AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
325Cevap
tabii ki haklı.. demekki seviyor. ben olsam terkederim.
Gören de farklı bir şey yaptım sanacak. Fazla abartmıyor musunuz?
Fazla abartmıyoruz.. Seviyorsa insan onu eşi olarak görür. Sen kocandan izinsiz başka erkeklerle sinemaya gidebilir misin akşam? Belki evlenmediğin için anlayamazsın ama annen babandan izinsiz sinemaya gidebilir mi akşam saati başka erkek ve kadınlarla?
Bak bu açıdan düşünmedim doğrusu. Kendimi evli biri gibi düşünmedim aslında doğru. Şimdi düşündüm de sinemaya gitsek bile onun da yanımda olması gerekir ama su anda evli değilim ve senin dediğin şekilde düşünmedim
Seven küfür etmez. Küfür edenin sevgisinden şüphe ederim.
Haklısın :)
Benim ki bana küfür etse ben özür dilerim, ayıp etmişsin niye özür dilemedin çocuktan.
Soruyu yanlış anladın herhalde arkadaşım
Sen haber vermezsen kizmansinda napsin? İyi hayatim bir daha benide cagir mi dicek!
Çok acımasızsınız. unuttum dedim çok abartmadı mı?
Hayir habersiz kizli erkekli gidersen bende kizarim sevgilime
Haber verse izin verecek miydin?
Bildigim bir cevreyse sinirlamam asla. Arkadaslarinada vakit ayirsin ama habersiz is yapacaksa ayrilirim isim olmaz oyle ask olamaz.
Unutmuştur belki insanlık hali. Herkesin başına gelebilir
Olmamali iste bu dedigin tur
Söylemek istemedim demiyoda unuttum diyo, klişe savunmalar
Ya Allah aşkına unuttum gerçekten. Niye söylemeyeyim. Savunma değil bu. Asıl sizin yaptığınız savunma.
Ben bu yüzden ayrıldım eski sevgilimden 3 yıl önce, aynı senin gibi oldu ama faceden değil sinemada arkadaşım görmüş
Yanlış bir şey yapmadım yapmam da zaten. Senin arkadaşın ne şekilde gördü bilmiyorum belki de abartmıştır. Her söylenene inanma. Konuştun mu bunu sevgilinle
Mevzu yanlış bişi durumu değil, neden bana haber vermeden gittiğidir !
Akşam misafirler bize gelecek dedi sinemaya gitmiş, 3 kız 2 erkek, bana söylese izin vermicem zaten, 2 kız arkadaşı ve sevgilileri peki senin ne işin var? neden haberim yok madem kötü bişi yoksa?
Arkadaşım sevgilisiyle avmde görmüş sonra sinemada da görmüş, bana söyledi hayırdır kavgalımısın sen niye yoktun dedi bende işim vardı dedim gidemedim
2 gündür kıza diyorum misafirler kimdi falan ehh işte aile dostu, geç gittiler diyo bide, göz göre göre salak yerine koydu 2 günden sonra gittiği filme gidelim dedim yaa baska filim olsun dedi hayırdır dedim arkaşlarınla izleyince bbidaha izlemek istemiyon dimi? afalladı yalanını itiraf etti banada valla unuttum dedi tabi tabiii üstüne bide yalan söyle ohh kebab, * git dedim bidaha arama, ne kadar aradıysada dönmedim öylece yaşandı işte geçmişte. şu anki sevgilim yapsa onuda bırakırım.
Bizimkisi biraz farklı ben yalan söylemedim. Sizin ilişkinizde yalan varmış ki aynısı olsa ben de bırakırdım. Asla öyle şeylere tahammül edemiyorum. Dürüst olmak gerekirse sevgilim izin vermeyecekti biliyordum ama unuttum söylemeyi bu bir yıldır beraberiz çok kıskanç ben de biraz taviz verince daha ileri gitmeye başladı daha da sıkıyor. Sevdiğim için bir şey diyemiyorum ama gerçekten unuttum bir anda karar verdik zaten
Onu bunu bilmem, benden habersiz gezmeye tozmaya gidliyosa bitmiştir benim için.
