Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bak öncelikle sen neden kendinde suç arıyorsun. Madde madde durumu analiz edelim ve bunları kendine sor:
1- Şimdiye kadarda aynı insandın ve şimdi ne değişti. Bunu sana insanların çoğu söylüyor mu? Hayır cevabın. E o zaman ilk cevap demekki böyle bir sorun yok
2- Bir kişi tanımadığı veya tanıdığını düşündüğü bir insan ile yüz yüze gelince bunları söyler mi? Söylüyor ise bu ileri yönelik o kişi hakkında ne düşündürür. Yav insan otobüste bile beğenmediği bir durumla karşılaşınca söylemekten içtinap eder bazen. Demekki normal insanlar böyle şeyler yapmıyor
3- Peki bu insanın psikolojik sorunları olup olmadığını nereden biliyorsun. Narsizm bu devrin en büyük sorunu ve çoğu insan bundan muzdarip ki, çok daha kötü sorunları olabilir. Yani böyle ise kendini yeyip bitirmene gerek yok.
4- Beğenilen biriyim demişsin. E çoğunluk aynı hatayı yapar mı? Sen bu insanların kafasına silah dayamadıysan elbette beğendikleri için sana böyle demişlerdir. Dolayısıyla bir kişinin sözü mü daha önemli, çoğunluğun sözü mü? Hadi o bir kişi annen veya baban olsa sana kötü bir şey bilerek söylemezler dersin.
5- Peki sen bu durumdan neden etkilendin. Çünkü duyguları olan bir insansın ve karşındaki ne duyguların ve bu gibi ilişkilerde yoğun duygular olur. Bu duygular ile yaklaştın ve mantıklı bakamadın. Bizde olsa öyle bakardık. Dolayısıyla seni zayıf yerinden vurdu. Bak bu yazdıklarımı okusan belki yine etkisi olmayacak zira sen bunu zamanla anlayacaksın.
Son olarak bunu diyen bir insanla asla arkadaş olarak dahi kalmam. Her insan değerlidir. Biz sevmesek bile öyledir. İnsan insana, insan olma sıfatı ile saygı göstermelidir. Allah içinizi feraha kavuştursun. Selam ve dua ile…01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Herkes kız kardeşine dediğinden bahsetmiş ama haklısın. Yaşattıysa daha beterini yaşasın yani. Midem bulandı ne demek ya. İgrenc pislik. Böyle insanlardan uzak durmak lazım bence direk. Keşke ilk başlarda kendisini belli etseymiş. Direk heryerden takipten çık hatta engelle. Böyle bir kişiye insan demek iltifat olur resmen. Yani karşındakinin ne hisseteceğini bilmeden böyle şeyler demek terbiyesizliğin kaçıncı seviyesi. Hiç kendinden nefret etme tatlımm gerçekten zor olabilir ama böyle insanlar çok. Sende güçlü birisin. Bu sadece laf onların gerçek olmadığını biliyorsun sonuçta. Ben olsam ona bu lafları yedirtirdim yüz yüzeyken. Elimden de kimse alamazdı yani. Okurken bile şarteller attı benim gerçekten çok iyi dayanmışsın. Böyle insanlar kendini üstün falan mı sanıyor gerçekten gülünç durumdalar bunuda bilsinler yani. Sen hiç kendi moralini bozma güzelim zaten karşısındakini düşünmeyen ve saygısı olmayan birinin kendisine hiç saygısı yoktur o yüzden kurtulmuşsun yani öylee diyimm
20 Yorumla
- 11 gü
Beddua içten olmuş çünkü kırmış yeni sen onu yapmasan Tanrı kim bilir ona ne yapar bu sebeple şükür secdesi yapsın ki sen beddua ile hıncını almışsın)) Gelelim yorumlarda ne kadar kötü bir şey beddua etmek diyenlere evet kimse kaldığı yerde beddua etmek istemez iyi bir şey değil ama kalbi kırılmış biri yapar. Kendi adıma konuşayım ben yorum yapanlar gibi "melek" değilim kusura bakmasınlar. Neyse gelelim asıl konuya midem bulandı arkadaş kalalım diyorsa adamın kafası gitmiş)) ilk önce arkadaş kalma olasılığını yok et ve hayatına bak. Dahası midesi bulanıyorsa onun kendi sorunu, midesi kötü olan da iyi olan da ne yapıyorsa seninle birlikte yapmalı eğer bunu kaldıramıyorsa demek ki senin adamın değil bu kadar basit. Bu sözleri söyledi diye ciddiye alacak değilsin herhalde gerçekten midesi seni görünce bulandı mı? 😂 Sanmam demek sorun yok boş ver. Sinekler de b*k olmayan yer görünce mideleri bulanır gerçi böyle olduğu halde bile temiz yere habire konmaktan kendilerini alamazlar
