AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
325Cevap
Hak etmemişsin ama onun için de kolay değil haklisin kufur edilmxsdvzsxascvwev
Yani ben de öyle dedim :)
Sinirlenir kızar normal bu...
Ama küfür edemez... NOKTA.
Teşekkür ederim :)
Rica ederim ama asıl olan bu...
Ya boşver konuşma özür dilesin
Benimkide öyle yapıyor ara sıra iki gün konuşmadığım oluyor
Adım gibi biliyorum ki özür dilemez :( hiç bir şey olmamış gibi devam eder daha önce farklı bir konuda da aynısını yapmıştı.
Sen ozaman özür dileyene kadar barışma ezdirme kendini
Unutma bir adam dünyayı yönetebilir ama bir kadını yönetemez
Bırakacak sen onu yöneteceksin 😜
Dün gece aradı beni konuşma aynen şöyle o : "nasılsın" ben: "iyiyim bıraktığın gibiyim sen nasılsın "o : "ben huzursuzum iyi değilim" ben : "neden" o : "bilmem sana sormak lazım" ben : "benim hatam yok" o: "yok öyle mi ben sana kaç kere söyledim görüşme gitme yapma diye dinlemedin burnunun dikine gidiyorsun "ben :" ben sana görüşmeyeceğim dedim mi onlarla tanış dedim ön yargılı davranma dedim niye beni dinlemedin" o : "bak hala anlamıyorsun anlamayacaksın da sana dediklerimde zerre kadar pişmanlık duymadım" ben : "niye aradın o zaman "o : "bilmiyorum bunları yüz yüze konuşalım olur mu" ben : "tamam iyi geceler" o : "iyi geceler telefonunu açık tut mesajlarima da cevap ver" ben : "benimle bu şekilde emirli konuşma" o : "yine başladık off tamam ararım öyle konuşalım" ben : "tamam" dedim bu Kadar /ozür bile dilemedi ne yapayım ben şimdi.
Böyle soğuk devam et :)
Özür dileyecek !
Sanmıyorum canım özür dilemez o :(
ÖYLE BİRİ İÇİN ÜZÜLME KÜFÜR ETTİYSE İLERDE NELER NELER YAPAR...
BANA KALIRSA AYRIL...
Özür bile dilemez dedim aynen öyle oldu. Dün gece aradı beni konuşma aynen şöyle o : "nasılsın" ben: "iyiyim bıraktığın gibiyim sen nasılsın "o : "ben huzursuzum iyi değilim" ben : "neden" o : "bilmem sana sormak lazım" ben : "benim hatam yok" o: "yok öyle mi ben sana kaç kere söyledim görüşme gitme yapma diye dinlemedin burnunun dikine gidiyorsun "ben :" ben sana görüşmeyeceğim dedim mi onlarla tanış dedim ön yargılı davranma dedim niye beni dinlemedin" o : "bak hala anlamıyorsun anlamayacaksın da sana dediklerimde zerre kadar pişmanlık duymadım" ben : "niye aradın o zaman "o : "bilmiyorum bunları yüz yüze konuşalım olur mu" ben : "tamam iyi geceler" o : "iyi geceler telefonunu açık tut mesajlarima da cevap ver" ben : "benimle bu şekilde emirli konuşma" o : "yine başladık off tamam ararım öyle konuşalım" ben : "tamam" dedim bu kadar
Kıskanmış Ama, Asla Küfür Etmeye Hakkı Yok.. Bugun Bu Küfürleri Eden Yarın..
Haklısın çok hemde
Bence Yol Ver Gitsin..
Bence haklı hemde sevmese emin ol o kadar sinirlenmezdi bence ozur dilemelisin söylemen gerekirdi
Küfür ettiği için de teşekkür edeyim tam olsun. Çok kırdı beni sinirlendim cevap vermedim normalde kesinlikle cevap verirdim ama biliyorum ki asla özür dilemez iyi tanıyorum
Küfür burjuvaİvazini ağzında bir lağım çukuru, işçi sınıfının ağzında bir çiçektir
Umarım anlamışsındır
Anladım. .
Kız olmadığı sürece sevgilim gitse ben sorun etmem diyorsun kız erkek karışık sen sinemaya gidiyorsun?
Bencilim galiba :( Ayrıca kız erkek aynı değildir. Ben kendimi kontrol edebilirim ama erkekler öyle olmuyor
Belki oda kendini kontrol edebiliyor :)
Belki ama erkeklerin geneli öyle
Kızların da geneli kendini tutamiyor
Küfür ettiği için haksız ama genel itibariyle haklı sonuçta senin sevdiğin insan nerde kimlesin ne yaparsın bilmesi lazım böyle bir şeyi unutmamalısın
Dalgınlığıma geldi. . unutmak da hatırlamak da biz insanlar için değil mi?