Haber verse izin vermeyeceksin. İnsanı yalana sürüklüyorsun yani sevgilini. Kızı mahkum ediyorsun kendine o da sıkılmış bırakmış işte
Vermicem tabi yalana sürüklenecek durum yok bana deseydi beraber gidelim diye çıkar gelirdim
Hem kız beni bırakmadı :)) barışmak için yapmadığı şey kalmadı 1 ay kadar aradı etti işyerime geldi ben istemedim
Tamam sen onu bıraktın egon tatmin olsun mu? :) böyle şeyler için değer mi ya benim durumum için diyorum. Ben yalan söylemedim.
Sen anlamıyosun işte anlıyamicaksında.
@Lesus kardeş sana koccaman +11111 diyorum aynı şeyleri yaşadık ama ben hem bıraktım hem ağır küfür ettim Sinemaya gittiklerini tek tek aradım hepsi Yusuf Yusuf bir erkek çıkmadı.
Hepiniz aynısınız. Bir de yaptığınız şeyi haklıymış gibi savunmayın
Bu normal keşke haber etseydin ama haklı çocuk tlfnu açmayıp soğutma arayı bnde küfür ederdim o yüzden takmayın kafaya olur ilişkide böyle şeyler
Bana normal gelmedi ilk defa başıma böyle bir şey geliyor çünkü.
Söylemek gıbı bır zorunluluğun neden kufur edıyorkı cok kotu bır durum kaldıkı bu durum karşısında senın de susman cok ılgınç
Cevap veremedim çok şaşırdım. İlk defa başıma geliyor
Gızlıden cıkabılırmısın bısey yazacam sana
O kım ya sana nasıl kufur eder ınsan sevgılısıne sevdıgıne nasıl kufur eder ya bu nasıl sevgı?
Hatalısın, hem izin vermez diyorsun hem de gidiyorsun. Ben der sert tepki verirdim ama küfür etmezdim.
Unuttum diyorum izin vermez de. sürekli düşünemiyorum acaba izin verir mi vermez mi diye. Genelde söylerim şuraya gidiyorum burdayım diye.
şahsen unutmuşum demen çok saçma çünkü izin vermez diyorsun. izin verilmeyeceğini yazmışsındır beynine ister istemez o her zaman aklına gelmeli gelir yani. bana kalırsa unutmuşum demen sadece bahane. arkadasların sinema dediği gibi aklına gelmiştir izin vermeyeceğini biliyorsun çünkü. neyse beni alakdar etmez umarım herşey dilediğiniz ce olur
Umarım iyi olur bekleyeceğim. Teşekkürler :)
reca ederim:)
Rica ederim :)
reca ederim :)
Ya yapma şunu. :)
sen yapıyorsun. teşekkür ettin ben de reca ettim :)
Rica ederim desen sorun yok gerçekten o kelimeden gıcık kapıyorum :)
bu zamana kadar hep reca ederim dedim :) yazamam:P
Bişey diyemem küfür etmesi çok saçma hakketmemişsin ara ve adam gibi konuşmak istediğini söyleyip konuş
Dün gece aradı beni konuşma aynen şöyle o : "nasılsın" ben: "iyiyim bıraktığın gibiyim sen nasılsın "o : "ben huzursuzum iyi değilim" ben : "neden" o : "bilmem sana sormak lazım" ben : "benim hatam yok" o: "yok öyle mi ben sana kaç kere söyledim görüşme gitme yapma diye dinlemedin burnunun dikine gidiyorsun "ben :" ben sana görüşmeyeceğim dedim mi onlarla tanış dedim ön yargılı davranma dedim niye beni dinlemedin" o : "bak hala anlamıyorsun anlamayacaksın da sana dediklerimde zerre kadar pişmanlık duymadım" ben : "niye aradın o zaman "o : "bilmiyorum bunları yüz yüze konuşalım olur mu" ben : "tamam iyi geceler" o : "iyi geceler telefonunu açık tut mesajlarima da cevap ver" ben : "benimle bu şekilde emirli konuşma" o : "yine başladık off tamam ararım öyle konuşalım" ben : "tamam" dedim bu kadar
Bnmde basima geldi. bnde hic beklemiodum. kufurdn sonra gozumdeki dgeri dustu ayrildim.