00 Yorumla
- Gizli Üye(25-29)13 gü
Bu zihniyetteki insanlardan nefret ediyorum. Bu kadar bencil olmayı nasıl başarıyorsun? Konuyla hiç ilgisi olmayan bir kızın aynı şeyleri yaşamasını istemen tamamen saçmalık. İnsan canı yanınca bazen ne dediğini bilemeyebilir ama en azından konunun muhattabı için bu tarz şeyler düşünür. Seninki bambaşka bir boyut. Hâlâ benim de canım yandı falan diyorsun. O zaman şöyle düşün belki de bu yaşadığın başka bir kızın senin yakınlarından birine ettiği bedduadır. Al şimdi kur empati. Başkalarının hatalarının bedelini neden konuyla hiçbir ilgisi olmayan biri ödesin ki? Neresinden bakarsan bak korkunç ve mide bulandırıcı bir düşünce.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
Of... okurken resmen içim ürperdi! 💔 İlk olarak şunu söyleyeyim, bu asla ama asla senin suçun değil. Kimse böyle bir şeyi hak etmez. İnan bana, bu onun kalitesizliğini gösterir, senin değerini değil. Kendine olan güvenini sakın böyle insanlar yüzünden kaybetme! 🌟
Böyle densiz insanlarla karşılaşmak bazen kötü bir tecrübe olabilir ama sen daha iyisine layıksın. Hayat biter mi hiç, olmaz öyle şey! Senin gibi birinin enerjisini, güzelliğini ve kalbini anlayacak birisi muhakkak olur! En önemlisi, kimsenin seni mutsuz etmesine izin verme. ❤️🔥 İşte şimdi, dışarı çık kendine güzel bir kahve ısmarla ve "Ben harika biriyim, bu zavallıyı ciddiye almıyorum!" de.
Aşktan anlamayanlar kaybetmeye mahkûm canım... 🌹30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
- 12 gü
Bunu insan düşmanına söylemez. Ne kadar kötü insanlar var bu dünyada? Yazık. Öncelikle şunu bil senin değerini karşındaki insan belirlemez. Onun seni beğenip beğenmemesi senin değersiz ya da çirkin olduğunu göstermez. O hadsizlik yapmış. İyi ki de yapmış. Yoksa onun 5 para etmez karakterini göremezdin. Beğeni anlayışı kişiden kişiye değişir. Hiç kafana takma bence.
30 Yorumla m
12 güFazla kafana takma gerçekten hiçbir erkek için degmiyor konuşmayı bilecek olsa zaten sana böyle bir şey söylemezdi bir insan bir insana bunu demez Ayıp denen bir şey var
40 Yorumlaoncelikle lütfen kız kardesiyle ilgili kotu dileklerde bulunma ya da ona beddua etme, olumsuz duyguyu arttirip temenniler oluşturmak sana fayda saglamaz. sonra belasini bulmayinca yine uzulursun.
Benim dusuncem şöyle ki evet gorunusunu begenmemis ya da cekim hissetmemis olabilir. Bu cok normal, sen de ona karşı bunları düşünüp hissedebilirdin. Kaba oluşuna da iki sebep buluyorum. İlki kötü biri olması evet yani basitçe ona kötü diyebiliriz çünkü iyi biri bir sure de olsa vakit gecirdigi ve onu önemseyen birini kirmak amaciyla yaklasmazdi. Sozlerini dikkatli secerdi. Üslubu ve kabaligi onun kötü bir kalbe sahip olduguna işaret ediyor. İkinci olarak da israrin ters tepmis ve tam anlamıyla kopmani amacladigi icin boyle bir dil kullanmis.
