Kankam beni x kişisiyle tanıştırdı sonra küstüler sende konuşma dedi. Ne yapmam gerek?

Benim kankam vardı beni x kişisiyle tanıştırdı çünkü sevmiyodum kıskanıyodum kankamı o da tanıştırdı sonra sevmeye başladım kızı iyi biriydi sonra küstüler bende yazmadım khplik olur diye sonra tekrar konusmaya başladık üçümüz ve benim kankam beni üzdü sınavım var diye benimle buluşmadı yakın bi arkadaşıyla buluşup st attı bende şok oldum neden dedim ani oldu falan filan dedi bende onu iyi tanıdığını düşündüğüm x kişisine sordum napmam gerek diye sürekli beni üzecek bişi yapıyodu benle buluşmak istemiyor musun dedim sacmalama falan dedi işte bende her bişi yaptığında napcam diye sorma ihtiyacı duydum ve x kişisine anlatıyodum kötü günümde yanımdaydı ağlarken o vardı yanımda kankamın ise suçunu kabul etmiyordu üzülmeme izin veriyordu bizde x kişisiyle yakınlaştık falan ben kankama tripliydim oyuzden sadece x kişisi yazınca cevap veriyordum sonra affettim kendi kararı buluşmak istemeyebilir dedim x kişisiyle yakınlaşıyoduk kankam yapıyordu bunu sürekli kalbimi kırıyordu x kişisi yardımcı oluyodu hep bende doğal olarak yakınlaştım artık beni tek anlayan kişi olmuştu sonra biz yakınlaştık diye khp diye göndermeli st attı x kişisi sinirlendi küstüler ben tabi mallık yapıp alttan aldım bana x le konuşmayacaksın dedi ya ben ya o dedi bende beni tek anlayan oydu dedim ki seçim yapmak istemiyorum zorunda falan değilim dedim sonra aramız açıldı biraz x kişisi yine teselli etti beni tabi biz aşırı yakın olmaya başladık çünkü beni kırmıyordu ve hep kötü günümde yanımdaydı bir bişi dese arkamdaydı hep kankamsa hala o kızla st atmaya devam ediyordu ve ben x le konuştuğum için suçlu oldum sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
X kişisi burcu ismi
Güncellemeler
+1 yıl
Evet o x kişisini st attım diye beni engelledi cok canımı yakıyor bu durum 🥺
Kankam beni x kişisiyle tanıştırdı sonra küstüler sende konuşma dedi. Ne yapmam gerek?