Evetttt normal asıl sen böyle yaparsan ilişkinize zarar verirsiniz ben kğfğr etmeme rağmen hiçbir şeyi idare etmeyen birley vardı başımda eninde sonunda defoldu gitti idare et çoçuğu tabi tepkini koy ama idare etmeyi bil
25 yaşında bir insanı nasıl idare edicem çocuk mu bu?
Yaa erkek biraz sinirli olabilir kıskana bilir yani böyle dusunuyosan da o zaman oda seni hicbur zaman idare etmez ne adet ne hamilelik sonucta kac yasinda insansin ne idare edicek yani?
Çok kızar eder de küfür falan gerek yok etmemeli de. Haklıymış kızmakta ama haksız duruma düşmüş hızını alamayınca
Iyi de ben yalan söylemedim unuttum sadece. Niye haklı şimdi?
Ya bende görsem kızarım yalan yok şimdi, hiç konuşmadınız mı eve dönene kadar da unuttun söylemeyi.. Unuttuğunu söylersen anlayış gösterir herhalde.
Bir anda karar verdik planlı değildi çok dalgındım aklımdan çıktı. Dinlemiyor beni fırsat bırakmıyor. Haber versem izin vermeyeceğini biliyorum zaten. Bundan dolayı benim söylemediğimi sanıyor.
Unuttum gibi saçma sapan bir bahane olamaz bostan korkuluğu mu bu adam! ha bu sevgilinin sana küfür edeceği anlamına gelmez tabii.
Bahane değil gerçekten unuttum. Eve gelince direk uyudum sabah kalktığımda bildirim görünce arkadaşım etiketlemiş ben fark edene kadar çoktan öğrenmişti. Yalan söylemedim hiç bir zaman sadece unuttum diye böyle oldu gerçi söyleseydim de izin vermezdi bu yüzden sakladığımı düşünüyor
Nasıl bir ilişki bu anlamadım
Aynı beni anlatmışsın ya oğlak burcuyum bende bir parlarım sonra da pişmanlık yaşarım yazmaya da çekinirim. Ama sende haksızsın yani haber vermen gerekirdi ailenle gitsen hadi neyse kendin diyosun kızlı erkekli
Haklısın ama öyle gerekti
Uzatmayın barışın 3 günlük dünya da üzmeye üzülmeye değmez
Öyle tabi :)
Insan nasil sevdigine asik oldugu insana haber vermeyi unutur inanikir gibi degil.
Unutmak da hatırlamak da bizler için değil mi?
Yazdigima karsilik senin dusuncen buysa alkisliyorum seni. Sanki taaaa ilk okudan arkadasin.
Her saniye haber vermekten bir kere unutabilirim
Istedigin kadar unut beni ilgilendirmez. Sevgini askini bir kontrol et birseyler eksik kalmis. ya da hic aski gercek sevgiyi yureginde yasamamissin.
Bilmiyorum :/
sevgilinin hoşlanmadığı kişiler veya sevgilinin onsuz gitmeni istemediği ortam oldugu için haber vermedin insan sevgilisine haber vermeyi nasıl unutabilir ki yok öyle bişey biraz samimi ol bence
Unuttum dedim. İnsanız. Benim bildiğim unutmak hatırlamak da insanlar için yanlış miyim? onlar benim en yakın arkadaşım güvendiğim kardeşim gibi gördüğüm insanlar.. ona söyledim gel tanıştırayım hem sohbet edip konuşursun ister yalnız ister ben de olurum. Hoşuna gitmeyen bir şey olursa bana söylersin beraber konuşur çözüm yolu buluruz kabul etmedi bana da konuşma diyor onlarla ön yargılı. Tek taraflı bakmayın olaya
evet insanız insanı insan yapan duygularıdır. ki sen eğer bir insanla birlikte birşeyler paylaşmaya başladıysan değer verdiğin için başlamışsındır haber vermeyi unutman demek onu unutman demek veya aklında olmadıgını gösteriri bence tabiki ben tek taraflı asla bakmam hiç bir olaya
Her dakika saniye şuradayım demek biraz zor yoğunum dalgınlığıma geliyor. Her zaman şuraya gitsem ne der buraya gitsem kızar mi diye düşünemiyorum 15 ay oldu hiç böyle bir şey olmamıştı :( birazcık az kıskansa sorun yok
arkadaşlarınla her saniye sinemaya gidiyorsan haklısın derım ama sürekli yapılan bişey değil ki kendinde söylüyorsun bak onun kıskançlığı abartması seni o durumu haber vermeni unutmana yetecek bir bahane ama herşeyde oldugu gıbı asırı kıskanclıkta ınsanlara fazlası ıle zarar verır sen karsındakıne ınanıyorsan ve deger verıyorsan bunu aşacak ve rayına sokacak tek kişide sensin başkası degıl
Cok sevıyorsa eğer duygularını her turk gıbı argoya doker oda onun samımı olma tarzıdır kendımden bılıyorum cok ama çok seven bı erkek ılla bıkerde olsa ağzından cıkartır kufuru:-)
Kalbimi çok kırdı hiç beklemedim bu kadar sinirleneceğini. Zamanı da geri alamıyoruz geçti.