Begenilen biri olduğunu soyledin ve bence sen de kendini begeniyosun. Lutfen kendi gorunusunle ya da degerinle ilgili gorusunu sünepe ve kötü kalpli birinin sifatlandirmasina baglama. Dunyanin en güzel kızı olsan bile yine birileri cikar maymun gibi cirkin vs der, bu guzelliginden bişey kaybettirmez. Zaten gorunusun amaciyla seninle konusucak birine ihtiyacin yok bence. Kendisinin de sirf gorunusunu begendigi icin beraber olduğu biriyle mutlu olma ihtimali cok dusuk. Onun gibi olma ve insanların içini sev, içini sevmelerini bekle. sevgiyle kal bitanem
30 Yorumlam
13 güMerhaba, "kız kardeşi inşallah yaşar" bunu demenizi öfkenize veriyorum, sizin yaşadığınızı bir hemcinsinizin yaşaması sizi mutlu mu eder? Sonuç olarak kardeşi suçsuz. Öte yandan görüştüğümüz çocuğun da üslubu da hiç hoş değil. Biri sizi beğenmiyor olabilir, neden dünyanız başınıza yıkılıyor bunu da anlamış değilim. Siz kendinizi sevin değer verin. Bu yeterli. Varsın biri sevip beğenmesin bu sizin çirkin olduğunuz manasına gelmiyor. Beğenmedi mi sizi "sen de bir Robert downey Jr değilsin" diyip haddini bildirin. Jklşşş
74 Yorumla- 12 gü
Bir kadın bu cümleyi kendine saol kullandır ki. Kim bilir o cümleye gelene kadar nasıl bir zemin hazırladı çok yazık. Kadınlar kendilerine bu muameleyi reva görmemelidir. Size katılıyorum 👍
- 12 gü
@Selamisahininperugu teşekkürler aklın yolu 1⃣✨
- 12 gü
Saygılar kalın sağlıcakla ✌️
- 12 gü
@Selamisahininperugu saygılars✨
- 13 gü
Bir insan partnerini nasıl hissettirirse partneri o kadar mutlu ve mutsuz olur. Dolayısıyla nasıl hissettiğini az çok anlayabiliyorum. Fakat onların gördüğü gibi güzel ya da çirkin değiliz. Herkes kendi değerini kendisi belirler. Bir başkasının bu değeri görememesi bize pk atması kim ya da ne olduğumuzu değiştirmez. Muhtemelen senden hoşlanmadı fiziksel olarak ve çok ısrarcı olduğun için ondan soğuman için böyle söyledi. Bencillik ve karaktersizlik, geride bıraktığı insanın nasıl hissedeceğini düşünmektense bir an önce iletişimi kesmeyi hedeeflemiş. Bence üzülme ve kendine de haksızlık etme, şöyle düşün 6 ay birlikte oldunuz ve aldatıldığını öğürendin. O zamandaha kolay olacak ya da basit mi olacaktı senin için durum? Daha beteri olmadan kurtulmuşsun. Böyle bir insanın ne söyledikleri ne duyguları ne yalancı yüzü ciddiye alınacak bir durum olmamalı senin için. Geçmiş olsun umarım kısa zamanda atlatırsın. Seni değersiz hissettiren hiç kimseye duygu besleme derim...
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. 3 ay boyunca hiç görüntülü konuşmadınız mı sadece foto mu gördü🤔Bu kadar ağır konuşması aşırı saçma ve gereksiz.
Beğenilen biri olduğunu söylüyorsun birde gerçekten bu tepkiye anlam veremedim tipinide merak ettim neyin kafasını yaşamışta saldırmış böyle bu. Acaba beklediğinden güzel çıktında sen onu istemezsin diye korktu mu desem o da mantıksız veya ters psikoloji yapıp kendini aşağıda hissedip cepte tutmak istemişte olabilir.
Yinede anlamsız ya bu tepki. Bahane aramaya gerek yok.
Tam bir Dinglmiş. Kurtulduğuna sevinmelisin bence.
Kız kardeşine beddua etmen doğru değil kızın suçu yok. Onun harici haklısın.10 Yorumla- 13 gü
Böyle insanların psikolojik sorunları olduğundan ve insanların canını yakarak tedavi olmaya çalıştıklarından eminim. Unutma şizofren hastası biri ile sohbet etsen onun tamamen normal biri olduğunu sanırsın. İyi ki yüzünü sana göstermiş ya iş daha ileri gitse ve kıymetli yıllarını çalmış olsaydı ne olacaktı
Kimin seni nasıl gördüğü çokta umrunda olmasın sen aynaya bakınca kendini beğeniyor ve seviyorsan yeterli
63 Yorumla- 13 gü
Ne güzel bir cevap... Aynen katılıyorum. Aynı şeyi tam yazacaktım , senin cevabını görünce dedim zaten yazan yazmış. Helal !