Özel değilse sebebi aynı mıydı? Çünkü çok saçma bana böyle davranması
Onun bna yap dedgi biseyi ypmadm.
Hmm :/
iltifat etmeliydi oysa ki ne kaba adam
:)) komik değilsin
gülmedim zaten
Ne demeye çalıştığını anladım
bende anlamadım
Anlamadığın cümleler kurmak senin işin değil:)
kimin işi
böylesi erkekler daha çekici geliyor kızlara döven söven aldatan
Hiç de çekici gelmiyor emin ol
hak etmişin bence ben olsam ayrılırdım , bence unutmamısın bilerek söylememişin yeme şimdi
Unuttum. Diyelim unutmadım ne olacak yani ya da izin vermedi inadına gittim ne yani? Küfür etti neyi savunuyorsun
bak küfür etmesi bir sonuç nedeni senin yaptıgın salaklık :)) bişeyin sonucuna bakmak için nedenini bilmek lazım sen akllı olsan hiç biri olmayacaktı :) neyin kafasını yaşıyosun
Iyi yaptım pişman da değilim ne oldu yanlış bir şey yapmışım gibi üzerime gelmeyin bu kadar insaf ya
yanlış bişey yapmsın tabiki :) akıllı ol :)
Tamam
Haketmişsin hiç boşuna yakınma
Niye?
Çocuğa haber etmemişsinbu ayrı bir kabahat , birde kız erkek karışık gitmişsiniz oda ayrı.
Unuttum dedim eve geldiğimde geç oldu yarın ararım diye düşündüm tahmin etmezdim arkadaşımın böyle yapacağını. Arkadaşlarım gerçekten iyi güvenilir insanlar kardeşim diyebileceğim insanlar.. ona söyledim gel tanıştırayım hem sohbet edip konuşursun istersen ayrı istersen ben de olurum. Hoşuna gitmeyen bur şey olursa bana söylersin beraber konuşur bir çözüme kavuşur ön yargılı davranma dedim. İstemiyor dinlemiyor
Erkek kafası senin gibi çalışmaz malesef :/ Bir daha tekrarlamazsın artık
Nasıl çalışır o kafa? söyleyin de ben de ona göre davranayim
Keşke anında soyleseydin bende ayni tepkiyi verirdim
Ne bileyim böyle olacağını. :(
Yakında sakinleşir güzelce aciklarsin
Valla iyi ki benm sevgilim değilsn daha beterii yapar def ederdim
Çok fazla abartmıyor musunuz? Ne yaptım ben? Gören , duyan da farklı bir şey yaptım sanacak
O başka kızlarla sinemaya gitmese, ve sana söylemese sen ne yapardın?
Ben daha fazla tepki verirdim herhalde ki böyle bir şey yapamaz zaten. Çok bencilim galiba :( ama cidden unuttum söylemeyi
O ''yapamazsa'' sen neden yapıyorsun? O zaman o da yapacak. Ben olsam yapardım.
Erkek ve kadın aynı değil ama. Ben istemem öyle bir şey yapmasını
insan sevdiğine ne yapaz bebeğim yaaa sana küfür etmiş az bilee millet neler yapıyır D:
Komik değildi
Yüzüne karşı küfretmem de arkasından çok küfrederim...
O daha kötü değil mi? :/
Adamı çileden çıkartıyorsunuz bazen , deli gibi sevsem de sabrım taşıyor.
İnsanlık hali unutabilirim kendiniz unutmuyor musunuz sanki. Hem bu kadar kıskançlığa ne gerek var güveniniz mi yok? Sabırlı ve sakin olun birazcık güvenin
Yok ben bu durum için o haklı demedim. Unutmuş olabilirsin, küfretmesi yanlış. Ama beni çileden çıkarttığı oluyor, kırmamak için yüzüne küfretmeyip konuşmayı kesiyorum ama arkasından baya giydiriyorum. Güven olayına gelince pek alakası yok aslında. Erkek baskın olmak ister, kontrol altında tutmak ister ilişkide. İçgüdüsel birşey bu
Anladım tesekkürler. Böyle yapması kalbim kırdı güvenim de sarsıldı. Kolay kolay iyileşemem. Erkek olmak kadın olmaktan daha kolay o kesin
Bence normal yine gelip kafani gozunu kirmamis dua et.. Hersey seni sewdigi kiskandigi icin yapmis.. Ne demesini beklersin tsmam git haberim yogken onemli deilmi desin..
