AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
325Cevap
belden aşağı mı küfür etti
Evet ama farkeder mi? Küfür küfürdür
eder tabi bir insan ne kadar da sinirlense bırak sevdiğine bir bayana belden aşağı küfür etmemeli bence
Etmeye ve etmemesi lazım
Aynen
olabilir ama değerlere saygı çerçevesinde...
Hmm olmamalı bence :/
Yok hali ile olur bu kadar sıkıntı etme
Adam hakli gencler dagilin :)
Haklı mı?
seni tanımıyorum ama tepkisinde haklı
Neden haklı peki?
haber vermeyi unutmuşum diyorsun aynısını o yapsa facebookdan öğrensen ne hissederdin
Ben öyle bir şey yapmazd8m. Ben sadece bana yalan söyleyip yapsaydı tepkimi gösterirdim. Ben unuttum yalan söylemedim ki
o da unuttum deseydi şartsız koşulsuz inanırmıyrdın
İnanırdım güveniyorum ona ama istemezdim gitmesini kıskanırdım çünkü. İstemediğim halde giderse bile bu tepkiyi göstermezdim
İnsan gibi konuşamıomuymuşta küfür edyomuş
Konuşabilirdi ama denemedi bile :(
Ondan hayır gelmez sen başka denizlere yelken aç
Küfür etmesi yanlış ama tepkisi gayet normal.
Tamam
eder tabi dövmesinden iyidir
Sayın zihniyet bey küfretmek dövmekten beter değil midir
Dövmek küfretmek bunlar cehaletin örneği
Ama onu destekliosun işte döver tabi diosun
Ben mi? Ne alaka
Eder tabi diosun düzeltiyi m
Yanlış anlaşıldı galiba. Ben savunmuyorum tabi ki
Savunmuş olsaydın yorumunda ne yazıcaktın acaba
Sen siye gel deseydin :)
Ne dedin anlayamadım pardon
Kendine gel deseydin onu dedim
Hmm yok ya diyemedim
gelip dövmediğime dua et
Ne içtin bana da söyle ihtiyacım var :))
öyle adı söylenmez gelirsin beraber içeriz
:) yok kalsın istemez
keyfin bilir
Mına bile koyarım çok pis soverim
Edepli ol önce lütfen
Yemedigniz bk kalmadı. Edepten hayadan bahsediyorsunuz siz kimsiniz ya😏
Nereden biliyorsunuz? Tanımıyorsunuz beni. Asıl sen kimsin ya rica ettim küfürlü konuşma diye ne demeliyim ki düzgün konuşursun?
Yav hehe
Küfür hariç her şeyde haklı
Niye?
Nereye gidiyorsan bir bir rapor etmelisin yani standartların dışında ki yerlerden bahsediyorum aynı şekilde onunda
Erkek olarak düşünürsem hakli
Haklı? Kız olarak kendini benim yerime koy birazcık
Sende küfür et anlasin hatasını
Yok ben edemem :/
Valla bence bu daha normal, ben olsam tohooo
Saçmalamayın lütfen
Ne saçlamayacağım, boğayım ben. Dua et yani sevgiline yine üzerine fazla gelmemiş.
Üzerime gelmedi doğru ettiği küfürle günlerce aglatti haklısın
Ben sevgilimin izin almayı bırak erkekli kızlı ben yokken sinemaya gitmesine izin vermem, ne saçma bir kere sevgilin yokken gitmek. Bir kere senin düşünmen lazım sevgilim yoksa benim ne işim var diye.
Haklısın iş işten geçti unuttum söylemeyi gerçi söylemeyi unutmasaydim yine problem çıkacaktı. Unuttuğuma inanmıyor zaten :/
Neyse hayırlısı, umarım aranız düzelir.