- 13 gü
@MacHardworker teşekkürler
- 13 gü
rica ederim @Yalniž_kadîňn ;)
- Gizli Üye(25-29)13 gü
Dünde babam bana bir b*k olamadin dedi. Akrabamizin oglu tıp kazanmis, bir zaman kendine gelemedi, cani sıkıldı. Sonra da bana boyle dedi. Onceden demezdi ama artik boyle laflar konduruyor. Ben ise önlisans saglik mezunuyum. Saglik teknikeriyim yani. Ailem, akrabalarim benden cok sey bekledi ama karsilayamadim sanirim. Bende kendi beklentimi karsilayamadim. canım mi, aptallik mi, tembellik mi bilmiyorum ama olmadi. Babamda ozellikle bu sene boyle seyler oldukca bana dokunduruyor. Bir başarın yok vs diye. Ilk baslarda onemsemiyordum ama bir seyi cok duydukça icine isler ya. Uzuluyorum. Kpss calisirken aklima geliyor ve motivasyonum düşüyor. Bilmiyorum. Babamda kendince hakli belki. Kizim tip, hukuk okuyor demek isterdi. Ya da öğretmen oldu demek isterdi bilmiyorum. Eksik, yetersiz hissediyorum.
19 Yorumla- 13 gü
Hayat senin hayatın. Başkalarının istek ve beklentileri üzerine kurulmuş olmasın ve sakın böyle de hissetme lütfen. Sen nasıl mutlu hissediyorsan onu yaşa.
- 13 gü
Kendi ne yapmış? Kendi başaramadıkları yapamadıkları şeyleri çocuk doğurarak o çocukların onların hayallerini gerçekleştirmesini bekliyorlar ben yapamadım çocuğum yapsın kafasındalar kendi çocuklarınında bir insan olduğunu unutuyorlar üff herkes anne baba olmasın ya önüne gelen zırt pırt ürüyor.
- 13 gü
@Trolpataklayan KESİNLİKLE ! Herkes doğurmasın vallahi. Yeter artık. cahil ve bencil insanların dünyasında yaşamaktan gına geldi.
- Cevap sahibi12 gü
@Trolpataklayan babam caliskan biri aslinda. O da der bana bu konuda cekmemissiniz diye. Zamaninda yuksek puanla bolume girmis, onun zamaninda 7 üniversite varmis galiba. Bu zamanki gibi de degil her yer üni degilmis. O sartlarda girmis bolume okumus. Ögretmen babam. Bir de ogretmen cocuklari caliskan olur diye bir algi var. Bunu da karsilayamadim. Babamin taraf okuyan taraf. Babamin yasitlari ogretmen, avukat vs olmuslar. Onlarin cocuklari ise benim yasitlarim ya da bana yasi yakin olanlar da iyi yerlere gittiler hep. Tıp, diş hekimligi, eczacilik gibi bolumler. Yani ulkenin saglik ihtiyacini babam tarafi karsiliyor diyebilirim. Babamin yasitlarindan doc, proflarda var. Hukuk, ogretmenlik, hemsirelik gibi bolumlerde var. Yani hepsini elbette bilemiyorum ki zaten dusuk yer kazananlar pek soylemiyor haliyle. Yuksek yerleri kazananlar kulagimiza daha cok geliyor bu da var. Aileye gelen gelinler bile yuksek bizde. Benden 6-8 yas buyuk olanlar Şu an evli biri doktarasini yapmis eczaci kiz ile evli. Digeri yuksek mimar falan. Aile, akrabalarin da durumu parlak olunca sıkıntı oluyor iste. Baba tarafindan ailenin de en buyuk torunuyum. Beklenti cok fazlaydi bana karsi. Gerci akrabalar boyle olsada amcamlar da 2 yillik mezun. Bir tek babam yuksek yer tutturmus. Tek lisans mezunu babam. Babam da biraz parlak olunca beni de oyle sandilar. Simdi de yetersiz hissediyorum iste. Yani benim de kendimden beklentim bu degildi ama olmadı. Bazi noktalarda yanlis yaptim belki bilmiyorum. Bir de bende her seferinde sistem degisti. 8. sinifta sbs vardi ilk teog sistemine girenlerdenim. 12 ye gectigimde ygs lys ye girecekken ilk yeni nesil sorularla beraber yks sistemine girenlerdenim. Bende cok fazla sistemde degisti ayak uyduramamista olabilirim. Bir sekilde olmadi iste. Ama uzuluyorum. Bir de boyle akrabalardan haber gelince babamin canı sıkılıyor, onun cani sıkılınca benimkini de sıkıyor.