Bana s*iktir git hayatımdan o* rospu diyen biri bu ne ya biraz empati kurun. Unuttum söylemeyi diye bu denir mi
Ama o sanin unuttugunu biliyomu? Biz erkekler en kotu ihtimali degerlendiririz. hem sinirliymistir cocuk o yuzden o kadar agir konusmus dahasonra ozur dilemistir kesin?
Unuttuğumu söyledim ama inandığını zannetmiyorum özür de dilemedi dilemeyecek te biliyorum. Kendini haklı görüyor çünkü
Haklıı bıynuzlamışsın resmen. Söylesen bile gondermezdim bn. Ne demek ya bir erkek grubuyla sinema
Oha ya ne alaka? Arkadaşlarım gerçekten iyi güvenilir insanlar kardeşim diyebileceğim insanlar.. ona söyledim gel tanıştırayım hem sohbet edip konuşursun istersen ayrı istersen ben de olurum. Hoşuna gitmeyen bur şey olursa bana söylersin beraber konuşur bir çözüme kavuşur ön yargılı davranma dedim. İstemiyor
Kısm daha ii guvenilir diyonnnn... Kıskanmak için erkek olması kafiiii
etmezde sen hala ona sevgilim diyosan sende bir sorun var
Etmeseydi keşke :(
millet sevgilisine küfür eder bizim sevgilimiz bile olmaz demekki küfür etmedigimizden olmuyo
:)) etmeyin siz
23 yaşındayım hiç sevgilim bile olmadıki olsa öyle çok öyle çok sevecemki onu :(
Olur hiç ummadığın zamanda merak etme :D
bu saatten sonra olacagını düşünmüyorum çok tipsizim
Özgüven lazım tipe bakmıyor kızlar :)
öz güven o kadar yüksekki ama olmuyo işde :(
Hayırlısı olsun o zaman ;)
sadece yataktayken sevişirken azdırmak amaçlı
başka zamanlarda asla küfür etmem
bende küfür yok
ama sevişirken ben benden çıkıyorum işte :)
Sana suçsuzsun demiyorum ama ne olursa olsun sevdiğini geçtim bir bayana küfür etmek te nedir?
Ben de onu anlamıyorum işte
ben sevişirken ediyordum çok güzel oluyordu :) ama normal şartlarda sana küfür eden bir erkekten uzak dur derim.
İkinizde suçlusunuz söylemeden gitmen yanlis ama onun küfür etmesi de bayagi bir yanlis
Peki. Unutmak hataymış demek ki
Oha ayrılık nedeni valla..
Neden olan şey ne?
Yalancı olman, bunu başkasından ögrenmesi, seni çok sevmiş içinden şu geçmiş ben bunla evlenemem yarın yine yalan söyler haklı bu davranışın hoş değil hatta seni degersizleştirir.
Yalancı mi? Soruyu okumadın sanırım yalan söylemedim haber vermeyi unuttum sadece
Olmaz haber vereceksin yoksa birdaha dönme, bu sorumsuzluğu affetmek kolay olmaz..
Bence ayrılmalı senden affedilir yanı yok, yalandan kötü bir durum.
Siz erkekler her gittiğiniz yeri haber veriyor musunuz? Biraz olaya benim açımdan bakın. Benim unuttuğumu değilde izin vermeyeceğini bildiğim halde gittiğimi ondan sakladığımı düşünüyor.
