- 1 yıl
Etmem günümüzde yüzüklü beylere ilgi duyan kadınlar var yüzük takan kadınlara ilgi duyan erkeklerde mesele parmağa değil yüreğe kilit vurmaktan geçiyor..
72 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler 🎈
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Ederim tabii ki, takmama gibi bir seçeneği yok
11 Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
u
1 yılEşimin yüzük takmamasını sorun etmiyorum, zira yüzüğünü penseyle ezip camdan fırlatan bendim. İlk yıllar önem veriyordum baktım evde unutuyor gereğini yaptım.
40 Yorumlau
1 yılBüyük sorun benim için, evlendiyse o yüzük takılacak. Eğer takmıyorsa ben şüphe duyarım.
40 Yorumlam
1 yılTabiki ederim.. Yüzük takmadan evden dışarı adım atamaz.. 😅
Yüzük takmazsa bekar bir adam olduğu için elimi de tutamaz.. 🤣😜
22 Yorumla- 1 yıl
@oɿƚꙅɘɒm 🥰🥰
İşi gereği takmak istemezse bir şey demem ama onun dışında takmak zorunda o zaman niye söz kıyıyoruz
20 Yorumla- 1 yıl
Yüzük takmadığı parmağını koparırım
81 Yorumla- 1 yıl
Ddxcxccfff hahaha işte bu ya
- 1 yıl
Sadece keyfi olarak bunu istemiyor ise öyle bir dünya yok..
10 Yorumla - 1 yıl
Ben de takmayacağım için onun takmamasını sorun etmezdim. Hem ona nikah kıyacak kadar güvenmişsem buna mı takılacağım? Zaten yüzük taktın diye evli olmuyorsun, yapacak olan yine o haltı öyle böyle bir şekilde yer.
Misal dışarı çıktığı an yüzüğü çıkarsa ruhum duymazdı. İnsanları sıkıştırırsan yalan söyletirsin, ben bana yalan söylenmesi için sebep vermektense dürüstlüğe teşvik eden biriyim. Aynısını da tabiiki eşimden beklerdim.32 Yorumla- 1 yıl
Saygı, iletişim kalitesi ve düşüncelilik daha önemli bana göre. Ağzından 'Ama ben seni seviyorum' çıksa da her türlü haltı yiyen çok, saygı, iletişim ve düşüncelilik sevgiden daha hayati ilişkilerde.
- 1 yıl
Bu soruyu gördüğümde, gözlerimi kapatıp içimdeki benliğime soru sordum. Ve şöyle bir hissiyat aldım; beni nasıl hissettirdiğine bağlı olarak sorun etmezdim. Sürekli yüzük taktığı halde, mutsuz bir kadınsam; hiçbir önemi yok. Sürekli yüzük takmadığı halde; mutlu bir kadınsam; hiçbir önemi yok.
23 Yorumla- 1 yıl
Sevgisine sadakat duymayan insanlar, evlerine huzursuzluğu da beraberinde getirir. Ve sorunlu gözüken sadakat besleyen insan olur. Çok nadir insanlar bunun farkında 😊
m
1 yılNişanlım takı sevmiyor. Alyansları aldık, dedim ki takmak zorunda değilsin, benim için sevmediğin hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsin. Takarım ya daha önce alyans takmadım ki severim belki dedi. Aylardır bir gün bile parmağından çıkarmadı🙃 ben seviyorum, bana seni hatırlatıyor diyor. Yani birini seviyorsan gerisi teferruat
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim 🌸
- 11 ay
Ya bence bu büyük sorun olacak bir şey değil ama evliliğin başlarında belli bir şey yapılmasını kadınlar Çok ister zaten ben evlenmişim Güven duymadığım veya bana güvenmeyen birisi benimle niye evlensin ki ya bir de ilişkilerle evliliklerde, Güven durumunu ya da ilişkinin sağlam olup olmadığını bir tane yüzük mü belirleyecek insan ihanet etmek istedikten sonra karakteri bozuk olduktan sonra o yüzüğü çıkarırken ne yapacağını yapar.
10 Yorumla Yüzük bir işarettir ben evliyim bana bakma demektir. Madene metale karşı alerjisi olanlar var terletiyor, parmağımda yüzüğün geldiği yer inceldi diyenide gördüm, yani eğer sağlığı tehdit edecek bir durum yoksa çıkarmasını istemem.
11 Yorumla- 1 yıl
Etmem dersem yalan olur. Ben nasıl o yüzüğü takacaksam oda takmalı. Yüzüğü takmak istememesinin altında bir sebep ararım. Evli erkekler ve kadınlar yüzük takmalı. Benim babam kaç senelik evli hala takıyor adam
11 Yorumla u
1 yılBen de yüzük takmayı sevmeyen birisi olarak sorun etmem. Evli olduğumuzu kanıtlamak için illa yüzük ile damgalanmamız gerekmiyor. İnsanlar sevgiliyken de yüzük takmıyor ama sevgilim var diyebiliyor.
