Hayattan soğuttu nasıl duzelirim?

2 ay önce aldatıldıgma gözlerimle mesaj yoluyla şahit oldum kendini affettirmeye çalıştı pişmanlığını dile getirdi ben ne kadar sozsel affettigimi söylesem de içimden affetmiyorum güvensizlik girmişti içime telefonunu kurcaliyim dedi p. sayfalarına baktıktan sonra es.. çağırma sayfalarına girmiş bunu hep dışarda araba tamirine ya da ne biliyim benim olmadığım zamanlarda fırsat bilip gitmiş bı kere hata yaptım telafi etmeye çalışıyorum demişti bu nasıl telafi ya aldatıp ayak üstü kandırdığı halde hala gizli gizli beni aldatıyor ben bu kafayida anlamiyorum hayatında biri varken başkasıyla birlikte olmak daha mı çok zevk veriyor ayrılalım diyorum telafi edicem affet mevzularına girdi şimdide benim onu yakalayamayacagimi sanıyor açıkça konuşup bitirmek istediğimi soylicem bir kere hata yaptım dedi bu zamana kadar ohoo kaç kere gitmiş baskasina ulan kendimden hayattan tiksindim abi bu kafada olanlar ciddi ilişki yapmasın bunu onada soylicem şu an konusmuyoruz herşeyi döküp ayrılmayı düşünüyorum bunu yapmalı miyim?
Güncellemeler
1 yıl
Herşeyi bugün ona dökücem ve konuşmalarımızı anlaticam akşam burada olursanız sevinirim herkese teşekkürler
Güncellemeler
1 yıl
Konuştuk herşeyi bende buldu beni haksız kendini haklı gördü sürekli egolu konuşma havası var beni sürekli manipüle ediyor ya napmaliyim hiçbir dediğine inanmıyorum ne söylerse söylesin iç sesimle herşeyin farkındayım diyorum büyük bı açığını bulmaya çalışıyorum milletin altında görsem sen yanlış gormussundur o ben degildim der o derece ya napmaliyim
Hayattan soğuttu nasıl duzelirim?