- Cevap sahibi12 gü
@MacHardworker tesekkur ederim yorum icin. Benimde istedigim seyler olmadi maalesef. Boyle mi olmasi gerekiyordu yoksa o sira bir seyleri daha mantikli be dogru mu yapmam gerekiyordu bilemiyorum. Bir yerlerde bocaladim ve sonuc bu
- 12 gü
Babanın zamanındaki öğretmen atamaları ve şu anki atamalar aynı değil. Babanın umarım bundan haberi vardır. Google amcaya sorunca ilk olarak KPSS 1999 yılında farklı bir adla yapılmış olduğu yazıyor. Baban üniversiteyi okuduktan sonra direkt işe başlamıştır. Şimdi öyle mi? Yani ben de öğretmenlik mezunuyum ve atanamadım. Benim gibi dolu insan var. Baban bir daha aynı cümleyi kurarsa senin zamanında KPSS mi vardı diye bir sor.
- Cevap sahibi12 gü
@_gunes__00 evet dogru. Bu aklimdaydi. Yoruma yazmamis miyim diye baktim yorumunu gorunce. Babam kpss siz direkt işe baslamis. 2-3 yil sonra bu sistem gelmis.
- 12 gü
Ben yorumlara bakmadım tam olarak. O yüzden görmemiş de olabilirim. Senin gibi bir sürü kişi mevcut. İnsan ister istemez moralini aynı döngüyü yaşarken kendi bozuyor zaten ve bu yüzden kim olursa olsun kendini ezdirme. Ver ağzının payını.
Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı. O nasıl bir ahlaksızlık terbiyesizlik ya ne üzülüyorsun sosyal medyadan adam bulunmaz ordan yürüryen adam eğlence düşünür. Kurtulmuş'un şükret. Belliki sen düzgün birisin yemedi beraber olmak yakamdan düşsün diye düşünüp öyle söylemiş adam değil
20 Yorumla- 12 gü
Bence sana karşı kendi ezikligini bastırmak için bunu dedi. O derece beğenmemiş olsaydı fotoğrafını görünce de benzer şeyler soyleyebilirdi veya buluşmak için bahane üretir gelmezdi.
Senin de kendini iti hissetmek için başkasının onayına ihtiyacın olmamalı. Bu kadar zayıf olman sacma
20 Yorumla - 12 gü
Bir erkeğe yalvarmakla hatanın en büyüğünü yapmıṣsın. Yani bir insana bu kadar yapıṣkın olmak dünyalar güzeli bile olsan itici hatta onun tabiriyle mide bulandırıcı birșey. Ama sen ona birṣeyini mi anlattın acaba? yani eski sevgilini vs. ? neyin mide bulandirici dedi
10 Yorumla - 12 gü
Benimde şu an senden midem bulanmaya başladı ya nasıl yalvarır yakarırsın hoşt köpek deyip geçseydin sende onu orada aşağılasaydın ya ne diye kendini ezdirdin lafın altında kalacağına sende üç beş bişey söyleseydin ya sonra da engeli bas ve önüne bak ne diye kafaya takıp kendini parçalıyorsun değmez s. tir et koy gitsin önüne bak
10 Yorumla - 12 gü
1 kere birine beddua ederken çevresindekileri katmak hiç hoş değil ve birilerinin hakkınızda söylediği çirkin sözleri kulak ardı edicek kadar olgunlaşmamış olduğunuzu düşünüyorum bırakın insanlar istediğini düşünsün eleştirsin size bunları söylediğinde siz de çok da şık olmayan kelimeler söyleyebilirdiniz ve önünüze bakabilirdiniz dert ettiğiniz şeye bakın 💁♀️
10 Yorumla - 12 gü
Belki egolu davranmissundur erkekler en çok bundan nefret eder ya da işte çok efekt kullanmissindir hayal kırıklığı ile o an söylemiştir bilemeidm muhtemelen bit yarası var işte pat diye söylediğine göre uzaklaştırmak için demiste olabilir baskaisni bulmuştur vs
10 Yorumla - 13 gü
Yine de beddua etme sen, kız kardeşinin ne suçu olabilir? Senin kalbini kıran bu kazık kadar zırana herif. Allah' a havale et merak etme kalp kıran kırdığı yerden kırılır ve bilir ne yaptığını ve neden başına geldiğini. Ahlaksızlık, küstahlık. Hoşlanmadın madem öküzün teki, öyle de söylenmez. Ayrıca seni beğenmediyse de unut gitsin. O kişinin arayışı başkadır canım
10 Yorumla - 13 gü
O sana dünyanın en güzel kadını deseydi sen kendini dünyanın en güzel kadını kabul edecek miydin hayır o sana çirkin diyorsa çirkin değilsin Allah'ın yarattığı hiçbir şeyi kötü değildir bunu öncelikle bil ama güzelliğini belirleyen kişi de o değildir sen diyorsun ya beğenilen biriyim evet beğenilen birisin o işte egosunu tatmin etmek için kendini senin üstünde göstermek için öyle demiş keşke sen yalvarıp yakmak yerine defol git deseydin benim seninle işim olmaz deseydin
10 Yorumla - 11 gü
Sorunu kendiniz yaratmayı tercih etmeyin. Evet yaptığı saygısızlık, terbiyesizlik. Ama bu açıdan düşünün ve bu karakterde birinin sözleri ile sizi etkilemesine izin vermeyin. Asalak canlıları önemsemeyin. Bir asalak olduğunu düşünün ve yaptığı davranışı ciddiye almayın.