Ama sende söylememişsin hiç mi aklına gelmedi de haber vermedin sende düşünsene aynı şeyi empati kur
Gerçekten unuttum bir anda karar verdik. Ben yalan söylemedim eğer gidip ona evdeyim ya da başka bir şey deseydim ki demem de zaten o zaman yüzde yüz haklı olurdu ama unuttum. Söyleseydim izin vermezdi zaten
Bana durduk yere bile kufrediyo ahdhfjff seninki hakliymis bence
Ettiği küfür ağırdı. Bu kadar basit olmamalı canım
İnsan seviğine neler yapıyor buna mı takıldın sen ya =/
Evet
Takılma derim fazla =/
Pepe geldi aklıma;
insan sevdiğini hiç üzer mi? :))
Sebepsizce hiç ona küser mi eğlenerek oynamak varken :))
aynen öyle :)) (devamını bilmiyorum maalesef :))
Ben biliyorum ;))
bende öğrene bilir miyim peki ;))
Tabii ;) İnsan sevdiğini hiç üzer mi? Sebepsizce hiç ona küser mi? Eğlenerek oynamak varken, Ardına bakmadan hiç gider mi?
:)) güzelmiş sözleri, ama önemli olan uygulayabilmek :))
Zor tabi ":)
aynen :(
Şimdi durumunuz nasıl, barışmadınız mı?
Bir haftadır konuşuyoruz gayet soğuk özür dilemedi dilemeyeceğini biliyordum zaten öyle
barıştınız yani :))
Bilmiyorum muamma
hmm, hayırlısı olsun o zaman :))
Amin :)
dertleşmek istediğin zaman yaz, dinlerim :))
Sağol da benim problemlerimiz bitmez ki
hmm, sen bilirsin, ben teklifim sundum ;))
rica ederim :)
Haklı erkek tabi ki. Sen aynı durumda o olsa ne yapardın? Ben olsam bende söverdim hınmmınaaa
Empati yapmaktan beynim gitti artık o kadar çok mesaj atan var ki :)) Bana s*iktir git hayatımdan o* rospu diyen biri haklı yani bravo
Yukarıda küfür etti yazmışsın s. kt. r git, or. spu dediğini belirten bir şey okusaydım ona göre cevap verirdim. Eksik bilgi ve söylemeden sinemaya gidip şimdi burada bana artistlik yaptığın için sana bravo. Git burdan asdssssd 😀
Peki kendi sayfamdan beni kovuyorsun istifa ediyorum :))
Dur dur o kadar sert olamayacağım, bir fedakarlık yapıp ben giderim 😊
Tamam git :))
Pis seni 😀 İşte gidiyorum, hiç bir şey demeden...
Git iş işten geçmeden git çok geç olmadan vakit🎶
Gitme, ne olur gitmeee sen gidince...
Sen de başını alıp gitme ne olur🎶
Gitmem gerek bu şehirden
Bir rüya oldun sevdamın gergefinde... 🎶🎶
Git gideceksen beklemem , başka bir şey söylemem...🎶
Kabul et sonu yoktu bir gün ayrılacaktık, kabul et kaderin elinde bir oyuncaktım, ... 🎶🎶
Pess :))
Ben kazandım 😛😀
Tebrik ederim ;)
Teşekkür ederim 😊
Kazandığın için değil ;)
Kazanmak umrumda değildi, elime bir şey geçmedi ☺ Ama ne için olduğunu merak ettim
Ben de kalsın ;)
Ama yaaa 😢
Cevap bekliyorum hala 😊
Ne cevabı ; )
Neden tebrik ederim dedin 😊
Boşver demişim ya ;)
Yaa lütfen 😊😊😊
Niye bu kadar merak ediyorsun
Kişisel özelliklerimden çünkü, meraklı bir yapım var 😑
Fazla merak iyi değil :)
Evet ama kendim ile bir durum olunca sonuç iyi olmasa da en azından öğrendiğime seviniyorum
Küfür etmemesi gerekti. Ben olsam artık arayıp sormazdım. Cevap da vermezdim çağrı ve mesajlarına.
Sizin için küfür olağan bir şey bana göre anormal
Sen ne diyorsun yav? Ben küfür etmemesi gerekti diyorum. Okuma ya da algılama sorunun mu var?