11 YorumlaYok etmem. Olabilir, bazı insanlar aksesuardan rahatsız olurlar. Bazen bana da pranga takmış gibi hissettiriyor. Şart değil. Bazen takar bazen takmaz. Bende öyle. İkimizinde keyfi bilir 😄
11 YorumlaYa bakiyorumda yok yuzugu takmassa soyledir boyledir, asarim, keserim, bicerim, suphe ederim, zokarim , z.. kerim... 😅😅
Taksa ne olur takmasa ne olur... Evliligin akdi toplum rejimini yasallastirmaktan gecer... Verilen degeri ne attiginiz imza ne de verdiginiz sozler olcer... Birbirinizi olcu olarakta kullanmayin... Kim ne yapacagini iyi bilir...👍🍷❤️🍓11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. "Yüzük takmak istemiyorsan biz neyiz hanımefendi" diye sormaya da hakkım oluyor evlilik çocuk oyuncağı değildir yüzük en fazla evde çıkarılabilir dışarı da asla yüzüksüz gezilmemelidir
11 Yorumla- 1 yıl
Mantıklı bir açıklaması var mı sorarım ilk önce. Sonra o açıklama umrumda bile olmaz o yüzük bir kere takıldı bir daha çıkmayacak derim uzlaşmış oluruz böylelikle.
12 Yorumla- 1 yıl
Benim için sevmese bile takmak zor olmasa gerek dimi
- 1 yıl
Takmıyoruz, hiç öyle bir şart koşmam. Yüzük sadece bir sembol, asıl gerekn sadakat kalptedir.
21 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Saygı duyarım, çünkü ben de bir anda "boğaldum" diyip yüzüğü çıkarabilirim. Uzun süreli aksesuar takma alışkanlığım yok maalesef.
31 Yorumla u
1 yılBen sorun etmem. yüzük dediğin sadece bir simgedir yani bunu takmıyor diye evli değiliz demem. ama tabi dışarı çıktığımız zaman takarız en azından. bende aksesuar sevmem yüzük gibi şeyler.
20 Yorumla- 1 yıl
Ederim tabiki de yüzükten bir zarar gelmez ama belli ki beni aldatacak ya da aldatıyor derim ve boşanırım
12 Yorumla- 1 yıl
Mantıklı bi sebebi olamaz
Yüzüğüyle aldatan da var. Eğer sadık olduğunu düşünüyorsam sorun etmem. Bağlayıcı olan yüzük değil ki insanların duyguları.
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet sorun ederim. Ona ne kadar güvenirsem güveneyim yüzük takmak zorunda. Dışardan bakanlar onun evli olduğunu bilmeliler.
11 YorumlaEderim. Şu an kadınlar yüzüklülere bile yürümüyor koşuyor. En azından evli olduğu belli olsun, yoksa umursamazdım 🤷🏻♀️
11 YorumlaTecrübe sahibi arkadaşlarımdan dinlediğim ve anladığım kadarıyla o yüzük takılacak 😄
Evli olduğunun bir sembolü zaten, bir zahmet taksınlar. .12 Yorumla- 1 yıl
daha nişanlıyken bile takması gerekir çok zor olmasa gerek yüzük takmak tam sadakat göstergesi olmasa da önemli bence
11 Yorumla - 1 yıl
Evet benim için büyük sorun. Sonuçta yüzük evliliğimizin sembolüdür, takmak istememesi bir bahane olamaz.
11 Yorumla - 12 ay
Yokkkkkk öyle bir dünya, alerjisi vardır anlarım ama keyifiyse yokk.
11 Yorumla Takacak mecbur parmağına göre iyi ayarladıkmı sıkıntı kalmaz. 😅
11 Yorumla- 1 yıl
Sorun ederim tabii yüzüğü takmayacaksa neden evlendik o zaman?
11 Yorumla - 1 yıl
Yüzük takmak istememek, sal ipimi istediğim şekilde köpek gibi koşturayım demek değil mi ya 😂
16 Yorumla- 1 yıl
Salarsan çayıra kayırmaz Mevla ya 😂
- 1 yıl
Pamuk ipliğine bağlı olmasın tabi de takacak o yüzüğü 😂 hani niye takmıyor olabilir ki parmak alerjisi desen ben alerji olurum ona takmazsa 😂 parmak alerjisini tercih ettiririm adama
- 1 yıl
Pamuk ipliğine derken bir şeyleri benim zorlamamla yapacaksa kötü olur bu
- 1 yıl
Samimi insan için ölüyoruz 😂
Mesele yüzük olmazdi.. güven varsa hiç sıkıntı değil
11 Yorumla- 1 yıl
Yüzük takmayı sevmeyen takmasın bana çok saçma geliyor bu yüzük olayı.