Ayrilir ayrilmaz ayri konu ama adamin hareketlerinden hiyar oldugu belli yaninda olsan seni dover bu yol yakinken kurtul sonra gozun mor gezme
Senin yaptığın arkadan iş çevirmek özür dile affetmesini söyle küfür etmekte de haklı
Haklı öyle mi? Savunmayın artık bıktım cidden
Haklı tabiki kaldıramıyorsan sormasaydın yerden göğe kadar haklı
Yorumlara açığım istediğinizi yazın küfür hakaret olmasın da. Tamam haklı olsun
Niye ondan izin alıyorsun o senin babanmi ya da kocanmi baban izin verirse gidersin
İzin deneyelim haber vermek. Sonuçta merak edebilirdi o yüzden. ama sonuçta arayamadim
Sen haklısın tabih naparsan yap niye küfür ediyo sana
Sağol :))
Ben ayrılmanıza sebebiyet vermek istemem ama sonuçta sen bir bayansın iltifaat etceğine küfür ediyor sana..
Haklısın kardeşim
Ehh yani hayat senin sonuçtaa...
Eder bende ediyorum. O değilde 370 görüş bu ne. Ben sorsam bu kadar rehabet olmaz. Hadi bb
:)) valla ben de bilmiyorum bu kadar görüş beklemiyordum. Daha fazla görüş daha fazla fikir demek yardimci olmaları güzel bir şey. Teşekkür ederim
17 gün olmuş bari noldu anlat meraklandım :)
387 görüş olmuş :)) neyse uzun hikaye anlatayım biraz olayı detayda belirttim zaten ettiği küfür s*iktir git hayatımdan o*rospu. Sonra uzun bir konuşma geçti mesajla aynen şu. ...
o : "nasılsın" ben: "iyiyim bıraktığın gibiyim sen nasılsın "o : "ben huzursuzum iyi değilim" ben : "neden" o : "bilmem sana sormak lazım" ben : "benim hatam yok" o: "yok öyle mi ben sana kaç kere söyledim görüşme gitme yapma diye dinlemedin burnunun dikine gidiyorsun "ben :" ben sana görüşmeyeceğim dedim mi onlarla tanış dedim ön yargılı davranma dedim niye beni dinlemedin" o : "bak hala anlamıyorsun anlamayacaksın da sana dediklerimde zerre kadar pişmanlık duymadım" ben : "niye aradın o zaman "o :"bilmiyorum bunları yüz yüze konuşalım olur mu"ben : "tamam iyi geceler" o : "iyi geceler telefonunu açık tut mesajlarima da cevap ver" ben : "benimle bu şekilde emirli konuşma" o : "yine başladık off tamam ararım öyle konuşalım" ben : "tamam" dedim bu Kadar/ozür bile dilemedi çok kaba değil mi? :(
Bir haftadır konuşuyoruz gayet normal tavırlı ben de tavirliyim
Adam dibine kadar sapına kadar haklı. Benim kopyam gibi zaten. Kaba değil bence seni aradığı için şükür namazı kıl
Şaka mısın yaa :((
Haklıyım yha gerçeğimde 😢
Nasıl savunursunuz onu ya :(
bence sevgilin haklı seven adam böyle yapar. sana sahip çıkıyo işte.
Küfür ederek?
İkiniz de hatalısınız ama sevgilin abartmiş.
Peki öyle olsun :/
İnsan sevdiğini yerden yere vururmuş
Oluyormuş
eder insann sevdiğine sinirlenir
Teşekkürler ama küfür etmemeli
Küfür etmesi çok yanlış ben olsam ayrılırdım
Ayrılamadım :(
Hayır çocuğun yerinde olsam ayrılırdım yani gece vakti ne işin var senin dışarda hadi haber versen neyse derimde bide haber vermiyorsunuz
Unuttum ama
Siz suçlusunuz bence ama yinede çok kusurlu görünmemeye çalışın bundan yüz bulur bundan sonra her kavganızda size küfür eder
Bir daha desin bak ne oluyor ilk ve son kez şans verdim ama hala özür dilemedi
ben olsam kafanı gözünü kırardım
Niyeymiş o ;)
seviyosan sevdiğine saygın olacak habersiz öyle gezmeler tozmalar sinemalar olmaz eşek başımıyız burada ya sana kötü bişe olsa nasıl yaşardım böyle şeyleride düşün
Habersiz değil unuttum dedim soruda. İkincisi başımıza her yerde bir şey gelebilir olacağı varsa zaten olur ben dikkat ediyorum elimden geldiğince
onubunu bilmem bidaha haber ver bu seferlik affettim
Sağol ya
Sinirlenmesi normalde kufur etmesi normal degil.