Arkadaşım kafam o kadar dalgın ki kusura bakma yanlış anladım seni. O kadar beni suçlayan mesajlar var ki karıştırdım
Öfke halinde olabilir bir daha yapmamasini iste. vve kesinlikle büyütme bu tatsizligi
:((
Pozitif olmalısın surat yapma! :-D
Değilim nasıl olabilirim ki zaten böyle
Basit çok basit pozitif olman
Kolay değil...
Sevgi herşeyin üstünü örter...
Aradiginda şükür etmen gerek bence. Ben olsam aramam bile.
Hiç de bile aramak zorundaydı. Ne demek hem küfür edecek hem de aramayacak. Yok öyle bir dünya
Üzgünüm ama aşırı tek taraflı düşünüyorsun. Bak bir kez daha belirtiyorum. Ben olsan umrumda bile olmazDin. Sen beni umursamadan takmadan nasıl sınama ya gidiyosan bende seni hiç umursamaz dim. Üzgünüm ama adam haklı. Aradigina şükür edip alttan almaya bak. Ama uyarda öyle herseye küfür eder sonra
Tamam teşekkür ederim :) sizin düşünceniz ama ben unuttum söylemeyi küfür edilecek bir durum yoktu ne özür diledi be bir şey
Küfür etmemesi gerekiyordu ama sende sütten çıkmış akkasik değilsin doğrusu. Rica ederim
Hatam var biliyorum
ama haber vermemişsin ki. bide gece oldu mu sıkıntı ya :/
Unuttum işte
açıkla ona.
Cocuk hakli ama küfür etmemesi lazımdı yine de. ama sinirliyken olabilir
Haklı değil
Ya ama soylemeyi unutmussun bu buyuk bisey o yapsa o da suclu.
Solemebisey seni sevse kufur edemezdi demekki ksrektersizmis
Dün gece aradı beni konuşma aynen şöyle o : "nasılsın" ben: "iyiyim bıraktığın gibiyim sen nasılsın "o : "ben huzursuzum iyi değilim" ben : "neden" o : "bilmem sana sormak lazım" ben : "benim hatam yok" o: "yok öyle mi ben sana kaç kere söyledim görüşme gitme yapma diye dinlemedin burnunun dikine gidiyorsun "ben :" ben sana görüşmeyeceğim dedim mi onlarla tanış dedim ön yargılı davranma dedim niye beni dinlemedin" o : "bak hala anlamıyorsun anlamayacaksın da sana dediklerimde zerre kadar pişmanlık duymadım" ben : "niye aradın o zaman "o :"bilmiyorum bunları yüz yüze konuşalım olur mu"ben : "tamam iyi geceler" o : "iyi geceler telefonunu açık tut mesajlarima da cevap ver" ben : "benimle bu şekilde emirli konuşma" o : "yine başladık off tamam ararım öyle konuşalım" ben : "tamam" dedim bu Kadar/ozür bile dilemedi çok kaba değil mi? :(
Biraz kabaymis evet ozurdilemesi lazim
Haklı bence, O yapsaydı bu yaşadığı durumu sen ne düşünürdün , kendine bunu sor
Empati yapacak durumda değilim :(
Adam haklı unuttum diye bir bahanemi var ya. Evet seven insan küfür eder 4s kuralını bilir misin?
Bahane değil gerçek bu. Kuralı bilmiyorum söyle neymiş
Olmaz söylemem
Neden
şu an hiç iyi değilim çünkü
Peki
Yapcak bisey yok kalmamisda kus camdan ucmus :) soylemen lazimdi
Unutamaz mıyım yani? Dün gece aradı beni konuşma aynen şöyle o : "nasılsın" ben: "iyiyim bıraktığın gibiyim sen nasılsın "o : "ben huzursuzum iyi değilim" ben : "neden" o : "bilmem sana sormak lazım" ben : "benim hatam yok" o: "yok öyle mi ben sana kaç kere söyledim görüşme gitme yapma diye dinlemedin burnunun dikine gidiyorsun "ben :" ben sana görüşmeyeceğim dedim mi onlarla tanış dedim ön yargılı davranma dedim niye beni dinlemedin" o : "bak hala anlamıyorsun anlamayacaksın da sana dediklerimde zerre kadar pişmanlık duymadım" ben : "niye aradın o zaman "o : "bilmiyorum bunları yüz yüze konuşalım olur mu" ben : "tamam iyi geceler" o : "iyi geceler telefonunu açık tut mesajlarima da cevap ver" ben : "benimle bu şekilde emirli konuşma" o : "yine başladık off tamam ararım öyle konuşalım" ben : "tamam" dedim bu Kadar /ozür bile dilemedi ne yapayım ben şimdi.
Sana acikca soylemis ayrilmak istiyor gibi
Abi değer veriyorsan haber vereceksin sevgilin haklı
Unuttum. siz hiç unutmuyor musunuz?
