ihtiyaci duymazlar
Haklısın ilk defa duydum ondan
BiLaL Goregen - Sevdigim Kiz Bana Abi Deyince
aklıma bu geldi ln
:))
aynısını sana yapmasını söyle. şöyle güzel kızlarla grupça senin haberin olmadan gitsinler bakalım sen ne düşüneceksin. buna sinirlenmenin erkeklikle ne alakası var. bu erkekler marslı mı ki şaşırıyorsunuz?
insan sevdiğine küfür etmez sever
küfür bölümünü atlamışım. küfür olmaz. sinirlenebilir ama küfür olmamalıydı elbette..
Yok öyle bir şey yapamaz. Biraz bencilim galiba :(
Habersiz oldugu icin normal bnde cok kizardim ama kufur etmezdim o ayri bir konu
Ayrı konu evet
Ben olsam ağız burun dalardım wallahi Allah korumuş hak etmişsin
Allah korusun hepimizi de ben hak etmedim
O sen olmadan kızlarla sinemaya falan gitsin
Birden çirkef olursun demi iğne çuvaldız olayi
Gidemez bile
İnsan sevdigine sinirlenir hep mic mic olmaz iliskiler
Bana s*iktir git hayatımdan o* rospu diyen biri
Sinir aninda hersey solenir seviorsam sinirlenirimde sevmiorsam enerjimi bile harcamam bebisim demekki icine dokunmus herifin yoksa banane der sallardi... Bu da bir degerdir kalkip tokat atmamis hadi şiddet olsa neyse
Orası sıkar yapamaz ama bana ilk defa küfür etti belki sinir anında söyledi ama kaldırılacak küfür değil canım
serkek arkadaşın haklıyken haksız duruma geçmiş ama sende haklı değilsin bnde çok kızardım bu duruma bence senden soğumuştur banada öyle oluyor
Bana s*iktir git hayatımdan o* rospu diyen biri asıl ben soğudum
sinirle söylemiştir o lafı sonradan pişman olmuştur
Hiç sanmıyorum ne özür diledi ne bir şey haklıymış
tabiki öyle dicek gururu yüzünden söyleyemiyordur söylemesi için yardımcı ol ;)
çok üstelersen hiç söylemez serttde davranma iyi davranırsan çook pişman olacaktır trip atarsan haklı görür kendini suçluluk duygusu yaşamalı
Hmm yok ya sen onu tanımıyorsun. Koç Burcu inat etti ya hayatta dilemez
Simdi ne güzel demişsin fakat bunu aynadan bak yank tersk olarak düşün
O arkadaslariyla kızlı Erkekli karışık bir sinemaya gitti birisi dengesix fotografta etiket yaptı pat diye onun yanında ya da değil sadece ismi var oda o sinemada...
Bu durum karşısında sen ne yapardın bizim yaptığımız ayıp mı yoksa siz gerçekten iyi karsilarmiydiniz karsilarim diyen yalab söyler çünkü öyle bir durum olamaz yalan ve güvensizlikoolmuş aranızda. .
O gidemez öyle yerlere ikincisi benim hatam unutmuş olmam üçüncüsü ne Özür ne başka bir şey yaptı aradan kaç gün geçti bir haftadır konuşuyoruz inatçı dilemez de
Böyle bir durumda oda unutsaydi?
Özür dileyecek birisi varsa şu an ona yorum atıyorum sen bazı sınırlar koyduysan karsindakide aynı durumdadır ;)
Haklısın ne diyeyim ama ben yapamam :)
Neyi yapamazsin sen onun gibi mi yamazsin yoksa bu çocuğa söylediklerini sen mi yapamazsın. ?
Ben özür dilemem ondan gururum incindi çok o da inatçı özür dilemedi dilemez de
Tek taraflı düşünen her zaman kaybeder unutma ;)(:
Biliyorum ;)
Sevindim :) bakalım eig hangisini sececeksin bir sürü yorum var :))
Kısmet :) Adil olmam lazım eig için hepsini okudum yorum yazdım güzel cevaplar var ben de beklemiyordum bu kadar cevap geleceğini :)
343 yorum hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun :))
Beklenmedik daha niceler değişebiliyor ;)(:
344 olmuş :)
Valla daha devam eder bu böyle bakalım :))
Yardımcın olsun :))(:
Sağol :) bakalım eig seçmem lazım sanırım artık :)) yoksa böyle uzayıp gider
Fazlasıyla hemde istersen bırak uzasin istersen eig sec daha yazan olmasin ;)(:
Yazarlar yazsinlar sorun değil. Herkese cevap yazabilirim :)
Okish ;) daha sonra eig secersin :)
Muhabbet etsek burdan fazla mujabbetimiz olmazdı :p :))(:
Tabi de her dk yazamayabilirim:))
Hanımefendi ye bakın hele bende her saniye sana yazardım sanki..; p :)) (: is guc var bizimde
;)) peki siz bilirsiniz hanımefendi
*beyefendi
Çok özür dilerim ya ilk defa böyle bir gaf yaptım
Sen erkek misin. ? Hayırdır hanımefendi derken
bir kız kıza bile demez bunu... :@
Yoo android telefon ya mesajlaşırken otomatik yazılar oluyor üçe bölünüyor yanlış yere bastım ondan oldu kusura bakma
Neyse ne Özür dilettirdim bak sana ;)
:)) yaş kaç senin
20 yaşındayım hayırdır. ? ;)
24 yaşındayım yanlış yazdım
Boşver :)
Hayırdır sen bebe misin yoksa :)
Konuşmaların bana 13 yaşında bir çocuğun konuşması gibi geldi. Niye 13 dedim ben de bilmiyorum :))
Bence sen 13 olmayasin :) ;)
Peki
Sana hakaret etmesi yanlış;ama haber vermemen de çok yanlış.