00 Yorumla - 11 gü
Kötü bı davranış şeklin de bulunmuş midem bulandı ne demek? Allah'a havale edip yoluna devam et ahh etme kardeşinin suçu yok kimsenin yanına yaptığı kalmaz aşırı kötü bı olay yaşamışsın ama inan şu an erkekler böyle ben eskiden kızları böyle gaddar bilirdim şu an erkekler gaddar uyanık bencil zerre değer vermemiş bu tarz erkekler kadınları sadece kullanıyor çaktı gelince de şutluyor Allah kurtarmış
00 Yorumla - 12 gü
Desene o da yaşattığını yaşamadan ölmeyecek❗
Üzülme sen tüm kadınlar her yaşta ayrı bir güzeldir
o sana bakarken aslında kendini gördü sende
midesinin bulanması senden değil kendisinden kaynaklı
çünkü insan insanın aynasıdır,
kime bakarsa onda kendini görür
baktığı kimsede kendini gören eleştiriyide kendine yapar
sana söylemedi onu aslında,
sende kendini gördü kendinden midesi bulandı
ve sen, kendinden bile midesi bulanan
bir çirkinden kurtulmuşsun sevinmen gerek 😊00 Yorumla - 12 gü
Şimdi söyle bir şey var sen yaşadın diye başkasının yaşamasını istemen maalesef üzücü bir durum senin ne farkın kaldı ondan? 2. Si herkes herkesi beğenmek zorunda değil bu karşındaki insanın saygısızlığı direk hayatından çıkar ve insanlar herşeyi düşünebilir ne düşündükleri bu kadar umrunda olmasın
00 Yorumla - 12 gü
Adamın suçu kızkardeşi ne alaka aq ve öyle öküzleri umursama boş ver aksine daha iyi oldu öyle bir öküzle fazla ilerlemeden ayrıldın ve bence o adam tam bir m@l sen bence çirki değilsin çirkin olsan fotonu gördüğü an fazla ilerlemeden söylerdi o lafı başka bir şey olmuş ama ne bilmiyorum haksızmıyım? Dediklerim mantıklı değil mi? O adamı unut gitsin tabi büyük ihtimalle çirkin değilsinde öyle düşünüyorsan kendini değiştirebilirsin biraz yüz bakımı saç bakımı gibi basit şeyler giyim falan filan
00 Yorumla Senden sonra yazmasını bekledıgı eskı sevgılısı yazmıs ve sen onun peşini bırak ısrar etme yazma diye öyle demiş olabilir. Güzelim diyorsun sana diyemez bunu çünkü. Çirkin birine de diyemez kalp kırılmamalı ya. Ayrıca o kardesıne demeno anlıyorum ben de kalbim kırılınca bi erkege beddua ettim ve yaşadı ettıgım şeyi ama kendısıne ettim. Sinirli iken denılecegını bılıyorum ama kız kardeşi sucsuz bır seyden haberi yok yazık olsn kardesıne olcak o kçtü kalpli kardesıne üzülmez bence unutmaya calıs cunku sen güzelsin yüksek ihmal o kötü
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı. Ben arkadaş kalalım denmesine veya yalan yalnış şeyler söyleyip kaçmayı çok yanlış buluyorum ilişkide dürüst olunmalı beğenmedim seni istemiyorum olabilir herkes herkesi beğenmek zorunda değil erkeklerinde reddetmeye hakkı var ama böyle bu şekilde de denmez
00 Yorumla- Gizli Üye(45 üstü)13 gü
Karaktersiz herif. Fotonuzu görmüş buna rağmen buluşmak istemiş. Ayrıca şu var siz hilkat garibesi olsanız bile bu söylenecek bir laf değil. Beğenmemiş olabilir ama bunu bu şekilde ifade etmesi o kadar insanlık dışı ki. Sizde üzülmeyin ve artık asla iletişim kurmayın bu kafada birine selam bile verilmez.