1-2 gün sinirli olur sonra düzelir bence bende öyle oluyor cünkğ
Dün gece aradı beni konuşma aynen şöyle o : "nasılsın" ben: "iyiyim bıraktığın gibiyim sen nasılsın "o : "ben huzursuzum iyi değilim" ben : "neden" o : "bilmem sana sormak lazım" ben : "benim hatam yok" o: "yok öyle mi ben sana kaç kere söyledim görüşme gitme yapma diye dinlemedin burnunun dikine gidiyorsun "ben :" ben sana görüşmeyeceğim dedim mi onlarla tanış dedim ön yargılı davranma dedim niye beni dinlemedin" o : "bak hala anlamıyorsun anlamayacaksın da sana dediklerimde zerre kadar pişmanlık duymadım" ben : "niye aradın o zaman "o : "bilmiyorum bunları yüz yüze konuşalım olur mu" ben : "tamam iyi geceler" o : "iyi geceler telefonunu açık tut mesajlarima da cevap ver" ben : "benimle bu şekilde emirli konuşma" o : "yine başladık off tamam ararım öyle konuşalım" ben : "tamam" dedim bu Kadar /ozür bile dilemedi ne yapayım ben şimdi
Bak öncelikle ciddimisiniz bu önemli ben aklı veriyor gibi olmayayım ama empati kur eğer seviyorsan o arkadaşlarıyla sinemaya gitse senden habersiz sen bunu faceden öğrensen güvenin az da olsa sarsılmaz mı? Özür dile daha olmaz de bence bunu erkek olduğum onu koruduğum için söylemiyorum sadece hata yapan alttan alır bu böyledir
Ben özür dilesem bile o dilemez Kendini tamamen haklı görüyor çünkü. 15 aydır beraberiz başta da böyle inatçı kıskanç bir şeydi ben seviyordum zamanla düzelir her şey yoluna girer istediğim gibi olur diye ama 25 yaşında insanı yönlendirmem bu saatten sonra onu öyle kabul etmem gerekiyor sanırım
Ins mutlu olursunuz da zaten bunlar tadı tuzu 4 4 lük bir ilişki yok Ronaldo bile irina shayktan ayrıldı önemli olan bu zor zamanlarda birbirinizi idare edebilmeniz
:) teşekkür ederim bakalım artık akışına bırakıcam
Rica ederim yazayım da +1 haneme eklensin 😊
:) :)
Valla çok kızardım. Kimsin l*n yüzüme kapatıyosun
Tek taraflı bakıyorsunuz olaya. O kadar hakaret küfür edecek cevap bile vermedim tabi ki yüzüne kapatıcam. Bir de teşekkür etseydim küfür ettiği için
Özürdilesen yeterli.
Canım küfretmesi hoş değilde çoğu erkek böyle bence kıskançlığından yapmıştır :)
Haklı değil olsa bile bana demediğini bırakmadı. Kıskançlığın da bir sınırı olmalı ama değil mi canım
kesinlikle bir sınırı olmalı fakat bazı insanlar sinirlendiğinde gözü hiçbirşeyi görmüyor yapacak birşey yok
Sevdiğini geç bir insan kıza küfür edecek kadar düşmemeli
Haklısın arkadaşım :/
İYİ YAPMIŞ SEN ONU YOK SAYARSAN YAZIK VALLA. YAPTGIN ÇOK YANLIŞ.
Bir kere unuttum diye yok saydığım anlamına mi geliyor? Yazık bu kadar zaman bana güvenemediğine
Bir insan sevgilisini nasıl unutabilir?
Sevmiyorsun demekki.
Siz hiç mi unutmuyor sunuz? İnsanlık hali olamaz mı yani?
çanta mı bu unutucaksın arkadaşım :/ Hem Hergün görüştügün birini nasıl unutabilirsin :S mantıklımı?
Ciddi anlamda dalgınlığıma geldi unuttum. Hem bilerek yapar miyim? Bu kadar ağır konuştu ister miydim?
Sana ne küfür eddiki hem sana biri böyle yapsa ne hissederdin?
Söyleyemem burada ama kalbimi çok kırdı küfür de bana güvenmeyip başkalarıyla ne yaptığımı ima edip ağır ithamlarda bulunması canımı yaktı bu. Aynısını o yapsa ki yapamaz zaten ben kabul edemem bunu. Kız erkek farklı yaratılmış bunu siz de iyi bilirsiniz. Ben kendimi kontrol edebilirim eminim kendimden
seni kıskanmış güvenemiyor demekki :/ onun neden kabul etmesini bekliyorsun peki sen kabul edemedigini söylüyorsunda. küfür etmesi çok yanlış ben olsam haber vermedigi için kızardım sadece , ilişkinizi bilemem ama güven sorununuz var açıkcası hatalısın bence.