Unuttum sadece
Tabiki de o hakli gonlunu al bir daha yapmiycagini soyle. Ayni seyi o yapsa cemkirirsiniz yapma oyle
:( empati yapacak durumda değilim
Baris lutfen yazik etme cocuga cok hakli
Ama canım hak etmedigim hakaret küfür etti unutamıyorum :( Özür de dilemiyor dilemez biliyorum. İlk defa bu kadar ayrı kalıyorum bu ikinci ayrılığımiz 15 aydır beraberiz. Ben de çok üzülüyorum. Kimse benim açımdan bakmıyor
Ama bak bir soz var insan sinirliyken dedigi laflar pekte onemli olmazmis o yuzden takma birdaha yaparsa kizarsin ama şu an hakli o 15 ay diyosun birde. Benim sevgilim beni oldurmustu bile senin yaptigini yapsam birak kufur etmeyi ve bir daha aramazdi yapma diyosa yapma bir bildigi vardir erkekler bizden daha iyi taniyor hemcinslerini :)
Canim benim çok kötü bir şey mi yaptım herkes öyle söyleyince psikolojik olarak hatalı kötü bir şey yapmışım gibi yanlış bir şey yaptım gibi oldu Arkadaşlarım gerçekten iyi güvenilir insanlar kardeşim diyebileceğim insanlar.. ona söyledim gel tanıştırayım hem sohbet edip konuşursun istersen ayrı istersen ben de olurum. Hoşuna gitmeyen bur şey olursa bana söylersin beraber konuşur bir çözüme kavuşur ön yargılı davranma dedim. İstemiyor
Demekki seni paylasamiyor canisiii bak arkadaslarini ilerde gormeyebilirsin ama o hayat arkadasin olursa ya?
Evlilik için erken daha canım. Tan istediğim gibi diyorum bazen ama bu huyları beni sinir ediyor yine de çok seviyorum çok sabırlıyım. Benim en çok bu yönümü kullanıyor belki de.
Ikiniz de suclusunuz sen haber vermeliydin o da kufur etmemeliydi
Unuttum ama insanlık hali olabilir
Sana bağırıp çağrıyor da kendisi de neler neler karıştırıyordu 😡 saygı olmayan bir ilişki bitmeli ‼️‼️
:( içime şüphe düşürdün şimdi
Sevgilin haklıydı. Ta ki ağzına geleni söyleyip çok ağır ithamlarda bulunana kadar.
Hata niye bende? EN unuttum söylemeyi hem onlar benim arkadaşım kardeşim dediğim insanlar. Abartmıyor musunuz?
sinema mevzusunu sorun etmem. gidebilir tabiki ama haber vermeyi unutmak benim için kabul edilemez.
Keşke haber verseydin. Kızma ama bende saydırırdım küfür etmezdim ama küfürden ağır konuşurdum.
Unuttum olur mu!
Kızmıyorum niye kızayım ki :) Bir anlık dalgınlığıma geldi rahmin edemedim bu şekilde öğreneceğini
*tahmin diyecektim. rahmin ne ya :)
Aynısını o sana yapsaydı ne yapardın düşün ve ara çocuğu.
Aynısını yapamaz düşünemiyorum bile. Kız ve erkek aynı değildir bunu siz de iyi bilirsiniz
Ben haber verirdim yoksa kavga gürültü kopardı.
"insan asıl sevdiğine küfreder." deyip kandırasım var ama neyse...
sevgililik ne ya? sevgililikte, bu kadar ileri gidilmesi beni güldürüyor :D
Ağlanılacak halimize kocaman gülelim o zaman :) her şey gülünce güzel ;)
bence de gül canım amaaaan üzülmeye bile değmez boşver :D o da orda kudursun kendi kendine :D
Aynen ya hiç değmiyor üzülmeye. Şimdi o düşünsün :)
yaniiii :))))