11 Yorumla - 1 yıl
İsterim ama her istediğimiz de olmuyorki şimdi ne bilim
12 Yorumla- 1 yıl
Evet öyle
- 1 yıl
Takmayabilir ben de takmam o zaman, önemli olan bana sadık kalabilmesi kendini koruyabilmesi
11 Yorumla - 1 yıl
Etmem, yüzük sadece bir sembol. Önemli olan evli insanların dışarıya nasıl davrandığı.
12 Yorumla- 1 yıl
Buna sevindim. ✨
- 1 yıl
Güven varsa etmem ama şimdiki kadınlar evli bekar ayırt etmeden yürüyor ne olucak bilmiyorum böyle
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 967 cevap paylaştı. Takmasını isterim çünkü takmayacaksak neden aldık..
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ona güvenim sonsuz olduğu için takmasada olur.. 😌💘💘💘💘
11 Yorumla- 1 yıl
Kendim yüzük takmayı sevmiyorum muhtemelen etmem basit bir yüzük işte
14 Yorumla- 1 yıl
Evet ben sevmiyorum hele ki ellerime bir şey takmayı rahatsız edici
- 1 yıl
Aldatan her türlü aldatır yüzüğü çıkarır o an yani
Evet sonuçta basit bir yüzük değil bir simge
13 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Takmalı diye düşünüyorum takmazsa küçük çaplı sıkıntı edebilirim
11 YorumlaSanırım evde etmem. Ama dışarıda ben gümüş o da altın alyansını takar elele çıkarız.
20 Yorumlau
12 ayMesela canım babam takamiyor işi musait değil ama hiç aldatma gibi bir eğilimi de olmadi annem hic suphelenmedi o guveni vermek önemli yüzük sadece simge
10 Yorumla- 1 yıl
Tek sorun eşinin yüzük takıp takmasımı cidden şaka gibisiniz birde olayı geniş olarak düşünün tanıdım gerçek doğru kişiyi buldum dediğin kişiyle evleniyorsun kişi zaten yüzük takıp takmasına yakılmak saçla bence yapan her şekilde yapar iki yüzlülük basit bir durum
10 Yorumla Yani tabi ki önemli bir şey ama günümüzde bunun pekte önemi yok insanın kalbinde olmasın kötü düşünce yoksa parmağında yüzük olmasını geçtim boynuna sahibi var diye yazı assan yine faydasız
10 Yorumla- 1 yıl
Evlilikte sorun edilecek şeyler bunun çeyreği kadar olsa razıyız..
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Hayır, takmama hakkı var. Rahatsız ediyor olabilir. Ben adaletli adamım, dövme yaptırırım🤭
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. Hayatında hiçbir ilişkisi olmamış ve yüzük takmamış biri olarak yüzüğün sevgi nişanesi olduğunu düşünüyorum dostum
10 Yorumla- 1 yıl
benim için sorun olurdu elbet çünkü onun bana ait olduğunu herkes bilsin isterdim
20 Yorumla - 1 yıl
Ederim o bir simge ve takmak istememek o evliliğe riayet etmemektir, evliyim ama bekar gibi görünmek istiyorum demektir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yüzük takip capkinlik yapanlar var yüzük bir ölçüt değil tek başına. Kafasi net olsun önemli. olan..
14 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 yıl
evet büyük bir sorun, mecbur takılacak o yüzük
12 Yorumla- 1 yıl
en komiği de ben aksesuar sevmiyorum bahaneleri :D
- Cevap sahibi1 yıl
öyle bahane olamaz kabul edilemez 😄
- 1 yıl
Herhangi bir rahatsızlığı olmadığı sürece takması gerəkiyor ama yüzük olmaması sadakatsizlik anlamına da gəlmiyor. Öncelik akıl ve gönül bağlılığı.
10 Yorumla - 1 yıl
Umurumda olmaz. İnsanları bağlayan alyans değildir.
21 Yorumla- 12 ay
😍😍
- 12 ay
şekil işler, takmasına gerek yoktur,. hal ve hareketlerle anlatması kafii.
10 Yorumla - 12 ay
Ederim Herkes beni bekar zanneder bu şekilde ikinci kısmetlerimize kaçırmamış olurum
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yüzük almayı unutmuştu , bi koşu gidip alıp geldi 😂
10 Yorumla- 1 yıl
Tabikide sorun bir nevi onun bana ait olduğunun bir nişanesi
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. Sorun etmem tabikide bosanirim o da sorun etmeyecektir bence 😏
20 Yorumla- Devamını Gör (158)
Detaylı bilgi