AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
İnsanlıktan nasibini almamış birisinin sözlerine aldırış etme bence istediğine varamadığı içindir
Yaptığın beddualardan dolayı başına bunlar geliyor olabilir.
O nasıl arsızlık nasıl Bi terbiyesizlik onun bunun çocuğu
Birincisi burada kızkardeşinin hiçbir suçu yok bence öyle söyleme ikincisi herkes birbirini beğenmek zorunda değil üçüncüsü ise oda onun yaptığı eşeklik takılma bu kadar sende ona bişey deseydin rahatlardın ☺️
Birincisi sen buluşmadan önce fotomattın gördü begendi buluşunca mı yan çizdi
gözünde fazla büyütmüşsün onu laf sokmadın mı sende
Bakış açısı önemli, demek ki saygısız ve dünyaya bakan penceresi kirli
Takma kafana, o kendi çirkinligini göstermiş..
O kadar filtre kullanmazsın bir daha buda sana ders olsun.
tipçiler elendi
Seni peşinden koşturmak için öyle demiş belli. Kes irtibatı peşine gelir.
Hangi akıl hastanesinden kaçaksa bu lafı diyen insan olamaz
Tamam da kızkardeşi ne alaka? Bu kadar kötü kalpli olma o salağı da takma ne bakıyorsun onun lafına engeli bas gitsin
Ben kötü kalpli değilm takma dediginuz insan kaç ay yalvardı işi gücü olan biriyim kendi canım rağmen insan yerine koydum aptal canım ezik
Aynısı neredeyse başıma geldi 6 ay boyunca ikna etmeye çalıştı sonunda güzel değilsin dedi ve seni sadece si... mek istiyorum dedi açık açık yüzüme. Evlilik teklifiyle gelmişti halbuki en başta. Ben bunları Allah'a havale ediyorum zaten bu kadar kötü insanlar mutlu da olamaz. Ama kardeşi annesi akrabasına bir şey diyemem hakkım yok. Ne dua edeceksin onun şahsıyla ilgili et. Olanları da çocuğu da hayatından silip devam etmeye çalış en iyi yöntem bu
Yanına kalmasın aileden biri yaşamazsa ders almayacak
Neden hayatın bitti
ve bayağı kötü cümleler kullanan bayağı birine
Yasin 30 mu gerçekten. Kendini sev, senin değerini başkaları belirlemez sen belirlersin.
Resim attın seni gördü sonra ne değişti sormadın mı
Birini görünce nasıl midesi bulanır bir insanın... İnsan olmamak lazım bunun için.
O nasıl bı kelime nasıl bı uslup konuşmayı kesmişsindir umarım hiç takma
Yalancıyı bütün KS ahalisi boylu, boyunca sevsin mi?
Arkadaş kalalım seni görünce midem bulandı ne demek ya arkadaş kalmayı bırak iki tekme bı tokat atamadnmi
Suçsuz kız kardeşine beddua edecek kadar kötü kalpli biriysen bunu hak etmişsindir demektir. Eee herkes kalbinin ekmeğini yermiş. Bu arada o beddua seni bulacak, çünkü yanlış kişiye ettin.
Foto atarmısın merak ettim nasıl böyle bişey der diye
Çok sert olmuş… nezaket nerede? Zamanla biraz azalır…
Karaktersizmiş. Aslında ondan güzrel bir intikam alınırda
Sen niye sosyal medyadan tanisiyorsun ki evde mı kaldın sosyal medyadaki adamdan hayır mı gelir kafanız hiç çalışmıyor gerçekten boş kafanız
Sen nereden tanışıyorsun teyze
İş yerinde olur okulda olur arkadaş vasıtasıyla olur sosyal medyaya güvenmeyin normal hayatta birine guvenemioz sosyal medyadakine güven mi olur
Kız kardeşini katma ne alaka iyi misin sen benimde abilerim var her haltı yesinler beddua yiyen ben olayım saçma saçma konuşma kendi değerini güzelliğini bir erkek uğruna düşürme bu şekilde basit olursun
Beğenmese bile böyle söylemesi saygısızca. Böyle birinin bu sözüne senin bu hale gelmen de üzücü.
Kardeşinin suçu ne? Ona yaşatsın dşye söyle
Abisinin yaptıgı bir şeyden kız kardeşinin ne suçu var? O ş. fsizin hayatına giren her kadın ona b. k muamelesi yapsın maymun g. tüne benzetsinler ib. eyi beddua edeceksen kardeşine degil ona et ki onu her gören iğrenerek baksın
Sana yapılan yanliştan ötürü hiç sucu olmayan bir kadına niye beddua ediyorsun?
Kalbinin temizliği ortada
Adamin yaptiginin bedduasini neden kiz kardesine ediyorsun az bile demis kanka sana daha fazlasini hak ediyorsun
Başkası senden nefret edebilir ama sen kendinden nefret etmen daha büyük hata çünkü o önemsiz biri ve tecrübe sana ileride emin ol ki böyle birinin düşüncesini bilip hayatında olmadığına sevineceksin insanlar kötü çünkü üzülme
ruh sağlığı yerinde olmayan veya adabı muaşeretten dersini alamayan bir insanın sözleri seni neden bu denli düşürüyor ki o öyle dedi diye öyle mi oldun. sen iki kat isteme yoluna devam et böyle bir insandan kurtulduğun için de şükret bence
Kız kardeşine kimse yaşatmasın hiçbir kadına böyle rezil bir şey yaşatmasın kimse inşallah bence sende kendini çok yorma bu yüzden iğrenilmeyecek bir insan olsaydı bu tarz bir söylemde bulunmazdı. Tamamen karşındakinin boş boğazlığı salla gitsin
Terbiyesizlik resmen iğrenç böyle erkeklerden nefret ediyorum
Gündüz uykusuna çok alıştım terk etmeye çalıyorum ama uykum var dayanamayiorum ne uykumu kaçırır?