Hayirlisi teşekkür ederim
haketmissin kusura bakma ama haklı
Ettiği küfürü hak edicek bir şey yapmadım
bakk canımm bende bir kızım ve empati kurmak gerekirr erkeklere karsı.
ask zor biseyy hemde cookkk zorr biseyy.
sen sevgilini paylasabilir misin arkadaslarıyla gece vakti sokaklarda olması senin zoruna gitmez mi?
bir de o erkek yaaa biraz duygusal bak konuya sana bisey olsa ailen gibi o da mahvolurr kii ask gercek asksa...
yaptıgın hataya ragmen üst üste bu kadar arıyosa ki aramasını da gectım sana o saatte kızlı erkekli bir ortam yaptınız dıye kızıyorsan o adam seni namus bilmiss belli...
haber versen o da gelse kötü mü olurdu?
bu haber verme olayı aslında cookkk önemli biseyy saygıdır bu ve cidden kusura bakma ama haketmissin bebeğim üzgünüm ki erkek arkadasın haklı malesef :(
Canim benim teşekkür ederim :) o kadar çok empati yap mesajları geldi ki artık beynim dondu haklısınız. Ben olsam gidemezdi bile çok kiskancim ben. O gün geç oldu yarın ararım diye düşündüm tahmin etmedim bu şekilde öğreneceğini. En kötüsü de unuttuguma inanmiyor bilerek yaptığımı düşünüyor çünkü izin vermez böyle şeylere. Bana s*ktir git hayatımdan o*rospu dedi. Günlerce ağladım hak etmedim böyle bir küfürü
hiç kimse hak etmezz ama gec oldu yarın ararım dıye bısey yokkk o senin hayatın yaa o senin sevgilinn gec oldu kavramını cıkar aklından bebegim bir daha olmicagına şkna etmeye calıs eger ayrılmak istemiyosanız ayrılacaksanız da üstelemeye gerek yokk bence...
Hayırlısı ne ise o olsun canım akışına bırakıyorum. Ne özür diledi ne hatasını ifade eden bir söz. O gün den sonra konuşma aynen şöylekonuşma aynen şöyle o : "nasılsın" ben: "iyiyim bıraktığın gibiyim sen nasılsın "o : "ben huzursuzum iyi değilim" ben : "neden" o : "bilmem sana sormak lazım" ben : "benim hatam yok" o: "yok öyle mi ben sana kaç kere söyledim görüşme gitme yapma diye dinlemedin burnunun dikine gidiyorsun "ben :" ben sana görüşmeyeceğim dedim mi onlarla tanış dedim ön yargılı davranma dedim niye beni dinlemedin" o : "bak hala anlamıyorsun anlamayacaksın da sana dediklerimde zerre kadar pişmanlık duymadım" ben : "niye aradın o zaman "o :"bilmiyorum bunları yüz yüze konuşalım olur mu"ben : "tamam iyi geceler" o : "iyi geceler telefonunu açık tut mesajlarima da cevap ver" ben : "benimle bu şekilde emirli konuşma" o : "yine başladık off tamam ararım öyle konuşalım" ben : "tamam" dedim bu Kadar/ozür bile dilemedi
yanlıs düşünüyorsun cocuk %100 haklı özür dilicek olan kişi sensin en büyük hata sana ait bebeğim üzgünüm :(
Peki canım tamamen o haklı olsun :(
zaten öyle bebegim k. bakma sana bol şans
Benim sevgilim aramaz bile haline sukret :D
Hadi ya ":) ettiği küfürden sonra bir de aramasin
Hem kufur hem suratima tel kapatur ama alistim uzuyo benide napalim kader asdfg :))
Canim boşver üzülme :)) ne küfürü ediyor mesela
Aciklayamayacagim kufurler :))
Peki canım :)
Unutman çok mantıksız kızmakta çok haklı.
Gayet mantıklı insan değil miyiz? Unutmak da hatırlamak da bizim için
ohooo insan sevdiğine neler ediyor neler..
Kaldırabilir bir küfür degildi
Demkki hufur esiliyor
Hıhı
Ama seven kufr etmez
bimesaj atamadınmı kız
Unuttum eve gidince geç olmuştu yarın ararım diye düşündüm tahmin etmedim böyle olacağını.
hakedene eedilir walla
Etmeyin :(
bn hakedene ederim. hicte pisman olmam
Ben hak ettim mi sence
hakettnmi blmuorum ama masum oldguna inanmk guc. bnde ayni seyi yprdim sevglinin yerinde olsam eminim
Eder agzına bile...:)
Yuh yok artık :(
İnsan sevdiğini üzmez gardaş yanlış yaptın.
Ben mi? Tek taraflı bakmayın olaya
Yaptigin eylem onemli degil. Dusun oda arkadaslariyla bara filan gidiyor yarin facede goruyorsun. sonuç? Ayni kapi.
Doğru :( cesaret bile edemez gitmeye biraz bencilim ben :(
Adam haklı özür dile hemen
Emredersiniz :) küfür ettiği için de teşekkür edeyim tam olsun
Adam sinir anında demiş trip atıp sevdiğinı üzme
Küfür olmamalıymış...
