Evlendiğinizde eşiniz yüzüğün parmağında yokken dışarı çıkabilir mi? Sizin için yüzük detayı çok önemli mi? Sizce yüzük neyi temsil eder? 

İstesin yeterki o yüzük takılıyken seni parmağında öyle bi çevirir ruhun duymaz yüzük detayına gerek yok hiçte öyle takıntım olmadı sorma bide adam yüzüğünü evde unutur burnundan getirir 10 gün konuşur aldattığına kadar kurarda kurar kadınlar bazen gereksiz huzursuzluk çıkarıyor.
Ben yeni evlendim evlenme teklifi yapmadım direkt nikah dairesine yırtık kot pantalonla gidip evlendik ve yüzük de almadım. O yüzde evden çıkarken yüzük takmak gibi boş işlerle uğraşmıyorum.
Cevap
15Cevap
Evliliğimizin 2 veya 3 yılından sonra alyans takmıyor eşim ve sorun etmiyorum.
çıkar tabi ki de keyfi nasıl isterse
Çıkabilir içinden gelmiyorsa zorla taksa da anlamı olmaz bende takmam hergün bekar takılır peşime adamsa önlem alır
Yüzüğünü takmali ben nasıl dikkat ediyorsam bu konuya o da etmeli
Çıkabilir sorun yok ama eşim çok takıntılı o konuda. Çöp atmaya giderken bile takar yüzüğünü😅
elinde yüzük olan birsürü mayası bozuk kadın yawşıyor yüzük önemli bir evrak değil eusbu heryerde erusbu
Bende çok takmayı sevemiyorum olsun arada takıyım çok sık el yıkıyorum çünkü
Güven olmadıktan sonra yüzüyle çıksa nee çıkmasa ne dışarda da çıkartabilir sonuçta bunu dimi
Yüzüğün parmağında olmasından ziyade gönlünde aklında olmasını tercih ederim..
Yüzük taksa iyi olur ama tek yüzükle olacak şey değil, sadakat insanın içinden gelir.
Önemli de ne diyim iki tarafta dikkat etmeli baglilik tarzi detayli her seye
evli olduğunu hatırlaması için parmağındaki yüzüğe gerek yok
Takmasina gerek yok bazen sevmiyolar yüzük takmayı takan da aldatıyor sonuçta artık bı anlamı kalmamış gibi
Hayır istemem öyle çıkmasını taksın işi ne
Parmaği koptuysa olabilir.
Ahaha süper 😂
O takmalı ama ben takmasam da olur
Yok ya başka emrin nedenmiş
Yuzugun devrimi kaldı yahu
evliyim
isterse çıksın
Bağlılık basit bir metal parçasıyla olmaz.
haklı bir gerekçesi yoksa yüzüksüz çıkamaz.
Hiç yüzük takmıyorum.
, zorla taktırmak ama taksa daha iyi olur
Zaten evlenmişsin neyini kontrol edeceksin
Hayır çıkamaz
Ne taksın nede benden istesin
Hayır çıkmamalı
Çıkamaz bence
Boynuna asabilir...
Çıkar ya
Hayırrr
Hayır.
Sıkıyorsa çıksın 😀