20 Yorumla - Gizli Üye(18-24)13 gü
Aynı şeyi ben de yaşamıştım ortaokulda sırada oturuyordum arkamda da bi oğlan vardı yanımdaki kız arkasını döndü onla konuşuyordu ben de döndüm bana sen önünü dön dedi ciddi bir şekilde yanımdaki kızda niye dedi bunu görünce midem bulanıyor dedi kızda yüzündeki cillerinden dolayi mi falan dedi ben tabi hiçbir şey diyemedim zaten sessiz biriydim baya. Döndüm onume ama gözlerim nasil doldu
11 Yorumla- 12 gü
Böyle canım bizim okulda da vardı
- 13 gü
Bu seninle onun arasında ki mesele kız kardeşini karıştırma bence. Beddua da etme yok yere sana döner ki onun gibi çirkinleşme.
Haksız yere edilen beddua çok günah ve seni bulması olası. Tövbeni et Allah’a havale et sonrası yoluna bak.03 Yorumla- 13 gü
Tek bi’ adama medet umma. İleride daha iyisi çıkarsa bunların hepsi tecrübe sayılır sana. Kahrolmak yerine yeni birini tanımaya çalış hepsi bu. Dünyanın sonu değil sonuçta. Hakkında hayırlısı neyse o olsun. 🪅
Bak yaşadığını anlıyorum çok üzücü bir durum.
Ama tutup da senin yaşadığın kötülükle hiçbir alakası olmayan onun kız kardeşine böyle bir temennide bulunman çok bencilce ve insanlık dışı.
İyi kalpli bir insan yaşadığı bu acı verici durumu kimsenin yaşamamasını diler.31 Yorumla- 13 gü
Evet beddua çok kötü
Tipini görmeden bişey diyemeyiz ama beğenmeyebilir herkes herkesi beğenicek diye bişey yok sorun avam bi şekilde bunu söylemesi aman boş ver salla bende sana bayılmadım kimse boşta kalmaz yaz engelle gitsin 😀
10 Yorumla- 12 gü
Sen niye nefret ediyorsun kendinden. Maymuna benzeyen erkeklerin annelerinin pohpohlamasıyla kendini bir şey sanması ve Adriana Lima gibi kız beklemesine hastayım
20 Yorumla Kız kardeşi ne alaka yani? Sen kendini beğeniyorsan onun sana karşı bakış açısı yüzünden niye kendini üzüyorsun? Onun bakış açısı sorunlu olamaz mı? Düzgün birisi zaten karşısındakine, midem bulandı, gibi cümleler kullanmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. demekki sen sadece kendini beğeniyormuşsun midem bulandı demesi kaba olmuş ama herkes seni beğenmek zorunda değil tabi belki bir an duruşundan bakışından bişiler yiyip içerken ki halin irite etmiştir olabilir yani abartma bence
04 Yorumla- 12 gü
Bi kapa çeneni
- 12 gü
Ne demek la "abartma"
- 12 gü
Arkadaş evrimini tamamlayamamış herhalde sen bir dağ maymunu bile buluşmuşsun bir insanla değil.
31 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Takma kafana Pisliğin teki işte kendi çok mu iyiymiş lafa bak Midem bulandı Derken kendisini söylemiş bence senin bir şeyin yok sevgili olmak istemiyorsan kıza sadece arkadaş kalalım dersin bu kadar
10 Yorumla- 12 gü
O kadar iyi anlıyorum ki bak benimle böyle dalga geçti bi çocuk ağladım gece yarılarına kadar uyuyamadım zayıf noktam oldu ama sonra fark ettim ki biri öyle diyince öyle olmuyormusum güzel olduğumu kabullenmek 5 senemi aldı sende 5 yılda değil hemen güzel oldugunun farkına var biri öyle dedi diye öyle olmuyorsun
11 Yorumla - 13 gü
Bir erkeğin dediklerini bu kadar ciddiye alıp üzülecek kadar değersiz mi görüyorsun kız cidden yoksa şaka mı yapıyorsun
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Ne kadar kalleşçe bir üslup, kendisi kim oluyormuş acaba?
21 Yorumla- 11 gü
Bu asla kabul edilebilir bir durum değil kesinlikle bir daha selamlaşma bile bu tip bir insan seni kesinlikle hak etmiyor. Nasıl çirkin kötü bir insanmış…
Atlatmaya gelince bence Allah yüzüne bakmış bu karakterle devam edilmez zaten.
