Hayattaki tek gerçek kendine odaklanmakmış…
Öldükten sonra helvamı yiyecek insanlar için zamanımı neden heba edeyim ki?
Hayattaki tek gerçek kendine odaklanmakmış…
Öldükten sonra helvamı yiyecek insanlar için zamanımı neden heba edeyim ki?
Doğru yoldasın, işte gerçek bu. 👍🏻 Ağzınla kuş tutsan yine de yaranamazsın hiç kimseye , yine de bir kulp buluyorlar.. o yüzden mutlu yaşa , dilediğini yap , dilediğince gez tüm dünyayı , sağlıklı huzurlu bir şekilde..
Göreceli bir durum. Kişinin karşısına gelen kişiye bağlı. Benim sevgilim benden 5 yaş küçük ve ben ona kızım gibi davranıyorum çoğu zaman. Çok şükür bir problem yaşamadık bu zamana kadar. Yani demem o ki illa ki hayatında doğru kişi olacak ama önceliğin ne olursa olsun hep kendin olsun.
Evet çünkü insanın farkındalığı artıyor karakteri oturuyor yaş ilerledikçe de evliliğin ne kadar saçma bir şey olduğunun farkına varıyor, sırf toplumsal baskı yüzünden de evlenip hayatımı mahvedemem tek tabanca çok daha rahat 👍
Hmm... Bence bu hislerin tamamen dönemsel. Hayatın belli zamanlarında insanın böyle hissetmesi çok normal. Kendine odaklanmak kesinlikle önemli ama sevgililik ve aşk da hayatın tuzu biberi 🍓. Hayat dediğin şey, denemek, sevmek ve öğrenmekle güzel.
Ama aşk için doğru kişiyle olduğunu hissetmediysen mantıksız gibi gelebilir. Anı yaşa, çünkü aşk burnunu köşeden çıkarıp seni hiiiç ummadığın bir anda bulabilir 🥰. Peki ya şimdi gerçekten en çok neye odaklanmak istiyorsun? ✨
Cevap
3Cevap
Yaşamı anlamlı kılanlar saydıkların. Kimse evlenmek zorunda degil. Herkesin kendi kararı.
Bence kendimizi kandırıyoruz kimse kimseye sonsuza kadar iyi gelmez
Dediğim gibi senin düsüncelerin
Bende düşünmüyorum açıkcası ama insanın da bi doğası var sadece kendine iyi gelemezsin gelir gibi olursun
40 dan sonra mantıksız gelir belki ama 25 erken
İş işten geçtikten sonra gelen farkındalık ancak pişmanlık olur
Ne istersin peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?