Bir insan on beş ayda nasıl güvenmez unuttum ve genelde haber veririm zaten. Şimdi nelere kızdı tahmin edebiliyorum. Bilerek yapmadım suç niye tamamen benim oluyor?
haber vermedin çünki. bu yanlış ayrıca sevgilin seni kıskanmış bu normal küfür etmesi güvensizliginden. bilemicem daha fazlasını aranızda olan birşey
Ben öyle birşey yapsaydım coktan terk ederdi beni yapmam gerçi. Güveniyorum çünkü
Off :( tamam madem seviyor kıskanıyor diyorsun aynı zaman da güvenmiyor. Nasıl bir iş bu çıkamıyorum bu durumdan :(
Sen ona deki bana güveniyormusun o güveniyorum diyorsa deki ben sana bir hata yaptım bir daha tekrarlamıcagım bana güveniyorsan benimle bu tür konuşmuyacaksın. de. bşka ne diyeblrm :)
Teşekkür ederim. Bu şekilde alttan alamam ama :)
Keyfin bilir bırak o uğraşsin ozmn seviyorsa gerçekten düzelir bir sure sonra olmuyorsada bosvir ^^
Sinemya gidyosun ve sevgilinin haberi yok. Bir mesaj atmadinmi kuzum
Unuttum canım. Bir ada karar verdik planlı değildi. Eve geldiğimde geç oldu yarın ararım diye düşündüm tahmin etmezdim arkadaşımın böyle yapacağını. Bu şekilde öğrenmeseydi daha iyi olurdu
Sende haklisin dünyanın sonu degil sonucta kimse kimseye kufur edemez
Unutmak ne demek yav. Cagirsaydin sevgilinide. Olan olmuş ama küfür etmeseymis bari
Unuttum aklımdan çıktı bir anda karar verdik zaten. Eve gelince geç oldu yarın ararım diye düşündüm. Böyle olacağını tahmin etmedim. Hem izin vermezdi biliyorum hem de o ortamlara gelmez benim de bu yüzden ona söylemediğimi düşünüyor ama cidden unuttum
Yazık sana yav. Şimdi işin yoksa uğraş dur
Haber Germen gerekirdi ama onun da küfür etmesi gerekmezdi. Sonuç olarak iki tarafta da suç var
Germen İmparatorluğu hahaha :) şaka bir yana unuttum gerçekten haber verirdim nornalde
Umarım düzelir aranız
Umarım :)
Az Bile Yapmış,
Ben Seni Etiketleyenle Son Bulurdum Küfür Serime :)
Hadi ya. Ne yaptım ben? Bunları hak edecek bir şey mi yaptım? Unutmak da hatırlamak da bizim için değil mi? 15 ayda bana güvenemediyse ne yapayım?
sinirlenmesi normal küfür de ama ağzına geleni söylediyse o kötü olmuş
Çok kötü oldu beklemiyordum böyle bir şeyi :(
Küfür etmesi yanlış bişey. Sevgiline haber vermemen onu incitmiş olabilir sadece azarlasaydı haklı.
Hmm yanlış tabi ki
Küfür etmem sadece sinirlenir kızarim oda kısa bir süre sonra af ederim
Hmm keşke o da öyle düşünseydi
Yok Hımınaa sizde küfür var küfür var cok agır konusuysa olmaz sanagüvenmiyo demekki gidip ona buna vermedinya
Aynen öyle kardeş
Ya takma vizelerine hazır l*n
Daha dönem başlamadı bile ooo çok var :)
OH kebab tek derdi manitası ne güzel :)
:)) yaa gıcık
Hangi bölümü okuyosun ve hala o cocukdan ayrılmadın için şaşırdım ve benim eskiden nekdar mal oldumu fark ettirdin saol rapunzel
Bölümüm ben de kalsın ;) neyi fark ettirdim rapunzel kim bu ne neredeyiz biz :))
Rapunzel uzun saçlı masal kahramanı o iltifat gibi bir şey bölümün senin olsun fark ettirdin şey bende kalsın
Söyler misin rica ediyorum :)
Kusura bakma bir kaç cümleye sığacak bişey değil hem özelimizi halka acık yere yazmam
Önemli değil siz bilirsiniz
Saol ya :)
Rica ederim ;)
Hic birsey karsi cinsten birisine kufur etmeyi gerektirmez. Bence iliskini tekrardan bir goz gecirmenin vakti gelmis.
yani haber vermeden gitmen onu snirlendirmiş küfür hakaret fazla olmuş ama ben olsam bende tepki verir kızardım ama küfür etmem öyle.
Haber vermedim unuttum çünkü hiç bir zaman yalan söylemedim. Aşırı bir tepki verdi
fazla abartmış küfür ederek.
Bazıları kelimeleri yetiremedikleri için o şekilde ifade ediyorlar kendilerini de böyle bir adamla ne işin var senin?