Aklına bilr getirme bu yaşadıklarını zamanla daha iyi olacaksın 🤗
Umarım iyi insanlarla karşılaşırsın sevgiler tatlım…00 Yorumla - 12 gü
ben beğenmediğim halde kibarlık olsun diye günlerce konuşmaya devam edip kendimden soğutup öyle ayrıldım.. millet nefret kusarak ayrılıyor. değerimi kimse bilmiyo net
00 Yorumla - 13 gü
Onunla arkadaş bile kalmamalısın o kim kralın oğlu mu? tipi çok mükemmel birisi mi? sen birde kardeşine kötü söz söyleme çünkü onun alakası yok
00 Yorumla - 13 gü
Sen sen ol kimseye beddua etme. Ettiğin beddua önce havada kalır, karşılığı olmayan beddua seni bulur.
02 Yorumla- 13 gü
Kız kardeşinin ne suçu var onu diyorum. Beni de nişan arefesinde kız terketmişti napayım ablasına mı beddua edeyim? Sadece yaşattığını yaşarsın inşallah dedim. Kendisine yaşattığını yaşamasını diledim.
Çok büyük bi terbiyesizlik yapmış. Dengesizim biriymiş demek ki. boş ver, her ayyaşın, arsizin dediğini takma
10 Yorumla- 12 gü
Böyle açık konuştuysa o kişi karaktersiz. Direkt olarak bazı şeyler söylenmemeli nezaket dili çok çok çok önemli.
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)12 gü
Hayat böyle herkes herkesi begenmek zorunda degil hayir yani gayet güzelim diyosunda 2 3 insan güzelsin dedi diye tüm erkekler begenmek zorunda degil ben cok güzel bir kiz oldugum halde herkes beni begenir diye iddaya giremem
10 Yorumla - 12 gü
Ruh hastası ve toksik kişilik demek ki. Yok say. Allah'a havale et, kendini kendi gerçek hayatına odakla. Elbette bedelini öder.
10 Yorumla - 13 gü
Cok kaba ve kırıcı bir insan, ayrıca nezakatten uzak. Madem öyle olacaktı, 3 ay neden konuşmuş. Empati yoksunu, Allah kurtarmış seni boş ver cicim 💕
10 Yorumla - 12 gü
Ne garip yaratıklar var dimi beğenmemiş seni olsa gerek fakat bu edepsiz konuşması seviyesini belli etti
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sen haksizsin o kelimeyi ettiğinde cevabını verememiş i*in gtune sokamamissin kız kardeşine beddua etmişsin o kızın ne suçu var
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)12 gü
Nasıl böyle kişilere şans veriyorsunuz anlamıyorum yaa ağzının payını veremedin mi? Normal bir insan asla aşagılamaz sende onun gibi beddua etme sana fikrini soran olmadı de. Onun yüzünden kişiligini bozma
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)12 gü
Herkesin dediğine bu kadar takılırsan kağıttan bir özgüvenin olır demirden değil eminim güzelsindir. Birinin birine bu sözü kullanması için normal olmaması gerek zaten. boş ver anormal insanları hayatına zaten alma kuzucum.
00 Yorumla - 12 gü
boş ver ya bu tarz konuşan bir insanla zaten ilişki sürdürmek sağlıksız. Önce gitsin konuşmayı oğrensin
00 Yorumla - 12 gü
O bildiğin karaktersiz insanmış. Begenmese bile sohbeti düzgün bi şekilde bitirebilirdi. Gerçek yaşınız sizin kaç ve onun neydi?
00 Yorumla - 13 gü
Senin karakterin de benim midemi bulandırdı ve bunun çözümü de yok görselliğin olsa da bile deseydin.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 967 cevap paylaştı. Hayatta bir erkeğe yalvarmam sende yalvarma bir daha
10 YorumlaKaraktersize bak, seninle alakası yok kendisi karaktersiz! Sinirim bozuldu ya.
10 Yorumla- 12 gü
İnsanlıktan nasibini almamış birisinin sözlerine aldırış etme bence istediğine varamadığı içindir
10 Yorumla - 12 gü
Yaptığın beddualardan dolayı başına bunlar geliyor olabilir.
10 Yorumla - 13 gü
O nasıl arsızlık nasıl Bi terbiyesizlik onun bunun çocuğu
10 Yorumla - 12 gü
Birincisi burada kızkardeşinin hiçbir suçu yok bence öyle söyleme ikincisi herkes birbirini beğenmek zorunda değil üçüncüsü ise oda onun yaptığı eşeklik takılma bu kadar sende ona bişey deseydin rahatlardın ☺️
20 Yorumla - 11 gü
Bakış açısı önemli, demek ki saygısız ve dünyaya bakan penceresi kirli
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. Takma kafana, o kendi çirkinligini göstermiş..
00 Yorumla- Devamını Gör (105)
Detaylı bilgi