Bence de
Nedense hep unutulur söylemeyi :)
Unuttum ama. Hem söylesem izin vermeyecekti biliyorum yalan söylemedim ona sadece unuttum ani bir karardı aklımda yoktu ki
eder
Yüz verirsen eder.
Böyleleriyle çıkmayacaksın.
Benden kaynaklı mi yani? İlk defa oldu devamı gelir mi bilmiyorum
Normal tatlım, haklı yere.. Seni kıskanıyor.
Normal değil canım Bana s*iktir git hayatımdan o* rospu diyen biri
Hatasını çoktan anlamıştır bile, erkekler kafaları attığında sonunu düşünmeden konuşur. Bekle af dileyecektir canım
Özür dilemedi dilemeyecek de Koç Burcu
Hatasını anlamasını sağla
Canim hatalı olduğunu kabul etmiyor ki
Üste çıkan erkek modeli, umutsuz vaka😁
Aynen durum vahim :(
Küfürü gec uygulaması dahi yapılıyor
Hadi ya :)
:D:D İyi yapmiş Haketmisin
https://www.youtube.com/watch?v=ea4M4xcug6QSaçma sapan şeyler paylaşmayın ne olur
Ettiği küfure bağlı
Fark eder mi? Küfür küfürdür
bide bu var.. fırsatını bulunca birbirinizle yatmıyormusunuz.. yatınca ince işler yapmıyormusunuz.. adam lafta küfür etmiş bilmem ne etmiş...
adam seni çatır çutur si... kiyor o zaman neden bişey söylemiyorsun..
Normal de cevap vermem ama sen ne biçim insansın pardon insan değilsin. Beni tanıyor musun da böyle konuşuyorsun. Haddini bil ağzından çıkanı kulağın duymuyor seni. Sen çok aptalsın. Seni o küçücük beyninle baş başa bırakıyorum. Mutlu olun siz
tamam..
etmez vur tekmeyi
Teşekkür ederim
Küfretmez.
Hmm :(
Saçmalamış.
Arama.
Bence de :/
o daşerefsiz sen de
Ağzını topla
Çok haklı
Peki
Kufur etme konusunda değil ama kızma konusunda haklı balım
Tamam balım :)
çok haklı benimki olsa gelir bir de bir yerlerimi morartırdı. unutmak nasıl oluyor valla namus yok mu sizde kızım?
Unuttum söylemedim. Kim oluyorsunuz da benim namusumu yargılıyorsun? Ne kadar tanıyorsun?
Sinemaya gden namussuzmu oluyor koylu kafasina bak.
sinemamı l*n konu sevgilisi var gece ondan habersiz dışarı çıkıyor sevdiğine sadık mı bu şimdi ona bağlı mı
Etmez bas tekmeyi hemen
Haber vermediğin için özür dile devam et
3 yıl önceki soruydu.😂
Terbiyesiz adam yahu
Romiyo sende mi
Ne bendemi
Senden iyi yaptı yorumunu bekliyordum şaşırdım
Kadınlar cicektir
Ahaha romiyo hangi araba ezdi seni böyle :)
Açıkçası sorunu okumadım ondan böyle yazdım bana anılarını yapsan yol verirdim
:(( şimdi özüne döndün romiyo şaşırdım çünkü senden beklemezdim
Taam
Hak etmissin.
Sağol
Hak etmissin :)
Neden ;)?
Ben olsam bende aynısını yapardım benden habersiz nasıl gidersin elin oğluyla sinemaya?
Unuttum birincisi onlar benim arkadaşlarım ikincisi ne var yani? Bana s*iktir git hayatımdan o* rospu diyen biri hak etmedim ben
bak onu demezdim işte :) olsun haberi olması lazım
Siz erkekler kesin dersiniz eminim şov yapmayın burada
Sevdiğim kıza asla öyle hitap etmem ben. o benim gözümde benim helalimdir. insan nasıl der Allah aşkına aman ya ne haliniz varsa görün saygı denen birşey yokki ilişkinizde.
Tamam..
Seven erkek sevmez.
Seven erkek sevmez?
Seven erkek dokunmaz?
Evet haklısınız
Ne alaka ya?
Dokunmakla ne alaka kiz ne demis sen ne demissin!
Adam sevmese kufur etmezdi!