Haklısın ama çok seviyorum. Ben bugüne kadar ailemden ondan da küfür duymadım. ilk defa böyle bir durumla karşılaştım yardım istedim bu yüzden
Anladım cok kırıldıgını ve kafandakileri onunla paylas olur mu belki başka birşeye sinirlenip senen çıkarmış olabilir acısını. Bazen oluyor stresli bir hayat varsa.
Bilemiyorum artık konuşmadan yorum yapmak zor ama küfürün mantıklı bir açıklaması yok bana göre
Bazen erkekler ucunu kacırabiliyorlar ozur dilemesi lazım senden.
İşte o da çok yaralıyor . Neyse bakalım ister dilesin ister dilemesin kendi bilir
Hayırlısı, her halukarda affedecen nasıl olsa, seviyorsan, cok da yorma kendini kadın kısmı boyle iste :)
İnatçıyım da :)
Oyle derlerde inadı kırmak kolay :)
haftaya da topluca kızlı erkekli hamama gidin sorun olmaz bence
Abartma
halla ne olacak sanki
Olmaz
Adam yine konuşmuş ben olsam ölsen cenazene gelmem o derece.
Ne yaptım sanki aldatmışım gibi konuşuyorsun
Türk kızının hoşuna gider sevgilisinin bağırması aşalaması küfretmesi :D
Ben kabul etmiyorum :)
valla gözlemlerim öyle
İstisnalar kaideyi bozmaz :)
Ben olsam bende aynısını yapardım. Sonrasında aramazdım bile
Kendinizi benim yerime koymayı deneyin hak etmediğim şekilde çok ağır küfür etti
Anlık gelen sinir. Bunu kontrol edemez
Kontrol etsin bir zahmet
Demekle olmuyor o. Seni sevmişki kontrolünü yitirmil
Bana s*ktir git hayatımdan o*rospu dedi bunu sevdiğinden mi dedi
Ağır demiş. Muhtemelen normal halinde diyeceği birşey değil
İlk defa bana küfür etti o da buydu
Neyse. Umarım birdaha böyle şeyler yaşamazsınız
Umarım. ...
Salakça bir tavır unutmuşsun işte napalım öldürelim mi?
Öldür kurtulayım ben de
Ya anlamam böyle düüşünceleri insanlara bu kadar aşşağılayıcı hareket yapmak hangi aklın ürünüdür :(
Böyle sığ düşünceli insanlar yüzünden siz gibi düşünceli insanlar hep inciniyor yazık çok yazık :(
Ben de bilmiyorum. Teşekkür ederim ayrıca...
Rica ederim ama gerçekten böyle insanlarla muhattap olmamaya çalışın sevgi sizi aşka köle yapmamalı
Haklısın
iyi akşamlar umarım sizi için hayırlısı olur...
İnşallah teşekkür ederim
haketmişsin bacım özür dile haber vermediğin için ama onada özür dilet küfür ettiği için :)
Bakın özür dilemez o ben biliyorum eminim inat huysuz
İnsan sevdiğine söver. Ağzı pis olandan zarar gelmez
Hadi ya kız arkadaşın sana sövsün bakalım nasıl oluyor :)
Yooo kız sövemez, sövmemeli
onane yani kocan mı neyin o kadar karışmamalı saçmalık yaptığı
İleride eşim olacak insan evlenme teklifi etti ve ben onu çok seviyorum yaptığı ne kadar yanlış ve unutamıyorum. İleride bu devam ederse bilemiyorum :(
yine de abartmamalı söyle bunu sonuçta aldatmadın etmedin alttarafı bir sinema oda arkadaşlarınla
Bence de haklısın. Bu güvensiz davranışları sinir ediyor beni
ilişkide güven önemlidir
Sarsar ama yıkmaz aç telefonunu özür dile o da özür diler büyütmeyin gençler :)
Yok ya özür dilemedi dilemez de. Dün gece aradı beni konuşma aynen şöyle o : "nasılsın" ben: "iyiyim bıraktığın gibiyim sen nasılsın "o : "ben huzursuzum iyi değilim" ben : "neden" o : "bilmem sana sormak lazım" ben : "benim hatam yok" o: "yok öyle mi ben sana kaç kere söyledim görüşme gitme yapma diye dinlemedin burnunun dikine gidiyorsun "ben :" ben sana görüşmeyeceğim dedim mi onlarla tanış dedim ön yargılı davranma dedim niye beni dinlemedin" o : "bak hala anlamıyorsun anlamayacaksın da sana dediklerimde zerre kadar pişmanlık duymadım" ben : "niye aradın o zaman "o :"bilmiyorum bunları yüz yüze konuşalım olur mu"ben : "tamam iyi geceler" o : "iyi geceler telefonunu açık tut mesajlarima da cevap ver" ben : "benimle bu şekilde emirli konuşma" o : "yine başladık off tamam ararım öyle konuşalım" ben : "tamam" dedim bu Kadar/ozür bile dilemedi