Soru sordum sanmıştım buraya yazmışim 🤦🏻♀️🤣
Umursamamalısın yoluna devam et. Şükretmelisin ki böyle üslupsuz nerde nasıl davranacağını konuşcağını bilmeyen biriyle olmamışsın.
Ya bir tane gereksiz sana öyle dedi diye öyle olmuyorsun. Ve eminim ki çok güzelsin. Takma kafana.
keşke sen de benim gibi yalan söyleseydin deseydin ya
Lan ruh hastasina denk gelmişsin. Ghosting geshling vs
Seni kullanmak istemiş vermemişsin veya senin fiziksel özelliklerinden daha iyi birini buldu ya da güzel olduğunu düşünmüyor net bu 3ünden biri
Yaaa o öyle dedi diye sen öyle olmuş olmuyorsun bunu bi algıla anla önce.
Ne güzellere diyolar bunu.
İkincisi takma, salla.
Sosyal medyada resmin cokmu farklı acaba. ya da farklı olsa bu kadar kırıcı olmak zorunda değildi acaba çokmu mutlu oldu o lafı sana kullanınca kendını bulunmaz hint kumaşı şanmış sen ona yüz vermeseydin keşke
Benim de başıma gelmişti ama bana böyle dememişti konuşmayı azalttı ayrılmak istiyorum dedi ve gitti engelle gitsin
Seni beğenmedi diye kız kardeşine beddua etmen seni ondan daha iğrenç biri yaptı. Bencede kendinden nefret etmelisin
HINCINI NEDEN KIZ KARDESINDEN CIKARIYON O NE YAPTI SANA bi git ya gercekten
oca bak olum bildigin aşalamiş üzme kendini bence uzak dur
Suratına tükür bırak ne takıyorsun ya karakterini göstermiş işte
Seni seven biriyle her şeyi yaşa hepsi geçer
Cook ayip ama kisinin kendisine beddua et kardesi suvsuz gunahsiz
Tavsiye bile almayacağın insanların eleştirilerini kabul etmemelisin.
kız kardeşine niye beddua ediyorsun ki ne alakası var kızın git çocuğa et
biraz zeka sorunun var galiba
biri bunu dedi diye insan kendinden neden nefret etsin
Aynısını bende yaşamıştım şimdi o evli mutlu çocuklu ben hala bekar yalnız.
Kardeşi ne alaka ya ona niye beddua ediyosn
Sacmalama ya o kadar da degil. Ne olursa olsun bence bu kadar etkilenmemelisin
Sacmalama yha boyle birsey soylenir mi neyinden tiksinmis o aptal acaba manyak bu insanlar ya
Her erkeğin istedi son care bu yapki sana bağlansin
Bu kadar pis ve çirkin olmayı nasıl başardın?
Sen bu kadar pis ruhlu olmayı nasıl basardin
Bana kimse öyle demedi.
Ben diyorum işte
@Kalplivceld Kim ne yapsın seni?
Bu kadar pis ve çirkin olmayı nasıl başardın?
@Kalplivceld kikit cevapla, soru sana geldi.
Emmi duymuyor duygu organları yaşlandı herhalde diyorum ki bu kadar pis ve çirkin olmayı nasıl başardın?
@Kalplivceld Duygu organı, okuduğun okula...
Bu kadar pis ve çirkin olmayı nasıl başardın emmi
@Kalplivceld babaannene sor, emmini doğuran odur? Deden kaç tane bilmiyorum.
Emmi bu kadar pis ve çirkin olmayı nasıl başardın?
@Kalplivceld Belediyeyi aradım, geliyorlar bekle.
Pis ve çirkinliğini nasılda belli ediyorsun şurada
@Kalplivceld köşeye su ve yem bıraktım.
Aç ağzını havaya
@Kalplivceld Babanda geldiğine göre beraber oynayın siz.
Yaşta 30 şimdi ne çirkin ne pistir…
Çöküş başlamış…
Mamanı al ve anneni rahat bırak
@Kalplivceld sizin sülalede öyle olur o. O yaşlarda sokak köşesinde ölüyorsunuz.
@Kalplivceld Köpeklere yem verme işine ben bakıyorum.
Sülalenide yemle ama sen yeme hak etmiyorsun mamayı
Kim bilir ne kadar pis ve çirkinsindir…
@Kalplivceld havlama sesi senden geliyor.
Cidden rezil bir adamsın ya.
@cglakinin belediye toplamıyor mu sizi ya. Bıktım.
Sen önce kendi pisliğini topla, rezilliğini herkese göstermek için saçma sapan şeyler yazacağına kokuşmuş düşüncelerine bir çeki düzen ver.
@cglakinin süt kokulu ağzını al da git.
Bir sözle hayatın bitiyorsa sende sorun var
Bok sorun var sana desin bakalm ne hissediyorsun
Hiç takman
Ergen gibi konuşmayı bırak
Ne karaktersiz biri ya kalpsiz bildiğin.