Ben olsam bede ederdim
@suslupangle ironi denen algılarını çalıştır. Atarlanma 😪
etmez. Etmemeli.
Evet canım :)
haketmişin
Of tamam
Ayrıl kızzzzz
Ayrılamadım canım :(
E naptınn
Tehdit ediyor resmen özür dilemedi dilemez de bu saatten sonra. Öyle normal konuşuyoruz işte
Olur arada oyle.
Ne olur?
Ondan habersiz hareket etmemeliydin. Unutmak? Nasil unuturki bir insan sevgilisinin oldugunu ve ona haber vermesi gerektigini?
Bir anda karar verdik planlı değildi. Eve geldiğimde geç oldu yarın ararım diye düşündüm tahmin etmezdim arkadaşımın böyle yapacağını. Benden duysa böyle olmazdı belki. Unutmak da hatırlamak da biz insanlar için değil mi? Siz hiç mi unutmuyorsunuz? Olağanüstü güçleriniz mi var yoksa :) ?
Unutmam ozellikle sevdigim biri varsa.
Bunun icin ozel gucunun olmasi gerekmiyor.
15 ay oluyor ve her dk şuradayım buradayım demek? Unutulmaz diye bir şey yok. Birazda güvensin
Bosver iste anlasamiyorsunuz koy tekmeyi.
Ederim tabi
Peki et bakalım
Ama hakettin sen de
Hepimiz insanız unutmuş olamaz mıyız? Hiç bir insan hak etse bile küfürü hak etmez bence. Küfür eden kişi kendine olan saygısını yitirmiştir bana göre
Terket gitsin i*neyi
Öyle de deme. Sen de küfür ediyorsun şimdi
Özür dile affetsin..
Özür dilerim küfür ettiğin için de teşekkür ederim mi diyeyim simdi
Habersiz gittiğim için özür dilerim küfür ettiğin içi ebeni s*keyim de barışın kucaklaşın yine
:) küfür yok. Biraz daha bekleyeceğim
Bekleme sen de onu aldat
Oha yok artık asla yapmam
Sorular karıştı prdn aldatacak bişey yok ortada takıl sen normal.
:) hm
Kafana yatsa yapcan yani :)
Hayır tabi ki. Asla yapmayacağım şey bu. O varken teklif eden olmuştu kabul etmedim düşünmem öyle bir şeyi iğrenç bir şey bu
Aferin sadıksın yani
Kimseden aferin almak derdim değil. doğru olan bu herkesin yapması gereken
O zaman takdir ettim seni gerçekten çok başarılı.
Eder
Neden?
Sinirli birisidir belki ne biliyim. Küfür etmesi sevmediği anlamına gelmez onu demek istedim.
Hmm peki
Bizene
Evet sanane :)
Ben sinirlenirim
Hmm sinirlenince ne oluyor? Zamanı geri alabiliyor musun?
sevgilim böyle bir saçmalık yapmasa, sinirlenmem, zamanı da geriye almak zorunda kalmam. Herşey senle başlıyor yani.
Hadi ya :) saçmalık mı? Yanlış br şey yapmadım. gören duyan da farklı bir şey yaptım sanacak.
sevgiline haber vermemen yanlış bir şey zaten, niye diğer türlüsünü düşündün onu anlamadım
Çünkü bu güvenle alakalı bir şey olunca ortaya öyle bir şey çıkıyor saklıyormuşum gibi gözüküyor maalesef :( Unutmasam kızar diye söylemesem suç ben de olabilir ama durum öyle değil
Adam o an onu görünce mantıklı düşünemez. Yani meselenin güvenle flan alakası yoktur o an onun için. Kim görse ''unuttu'' demez,''benden bir şey saklıyor'' der. Küfür etmesi yanlış olsa da, o sinirle normaldir.
demek ki ediyomuş
Küfür etmesi sevmediğini gösterir mi sence?
Bilemem bir anlik sinir ile agzindan kacmis olabilir ben etmem etmeye ozen gosteririm
Az bile etmis :)
Abartı yaptığı
Valla daha senin yaziyi okumadim useniyom niye boyle uzun yaziyonuz ki?
Sen haklısın
Hm Sağol canım :)
No bebekkk
:( hmmm
Ağlattı kader
Kader...
Haklı çocuk.
Sebeb?
O haklı bence
Sebep?
Ne olursa olsun söylemeliydin