Bence de :(
SEN OLSAN NE YAPARDIN
Ben olsam kıskanırdım tabi ki. Yansıtmazdım. Çoğu kez o da çıkıyor o saatlerde kız erkek. Genelde söyler. Söylemese unutur ben de küfür etmem. Ben unuttum diyelim unutmasaydım söyleseydim izin vermezdi biliyorum. Kızdığı şeyler şu birincisi kız erkek olması o saatte olması bunu benden değil başka yerden öğrenmesi
valla hemen hemen aynı durumdayız ikimizde birbirimize mesaj atmıyoruz ve nolucak bilmem
İnşallah hayırlısı olur canım ;)
çocuk haklı sinirlenmiş küfür etmiş
Ee ne yapalım empati kurun biraz
Bu durumda bende küfür ederdim
Kime ediyorsunuz? aslında kendinize ediyorsunuz farkında değilsiniz
Ov moruk konuştu e başka
Beni şu heryerde eksileyen amcuk pembeli kim l*n
Ben kimseyi eksilemem küfür etmediği sürece. Hatta artıladım ama lütfen düzgün konuşalım
Ben zaten sana demedim bebem bir pembeli var bütün yorumlarımı eksiliyor ona dedim
Sadece kufur kisminda haksiz
:( peki
Ben de aynisini yapardim beyefendi hakli gibi
Haklı. küfür etmesi çok mu olağan?
Ben olsam butun gece ana avrat soverdim yani normali bu sinirlenmeyip kufur etmiyorsa zaten onemsemiyordur
saçmalık ayrıl gitsin :S
en temizi
Saçmalık zaten haklısın kardeşim
Saygınun olmadığı yerde sevgide olmaz
Saygısız sevgi olmuyor görüldüğü gibi işte
O değil de bu soruya 400cevap vay be :)
408 oldu ben de beklemiyordum :)
Şeytan tüyü var galiba:)
Olabilir ;)) ilginç gelmiştir sorum belki
ben olsam agzini gözünü... rdim
Edepli ol ne olur
severdim dedim kotu mü ettim
Niye noktalar koydun ki
espiri olsun diye
Etsin ne olacak, sinirlenmiştir.. olabilir
Normal mi?
Seni düşünüyor değer veriyor merak etmiş daha ne istiyon. Söylemeyen sensin. Şimdi birşey demeseydi bile neden umursamıyor diyeceksin. bırak şu cocukça düşünceleri. Özür dile unutuğunu söyle, oda özür diler. Fazla uzatma. Uzatıkça uzar.. ne yani ayrıl dediğimde ayrılacakmsn bu saçma şey için
Tehdit ediyor beni bağımlı etti beni kendisine. Seviyorsa bana niye küfür ediyor unuttum diye.. Diyelim unuttum söyledim gidemiyecektim. Özür bile dilemedi benden inatçı ya
Çok takıntılısın kadın
Sanırım evet
Sinirlense de etmesi normal karşılanmamalı.
Bence de teşekkürler
ben de sinirlenirim ama küfür ve ağır ithamlarda bulunması hoş değil o yüzden ben kız olsam bir daha görüşmezdim
Bence de hoş değil çok kötü bir şey. Teşekkürler :)
Rica ederim :)
Yerinde olsam gec olmadan gonlunu almaya çalışırım
Nasıl? Benim kalbimi çok kırdı ne diyecem ona?
Farkındayım ama o şu an kendini cok kotu hissediyor sana guveni giderek azalıyor senin icin onemsiz olduğunu düşünüyor yani sende kötü ve genel olarak o haklı bunu goz onunde tut ve gonlunu al nasil alicagini sen bilirsin :) o normale donnce de ki bana cok kufur ettin cok üzüldüm falan de azck psmnlik duysun sonra bidaha yapmamasi için soz verdittir :)
Yaa kötü hissetmesin kendini güveni de azalmasın ben seviyorum çünkü. Unuttum benim aptallığım belki ama hiç böyle yapmazdı. Keşke bu şekilde olmasaydı ama zamanı geri alamıyoruz malesef
Alamiyrsun ama gonlunu alabilirsin :)
Nasıl :)
Syuna git ;)
hepsi böyle bunların saygı kalmamış ki saygı
Aynen ya :(
Kufur etmeseymis iyimis :/
Evet :/
ara küfür et kapat mal mısın niye cevap vermedin
Cevap veremedim şok oldum ettiği küfür ağırdı
eder eder, takılmna öyle ufak detaylara
Ufak mı? Bana s*iktir git hayatımdan o* rospu diyen biri
o kadar okumadım sorunu. madem onları dedi, halen nasıl sevgilim diyebiliyor, onunla ilgili soru soruyor, onu düşünebiliyorsun? s. et!
