Ölmek isyorum sadece?

24 kadar ailemden şiddet gördüm. nedenleri biraz haklıda olsa.. sürekli diğer insanların başarıyla kıyaslayı durdu şimdiye kadar bende daha fazla dayanamadım uzun yıllar hayalimi kurduğum ülkeye döndüm ilk defa bir sevgilim oldu ve sondu. Birbirimizi çok seviyorduk ama 3 yılın sonunda az önce benden ayrıldı. Neden çünkü ailesi yabancı gelin istemediği içinmiş. Köpekler gibi ağlatıp özür diledi. Gerekirse senin tüm yaşam masraflarını karşılarım dedi ülkenene dönmemen için dedi ve benden ayrılmak istediğini söyledi. Başka erkeklerle buluşsan çok güzel olur dedi. Ben iyi biri değilim diyim seni aldattım diyip yalan söylüyor gözlerimin önünde ayrılmak için. Ama onu o ladar çok seviyorum ki ayrılmak istemiyorum. Okulda yaşadığım zorbalık , aşağılama ger türlü şeyleri yaşattılar. Ve şu an herkes adı verilen bir virüse yakalandım. Asla geçmeyeceğini öğrendim ve sürekli uçuklar çıkıyor canım çok yanıyor... o kadar çok sevdiğim ve tek güvendiğim insanda o olmuştu. Çünkü hayatımda başka bir erkek istemiyorum. Kendi ağzıyla kendi kafasında kurduğu planları anlattı işte benim en yakın arkadaşımla tanıştırsam seni sen gerçekten evlenecek seni seven birini bulsan beraber güzel bir hayat sürenizi istersim dedi.. Herkesin derdi var biliyorum ama şu yaşta çok ağır geliyor... kaldıramıyorum... param yok.. Yurt dışındayım.. türkiyeye dönersem daha kötü şeyler olucak... hayatım tamamen bitecek ailem tarafından... sevdiğim insan beni yarı yolda bıraktı... ölmekten başka bir süşüncede gelmiyor aklıma.. burada başarılı olacağım hiç bir yeteneğim yok... iş bulamıyorum... arkadaşım yok tamamen yalnızım.. gerçekten aldığım her nefes haram gibi ne yapmalıyım lütfen yardım edin

Ölmek isyorum sadece?