Özür dilemezse ne yapmayı düşünüyorsun yani taviz verecek misin? Dediğin gibi dilemez
Ya cocuk hicbi sy dememiski ben bu kizlari anlamiyorum ya bir kiz olarak sen bu cocugu haketmiyosun
Ben taviz vermem kendi bilir arasın diye zorlamıyorum zaten. Otoriter kıskanç biriyle 15 aydır beraberim ve bunun böyle olması ilk başta benim suçumdu belki haklısın ama şimdi kendisi yapıyor. Evet haklısın hak etmiyorum canım
Eder iliski bellk bir zaman sonra genisler kufur eder osurur gegirir ooo neler neler
İğrenç :((
Allah bilir kendine küfür ettirecek kadar neye sinirlendirdin
Altında farklı bir şey aramayın. Anlattığım gibi ne eksik ne fazla. Yanlış bir şey yapmadım yapmam da zaten
Sende izin alaydin canım . Bide kendini onun yerine koy. O senden izinsiz haber vermeden arkadaşlariyla gezmeye gitse başta sen ne yaparsin onu söyle
Unuttum gerçekten ama kesinlikle izin vermeyecekti biliyorum bu yüzden sakladığımı düşünüyor. İkincisi o öyle bir şey yapamaz. Biraz bencilim galiba :(
Yok canım estağfurullah olur öyle şeyler. ınsanlık hali hata ola bilir. Düşmez kalkmaz yanılmaz şaşmaz bir Allah tir. o güzel morelini bozma olur öyle şeyler
İnşallah düzelir
Hadi hayırlısı diyelim o zaman☺ dur senin icin dua edeyimde düzelsin araniz 😊
:) teşekkür ederim bu inatla bir ey düzeleceği yok ama asla özür dilemez eminim. ben de yazmam bir şey
Yaa bu arada sende inadim diyorsun öylemi 😄
Sen özür dile olmaz mi😀
Maalesef :( Özür dilemem inat yaptım gururum incindi çünkü ama o da dilemez adım gibi eminim
O zamn ne yapacaksiniz düzelmezkj böyle yaparak
Neyse ben calisiyorum şu an isim bitince yazarm
inatci keci seni
İnsan ne kadar sevse de vazgeçmeyi bilmeli bence. Ben inatçıyım o da benden daha inatçı ama
O zaman dua etmeme gerek kalmadi galiba 😜
Yok yok dua edelim. Duaya ihtiyacımız her zaman vardır. Belki bazı şeyler olur değişir bilmem ki :)
O zaman sen bana dua et ☺bi sevgilim bilem yok 😔
Tamam ederim ama bu senin için sonradan beddua olmasın :)
Yok canım beddua olmaz. Sen dua ed yeter o bana. Belki senin duan kabul olur 😀
Nerde yaşıyosun
:) İstanbul'da
Güzelmiş ne işle meşkulsunuz
Hakliyken haksiz duruma dusmus ben olsa sen yoluma ben yoluma derdim yine kufurle kurtarmissin sen
Neyse artık tüm suç benim küfür ettiğin için de teşekkür edeyim o olsun. Niye olaya benim açımdan bakıyorsunuz ya da bakmak mı istemiyor sunuz? ( lafım sadece sana değil senin gibi düşünenlere )
Adam haklı seven küfretmez seven sevdiğine dokunmaya kıyamaz geçiniz bunları efendim :-D
:( haklısın sanırım
sende haklısın hangimiz haklı değiliz ki :)
Küfür etmesi çok onur kırıcı olmuş. Ama haklı tepkisinde ama bunu küfürle ifade etmeseymiş keşke.
Keşke canım bir özür bile dilemedi :(Dün gece aradı beni konuşma aynen şöyle o : "nasılsın" ben: "iyiyim bıraktığın gibiyim sen nasılsın "o : "ben huzursuzum iyi değilim" ben : "neden" o : "bilmem sana sormak lazım" ben : "benim hatam yok" o: "yok öyle mi ben sana kaç kere söyledim görüşme gitme yapma diye dinlemedin burnunun dikine gidiyorsun "ben :" ben sana görüşmeyeceğim dedim mi onlarla tanış dedim ön yargılı davranma dedim niye beni dinlemedin" o : "bak hala anlamıyorsun anlamayacaksın da sana dediklerimde zerre kadar pişmanlık duymadım" ben : "niye aradın o zaman "o : "bilmiyorum bunları yüz yüze konuşalım olur mu" ben : "tamam iyi geceler" o : "iyi geceler telefonunu açık tut mesajlarima da cevap ver" ben : "benimle bu şekilde emirli konuşma" o : "yine başladık off tamam ararım öyle konuşalım" ben : "tamam" dedim bu kadar
Özür dilemez O'nlar küfür bana yapılanın yanında yine iyi canım.