Öyle kolay olmuyor işte
senle ilgili konuyu arkadaşımla mesajlarda görüştük zaten, notunu verdik senin.
Anlamadım
Niçin karıştırıyorsun beni ya 😄😄 ben çok üzüldüm kıza :( canım üzme kendini inan değmez insan sevdiğine küfreder mi
@adadajjj :D
Ne notu ya :)
kredi notu aşkım :)
Peki aşkım ;)
:)))
Neeeee ;))
ne neeeee kız :D
Hey Allahım ya :))
ne oldu kız :D @adadajjj ablası, ne diyor bu anlıyor musun dilinden :)
Yok canım anlamıyorum onun dilinden sevgili anlamış vermiş cevabını ben ne diyim abisi 😄😄
ama üzgün bir kız neticede, yardımcı olmamız gerekmiyor mu :/ @adadajjj
Gidin sayfamdan derhal :)))
hayır canım yaa :D
Meşgul etmeyin :) 391 yorum var en tuhaf senin :))
e farkımız tarzımız değil mi
Bizim tek amacımız sana yardımcı olmak 😄😄
bunu demeye bile gerek yok bence @adadajjj :))
Ayy canım hoşuna gitti 😄😄
benim mi :) @adadajjj
Yok haksız yere küfür edildiğini düşünen arkadasın :)) baya hoşuna gittin farklı geldi sevgilisini de unuttu küfrü de 😄 bida yemek için uğraşıyo
yüklenme yaa, sahip çıkmamız lazımken neler diyorsun @adadajjj :D
Bir gidin sayfamdan ergenler :))
Ergenler mi :D ikimiz de 26 yaşındayız :D @adadajjj
Sorduğu soruya yaptığı yorumlara bakmıyo da 😄😄
26 yaşında çok ergen var :)))
Aç telefonu sende ona et neyi abartıon :D
Ahaha yok ya olmaz :)
Neden olmaz aklını s. ktiğim unuttum diyom anlamıyon mu de ahaha :D
Yok ya ben küfür etmem yakışmaz :))
keşke haber etseydin kızgınlıkla demiştir bence
Unuttum demeyi. Kızgınlıkla söylenen sözler gerçektir ama :(.
yok alakası bile yok ya bende öldürüm diyorum seni bağızı kişilere yapıyormuyum bence özür diler barışırsınız kız
Bir haftadır konuşuyoruz ne özür ne başka bir şey hiç bir şey yok. Sadece daha fazla kıskanç daha fazla üzerime gelmeye başladı
bence artık biraz uzak durmak en iyisi biraz görüşmezseniz özür dileyebilir
Hakli ama kufur konusunda değil
Peki. Bu konuda çoğunuz aynı fikirdesiniz zaten şaşırmıyorum artık
Insan sevdiğine küfür etmez..
insan sevdiğine haber vermemezlik yapamaz
Bence de dreaminggirl :) unuttum dedim her saniye Nerede olduğumu söylemek zaten çok saçma geliyor artık
Ben sevgilim taytla disari cikti diye ayrildim
Yok artık abartmayın bu kadar
Bizde öyle birader :)
Olan kime oldu peki.. Mutlu musun şimdi
Evet mutluyum cok sukur kalbimi kontrol edebiliyorum ask konusunda pek kafaya takan biri degil hayatta daha onemli ve degerli seyler var
Kalp bu kontrol edilir mi hiç? Yoksa sen hiç aşık olmadın mantığına göre yaşıyorsun derim. Hayatta tabi ki daha önemli değerli şeyler var katılıyorum sana