Parayla satın alınamayacağı şeyleri sevgili/dostuna kendin yapacak el emeğiyle neler yapardın?
Benim sevgilim olsa bana ara ara verdiği gül/çiçekleri biriktirir kurumasını beklerdim kuruduktan sonra çerçeveli yapardım içine beraber çekilmiş fotoğraf çerçevenin sağ üst köşede koyardım, kurumuş çiçekleri manzara görüntüsü olur çerçevelenmiş hali sevgilime hediye ettiğimde geçmiş çiçek anıları hatırlar, bence bu değerli bir hediyedir.💓
Dostuma Karakalem çizimi el emeğiyle hediye ederdim bir kaç kişi sevdiklerimi hediye ettim çok beğendiler. ☺✨
Sevdiklerini yapılmış el emeğiyle hediye eder misin?
Bu görüntüde geri sen mi çizdin. Eğer sen çizdiysen muhteşem bir yetenek maşallah. Evet etmeyi severim ama kendi elimle yapabileceğim herhangi bir şey yok. Bu konuda biraz yeteneksizim.
2
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Bu resimi ben yapmadım netten aldım. Bende o görsel kadar yaparım. 😊
Bugun bir ingilizle tanistim. Kadin cok guzel. Cok akilli. aksam yemegi yedik. Muhtesemdi. Ses tonu. Oda jazz seviyor. Luis armstrongla hayesler muhtesem sohbetti. Oteline kadar biraktim. Cok tatlisin ama ben evliyim dedi. yanagimi optu gitti.
Bilemedimki şimdi öyle bir yeteneğim yok ama paraya satın alır kendim yaptım diye kandırırdım 😬 Yaşasın hemen çözüm ürettim 😀
4
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Kandırıcı seni 😂 illa eşya şart değildir yemekte olur senin güzel yemeklerini marifetin varsa özel yemeği evine çağırmak bu da senin el emeğiyle yapılmış yemektir. 😉 şöyle masalara mumları hazırlamak süslü püslü düzenlemek fena olmazdı 😁